ben hergun vuruldum yine tirmanmadim.sen haftalik yaptiriyosun oyle bir etki zor
benimkide gevşekmidir nedir çatı muayenesi falan yapmadı henüz
kanamam oldu diye nst ye soktu diye tahmin ediyorum
seninki daha güzel göründü gözüme nedense
Senin baya az kalmış ya ne güzel =)Haklısın, az kaldı cherishim, aylar vardı da bak şimdi günler kaldı Allahın izniyle..
Özel seçtik canım orda olucak hayırlısıyla.hamileliğimin ilk gününden beri bana bakan dr um eşimde onu istiyor.hangisi içini rahatlatıyorsa güven veriyorsa onu sec derimCnm dr secimini neye gore yapcaksin ?benim biri ozel biri uni hastanesi haftaya randevu verdi ikisi de:s
cati muayenesi dogumu baslatiyor bazen. O yuzden bakmamis olabilirbenimkide gevşekmidir nedir çatı muayenesi falan yapmadı henüz
kanamam oldu diye nst ye soktu diye tahmin ediyorum
seninki daha güzel göründü gözüme nedense
daha ne olsun bu yaptiklarinin ustune tum.gun yatabilirsin :)Kalktım kahvaltımi yaptım , duş aldım ıspanak pisirdim , çamaşır topladım , bi makine daha attım . Abla geldi şimdi , bebek bakmaya gelecek misafirlere börek açım diodu ona başladı ben de devrildim. Ne zamandır bişey yapmamıştim hiç de ozlememisim =) kadın börek yapcak die bgn ki işleri hallediim dedim ama daha yok
Sirkeli suda beklettim bol suda beklettim fln mis oldular teyzesi =) yakışıklı biçimde tencereye serildiler. Soğanla araları pek sıkı fiki olmasa da havucla mutlu bi beraberlik içindelerIspanak yemeği mi pişirdin? Benim ıspanak yemeği pişirmem saatlerimi alır. En az iki saat yıkarım ıspanağı
Oley o zmn =)cati muayenesi dogumu baslatiyor bazen. O yuzden bakmamis olabilir
daha ne olsun bu yaptiklarinin ustune tum.gun yatabilirsin :)
Canım günaydın, ben de seni merak ediyordum.Biraz daha sabret çok az kaldı, ömür boyu hamile olmayacağız sonuçta :) İnsan ağırlaştıkça daha da doğurası geliyor anlıyorum seni ama ben karnımdaki kıpırtılarını şimdiden özleyeceğimi düşünüyorum.Mide bulantın için doktorun bir şey önermedi mi?
ama cok guzel olmus gercekten. Hele rengi modeli super gostermis. Ben de kiskandim galibaKeşke kolay yapılan bişey olsaydı da hepinize örüp yollasaydım. Çok uzun sürdü yapmam birsürü söktüm diğer modelden tek tek sayarak yaptım falan.
o burin tikanikligi bnde de var. Ama yatarken oluyor. Otururken zorlamiyor. Dogumda da etkilemez gibi benceTecrübeli ve normal doğum yapmış annişler bişey sorucam şu an boğaz ağrısı çekiyorum ve uzun zamandır bende nefes darlığı ve burun tıkanıklığı yaşıyorum ama tıkanıklık hastalık değil kan basıncı dan yada hırmonlardan kaynaklanan burun tıkanıklığı hiç bişey kar etmiyor okyanus suyu falan açmıyor. Normal doğumda nefes alma önemli ben nefes alamıyorum nasıl olacak ıkınma vs? Zor olmaz mı ya? Nolur aydınlatın beni doktoruma da sorayım ama daha va
Ben sana bilgi vereyim hemen açık ve net :)Doğumdaki nefes teknikleriyle alakalı link verebilir misiniz bana ? Doğum yakın gözüküyo nefes çalışayım azıcık. Hangi sitelre güveneceğimi bilemedim. Yardımcı olur musunuz bana ?
Aminnn hepimizzii inşaallah
Ben sana bilgi vereyim hemen açık ve net :)
1-Burnundan derin bi nefes alıyosun ve sadece göğsünü şişiriyosun,sonra ağzından yavaş yavaş veriyosun üfff diye ses çıkararak.. Gözler kapalı ve konsantre olmuş,nefesine odaklanmış bi şekilde.. Bu nefesi sancı anında yapıyosun..
2-Yine odaklanmış bi şekilde burnundan derin bi nefes alıyosun ve karnını şişiriyo bu nefes (karın solunumu).. Ağızdan üfff sesiyle yavaş yavaş veriyosun.. Bu nefes tekniğini de ıkınırken kullanıyosun.. Bebeğe daha çok oksijen gidiyo..
Bende yalnızım bacım kimsenin geldiği yok zaten yanımA yalnızda doğuma giderimAyy ne güzel
Ben de istiyorum açık hava da yürümek
Ama yalnızım , yapamıyorum o yüzden
Benim içinde yürü , bol bol temiz hava Çek
Ben burun bandı kullanıyorum ve rahat ettim gece uyurken en azından.. Gündüz o tıkanıklık yüzünden ben de daralıyorum.. Hastane çantama koycam ve doğumda da kullanıcam.. Bi dene istersen..Tecrübeli ve normal doğum yapmış annişler bişey sorucam şu an boğaz ağrısı çekiyorum ve uzun zamandır bende nefes darlığı ve burun tıkanıklığı yaşıyorum ama tıkanıklık hastalık değil kan basıncı dan yada hırmonlardan kaynaklanan burun tıkanıklığı hiç bişey kar etmiyor okyanus suyu falan açmıyor. Normal doğumda nefes alma önemli ben nefes alamıyorum nasıl olacak ıkınma vs? Zor olmaz mı ya? Nolur aydınlatın beni doktoruma da sorayım ama daha va
Keşke kolay yapılan bişey olsaydı da hepinize örüp yollasaydım. Çok uzun sürdü yapmam birsürü söktüm diğer modelden tek tek sayarak yaptım falan.
Evet muhteşem bugün havaAh izmirin o güzel havası mis mis. Ankara soğuk çıkamıyoruz biz.
Ne bileyim böle herkes yazınca bende dedim olması gereken bi durum muniye sart olsun. Kiminde olur kimisinde olmaz. Zaten iyi birsey degil. Kofte dudak oldu incecik dudaklarim
Bende yalnızım bacım kimsenin geldiği yok zaten yanımA yalnızda doğuma giderim
Ben anksiyete bozukluğu ve okb sebebiyle terapi gördüğüm için nefes konusunda epey idmanlıyım ama o an nolur bilemem :)Dün derste bende bunu öğrendim ama nasıl anlatıyım bilemedim :)))
Fakat çok tekrar yapmak gerekiyor sancı anında nereme nefes alıyordum diye düşünmek çok komik olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?