2015 Şubat Anneleri

Çok güzel olmuş başla hazır gibi ellerine sağlık güzel günlerde giysin kuzucuk:))

Doğumdaki nefes teknikleriyle alakalı link verebilir misiniz bana ? Doğum yakın gözüküyo nefes çalışayım azıcık. Hangi sitelre güveneceğimi bilemedim. Yardımcı olur musunuz bana ?

ben hergun vuruldum yine tirmanmadim.sen haftalik yaptiriyosun oyle bir etki zor

niye sart olsun. Kiminde olur kimisinde olmaz. Zaten iyi birsey degil. Kofte dudak oldu incecik dudaklarim

Ödemden mi şişiyor ki? Başka yerimde şişme olmadı benim. Bir de dişlik takıyorum gece yatarken belki onun yüzünden şişmiştir. Benim de ince de sevdim bu halini

benimkide gevşekmidir nedir çatı muayenesi falan yapmadı henüz
kanamam oldu diye nst ye soktu diye tahmin ediyorum

seninki daha güzel göründü gözüme nedense

Yok bebegin sagligi ile ilgili.dogunca bakilacak bebege.bende mecbur sezeryan olucam.genel anestezi mi epiduralmi kararsizim.kizimda geneldi rahat olmustu.bunda korkuyorum ne bileyimAllah yardimcin olsun bu halde çalışmak zor

Kalktım kahvaltımi yaptım , duş aldım ıspanak pisirdim , çamaşır topladım , bi makine daha attım . Abla geldi şimdi , bebek bakmaya gelecek misafirlere börek açım diodu ona başladı ben de devrildim. Ne zamandır bişey yapmamıştim hiç de ozlememisim =) kadın börek yapcak die bgn ki işleri hallediim dedim ama daha yok

Canım günaydın, ben de seni merak ediyordum.Biraz daha sabret çok az kaldı, ömür boyu hamile olmayacağız sonuçta :) İnsan ağırlaştıkça daha da doğurası geliyor anlıyorum seni ama ben karnımdaki kıpırtılarını şimdiden özleyeceğimi düşünüyorum.Mide bulantın için doktorun bir şey önermedi mi?

Ohh verimli bir sabah olmuş , valla iş yapmaya benim de hiççç ne isteğim ne de halim var.Doğumdan sonra da bu miskinliğim devam edecek mi acaba

Ohh verimli bir sabah olmuş , valla iş yapmaya benim de hiççç ne isteğim ne de halim var.Doğumdan sonra da bu miskinliğim devam edecek mi acaba
Nasi dogurcam napcam diyen ben artık dogursam diyorum . Bu hale gelmek gerekiyor demek =) korkunun yerini sabirsizlik alıyor . Tabi yine korku var ama bıktım ben hasta yatmaktan

Cnm dr secimini neye gore yapcaksin ?benim biri ozel biri uni hastanesi haftaya randevu verdi ikisi de:s

valla ben nedense bır turlu senın ördugunu kabullenmedim. kıskandım mı nedır ?
:)

Keşke kolay yapılan bişey olsaydı da hepinize örüp yollasaydım. Çok uzun sürdü yapmam birsürü söktüm diğer modelden tek tek sayarak yaptım falan.

Nasi dogurcam napcam diyen ben artık dogursam diyorum . Bu hale gelmek gerekiyor demek =) korkunun yerini sabirsizlik alıyor . Tabi yine korku var ama bıktım ben hasta yatmaktan
Haklısın, az kaldı cherishim, aylar vardı da bak şimdi günler kaldı Allahın izniyle..

Ispanak yemeği mi pişirdin? Benim ıspanak yemeği pişirmem saatlerimi alır. En az iki saat yıkarım ıspanağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…