Çok güzel olmuş başla hazır gibi ellerine sağlık güzel günlerde giysin kuzucuk:))Tığ işi olduğu için zincir çekiliyor ikili trabzan yapılıyor 21 tane sonra uzun bir Dikdörtgen örülüyor kaç sıra olduğunu unuttum her sırayı sayarak yaptım. Annemin yaptığı yelek de bu bak. Onun sıralarını sayarak yaptım. Birdaha örücek olursam her sırayı yazayım bari.Eki Görüntüle 1381370
niye sart olsun. Kiminde olur kimisinde olmaz. Zaten iyi birsey degil. Kofte dudak oldu incecik dudaklarimBende de olmadı şişlik ödem yani şartmı bende anlamadım
ben hergun vuruldum yine tirmanmadim.sen haftalik yaptiriyosun oyle bir etki zoraynıyım aslında çok dönmek dışında ve wc ye 30 kez gıtmek dışında uyudum sayılır. ama demek cok bolunuyor verimsiz oluyor.
sabah da gıttım b12 iğnemı vuruldum duz duvara tırmanacaksın demıslerdı tırmanmadım
bu yakasını nasıl yaptın o da mı ayrı örülüyor
Çok güzel olmuş başla hazır gibi ellerine sağlık güzel günlerde giysin kuzucuk:))
niye sart olsun. Kiminde olur kimisinde olmaz. Zaten iyi birsey degil. Kofte dudak oldu incecik dudaklarim
Benim de ozellikle bikac gundur nerdeyse surekli sert..ayaga kalkinca daha cok oluyor sanki..benim dr da cok mu rahat anlamadim,cmt muayenedeydim usg de de bakti ya,normal deyip geciyor.nst ye de ihtiyac duymadi..canim da acimayinca ben de onemsememeye calisiyorum..3-4 dakikada bir gelip belli bir sure olmasi gerekiyormus sanirim ama benimki masallah bayagi bi suruyor
Tığ işi olduğu için zincir çekiliyor ikili trabzan yapılıyor 21 tane sonra uzun bir Dikdörtgen örülüyor kaç sıra olduğunu unuttum her sırayı sayarak yaptım. Annemin yaptığı yelek de bu bak. Onun sıralarını sayarak yaptım. Birdaha örücek olursam her sırayı yazayım bari.Eki Görüntüle 1381370
Yok bebegin sagligi ile ilgili.dogunca bakilacak bebege.bende mecbur sezeryan olucam.genel anestezi mi epiduralmi kararsizim.kizimda geneldi rahat olmustu.bunda korkuyorum ne bileyimhe görmediydim bacım
doktorlar niye ayrı telden çalıyor doğum şekli konusu mu ?
kötüsünü düşünme , gelsin sancı nolcak her sancılanan doğuyo muki (en azından böyle düşün)
cuma bitiyor okul , benim daha 2 hafta çalışmam lazım beni düşün motive ol : )))
Canım günaydın, ben de seni merak ediyordum.Biraz daha sabret çok az kaldı, ömür boyu hamile olmayacağız sonuçta :) İnsan ağırlaştıkça daha da doğurası geliyor anlıyorum seni ama ben karnımdaki kıpırtılarını şimdiden özleyeceğimi düşünüyorum.Mide bulantın için doktorun bir şey önermedi mi?Günaydın
Benim ağrılarım yok ama mide bulantım çok
Gece o yüzden sayısız kere kalkıyorum
Istifrada edemiyorum
Ağlaya ağlaya uyumaya çalışıyorum sonra
Dün son Pilatesimi de yaptım
Hatta bu dersten sonra doğururum dedim
Ama tık Yok:)))
Gebelik kursu da bitti
Şimdi napıcam ben(
Ayrıca karın sertleşmesi demişsiniz , eskiden de çoktu benim doktorum magnezyum verdi. Kasılma olmasın diye. Şimdilerde kullanmıyorum. Kasılmalarım benim düzenlimi değil mi bilemem, benim karnımın yumuşaması düzenli diyebilirim ama :))))
Ohh verimli bir sabah olmuş , valla iş yapmaya benim de hiççç ne isteğim ne de halim var.Doğumdan sonra da bu miskinliğim devam edecek mi acabaKalktım kahvaltımi yaptım , duş aldım ıspanak pisirdim , çamaşır topladım , bi makine daha attım . Abla geldi şimdi , bebek bakmaya gelecek misafirlere börek açım diodu ona başladı ben de devrildim. Ne zamandır bişey yapmamıştim hiç de ozlememisim =) kadın börek yapcak die bgn ki işleri hallediim dedim ama daha yok
Evet canım hava mis gibi gerçekten, tek başıma çıkmaya hiç cesaretim yok.Bizim için de yürüyün.Eşortman giydik Güneşte yürüyoruz biz kızçe de içerden yürüyor hava mis
Nasi dogurcam napcam diyen ben artık dogursam diyorum . Bu hale gelmek gerekiyor demek =) korkunun yerini sabirsizlik alıyor . Tabi yine korku var ama bıktım ben hasta yatmaktanOhh verimli bir sabah olmuş , valla iş yapmaya benim de hiççç ne isteğim ne de halim var.Doğumdan sonra da bu miskinliğim devam edecek mi acaba
Cnm dr secimini neye gore yapcaksin ?benim biri ozel biri uni hastanesi haftaya randevu verdi ikisi de:sYazmıştım arada kaynamiş.okulun gürültüsü,belimin bacağımın ağrısı.iki dr a gidiyorum ikiside ayrı telden çalıyor.dr hafta sonu şehir dışına gidecekmiş.kesin sanci gelir o zamankocam hamile sanki ben degil.yoruldum.sezeryan olacak anestezi kararsizligim var.korkuyorum
valla ben nedense bır turlu senın ördugunu kabullenmedim. kıskandım mı nedır ?
:)
Haklısın, az kaldı cherishim, aylar vardı da bak şimdi günler kaldı Allahın izniyle..Nasi dogurcam napcam diyen ben artık dogursam diyorum . Bu hale gelmek gerekiyor demek =) korkunun yerini sabirsizlik alıyor . Tabi yine korku var ama bıktım ben hasta yatmaktan
Kalktım kahvaltımi yaptım , duş aldım ıspanak pisirdim , çamaşır topladım , bi makine daha attım . Abla geldi şimdi , bebek bakmaya gelecek misafirlere börek açım diodu ona başladı ben de devrildim. Ne zamandır bişey yapmamıştim hiç de ozlememisim =) kadın börek yapcak die bgn ki işleri hallediim dedim ama daha yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?