2015 Şubat Anneleri

Kvnin ağzına böyle kürekle vurasım geldi
Az kalır ona Kürek ben düşük tehlikesi yaşarken evime 20 kişi getirdi yemekli o hiç yerinden kalkmadı karnımı tuta tuta yemek Yaptım misafirler gidene kadar sesimi çıkarmadım ama gidince Allah be verdiyse konuştum zaten sevmez beni aramaz bile bak bi hafta oldu izne çıkalı hiç Alo demedi evimiz 15 dk mesafede demesin zaten gerçekten yüzünü görmeye tahammülüm yok bide çocuğuma onun ismini koyacakmışım Yüzsüz bunu bile söyleyebiliyo

Şubat anneleri benim benim şuan belin çık agriyo ve ara sıra karnın ağrıyı sizce karnının agrumasi normalmi Dr 2 hafta var gitmeme ama korkuyorum bide olur diye

canım doktora git,iğne verir,banada başlarda veriyordu,proluton iğne,yada magnorm,magnezyum verir,sen kontrol zamanını bekleme ...

Özel seçtik canım orda olucak hayırlısıyla.hamileliğimin ilk gününden beri bana bakan dr um eşimde onu istiyor.hangisi içini rahatlatıyorsa güven veriyorsa onu sec derim
Ikisini de bn araftayim esim ozele yakn ozelde isim degistirdi karmakarisik simdi o yuzden tedirginim

amannnn bu topıcın hamılelerı pek heyecansız yaaa..
cogu dogurmus nıcegun sonra haber verıyo bı krızantemcık var umduğuma naıl olduğum .. mılletın yarısı doğurdu ortada 1 tane doğum hıkayesı yok..ballandıra ballandıra anlatmıyor kımse...
sonra kızlar ben dogurdumdogurmayın böyle kardesım..atraksıyonlu olsun az bıraz yaaaa

valla doğurasım neyım kacıyo hevesım gıdıyo sızın yuzunuzden..

Oldu yaa bir de bu kadar şeyden sonra ismini koycakmışsın yok canımmm artık, ben sinirlendim okurken yaptıklarını.Umarım eşin her şeyin farkındadır ve yanında oluyordur.Düşük tehliken varken 20 kişiye yemek yaptırtmak nedir ya bu kadının Allahtan korkusu yok belli.Terbiyesiz kadın.Sana ve çocuğuna uzak olsun inşallah.

Sen az bekle ben sana video çekip göndercem

Öle bi insan ki yaptıkları Yüzünden işi hiç rast gitmiyo ev alındı bi tane diğer evide mütahit yenileyecekti o oturuyodu yenilenecek evde bende kirada yeni ALINAN eve o geçti diğer evi mütahit yapcakta biz geçcez sözde ama çok fark var Arada ALINAN ev 140 m2 yapılacak ev 85 yani o büyük eve geçti rahat etcekmiş ben ailesi genişlicek olan ben küçük eve şimdi o aldığı evi ne yapsa düzeltemiyo hep işi yarım gidiyo Allah böle insana güler mi

Gülmez de güldürmez de işleri ters gider böyle işte.Amaannn neyse sen şimdi doğumuna bebeğine ailene odaklan.Böyle kötü insanlar maalesef hep olacak yakınımızda yöremizde.Hepimizin ailesinde böyle canımızı sıkanlar var , ben de eşimin ailesin de çok canımı sıkan şeyler yaşıyorum yeri geliyor ama artık hiç umursamamaya gayret ediyorum.Çünkü eninde sonunda bir yerden çıkartıyor bir yerlerinden yaptıklarını.

Ya sancılanan doğuran Nişanı gelen suyu patlayan herkes yazsın bişi ler ben ne olursa hemen yazacağım söz veriyorum bak

Ya tam daha var bekliycez kocacım gelcek oyle dogurcaz diye rahatlatiyorum kendimi hooop bi supriz yumurta cikiveriyor dogum mujdesiyle haydii tekrar heyecan yap sar basa filmi bugunu saymazsam esimin gelmesine kaldi on gun insallah soz dinleyecekk kuzum
misafrlikteyim ben de az disari gittik kızın gonlunu yapmaya aman yarabbim iki sokak yuruyemedim o nasil zorlnmadir artik seyimi tutup yuruycem sunnet cocuklari gibi bacak ayrik yurumelergeberdim valla gayri disarda gezme potansiyelim kalmamis iyice asagi baski yapiyo kuzu yorulmaya gelmiyo kasılıyor hemen

Ya sancılanan doğuran Nişanı gelen suyu patlayan herkes yazsın bişi ler ben ne olursa hemen yazacağım söz veriyorum bak
cok umıtlıyım senden
ayy suprizli hatunlar ya doguran pirtlatan rutin biseymis gibi yaziveriyo iyi mi hayirlo ugurlu olsun saglikla buyut insallah da biraz ayrinti verin arkasi yarin olmasin yahu

Ben naklen yayin yaparım gibi esim engel olmazsa tabi
evet ya bana bunlarla gelın..azcık heyecanlanalım hergunmu doguruyoz ..

Ben naklen yayin yaparım gibi esim engel olmazsa tabi
sen yazarmışsın.

-kızlar suyum geldı..az sancım var dr a gıdıyoz..
-kızlar ebe alttan muayene ettı 2 cm mıs...cok acımadı ama
-kızlar saat bası ellıyolar yaaa...
-kızlar cok sancım var..hıcboyle olacağını dusunmemıstım
-kızlar geberıyom sancıdan..sezeryan yapınnnn benııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

ahahahahahahahaha cok güldüm yazarken dusundumde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…