Tebrikler canım Allah analı babalı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin:)Kızlar cmtesi gecesi 1 de bende anne oldum
Erken doğduğu, küçük olduğu için mi gelemedi ? içim acid OkurkenPazartesi aksami yattigim yerde sancilar vardi hafif.misafirler gitti gece 1 bucukta nişan geldi.oturduk annemle sancilar artsin diye bekledim.o sirada eksiklerimi yaptim.makyajimi falan yaptım :) gece 3de yola ciktik ben saniyorumki bagirip gidicem ama gule oynaya gittik.megerse acilmam 3 cm olmus odaya alindim sabah 6 bucuga kadar gulerek sanci cektim ama dogru durust agri hissetmedim hemsire her bakmaya geldiginde elle elle utanma diye dalga gectim.saat 6 bucukta acilmam 8 cm oldu dogumhaneye indirildim.ama oraya inince gelen sancimda kacti.saat sekizi ceyrek kalaya kadar oturduk dogumhanede makara yaptik.ama bebek kanalda takildi kendini ittiremedi.buraya kadar hersey cok guzeldi ta ki sezeryan denene kadar.9 cm acilma var ama bebek yok.apar topar sedye geldi bi actim gozumu bir suru doktor basimda beni kesmeye hazirlanio baktim ellerimi bagladilar bi igne yaptlar beyin gitti uyudum.gozumu actigimda sancilar icinde geberiyodum.ve soyliyim tam tamina 5 saat oglumu görmek bile istemedim.
Pazartesi aksami yattigim yerde sancilar vardi hafif.misafirler gitti gece 1 bucukta nişan geldi.oturduk annemle sancilar artsin diye bekledim.o sirada eksiklerimi yaptim.makyajimi falan yaptım :) gece 3de yola ciktik ben saniyorumki bagirip gidicem ama gule oynaya gittik.megerse acilmam 3 cm olmus odaya alindim sabah 6 bucuga kadar gulerek sanci cektim ama dogru durust agri hissetmedim hemsire her bakmaya geldiginde elle elle utanma diye dalga gectim.saat 6 bucukta acilmam 8 cm oldu dogumhaneye indirildim.ama oraya inince gelen sancimda kacti.saat sekizi ceyrek kalaya kadar oturduk dogumhanede makara yaptik.ama bebek kanalda takildi kendini ittiremedi.buraya kadar hersey cok guzeldi ta ki sezeryan denene kadar.9 cm acilma var ama bebek yok.apar topar sedye geldi bi actim gozumu bir suru doktor basimda beni kesmeye hazirlanio baktim ellerimi bagladilar bi igne yaptlar beyin gitti uyudum.gozumu actigimda sancilar icinde geberiyodum.ve soyliyim tam tamina 5 saat oglumu görmek bile istemedim.
Haha kesin bende dalga geçerim hemşirelerle elle ya çekinme diyePazartesi aksami yattigim yerde sancilar vardi hafif.misafirler gitti gece 1 bucukta nişan geldi.oturduk annemle sancilar artsin diye bekledim.o sirada eksiklerimi yaptim.makyajimi falan yaptım :) gece 3de yola ciktik ben saniyorumki bagirip gidicem ama gule oynaya gittik.megerse acilmam 3 cm olmus odaya alindim sabah 6 bucuga kadar gulerek sanci cektim ama dogru durust agri hissetmedim hemsire her bakmaya geldiginde elle elle utanma diye dalga gectim.saat 6 bucukta acilmam 8 cm oldu dogumhaneye indirildim.ama oraya inince gelen sancimda kacti.saat sekizi ceyrek kalaya kadar oturduk dogumhanede makara yaptik.ama bebek kanalda takildi kendini ittiremedi.buraya kadar hersey cok guzeldi ta ki sezeryan denene kadar.9 cm acilma var ama bebek yok.apar topar sedye geldi bi actim gozumu bir suru doktor basimda beni kesmeye hazirlanio baktim ellerimi bagladilar bi igne yaptlar beyin gitti uyudum.gozumu actigimda sancilar icinde geberiyodum.ve soyliyim tam tamina 5 saat oglumu görmek bile istemedim.
Eevt kucuk oldugu icin gelmediErken doğduğu, küçük olduğu için mi gelemedi ? içim acid Okurken
Uyanirsam hareket etmiyim diyeellerini niye bağladılar
yaa sezeryan olan çoğu kişiden duydum bu bebeği görmek istemedim lafını
İğneyi neden verdi ya benim sağ alt karnın agriyo bide göbeğinden düz bi şekilde sizim oluyor korkt7yom ama dur bakım inş bide olmazcanım doktora git,iğne verir,banada başlarda veriyordu,proluton iğne,yada magnorm,magnezyum verir,sen kontrol zamanını bekleme ...
Ama elleyince o aci yetiyo :)Haha kesin bende dalga geçerim hemşirelerle elle ya çekinme diyeçok iyi ya
Ah ah sen en başından beri söylediklerini bi duysan dengesizin teki utanma arlanma yok afedersin şey gibi parası var ama bi gram desteği yok olmasında söyledim doğumda gelme diye eşimde söyledi gelme diye insanlar neler sölüyo gelinin doğum yapcak artık 40 gün bi yere gidemezsin diye ben duramam kalamam sıkıntı basar diyo
Çok geçmiş olsun ..Eevt kucuk oldugu icin gelmedi
Allah anali babali büyütsün insallah.normal dogum mu kac kilo dogdu emiyor muKızlar cmtesi gecesi 1 de bende anne oldum
ellerini niye bağladılar
yaa sezeryan olan çoğu kişiden duydum bu bebeği görmek istemedim lafını
sen yazarmışsın.
-kızlar suyum geldı..az sancım var dr a gıdıyoz..
-kızlar ebe alttan muayene ettı 2 cm mıs...cok acımadı ama
-kızlar saat bası ellıyolar yaaa...
-kızlar cok sancım var..hıcboyle olacağını dusunmemıstım
-kızlar geberıyom sancıdan..sezeryan yapınnnn benııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ahahahahahahahaha cok güldüm yazarken dusundumde
Gozunaydin canim Allah anali babali buyutsunKızlar cmtesi gecesi 1 de bende anne oldum
Isterseniz ben anlatiyim ama korkmayin : ))
Aaaa canımmmm şimdi gördüm, bebişin dönmüş çok istiyordun dönsün diye Maşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?