2015 Şubat Anneleri

bugün dr a gittim, 37+4 olarak. bir haftada 50 gr almış bebek nasıl ya dedim doktora. düzgün ölçemiyoz bu haftalarda 200-300 g oynar dedi ama çok üzüldüm
gözlerim doldu ağlayacaktım nerdeyse
2800 müş şuan kilosu. ama bana ağırlaştı gibi geliyodu karnımda hareketleri de daha belirgin ve sert
çok üzüldüm ya napacam gerçekten sadece 50 g mı aldı bu yavru
nst de sancım çıkmadı, diğer herşeyi iyi
haftaya çatı muayenem var
fındık fıstık ceviz ye dedi. bakalım onlara saracam bu hafta

Bıçak dedinde eşim eti doğruyordu biraz önce. Kocaman bıçakla odaya girdi üstüme yürüdü laaa bir tırstım. - Aşkım ensemi kaşır mısın dedi
Benim sanırım psikolojim bozuk.

Beter ol mu dedi Senin doktorda alemmiş canımmm
Kanala girmesinin başka bi yolu yokmuymuş hayret bişi
Bilmiyom ki.. Tecrubeliler solesin :/
Ya ben bulamıyorum. Birinin k.validesi gelmiş,biri köye gitmiş,biri de Pzts ne kadar doluymuş.
Sizce pzt ne kadar doğar mı bebek
Bence dogmazlar bizimkiler :)
benimki gecen haftaya gore kilo vermis cikmisti. Doktor sorun yok bu zamanlar olcumlerde hata payi var dedi + - 300 oynar dedi. Kadin pek rahatti, benim de icim rahat onun tavrindan dolayi. Merak etme takilmayalim olcumlere :)

Düzgün ölçemiyoruz demiş işte üzülme canım.

Valla bende çok zor uyandım.ama çok kan kaybetmişim ondan.Birde sigaradan dediler. Bu sefer iyi olucam bakalım
bu defa emek bebek var isin ucunda. Iyi olursun. Hemen kendine gelirsin ins

4 gün kaldı dimi sizin de çekirdek aile olarak kalmanıza? şartlar zorluyor bazen maalesef
sırf o yüzden eşimle şimdiden konuştum 10 günden fazla kalmasın doğumdan sonra diye
ins haftasonuna gidicekler. Sonra da bizimkiler gelcek oluyor da subati bekleyin dedim onlara.
Dogumda gelmeyin diyorum ben sasirdi kv

Artik kilo olcumleri yaniltici. Oglumda son 3 hafta olcmedi dr. Hiic takilma uzulme. 3 kilonun ustunde dogar bebegin. FaZlasi dogunca belli olur

Allah bugün ayın 20ymiş. Habire ayın 20sine şadtlandırmıştım kendimi. Uff 25i nereden çıktı korkuyorum yine yaaa.
Korkma canım, bence sen Şubat'ın başına kadar bekleyeceksin

ölçümlere çok takılmamak lazım canım. Benimde bir haftada 600 gr almış görünüyordu. Yok artık dedim doktora o da tabiki 600 gr almamıştır ölçümler bebeğin pozisyonuna göre değişir o yüzden hatalı çıkabilir demişti. Hiç kafana takma sağlığı yerinde olsun yeter pıtırcığın

Nolur boğax ağrım geçsin ya kulağıma vuruyor. Korkuyorum ya doğuracak falan olsam bu halle ne olur?

23 gun kaldi artik. Dr randevumuz vardi. Hersey normal. Nst da sancimiz cikti ama onemli degilmis ve acilma yok. Rahim agzinda yumusama varmis. Onun disinda dr 2-3 subatta dogum gerceklesebilir dedi.

Gözün Aydın canım. Rahim ağzındaki yumuşamayı nasıl anladı? Hurma yiyordun di mi ondan olmuş olabilir mi ki?

23 gun kaldi artik. Dr randevumuz vardi. Hersey normal. Nst da sancimiz cikti ama onemli degilmis ve acilma yok. Rahim agzinda yumusama varmis. Onun disinda dr 2-3 subatta dogum gerceklesebilir dedi.
normal doğum için mi tarih söyledi. yumuşama iyi birşey doğum yakın demek. ben de 2-3 şubatta doğurabilirim izin verdim kendime.

kan şurubu içeyim dedim kustum yine. doğum geldi hala derdim kansızlık ve kan ilaçları

bu defa emek bebek var isin ucunda. Iyi olursun. Hemen kendine gelirsin ins

ins haftasonuna gidicekler. Sonra da bizimkiler gelcek oluyor da subati bekleyin dedim onlara.
Dogumda gelmeyin diyorum ben sasirdi kv

benim kv de inatla tam doğum zamanını soruyor planlı sezaryen değil ki belli olsun. 5 doğum yapmış kadın sonuçta. erkenden çağırmamızı bekliyor sanırım ama istemiyorum. eşimin ilgisini paylaşamam, kıskanıyor çünkü...
annem yanımda olsun yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…