- 24 Ağustos 2014
- 531
- 472
- 78
- 40
bende saat gibi 4 de uyanıyorum hemen hemen her gece
arkadaşımın biri senin bebeğin hep o saatte uyanır bak gör dedi
bakim bakimm öyle mi olacak : )
Ikisi de eşimin dönüş tarihiydi. Önce 20siydi sonra Değişti 25i oldu.
Bıçak dedinde eşim eti doğruyordu biraz önce. Kocaman bıçakla odaya girdi üstüme yürüdü laaa bir tırstım. - Aşkım ensemi kaşır mısın dedio da farklıymış; sizden okudukça öğreniyorum nasıl bir şey sancı diye. annem de ikimiz de erken doğduğumuz için planlı sezaryenle sancı başlamadan alındığımızdan bilmiyor
ben çok yufka yürekliyim aslında ne katil ruhu; bir keresinde sakarlığım bıçağı düşürdüm elimden ondan beri sıkı kavrıyorum cidden sanırım.
azcık sıkıştırdım zatenyok kuzum bu akşam özlesin
ben o boynuna atlamayı çok yapıyorum ya özellikle nöbet dönüşübende de sonradan oluştu ilk aylar böyle değildim sonra baktım yavaş yavaş değişmeye başladım...
Bilmiyom ki.. Tecrubeliler solesin :/Beter ol mu dediSenin doktorda alemmiş canımmm
Kanala girmesinin başka bi yolu yokmuymuş hayret bişi
Bence dogmazlar bizimkiler :)Ya ben bulamıyorum. Birinin k.validesi gelmiş,biri köye gitmiş,biri de Pzts ne kadar doluymuş.
Sizce pzt ne kadar doğar mı bebek
benimki gecen haftaya gore kilo vermis cikmisti. Doktor sorun yok bu zamanlar olcumlerde hata payi var dedi + - 300 oynar dedi. Kadin pek rahatti, benim de icim rahat onun tavrindan dolayi. Merak etme takilmayalim olcumlere :)bugün dr a gittim, 37+4 olarak. bir haftada 50 gr almış bebeknasıl ya dedim doktora. düzgün ölçemiyoz bu haftalarda 200-300 g oynar dedi ama çok üzüldüm
gözlerim doldu ağlayacaktım nerdeyse
2800 müş şuan kilosu. ama bana ağırlaştı gibi geliyodu karnımda hareketleri de daha belirgin ve sert
çok üzüldüm ya napacam gerçekten sadece 50 g mı aldı bu yavru
nst de sancım çıkmadı, diğer herşeyi iyi
haftaya çatı muayenem var
fındık fıstık ceviz ye dedi. bakalım onlara saracam bu hafta
Ya ben bulamıyorum. Birinin k.validesi gelmiş,biri köye gitmiş,biri de Pzts ne kadar doluymuş.
Sizce pzt ne kadar doğar mı bebek
Bıçak dedinde eşim eti doğruyordu biraz önce. Kocaman bıçakla odaya girdi üstüme yürüdü laaa bir tırstım. - Aşkım ensemi kaşır mısın dedi
Benim sanırım psikolojim bozuk.
bugün dr a gittim, 37+4 olarak. bir haftada 50 gr almış bebeknasıl ya dedim doktora. düzgün ölçemiyoz bu haftalarda 200-300 g oynar dedi ama çok üzüldüm
2800 müş şuan kilosu. ama bana ağırlaştı gibi geliyodu karnımda hareketleri de daha belirgin ve sert
bu defa emek bebek var isin ucunda. Iyi olursun. Hemen kendine gelirsin insValla bende çok zor uyandım.ama çok kan kaybetmişim ondan.Birde sigaradan dediler. Bu sefer iyi olucam bakalım
ins haftasonuna gidicekler. Sonra da bizimkiler gelcek oluyor da subati bekleyin dedim onlara.4 gün kaldı dimi sizin de çekirdek aile olarak kalmanıza?şartlar zorluyor bazen maalesef
sırf o yüzden eşimle şimdiden konuştum 10 günden fazla kalmasın doğumdan sonra diye
Artik kilo olcumleri yaniltici. Oglumda son 3 hafta olcmedi dr. Hiic takilma uzulme. 3 kilonun ustunde dogar bebegin. FaZlasi dogunca belli olurbugün dr a gittim, 37+4 olarak. bir haftada 50 gr almış bebeknasıl ya dedim doktora. düzgün ölçemiyoz bu haftalarda 200-300 g oynar dedi ama çok üzüldüm
Korkma canım, bence sen Şubat'ın başına kadar bekleyeceksinAllah bugün ayın 20ymiş. Habire ayın 20sine şadtlandırmıştım kendimi. Uff 25i nereden çıktı korkuyorum yine yaaa.
ölçümlere çok takılmamak lazım canım. Benimde bir haftada 600 gr almış görünüyordu. Yok artık dedim doktora o da tabiki 600 gr almamıştır ölçümler bebeğin pozisyonuna göre değişir o yüzden hatalı çıkabilir demişti. Hiç kafana takma sağlığı yerinde olsun yeter pıtırcığınbugün dr a gittim, 37+4 olarak. bir haftada 50 gr almış bebeknasıl ya dedim doktora. düzgün ölçemiyoz bu haftalarda 200-300 g oynar dedi ama çok üzüldüm
23 gun kaldi artik. Dr randevumuz vardi. Hersey normal. Nst da sancimiz cikti ama onemli degilmis ve acilma yok. Rahim agzinda yumusama varmis. Onun disinda dr 2-3 subatta dogum gerceklesebilir dedi.
normal doğum için mi tarih söyledi. yumuşama iyi birşey doğum yakın demek. ben de 2-3 şubatta doğurabilirim izin verdim kendime.23 gun kaldi artik. Dr randevumuz vardi. Hersey normal. Nst da sancimiz cikti ama onemli degilmis ve acilma yok. Rahim agzinda yumusama varmis. Onun disinda dr 2-3 subatta dogum gerceklesebilir dedi.
Hap seklinde ve tok sekilde almayi denedin mikan şurubu içeyim dedim kustum yine. doğum geldi hala derdim kansızlık ve kan ilaçları
bu defa emek bebek var isin ucunda. Iyi olursun. Hemen kendine gelirsin ins
ins haftasonuna gidicekler. Sonra da bizimkiler gelcek oluyor da subati bekleyin dedim onlara.
Dogumda gelmeyin diyorum ben sasirdi kv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?