- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
- 158
Benimle normal gunun ayni bakalim bana doktor cuma ne dicek bende 2 3 u gibi dogururmuyum acep :)23 gun kaldi artik. Dr randevumuz vardi. Hersey normal. Nst da sancimiz cikti ama onemli degilmis ve acilma yok. Rahim agzinda yumusama varmis. Onun disinda dr 2-3 subatta dogum gerceklesebilir dedi.
himm beredeki karizmayla seni tavlamis baksanaajandarma komando, pardon cenderme
kiz ben hep oyle yapiyorum zaten :)Yani işte çeşit yapıcam diye yorulma artık. Bir tane yap besleyici olsun yeter.
Allah anali babali buyutsun canimKızlar cmtesi gecesi 1 de bende anne oldum
bende 2 -3 ü gibi istiyorum... :)) salı tekrar muayenemiz var.. hem heyecan hem korku bekliyoruz bakalım...Benimle normal gunun ayni bakalim bana doktor cuma ne dicek bende 2 3 u gibi dogururmuyum acep :)
ho$geldinİi geceler arkadaslar masallah cok hızlı ilerliosunuz yazılanları sureklı okuorum ama cok fazla yazamıorum okuyorum okuyorum uykum gelio yada bı ısım cıkıo kalkıorum basından ama her defasında bişiler ogrenıorum burda yazılanlardan guzel oluo bu defa gırer gırmez yazdım sımdı okuyım gecmısı alıstım merak edıorum ne oluo kımler doguruo ne kadar erken kac kılo vesaire..
himm beredeki karizmayla seni tavlamis baksanaa
aferrin enisteyee
az once burdan kalkinca naptim inanmayacaksiniz :)
mutfagi topladim,ocagi sildim,gordugum lekerleri sildim, yerleri viledaladim,bulasik makineisnide çalistirdimda o syailmaz kendi yikiyor
dinleniyim dinlenmeyde ya hastanede falan kalmam gerekirse ev pismi kalicak, goren ne der : ((
esimde kizdi hani senin karnin agriyordu diye, çagirsam adam inanip gelmeyeck
Senle gunlerimiz ayni canım yumuşama hakkında Bisey diyemicem ama bende 1 cm açıklık var bakalım hangimizin bebisi daha aceleci çıkacak23 gun kaldi artik. Dr randevumuz vardi. Hersey normal. Nst da sancimiz cikti ama onemli degilmis ve acilma yok. Rahim agzinda yumusama varmis. Onun disinda dr 2-3 subatta dogum gerceklesebilir dedi.
az once burdan kalkinca naptim inanmayacaksiniz :)
mutfagi topladim,ocagi sildim,gordugum lekerleri sildim, yerleri viledaladim,bulasik makineisnide çalistirdimda o syailmaz kendi yikiyor
dinleniyim dinlenmeyde ya hastanede falan kalmam gerekirse ev pismi kalicak, goren ne der : ((
vavv ne ask hikayesi amaa :)) Allah bi yastikda kocatsin insallahhbere değil gözlerine vuruldum ben
o beni tavladığında küçümendi daha. aslında ben onu tavladım sanırımnumarasını falan ben bulup aramıştım ilk(orta sona geçmiştim; o da üni.ye başlayacaktı) bere falan yoktu ortalıkta. 2 sene sonra ayrıldık 5 yıl aradan sonra bu sefer o beni buldu ama buldu ama doğudaydı o zaman, uzun sürmedi... severek ayrıldık kadere bıraktık...
ve çekirgeyi 3. de yakaladık; toplamda 11 senenin sonunda evlendik
aha randevu dedin de benim dusada girmem lazimAynen Benimde yarin randevum var ya bisey cikarsa diye bugünden yine iyi bi temizlik yaptim. Icim rahat etmiyo napim.
vavv ne ask hikayesi amaa :)) Allah bi yastikda kocatsin insallahh
deseene senin minnakin gozleride babasina benzerse çok ugrasirsin gelin adaylariyla :))
hahah niye oglan diye dusundum acaba : )))amin canım cümlemizi :)
damat adaylarıyla benim minnak kız teyzesi :)
Masallah masallahh gece gece baya iş yapmıssın benım gozum hıc bişiyi kesmio bu aralar nasıl olck bılmıom enerjınden bızede yolla:))az once burdan kalkinca naptim inanmayacaksiniz :)
Karın ağrısı derken kasılma mı yaşıyorsun yoksa bağırsak sancısı falan mı canım?aha randevu dedin de benim dusada girmem lazim
bak yine karnim agriyor bide midem bulaniyor : (((((((
off gastromu olaacm acabaaaa :
Bende yasadim gecen haftalarda ayni seyi.. 3 haftada 10 gr almis gorundu sok oldum dr usg cihazina gore degisir ayrica son haftalar olcumler pek gercekleri yqnsitmaz dedi.. 1 hafta sonra gittigimde 1 kilo kadar almia gorundu.. O zaman caktim ki kadi . Dogru diyibugün dr a gittim, 37+4 olarak. bir haftada 50 gr almış bebeknasıl ya dedim doktora. düzgün ölçemiyoz bu haftalarda 200-300 g oynar dedi ama çok üzüldüm
gözlerim doldu ağlayacaktım nerdeyse
2800 müş şuan kilosu. ama bana ağırlaştı gibi geliyodu karnımda hareketleri de daha belirgin ve sert
çok üzüldüm ya napacam gerçekten sadece 50 g mı aldı bu yavru
nst de sancım çıkmadı, diğer herşeyi iyi
haftaya çatı muayenem var
fındık fıstık ceviz ye dedi. bakalım onlara saracam bu hafta
="Litchi, post: 38985549, member: 522935"]Zaman_siz de yazmaz oldu o da doğum mu yaptı acaba?
neden kbb ye gitmiyorsun su haftada gecirecegin hafif bir grip bile kalici hasarlar birakabilir Allah korusun.. Direnc gosteriyorsa otla cople gecmeyecek demekki..Nolur boğax ağrım geçsin ya kulağıma vuruyor. Korkuyorum ya doğuracak falan olsam bu halle ne olur?
Saol cnm okudum ama senın yazdıgını gormeden gecmıse gerı donunce okumus oldum gozu aydın drcan arkadasımızın darısı sagsalım bızlerın basına ınsallahho$geldin
okumayla zaùan kaybetme ben sana ozet geçerim :)
drcan dogum yapmis ama kilosunu falan yazmamis,38 haftalikken dogurdu galiba gunuymus zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?