2015 Şubat Anneleri

23 gun kaldi artik. Dr randevumuz vardi. Hersey normal. Nst da sancimiz cikti ama onemli degilmis ve acilma yok. Rahim agzinda yumusama varmis. Onun disinda dr 2-3 subatta dogum gerceklesebilir dedi.
Benimle normal gunun ayni bakalim bana doktor cuma ne dicek bende 2 3 u gibi dogururmuyum acep :)

Yani işte çeşit yapıcam diye yorulma artık. Bir tane yap besleyici olsun yeter.
kiz ben hep oyle yapiyorum zaten :)
benim cçouklarin onune iki çesit yemek koy birini yemezler :))))))))
bi tabak bi çesit yerler saglam yerler ama

AMA KOFTE Yada balik oldumu yanina bi çorba oluyor , bizim fix menulerimiz var valla alistilar oyle gidiyor :)

İi geceler arkadaslar masallah cok hızlı ilerliosunuz yazılanları sureklı okuorum ama cok fazla yazamıorum okuyorum okuyorum uykum gelio yada bı ısım cıkıo kalkıorum basından ama her defasında bişiler ogrenıorum burda yazılanlardan guzel oluo bu defa gırer gırmez yazdım sımdı okuyım gecmısı alıstım merak edıorum ne oluo kımler doguruo ne kadar erken kac kılo vesaire..

az once burdan kalkinca naptim inanmayacaksiniz :)

mutfagi topladim,ocagi sildim,gordugum lekerleri sildim, yerleri viledaladim,bulasik makineisnide çalistirdimda o syailmaz kendi yikiyor

dinleniyim dinlenmeyde ya hastanede falan kalmam gerekirse ev pismi kalicak, goren ne der : ((

esimde kizdi hani senin karnin agriyordu diye, çagirsam adam inanip gelmeyeck

ho$geldin
okumayla zaùan kaybetme ben sana ozet geçerim :)
drcan dogum yapmis ama kilosunu falan yazmamis,38 haftalikken dogurdu galiba gunuymus zaten :)

himm beredeki karizmayla seni tavlamis baksanaa
aferrin enisteyee

bere değil gözlerine vuruldum ben
o beni tavladığında küçümendi daha. aslında ben onu tavladım sanırım numarasını falan ben bulup aramıştım ilk(orta sona geçmiştim; o da üni.ye başlayacaktı) bere falan yoktu ortalıkta. 2 sene sonra ayrıldık 5 yıl aradan sonra bu sefer o beni buldu ama buldu ama doğudaydı o zaman, uzun sürmedi... severek ayrıldık kadere bıraktık...
ve çekirgeyi 3. de yakaladık; toplamda 11 senenin sonunda evlendik

ortalığın tozu göze batmaz ya günlük yapılmamış iş olur sonuçta. annem hep öyle der dip bucağın temiz olsun bir de mutfak tezgahın diye.
yeter bu kadar daha da bir şey yapıp yorma kendini lütfen
bana da bir enerji gelse de yapsam. çekmeceleri düzenlemek var aklımda ama bakalım yapacağım elbet

23 gun kaldi artik. Dr randevumuz vardi. Hersey normal. Nst da sancimiz cikti ama onemli degilmis ve acilma yok. Rahim agzinda yumusama varmis. Onun disinda dr 2-3 subatta dogum gerceklesebilir dedi.
Senle gunlerimiz ayni canım yumuşama hakkında Bisey diyemicem ama bende 1 cm açıklık var bakalım hangimizin bebisi daha aceleci çıkacak doktorum bu sefer 39da filan dogurabilirsin dedi simdilik bi sorun gözükmüyor inş. Hayırlısiyla..

Aynen Benimde yarin randevum var ya bisey cikarsa diye bugünden yine iyi bi temizlik yaptim. Icim rahat etmiyo napim.

vavv ne ask hikayesi amaa :)) Allah bi yastikda kocatsin insallahh
deseene senin minnakin gozleride babasina benzerse çok ugrasirsin gelin adaylariyla :))

Aynen Benimde yarin randevum var ya bisey cikarsa diye bugünden yine iyi bi temizlik yaptim. Icim rahat etmiyo napim.
aha randevu dedin de benim dusada girmem lazim

bak yine karnim agriyor bide midem bulaniyor : (((((((
off gastromu olaacm acabaaaa :

Masallah masallahh gece gece baya iş yapmıssın benım gozum hıc bişiyi kesmio bu aralar nasıl olck bılmıom enerjınden bızede yolla:))

aha randevu dedin de benim dusada girmem lazim

bak yine karnim agriyor bide midem bulaniyor : (((((((
off gastromu olaacm acabaaaa :
Karın ağrısı derken kasılma mı yaşıyorsun yoksa bağırsak sancısı falan mı canım?
Sancılarda nasıl nefes alıyoduk bacım?
Aldığım nefes yetmiyor sanki karnım kasıldığında.

Bende yasadim gecen haftalarda ayni seyi.. 3 haftada 10 gr almis gorundu sok oldum dr usg cihazina gore degisir ayrica son haftalar olcumler pek gercekleri yqnsitmaz dedi.. 1 hafta sonra gittigimde 1 kilo kadar almia gorundu.. O zaman caktim ki kadi . Dogru diyi
="Litchi, post: 38985549, member: 522935"]Zaman_siz de yazmaz oldu o da doğum mu yaptı acaba?

Bugün bende düşündüm onu..hayrolsun

Nolur boğax ağrım geçsin ya kulağıma vuruyor. Korkuyorum ya doğuracak falan olsam bu halle ne olur?
neden kbb ye gitmiyorsun su haftada gecirecegin hafif bir grip bile kalici hasarlar birakabilir Allah korusun.. Direnc gosteriyorsa otla cople gecmeyecek demekki..

ho$geldin
okumayla zaùan kaybetme ben sana ozet geçerim :)
drcan dogum yapmis ama kilosunu falan yazmamis,38 haftalikken dogurdu galiba gunuymus zaten :)
Saol cnm okudum ama senın yazdıgını gormeden gecmıse gerı donunce okumus oldum gozu aydın drcan arkadasımızın darısı sagsalım bızlerın basına ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…