2015 Şubat Anneleri

Allah bugün ayın 20ymiş. Habire ayın 20sine şadtlandırmıştım kendimi. Uff 25i nereden çıktı korkuyorum yine yaaa.

kızlar geçmişe bakmaya çalışıyorum orda gördüm nişan gelen bir arkadaş var nişan geldikten sonra 3 gün içinde, su geldikten sonra 24 saat içinde doğum gerçekleşiyormuş bilgimiz olsun :)

Bana bir lif Örneği lazım bebişe ve kızına örmüştün ya nasıl bişeydi?
ben kıllı ıpten ordum..60 ılmek başladık dümdüz orup devam ettım..2 ye katladığımda elım gırebılecek boyuta geldıgınde kestım vedıktım,yanlarını..normal orgu ıpınden de bağcık yaptık taktık boğaz kısmına ..

yumos yumos oldu..hem cok yumuşak hemcokguzel kopuruyor tam lıf yanı

mis mis yıka yavrularını :)
benim de en büyük halam örüp yollamış annemlere doğal yiyecekler yollarken; merak ediyorum. iğne oyası ağız mendilleri yüz örtüsü falan da yapmış

Bende o ipten yok başka bir ip var bambudan yapılmış düz örmek yerine model olsun istemiştim. Sağol canım.

Eveeet sonunda evim temizlendi. Anaaam ne kirlenmis ya, temizlikci ablaya iyi dua ettim :)
Ya ben bulamıyorum. Birinin k.validesi gelmiş,biri köye gitmiş,biri de Pzts ne kadar doluymuş.
Sizce pzt ne kadar doğar mı bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…