2015 Şubat Anneleri

evet sezeryan olan çoğu kişiden bende duydum ve benim doktorumda doğum yapan arkadaşım ben aldırdığım halde yinede jilet vurdu demişti
valla ben doktora söyledim utanıyorum sizden göbeğim çok kıllandı ama aldıramıyorum daha çok çıkacak diye dedim
saçmalama neleri geliyor hem şimdiden alma sonra gürleşir doğumun sezeryan olursa o zaman aldırırsın demişti
Kuafordeki kadin dedi bana alalim diye bende aldirmadim dedigin gibi doktor neleri goruyodur haftaya belli olcak benimde sezeryan tarihim o zaman belki aldiririm belki aldirmam

Kuafordeki kadin dedi bana alalim diye bende aldirmadim dedigin gibi doktor neleri goruyodur haftaya belli olcak benimde sezeryan tarihim o zaman belki aldiririm belki aldirmam

bende haftaya gideceğim kontrole
o zaman kesin belli olur heralde doğum şeklim
sezeryan derse aldırırım bir sefere mahsus

Aldırma bence, bi yer bi kere alındı mı hep gerekiyor

haftaya dr kesinleştirirse doğum şeklimi bir seferlik aldırırm heralde
normalde almam hiç yaaa

Göbeğin en altında. Bende eşime diyorum o kadar aşağıdan kesmeseler hazır kesik var göbek deliğimde ordan kesseler.

Selam kızlar, uzun zamandır pek giremedim. Bir haftam var ama bu seferde hiç tık yok ya :) erken doğumdan kork bu seferde gelmiyor diye strese girdim.

Seni merak ediyorduk biz de sen de henuz dogurmamissin iyi iyi ;)

Senin akinti, benim takvimimde yazan durumla alakali olabilir mi acaba ?

Sanmiyorum canim kremsi bi akinti sivi sizintsi gibi degil oyle onceden de vardi sadece artti

benimde akıntım arttı su gibi bazen
bazende beyaz kıvamlı
çamaşırsız nasıl dolaşalım ayol bacak aramızdan mı aksın

O derece mi akiyor ki ara ara yap dedi havalandrmk icin o da

Yaa çömelmekte doğumumu başlatıyor.
Ben sürekli yere bir şey düşürüyorum
Nasıl bil çile ile alıyorum
Dengesiz bir şey oldum yav.

Yok yahu arada bi comelmyle bisey olmaz o dedigim squat egzerszi var ya comel kalk devamli yapcan ki faydasi olsun baslngica bu arada ben de cok zorlaniyom corabimi giydiren kocam da yok artik yanmda kirk sekle giriyom resmen :(

Valla sırtım ağrıyor.yoruldum çok merdiven çıktım. Birde geldim eve yerler kırıntı süpürdüm işte yemek falan.
Rutinin dışına çıktım.
İş çok zaman yok.
Aşırı plan düşkünü biriyim. Bütün hayatı planlı yaşayan biriyim. İşte şu durumda beni düşünün.
Kafayı üşütmemem içten değil.
Oysa ne kadar çok plan o kadar kötü hayat.
Dr bana demişti belki çok başarılı olursun ama asla mutlu olamazsın.

Zor oyle yasamak biliyorum sen benim bi tık daha ust modelimsin anladigim kadariyla. Ben de kafamda her olasi asamayi planlar listeler olasiklara gore b c d planlari bile yaparim. Ama boyle buyuk esiklerde de dusunmeme yok sayma akisina birakma gibi bi degisik savunma mekanizmam var. Su an kitlendigim tek esik esimin gelmesi eksik yapilcak vb cok da sallamiyom esim gelesiye hersey yolunda gitsin kafi

Seni merak ediyorduk biz de sen de henuz dogurmamissin iyi iyi :KK66:

Sanmiyorum canim kremsi bi akinti sivi sizintsi gibi degil oyle onceden de vardi sadece artti

O derece mi akiyor ki ara ara yap dedi havalandrmk icin o da

Yok yahu arada bi comelmyle bisey olmaz o dedigim squat egzerszi var ya comel kalk devamli yapcan ki faydasi olsun baslngica bu arada ben de cok zorlaniyom corabimi giydiren kocam da yok artik yanmda kirk sekle giriyom resmen :KK43:

Zor oyle yasamak biliyorum sen benim bi tık daha ust modelimsin anladigim kadariyla. Ben de kafamda her olasi asamayi planlar listeler olasiklara gore b c d planlari bile yaparim. Ama boyle buyuk esiklerde de dusunmeme yok sayma akisina birakma gibi bi degisik savunma mekanizmam var. Su an kitlendigim tek esik esimin gelmesi eksik yapilcak vb cok da sallamiyom esim gelesiye hersey yolunda gitsin kafi
Canım sende az değilsin benden. Bak taa kaç.aydır başka şehirden burdaki doğumu planlıyorsun.
Okul işlerini yolunu koydun. Ne yaparsa yapsınlar diyip kenara çekilmedin, günlerce yolculuk planladın, şimdi kocaya geçtin :-)
Bazı insanlar amannn diyip yaşayıp gidiyor.

sonunda çok şükür temizliklerim bittiiiiiiiiii :KK73:
duşumu da aldım kızçem yine taklalar atıyor içeride
artık hazırız herşey için :KK53:

o temizliğin bitmesi nasıl bir rahatlama veriyor insana yaa :) ben de geçen hafta yaptırmıştım. şimdi herşeyi düzenli tutmaya çalışıyorum her an herşey olabilir diye :)
hamilelikte dişi kuş gibi yuvasını yapma düzenli tutma içgüdüsü geliyomuş insana. bu yüzden bu kadar takıyor insan evi temizliği

Back
X