Taktın sen cidden. Gaz geçmezse nikotinde geçmez o.zaman. Niye geçmesinki sonuçta o da bizden beslenmiyor mu?bbege gaz gecmez diyen var ama ilk 15 gun fln anneye de iyi gelmiyor gaz yapan seyler. Kv gelip mercimek corbasi ve kuru fasulye pisirmisti. Ben bu kv ye fena doldum. Bir gitselerdi. Korkum dogum yakin diye gitmekten vazgecmeleri
Aynen ole onceden her kontrolde esimle giderdim simdi annem arkadasim falan da gekicek tehdit edicem doktoru aile boyu toplayi geldim ona gire ya igneyi vurun yada karismam dicemAman senin başka dertlerin var o da olmayıversin. Kaşıntı yetiyor sana zaten.
Ya nstde cikio sanci ama belli araliklarla aletten cikan kagidi tam gorebilsem cozecem ben bu isi :) :)Doktor vajinal ultrasonla baktıktan sonra sancın tabi olur cok aşağı bastırıyor bebek dedi güzelim belki seninki de bundandır. Doğurucam heralde çıkacak diyordum ne olduğunu bilemediğim için
Bu nohut,fasulyenin hazir olmasi iyi de lohusalikta bize yaramiyormus haberiniz olsun.gaz yapiyor ya,sut ile bebege geciyormus....yakin arkadasim sut yapmasi icin nohut,fasulyesiz asure ye bol sut yapiyor dedihaşlanmış nohut, kuru fasulye yapıp atmalı buzluğa. hemen çıkarıp pişirmek için. bol bol çorbada içmek lazımmış sütü arttırmak için sulu gıdaları öneriyorlar. bu haşlanmış nohut çorbalarda besleyici oluyor.
kıyma alıp köfte yapıp dondurulabilir. hemen çıkarıp pişirmek için.
somon gibi dilim dilim balık alıp buzluğa atılabilir, donukken bile at fırına pişşin. sağlıklı ve basit
ben bir de eğer gücüm olursa yufkadan börek sarıp buzluğa atasım var. onuda donukken fırına at pişsin, gelen giden için iyi olabilir.
başka önerisi olan varsa paylaşın kızlar bu konuda önemli pratiklik açısından
Seninki niyeti bozdu mu ne
Kız kalorisinden korkmuyorum.
Kaloriden korksam 35 kilo alır mıydım anacım.
Sadece diyetisyenler falan Liste verince sebze yeneceği zaman bezelye önermiyorlar.
İşte diyorum gitmiş onun bile en kalorilisini sevmişim.
Çoğu insan pek sevmez ama benim en çok sevdiği sebze...
Sorsan kizim gibi severim derler sen orda canınla ugras bir damla yas inmez gozunden.. ario esimi soruo sonra oglumuz nasi dio hic beni sormuo surekli benimle diklesio cok ustume gelio goresim gelmio ama herkesede ay ben melikeyi kendi kizim.gibi severim cok dua ettim dualarim kabul oldu kizim o benim gelinim deil der ama dilinin soylediklerini hareketleri gostermio iste.. o kadaar saydi esim aramis sana kahvaltiya gelelim annenle dio buyrun gelin dedim yanina bacisini annesinide alip gelecek bu kiz nasi ikramda bulunacak sana umrunda deil... akinti bittimi cnm benim dahada artti acaba yeniden mantarmi oldu diorum gecen suyummu gelio acaba dedim hatta..esim yoktu yanimizda. Gorumce seseryana girerken yuzugunu kupesini vermis de cok duygusalmis. Karsisinda 9 aylik hamile var hli hazirda kizina agladi kadin. Beni dusunme tamam istemes de kizinin 12 yil.onceki siradan sezeryanina da aglama yani.
Esin iyi cvp vermis
aksine benim akinti kesildi. Orasi kuculdu kurudu kapanip gitcek heralde. Var mi kuruluk yasayan.
bbege gaz gecmez diyen var ama ilk 15 gun fln anneye de iyi gelmiyor gaz yapan seyler. Kv gelip mercimek corbasi ve kuru fasulye pisirmisti. Ben bu kv ye fena doldum. Bir gitselerdi. Korkum dogum yakin diye gitmekten vazgecmeleri
Kız kalorisinden korkmuyorum.
Kaloriden korksam 35 kilo alır mıydım anacım.
Sadece diyetisyenler falan Liste verince sebze yeneceği zaman bezelye önermiyorlar.
İşte diyorum gitmiş onun bile en kalorilisini sevmişim.
Çoğu insan pek sevmez ama benim en çok sevdiği sebze...
Ben olsam anlatırken ağlardım yanında.Aynen ole onceden her kontrolde esimle giderdim simdi annem arkadasim falan da gekicek tehdit edicem doktoru aile boyu toplayi geldim ona gire ya igneyi vurun yada karismam dicemannem kasirken gordu artik kanadi bacagim sonra pancar gibinkizardi nasil yaniyo bu ne hal diyo dogursamda kurtulsam dedim davul zurnayla gidicem zaten doguma
nikotin kana karisan birsey. Gaz fiziksel senin bagirsaginda olur. Boyle.iddia eden var ama bence gaz yapan etken madde geciyor bazi yiyeceklerde. Bebek 1 aylikken kabiz ilaci kullanmistim. Bebek de.circir olmustu butun gun aglamisti tabi o ilac.Taktın sen cidden. Gaz geçmezse nikotinde geçmez o.zaman. Niye geçmesinki sonuçta o da bizden beslenmiyor mu?
konyadayim. Buyuk bir ozel hastane. Normal dogum yapan yok cevremde. Herkes sezeryan ol diyor. Normal konusunda deneyimi yok sanki kimsenin. Gittigim hastanede ebeler yetersiz diye duydum icim daraldiMattika Yaziyodum olmadı neyse mattika hangi sehirde hangi hastanede doğum yapiyosunki memnun değilsin
Mısır ve havuçu da çok severim ama havuçların hiç.tadı yok.Ben de bezelyeyi severim. Diyetisyen bana sadece Mısır'la Havuç yeme demişti. Bezelye yenebilir mmmm ye gitsin mis.
Çerçeve ne işe yarıyor.Kızlarrrr kızımın hastane çikolataları ve çerçevesiiiii
Eki Görüntüle 1383826 Eki Görüntüle 1383828 Eki Görüntüle 1383831
Klasik bir cvp olacak ama genc kiz bikinilerinin kulot ustu cizgisinden. Bilmem anlatabildim mi ama :)Sezeryan kesiği tam olarak nereden oluyor?
ne yersen ye gaz oluyor..kıs gunu karnabahar,kerevız,kabak,brokolı,nohut,fasulye,bulgur.yogurt,sut,.aklına ne gelıyosa hepsı gaz yapıyor... yemedımde noldu gectımı gazı hyr..Dr sıvı tüket derse diye mercimek çorbası falan içerim diyodum bebişe zararlı mı olur canım? Ne yicez peki? Kızların dediği gibi hoşaf yaparız yemek olarak et yapsak kuru mu olur? Sebze yemeği mi yemeliyiz?
Evet hepside güzel işte.Canım bezelyeyi nişastalı şeker için önermiyorlar diyetisyenler, ben gittiğimde bana da havuç bezelye mısır ve patates yeme demişti.
Tabii geçer nikotin.nikotin kana karisan birsey. Gaz fiziksel senin bagirsaginda olur. Boyle.iddia eden var ama bence gaz yapan etken madde geciyor bazi yiyeceklerde. Bebek 1 aylikken kabiz ilaci kullanmistim. Bebek de.circir olmustu butun gun aglamisti tabi o ilac.
konyadayim. Buyuk bir ozel hastane. Normal dogum yapan yok cevremde. Herkes sezeryan ol diyor. Normal konusunda deneyimi yok sanki kimsenin. Gittigim hastanede ebeler yetersiz diye duydum icim daraldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?