- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Merhaba herkese...
artik eskisi gibi hergun giremihorum yavrumu emzirdim uyuttum biseyler yedim uykum kacti bana vve yavruma iyi gelen birkac bilgi vereyim dedim...
Hastanede hasta bezi olmazsa olmaz hastanede tampon verdiler hasta bezinin icine koydum hic kiyafetlerim kirlenmedi.
Hastanede kayisi hosafi verdiler resmen 1 surahi ictim wc hic sıkıntı yasamadim ozellikle ssezaryan olacaklara cok iyi geliyo cıkarman gereken bir gaz var ve buyuk abtestini yapman lazim rahatlaman icin. her gelen sorup duruyordu gaz cikardinmi diye meger cikmayinca cok sanci yapiyormus ve hastaneden cikamiyormussun. Bir yakininiz sizin icin hazirllabilir eve gelince de arksdasim yapti koca bir tencere hala iciyorum sutude atttiriyor.
emzirirken gogus yarasi kacinilmaz benim yine oldu lahsinoh kullansim biraz rahatladi ama yine aciuordu.heryerde duydugumuz sadece ucu degil siyah bolgeyi tamamen bebegin agzina verin sozu tamamen dogru nerdeyse kanamaya baslayacak goguslerim hic acimiyor. Oglusumukontrolu vardi dr yara oldugunu soylesim ac emzir goreyim dedi ben 2 cocuk annesi meger yapamiyormusum Allah ondan razi olsun gosterdi de kurtuldum.
Hastanede pipilinin alti biraz kızarmisti sudocrem onerdiler muthis bir krem tek seferde gecirdi...
Son olarak sezrryandan cok korkan biri olarak
Soyluyorum bugun besinci gunum cok iyiyim dun evi supurdum esim sasiriyo bukadar iyi olmama cani cok kiymetliyimdir. Korkmayin normal ve sezeryan dogum yapmis biri olarak bence ikiside zor degil.
Rabbim hepinize guzel dogumlar ve emen bebekler nasip etsin...
hergun olmasada takip ediyorum kendinize iyi bakin guzel anneler
Gamze göğüslerin ilkinde de yara olmuş muydu mesela benim ilkinde olmamıştı ama ikincisinde hafif olmuştu krem filan kullanmamıştım o zaman kabuk baglayip geçmişti..
Senin mesajını okumuştum en son donmicek galiba yazmıştın bebek dönmeyince yapacak birşey yok benimkinin döndüğünü de pazartesi günü öğrendik iyi mi...hanımefendi 37. Haftada döndü.
Hasta bezi konusunda da i kadar kanaman olmayabiliyor ben sadece hastanede kullandım kizimdayken suyumu patlattiklari zaman koymuşlardı onu da..
Ee anlat bakalım bebisin Nasil..hylari filan Nasil.. Nasil gidiyor bebisli hayat