- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Kızlar bana bi akıl verin benim hamile olmadan öncede evham yaptığım sonra unuttuğum konu şimdi ortada birşey yokken yine hortladı. Belki hormanlar belki benm fıtratım etkili bu düşüncelerde ama naapmalıyım bunu masıl aşmalıyım bilmiyorum çokcada dua ediyorum aslında ama yine dönüp dolaşıp aynı konuya geliyorum. konuya gelecek olursak hep özürlü bi çocuğumun olmasından korkuyorum niye bilmiyorum rabbim en doğrusunu bilir sağlıklı olsun diye dua ediyorum olmazsada kabulum elbette...eşime, anneme korkumdan söz edince onlarda hayırlısı olsun dua et diyorlar . Kızlar bunu nasıl aşarım çok mu uç düşüncelerdeyim, çok üzülüyorum kendi kendime cevap bulamayınca
kaygılar normal.önemli olan aşırıya kaçıp paranoyaya çevirmemek Allaha sığınmak.ben de ilk çocuğumda başucuma mavi patik koymuştum.seviyodum patiği.sonra aklıma habire kötü şeyler gelirdi.ben bunu koydum ya ayakları yoksa gibi.zihin insanı kötüye yönlendiriyo.oan farkettiğin an euzu besmele çek.gerisini düşünme.farkındalık geliştir düşüncelerine karşı ve engel ol.sen engeli var diye düşünürsün zihin üstüne koyarda koyar seni bunalıma sokar.daha ortada bişey yokken olmayan şeyle dertlenme kardeş.sen bugününn dertleriyle ilgilen