Son etkinlik 2 dakika önce yazıyor , şu an yazılanları okuyor çok büyük ihtimalle.Demişti ya yazılanları hiç atlamadan okurum lisede devamsızlığım hiç yoktu diye :) yazar birazdan.
Nesguik in içinde tatlandırıcı olarak Mısır şurubu KULLANILIYo ve Mısır zaten gdo su kanıtlanmış bir sebze bu yüzden dedi
Neyse biz konumuza Dönelim ben sütü zaten oda sıcaklığında verdim her zaman sıcak sütü vermedim kaynar kaynar veren insanları da gördükçe hayret ettim hep .
Biraz önce öğle uykusuna yattı üstünü örtmeye girdim ve dedim bir daha deneyeyim uykusunda içti nasıl oldu ise 200 ml şok oldum üç gündür içtiği elle tutulur gözle görülür tek miktar
Inşallah zamanla yine sütü seven obur oğluşumunuys geri döner
Canım benim oğlan iki Yaşından sonra bir hastalandı, sütü çok severdi bende deli gibi hastayken zorladım tiksindi maalesef. sadece nesquik ve nesquik gevreğiyle yiyor boş süt içmiyor
Yatak beşik ana kucagi araba alt acmalar HERSEY hazirrr yoruldum ama değdi düşündükçe eksik çıkıyor bugün oğlum icinde abi oldu yazısı yaptimm ellerimle oda cok mutlu Hepimiz hazırız yaniii. Pazartesiye son ıki gün. Yatın kurabiyeler pazara da serbet, bugün humanaya başladım ıki bardak içtim inşallah ise yarar ıki bardak yeter dedi dr. Yarın yarış işlemleri icin hastanedeyim umarım istediğim oda da olur heyecan değilde neoluyor ya havasindayim cok garipppp
10 dk.dır sola yatıyorum ama kızımda hareket yok sanırım 2 den beri hareket hissetmedim ara arada taş gibi karnım düzenli değil gibi @serefraz85 napsam bilemedim korkmaya da başladım