Gözün Aydın :)Eniştebebek gelse bu kadar sakin yazabilir miyim? Bu arada sancı gibi ağrılar oluyor :)
Sağlıkla kullansın kuzucuklarımız her eşya aldığımda duygulanıyorum Allah hepimizin çocuğuna kullanmayı nasip etsinKızlar beşiğimiz hazır. Tekstillerini de yıkadım misler gibi oldu
Geldi canım :)
Hımm ya zaten şurda üç günde zayıfladı gözlerinin altı morardı sanki pimpirikli anne olmak da zor biraz önce bir tabak kıymalı Şehriye Çorbası bir kase de yoğurt yedirdim süt içmezse Yediği yoğurdu peyniri iki katına çıkaracağım kaçarı yok
cok mutsuzum yaaa..
cok mutsuzum yaaa..
BendeeeeSağlıkla kullansın kuzucuklarımız her eşya aldığımda duygulanıyorum Allah hepimizin çocuğuna kullanmayı nasip etsin
Oo super hadi gözün aydin darısı bana bir haftam var tam cabucak gecer inşallah sag selamet
Iki damla kat bi siseye rengi gozune acik gelirse bi kac dmla daha katarsin.evet malzeme satanlarda var.ben sabunuda kendim yaptim smdi yine yapcm carsamba 25 kisi oglani gormeye gelcek
2 gün önce nerdeyse sezeryana alıyorlardı (bebiş dönmedi daha) serum felan takıldı şükür iyi oldu. hafta sonu sınavı e hastane çantası, temizliği felan yapılmamıştı onun telaşında tabiri caizse kafasını kaşıyacak vakti yok :)
Son etkinlik 2 dakika önce yazıyor , şu an yazılanları okuyor çok büyük ihtimalle.Demişti ya yazılanları hiç atlamadan okurum lisede devamsızlığım hiç yoktu diye :) yazar birazdan.
cok mutsuzum yaaa..
Bence yürüyüş işimi eşinin gelmesine yakın yap canım.
sen çocuğunun ıstahla yemesıne alıştığın ıcın yedıklerının onu doyurmadığı hıssıne kapılıyorsun.. benım kızım hıc sut ıcmedı ne bıberonla bebekken ne bardakla buyudugunde.. ama hergun mutlaka yumurta peynır yoğurt yedırdım onları yememısse yoğurtlu sutlu çorbalar yaptım yedırdım..sımdı 3 buçuk yasına gırecek sadece meyvelı sut ıcer hergun 1 bazen 2kutu..
ve ınan su zamana kadar daha 2 tabak yemek yedıgı olmadı kızımın..sut ıcmemesı ölümcül bır durum degıl..kızımbır ogunde ya çorba yer ya makarna ya kahvaltı.. zayıfta degıl persentılde en yüksek sevıyede.. takma kafana bu kadar..benım sacım beyazladı senınkı barı dursun durduğu yerde
Kızlar ya kan hapı ve vitamini kullanmayı bıraktınız mı siz? Bana doktor bırak dedi ama ne alaka? Doğuma kadar kullanılmıyor mu?
Ben bir haftadır resmen yattım canım. Bence sen de yürüyüş işini ertele yat
Bebiş tam makat değildi sanırım yan gibiydi Dr yüzde doksan doğum pozisyonuna döner yüzde on diğer Yön demişti. Bekliyoruz işte canım. Eşim yurt dışındaydı onun Geliş zamanına göre giricektik Dr a. Inşallah bir ili güne gideriz.
Eee ekmek elden su göldenÖyle kuzum ya, aynısını diyorum bende.Bizimkiler sevdi herhalde yerlerini.:) Senin kontrolün de güzel geçmiş çok şükür canım.
Cehaletimi mazur gör, sığır jelatini neden haram?
Ayy çok şirin, 3. Çocuk ve hala heyecanlı çok güzel
10 dk.dır sola yatıyorum ama kızımda hareket yok sanırım 2 den beri hareket hissetmedim ara arada taş gibi karnım düzenli değil gibi S serefraz85 napsam bilemedim korkmaya da başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?