2015 Şubat Anneleri

Canım senin bebişin zaten çok kilolu değil miydi? Niye bu kadar üzülüyorsun? Belki Vücudu Büyüdükçe kilolarla savaşmak adına böyle yapıyordur. Dr ne diyor?

Kızlar ya kan hapı ve vitamini kullanmayı bıraktınız mı siz? Bana doktor bırak dedi ama ne alaka? Doğuma kadar kullanılmıyor mu?

Iki damla kat bi siseye rengi gozune acik gelirse bi kac dmla daha katarsin.evet malzeme satanlarda var.ben sabunuda kendim yaptim smdi yine yapcm carsamba 25 kisi oglani gormeye gelcek

Bilgiler icin cok saol canım

Ay iyi olsun da yogunluk biter her türlü rabbim yardimcisi olsun ins inatci kuzusu da doner artik

Son etkinlik 2 dakika önce yazıyor , şu an yazılanları okuyor çok büyük ihtimalle.Demişti ya yazılanları hiç atlamadan okurum lisede devamsızlığım hiç yoktu diye :) yazar birazdan.

Okusun okusun heyecanli oluyor :)

cok mutsuzum yaaa..

Oy ne diyim ins en hayirli cozumu bulursun dr konusunda. Stresini cok iyi anliyorum

Bence yürüyüş işimi eşinin gelmesine yakın yap canım.

Diymi ya kesinlikle oyle yapayim ben

katiliyorum ben de sana. Sut ve sut urunlerine aleejisi oldugu icin benim kız da hic sut icmedi hatta devam sütü de icemedi onun yerine igrenc otesi bi aleeji sütümüz vardi onu da gidin gidim almasi gereken miktarin cok altinda zorlaya zorlaya verebildim. Yogurt dokunuyordu sadece peyniri tolere edebiliyordu o da yedigi ne olcak iste kafayı yedim onu saglikla buyutcem diye tum kalsiyum kaynaklarını kullnamiyorduk nerdeyse baska gidalarla destekle ozenle inatla buyuttuk de dort yasina geldi bile
@Seherabdul cok zor anne icin biliyorum ama inan süt hersey degil o olmadan da biseklde buyuyolar. Benm cimcime hala duzenli sut icmiyor haftada bir iki bardak belki yogurt da oyle fazlasi dokunuyor cunku peynir yumurta bol sebze yagli tohumlar ile buyutuyoz napalim boyu yavas uzuyor ama yine de fena sayilmaz daha kotu gunlerini gordugum icin sukrediyom uzulme sen de hallolur canim.

Kızlar ya kan hapı ve vitamini kullanmayı bıraktınız mı siz? Bana doktor bırak dedi ama ne alaka? Doğuma kadar kullanılmıyor mu?

vitamini bana daha 23 haftalıkken bıraktırdı meyve ye boşuna iştahını açmana gerek yok dedi, kan ilacıyla balık hapı kullandırıyor.

İnşallah canım az kaldı eşinin gelmesine değil mi gelsin de bizim de içimiz rahat etsin.. Hayırlı haberlerini alalım inş.

Edit: geçmişe bakayım dedim.esin gelmiş. Gozunaydin canım.

Son düzenleme:
Bu aksam acayip sinirli ve gerginim.sezerysns giderken yanimda bi esim olsun istiyorum,ben girince gelirsiniz dedim annm ve babama layik gormuyomusum kan lazim olurmus bilmm ne.bu yuzden istemiyrm iste once en kotu senaryoyu yazip duygusala bagliuolar!

Slm arkadaslar keyifler nasil iyisiniz ins..
Yeni ogrendim Kabe'den gelen bir cesit ot varmis belki bilenleriniz vardir,bir rivayete gore Fatma ana cicegi,bir rivayete gore Meryem ana otu...
Kuru bir cesit cicek ot gibi bisey,dgm sancisi baslayinca suya koyuluyormus,o aciliyprmus o ot acildikca rahim aciliyormus bir miktar suyundan iciliyormus,ve kolayca bir dgm oluyormus ins..sifa niyetine temin edebilirseniz o otu denemekte fayda var,hatta hac malzemeleri satilan dukkanlardan temin edilebiliyormus,ya da varsa umrede birileri isteyebilitsiniz.vardir bir hikmeti..deneyen cok kisi memnun bizzat soyledilr..

10 dk.dır sola yatıyorum ama kızımda hareket yok sanırım 2 den beri hareket hissetmedim ara arada taş gibi karnım düzenli değil gibi S serefraz85 napsam bilemedim korkmaya da başladım

Cehaletimi mazur gör, sığır jelatini neden haram?

Ayy çok şirin, 3. Çocuk ve hala heyecanlı çok güzel

Canim Turkiyedeki sigir jeli haram olmayabilir. Ama yurtdisinda uretilen sigir jeli haram. Ilaclarin cogu yurtdisinda uretiliyor. Cunku buradaki etler kesilmiyor. Kan akmadan soklanarak hayvanlar olduruluyor. O yuzden haram canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…