Nereden aldığını öğrenebilir miyim bayıldım:)Kızlar beşiğimiz hazır. Tekstillerini de yıkadım misler gibi oldu
tatlı yedim offfffSessiz bir ortamda yat soluna bişeyler ye panik yapma hemen tatlı bişeyler ye
Czmcihande
bazı sayfalarda beğendiğim resimleri paylaşmak istiyorum kendi profilimde ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
tatlı yedim offfff
instagram hesabı yazanları bende ekledim
adımı buraya yazmıyım geçen yazdım zaten
ama altına pkas diye not düştüm anlarsınız diye
sizde yazsanız ne güzel olur aslında
Canm bebisin fotosunu burada paylastin mi? Goremedim. Cok merak ettim. Allah bagislasin.mattika hep bakislari oyle arada guluyo oyle degisiyo ama hep bes karis surat
dr konusundan dolayi mi. Napmayi dusunuyorsncok mutsuzum yaaa..
Y
Ysmnfthseker canım
cok.guzel. Peri masali gibin saglikli gunlerde kullanin insKızlar beşiğimiz hazır. Tekstillerini de yıkadım misler gibi oldu
oy oyy. Tarihi soylemeseniz keske yaaBu aksam acayip sinirli ve gerginim.sezerysns giderken yanimda bi esim olsun istiyorum,ben girince gelirsiniz dedim annm ve babama layik gormuyomusum kan lazim olurmus bilmm ne.bu yuzden istemiyrm iste once en kotu senaryoyu yazip duygusala bagliuolar!
oglen 2 den beri mi. bir saat sola yatip dinledin mi tok karna. Yine de yoksa bi git bence. Tedbir amacli10 dk.dır sola yatıyorum ama kızımda hareket yok sanırım 2 den beri hareket hissetmedim ara arada taş gibi karnım düzenli değil gibi S serefraz85 napsam bilemedim korkmaya da başladım
10 dk.dır sola yatıyorum ama kızımda hareket yok sanırım 2 den beri hareket hissetmedim ara arada taş gibi karnım düzenli değil gibi S serefraz85 napsam bilemedim korkmaya da başladım
Anladım canım, teşekkürler.Canim Turkiyedeki sigir jeli haram olmayabilir. Ama yurtdisinda uretilen sigir jeli haram. Ilaclarin cogu yurtdisinda uretiliyor. Cunku buradaki etler kesilmiyor. Kan akmadan soklanarak hayvanlar olduruluyor. O yuzden haram canm.
Hepsiburadadan aldım, bebedecor markası. Kendi sitelerinden de alabilirsin. Ben sipariş verdiğimde hepsiburadada daha ucuzdu.Nereden aldığını öğrenebilir miyim bayıldım:)
Yok canım atlatmadan hamVajinismusu atlattınmı canm ? Kazayla mı hamile kaldın ?
Tatlı değil de çikolata ye,soluna yat,dr um öyle demişti.. Sağdan soldan dürt karnını.. Bugün dinleniyodur annesi,korkma..tatlı yedim offfff
Anladım canım, teşekkürler.
Söz konusu sağlık olunca pek seçeneğimiz kalmıyor malesef
Hepsiburadadan aldım, bebedecor markası. Kendi sitelerinden de alabilirsin. Ben sipariş verdiğimde hepsiburadada daha ucuzdu.
Geldim yavrular. Vergilerin son günü sıkışıktık. Midem harap.
Teşekkür ederimcok.guzel. Peri masali gibin saglikli gunlerde kullanin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?