2015 Şubat Anneleri

cherish , @ Mattika
Bura daki özel hastaneleri sorup sorusturdum daha önce
. hepsi bir sebepten sabikali.. Hatta çok yakinlarimda bebeğiyle ciddi saglik sorunları yasayan insanlar oldu.. Hic güven vermiyorlar. Bide bebek ters diye kafami sahada karistiracaklarindan endiseliyim..

EE devlete gitmemim onca sira sorunsali ve saatlerce bekleme sıkıntisina rağmen tek sebeibi Dr uma olan itimadim di.. Hatta ayni hastanede farklı 2 ladin dogumcuya daha muayene oldum ve inanilmaz umursamaz davrandilar.. Agizlarindan cimbizla cekersiN lafi. Biri de seni burada keserler bebegin ters bile olsa fakülte hast. Git onlar seni normal yoldan dogurturlar falan demişti.. Qbuk sabuklar yani..
Simdi saatlerdir dusun mekten beynim sulana sulana yine devletten daha önce methini duyduğum bir Dr dan Şali gününe randevu aldim. Tam 39+0 olduğum gün.. Artik çok bir sansim yok.. Heran herşey olabilir.. Doğumbasladiginda ne olacagini bilmiyor olmak eenaa en kötüsü[/QUOTE]

Kızlar beşiğimiz hazır. Tekstillerini de yıkadım misler gibi oldu
cok.guzel. Peri masali gibin saglikli gunlerde kullanin ins

oy oyy. Tarihi soylemeseniz keske yaa

10 dk.dır sola yatıyorum ama kızımda hareket yok sanırım 2 den beri hareket hissetmedim ara arada taş gibi karnım düzenli değil gibi S serefraz85 napsam bilemedim korkmaya da başladım
oglen 2 den beri mi. bir saat sola yatip dinledin mi tok karna. Yine de yoksa bi git bence. Tedbir amacli

10 dk.dır sola yatıyorum ama kızımda hareket yok sanırım 2 den beri hareket hissetmedim ara arada taş gibi karnım düzenli değil gibi S serefraz85 napsam bilemedim korkmaya da başladım

canim minicik de mi hareket olmadi istersen bi dusa gir gevse hafiften gobusu ovala masaj gibi sonra sola yat dizlerni çekip biraz oyle dinle bakalım panikten de sana öyle geliyo olablir bazi saatler ben de gobus bos gibi hissediyorum ses olmuyo ama sonra ufak tefekten derken cosuyor o yüzden dert etmiyorum. Eger bunlara rağmen hissetmiosan ve sertlik suruyorsa bi acile git muayene ol

Canim Turkiyedeki sigir jeli haram olmayabilir. Ama yurtdisinda uretilen sigir jeli haram. Ilaclarin cogu yurtdisinda uretiliyor. Cunku buradaki etler kesilmiyor. Kan akmadan soklanarak hayvanlar olduruluyor. O yuzden haram canm.
Anladım canım, teşekkürler.
Söz konusu sağlık olunca pek seçeneğimiz kalmıyor malesef

Nereden aldığını öğrenebilir miyim bayıldım:)
Hepsiburadadan aldım, bebedecor markası. Kendi sitelerinden de alabilirsin. Ben sipariş verdiğimde hepsiburadada daha ucuzdu.

iremguzum ins seversin diger dr.u
Bebek donmezse sezo olursan ameliyati iyi bir dr olsa yeter. Normal icin dr.un huyu daha muhim. Ama belki de son gun donecek. Allah bir kolaylik verir icini ferah tut

Sağlık için kullanılan ilaçların Haramı helali olmamalı zaten. Öksürük şurubunda da alkol var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…