2015 Şubat Anneleri

yok yani dayanamayacak kadar deil demek istedim
evdeki çocuklar falan tutamaz seni sancin çok olsaa :)
hadi hayirlisi bakalim biz bu gece uyurken sen alirsin bebisi kucagina, 3 cm le 3 gun beklemez bence
sabah uyaninca ilk is foruma bakicam dogrudunmu diye bizi haberdar etmeyi unutma haaa

oglen 2 den beri mi. bir saat sola yatip dinledin mi tok karna. Yine de yoksa bi git bence. Tedbir amacli

Tatlı değil de çikolata ye,soluna yat,dr um öyle demişti.. Sağdan soldan dürt karnını.. Bugün dinleniyodur annesi,korkma..

Süt iç çikolata gibi bişey ye azcık hareket et

Allahım çok şükür hareket etti kızım ama çok korktum çok çok sağolun kızlar

Bebegin kanala yerlesmesi tam olarak nasil oluyo? Sabahtan beri bebe acayip hareketli assagi dogru ittiriyo. Hatta bi ara poposu mu ayagi mi mideme bastirarak kendini itti midem bulandi. Ama pek bi agri hissetmiyom, karnimda asagi inme de yok.. Kanala yerlesme degildir di mi?

Unutma canım ne kadar rahat olursan o kadar hareket ediyo bende bi gün öle hastaneye gittim meğer totosunu dönmüş yapabiliyor yaramazlar böle

kanala yerlesme bi dr tabiri aslinda , ve sadece dr anlar bize soyler diye biliyorum
benim çocuklarda oyle oldu daha dogrusu, kanala yerlesince basi çikis da oluyor ve ha bire kapiyi zorluyor çikayim diye :))
ama benim kiizm o sekilde 7 hafta durdu :))) kafasi orda diye aksamina dogaack dersekde hata olur ..

Unutma canım ne kadar rahat olursan o kadar hareket ediyo bende bi gün öle hastaneye gittim meğer totosunu dönmüş yapabiliyor yaramazlar böle
aklım çıktı benim ilk gebeliğimde bebeğim karnımda ölmüştü ve doktor kontrolunde anlaşılmıştı aklıma o geldi daha da korktum hastaneye gidecektim ama önce size sorayım dedim ayyyy çok rahatladım

Kızlar bende instagram aldım "emekoba" ama kimseyi eklemedim çünkü eklemeyi bilmiyorum. İnşallah öğrencem.beni de ekleyin bari

Hosgeldin be ya bitti mi sonunda vergi işleri bir dinlen artik allasen canin cikti oskarlik gebesin yeminle
Hemen ekliyorum seni f ile basliyo bnmki de

cok sevndm kuzum hadi rahatla artk

Karnin tas gibi oldugu sirada o kendisini asagiya itiyormus. Cok sik oluyorsa bu sertlesme kanala ibmeye baslamis olabilir. Ayrica bacaklarini otururken birlestirmekte zorlaniyorsan, karninin altind baski hissediyorsan inmeye baslamistir. Ama kanala girince hemen dogmuyo merak etme, benimki yaklasik 3 hafta once girmeye basladi. Her gittigimizde biraz daha inmis oluyo. Cars cati muanesinde dr kafasina elledigini soyledi, bgn biraz daha inmis. Ptesi de bir terslik olmazsa sezaryan...

Kiz Allah seni ama sancilarim çok duzenli değiller bilmiyorum dayanır miyim p.tesine doktorum herhangi birşey gorursen mutlaka gel dedi,kuzum yatmaya dinlenmeye kalmıyor ki 1 saat oldu benim cimcimeyi uyutmaya çalışıyorum salliylrum ayağımda, en sonunda sıcak basti biraz da kendi yatakta donsun dursun dedim ama bu sefer de odada geziyor hic uykusu yok sanki sipanin
Yarin temizliğe kadın cagirdim o gelecek pazar günü de ekmek börek kek yapiyim koyayim diyorum gelen gidenimiz olur.. Bizden haberler boyle

doğuranlara çok pis özeniyorum ne tuhaf beklemek herkes arıyor daha doğurmadın mı diye kocam bile günde kaç kere arar oldu birşey varmı diye allah zamanını biliyor sıpaların ne zaman geleceğini ama beklemek gerçekten çok değişik bir durummuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…