gozun aydin canimmEniştebebek gelse bu kadar sakin yazabilir miyim? Bu arada sancı gibi ağrılar oluyor :)
yok yani dayanamayacak kadar deil demek istedimDurduğumu kim söyledi.karnım agriyor dünden beri pek keyfim yok.agrilarim geliyor bi yatiyorum yarim saat filan duzelince tekrardan onu getir bunu götür... Hizmete devamCocuklar da küçük napcan canım bi öyle bi boyle dengelemeye calisiyorum. Kasılmalarim da geliyor kuvvetli hem de dediğin gibi belki de bu gece de olabilir zaten doktorum dedi herhangi bi gariplik hissedersen evde filan bekleyim deme riske atma hemen çık gel dedi..bakalım
Gozunaydin esin dönmüş galiba.rahatlamıssındır artık
esobam telden mi açtin instgram hesbaini, pc den açilirmikiValla bende alışmışım akşamdan beri ancak okudum
Allah yardimcimiz olsunYurtdisinda uretiliyor bu ilaclar. Buralarda ise hayvanlar sokla olduruluyor. Kesilmiyor. Sigir da dahil kesiminden dolayi etler haram. Tavuk da dahil. Balik haric.
Aynen canım.Premium care serisi mi kalkıyormuş yani doğru mu anladım?
Kızlar bende instagram aldım "emekoba" ama kimseyi eklemedim çünkü eklemeyi bilmiyorum. İnşallah öğrencem.beni de ekleyin bari
Yapma yaaa, en güzeli de o diyorlar hep, hay Allah niye kalkıyor ki şimdi?Stoklamak lazım o zamanAynen canım.
müziğe tepki veriyor mu normalde? ben telefondan son ses müzik açıp göbeğime dayıyorum hareketsizliğinden huzursuz olduğumda... bazen inatçılık yapıp 3. şarkıda falan hareket ediyor; sonra rahat bırakıyorum
oglen 2 den beri mi. bir saat sola yatip dinledin mi tok karna. Yine de yoksa bi git bence. Tedbir amacli
canim minicik de mi hareket olmadi istersen bi dusa gir gevse hafiften gobusu ovala masaj gibi sonra sola yat dizlerni çekip biraz oyle dinle bakalım panikten de sana öyle geliyo olablir bazi saatler ben de gobus bos gibi hissediyorum ses olmuyo ama sonra ufak tefekten derken cosuyor o yüzden dert etmiyorum. Eger bunlara rağmen hissetmiosan ve sertlik suruyorsa bi acile git muayene ol
Tatlı değil de çikolata ye,soluna yat,dr um öyle demişti.. Sağdan soldan dürt karnını.. Bugün dinleniyodur annesi,korkma..
Süt iç çikolata gibi bişey ye azcık hareket et
Allahım çok şükür hareket etti kızım ama çok korktum çok çok sağolun kızlar
kanala yerlesme bi dr tabiri aslinda , ve sadece dr anlar bize soyler diye biliyorumBebegin kanala yerlesmesi tam olarak nasil oluyo? Sabahtan beri bebe acayip hareketli assagi dogru ittiriyo. Hatta bi ara poposu mu ayagi mi mideme bastirarak kendini itti midem bulandi. Ama pek bi agri hissetmiyom, karnimda asagi inme de yok.. Kanala yerlesme degildir di mi?
aklım çıktı benim ilk gebeliğimde bebeğim karnımda ölmüştü ve doktor kontrolunde anlaşılmıştı aklıma o geldi daha da korktum hastaneye gidecektim ama önce size sorayım dedim ayyyy çok rahatladımUnutma canım ne kadar rahat olursan o kadar hareket ediyo bende bi gün öle hastaneye gittim meğer totosunu dönmüşyapabiliyor yaramazlar böle
Kızlar bende instagram aldım "emekoba" ama kimseyi eklemedim çünkü eklemeyi bilmiyorum. İnşallah öğrencem.beni de ekleyin bari
Allahım çok şükür hareket etti kızım ama çok korktum çok çok sağolun kızlar
Karnin tas gibi oldugu sirada o kendisini asagiya itiyormus. Cok sik oluyorsa bu sertlesme kanala ibmeye baslamis olabilir. Ayrica bacaklarini otururken birlestirmekte zorlaniyorsan, karninin altind baski hissediyorsan inmeye baslamistir. Ama kanala girince hemen dogmuyo merak etme, benimki yaklasik 3 hafta once girmeye basladi. Her gittigimizde biraz daha inmis oluyo. Cars cati muanesinde dr kafasina elledigini soyledi, bgn biraz daha inmis. Ptesi de bir terslik olmazsa sezaryan...Bebegin kanala yerlesmesi tam olarak nasil oluyo? Sabahtan beri bebe acayip hareketli assagi dogru ittiriyo. Hatta bi ara poposu mu ayagi mi mideme bastirarak kendini itti midem bulandi. Ama pek bi agri hissetmiyom, karnimda asagi inme de yok.. Kanala yerlesme degildir di mi?
yok yani dayanamayacak kadar deil demek istedim
evdeki çocuklar falan tutamaz seni sancin çok olsaa :)
hadi hayirlisi bakalim biz bu gece uyurken sen alirsin bebisi kucagina, 3 cm le 3 gun beklemez bence
sabah uyaninca ilk is foruma bakicam dogrudunmu diye bizi haberdar etmeyi unutma haaa
Senin kadar rahatladım desem yeri Allahım o hareketler tepikler hiç bitmesin :) Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin bizeAllahım çok şükür hareket etti kızım ama çok korktum çok çok sağolun kızlar
Allah yardimcin olsun canimSabah 11 de doguma giricem inş herşey güZel olur ...sancılarım var sabaha kadar dayanırım umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?