- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Ay yazık yine almış.benim ki hic almadı.gecen sordum hic mi hevesin yok diye almaya.begenmicen konuşan diyor.almadın ki hic ne biliyon dedim ama düşündüm de bazen bu nasıl diye gösterir alısveriste burun kiviririm herhalde oradan cesaretini kıriyom adamın.sana bırakıyorum diyor benim de isime geliyor.senin ki de almaz herhalde bu saatten sonraKızlar kocam ilk bebeğe bir şey almış önünde " herkes bana hasta ben anneme hastayım"yazıyor.
Canım.bizim kızımız olacak farkında mısın dedim.
Biraz makara yaptım. Hayatta daha tek çöp almaz Ama haksız mıyım? İnsan bu kadar mı beceriksiz olur.
Hatta iki tane ikisi de erkek tulumu.
kardesin erkek mi :)))sana hoşluk yapmak istemiş de ayrıntısını düşünememiş
aynısının "herkes bana ben babama hastayım" yazanını aldım; kardeşime yolladım fotoğrafını, cevabı; "anlatım bozukluğu olan şeyi niye aldın?"oldu
Amin canım.Duana yürekten katiliyorum.bi de gelin kaynana toprağından derler.benimki 10 tane dogurmus .ben 3.de pert.amaninnnn ne dorduuu
ben ne dorduncu hamileligi nede çocugu kaldiramam valla bacim
sen yap buyur benim yerimede :))
ya$ olmus 30 , bunu doguarana kadar anam agliyor baksana ..
hayirlisiyla bi dogsun kucagima aliyim baska bisey istemem
Allah baska isteyenlere ;bekleyenlere versin insallah
Sınava falan mi hazirlaniyosana hoşluk yapmak istemiş de ayrıntısını düşünememiş
aynısının "herkes bana ben babama hastayım" yazanını aldım; kardeşime yolladım fotoğrafını, cevabı; "anlatım bozukluğu olan şeyi niye aldın?"oldu
İyi geceler.allah rahatlık versin inşallah uyursunBu gece uyucam inat ettim iyi geceler Hatunlar
he kiz biz dayanaksiz çikdik galiba :)Amin canım.Duana yürekten katiliyorum.bi de gelin kaynana toprağından derler.benimki 10 tane dogurmus .ben 3.de pert.
Haftaya doğum. Pc den olmuyormuş galiba. Telden oluyormuşesobam telden mi açtin instgram hesbaini, pc den açilirmiki
senin dogum yarin mi haftayami ?
Benim kızda ayakta hala ama yatırcam şimdi. Geçen gün börek yaptım, bugünde kek yaptım attım difrize. Biraz önce annem aradı, oda yaprağımı sarmış sağolsun. Eee daha ne olsun:) haftaya cumartesi bende kadın çağırdım. Ogünde kv gelcek. Temizlikçiye hiç değilse bezini sıkıp vereyim az zamanda daha çok işimiz yapılır dedi:) ama siz böyle konuşunca tırsıyorum, erken gelebilir diye. Salı kontrol var. Doğuma almasın beni:) çok baskı yapıyo aşağı.
Neki adın ben takip edenede bakamıyorum yarın Kuzenım öğretecekilk takipçinim
kardesin erkek mi :)))
Sınava falan mi hazirlaniyo
Keki atmadim ben hiç, çıkardığında ne yapmak gerekiyor cnm nasıl güzel olur ben de yapımBenim kızda ayakta hala ama yatırcam şimdi. Geçen gün börek yaptım, bugünde kek yaptım attım difrize. Biraz önce annem aradı, oda yaprağımı sarmış sağolsun. Eee daha ne olsun:) haftaya cumartesi bende kadın çağırdım. Ogünde kv gelcek. Temizlikçiye hiç değilse bezini sıkıp vereyim az zamanda daha çok işimiz yapılır dedi:) ama siz böyle konuşunca tırsıyorum, erken gelebilir diye. Salı kontrol var. Doğuma almasın beni:) çok baskı yapıyo aşağı.
Napsın ya heves etmiş =)Kızlar kocam ilk bebeğe bir şey almış önünde " herkes bana hasta ben anneme hastayım"yazıyor.
Canım.bizim kızımız olacak farkında mısın dedim.
Biraz makara yaptım. Hayatta daha tek çöp almaz Ama haksız mıyım? İnsan bu kadar mı beceriksiz olur.
Hatta iki tane ikisi de erkek tulumu.
ne biliyim erkekler zor anla rya oyle seyleriyok canım kız :)) niye ki?
11. sınıf seneye girecek sınava ama dil konusunda çok hassas ana sınıfında oktay sinanoğlu okuyordu
Neki adın ben takip edenede bakamıyorum yarın Kuzenım öğretecek
Bitecek inşallah. İş çok ama sizi bunaltmayayım.Hosgeldin be ya bitti mi sonunda vergi işleri bir dinlen artik allasen canin cikti oskarlik gebesin yeminle
Hemen ekliyorum seni f ile basliyo bnmki de
cok sevndm kuzum hadi rahatla artk
Canım tecrübeliyimde kızım 38. Haftada doğdu. Şuam 38 in içindeyim. Doktor 39 un içindeyken alcak. Ondan tırsıyorum.Yahu ilk bebegin olsa anlarım bilmiyor derim de bari sen yapma.. Zamanli gelir bebisin boşu boşuna stres yapma
Çıkardığın gibi ısıt canım fırında.Keki atmadim ben hiç, çıkardığında ne yapmak gerekiyor cnm nasıl güzel olur ben de yapım
Bende ekledim cnm:)Bitecek inşallah. İş çok ama sizi bunaltmayayım.
gul_feri yarın sınavı var sanırım.ders çalışıyorsur.
Ona da başarılar dileyelim.
Ya ben beceriksizim heralde çözeceğim inşallahadım soyadım açık açık ... açıklamada da elbereth ve trabzonlu bir söz var.
senin profilindeyken sağ üstte takip edenler-takip edilenler var
Orda dünya güzeli kahküllü bir kızan var o senin mi.yoksa.Bende ekledim cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?