2015 Şubat Anneleri

Ay yazık yine almış.benim ki hic almadı.gecen sordum hic mi hevesin yok diye almaya.begenmicen konuşan diyor.almadın ki hic ne biliyon dedim ama düşündüm de bazen bu nasıl diye gösterir alısveriste burun kiviririm herhalde oradan cesaretini kıriyom adamın.sana bırakıyorum diyor benim de isime geliyor.senin ki de almaz herhalde bu saatten sonra

kardesin erkek mi :)))

Amin canım.Duana yürekten katiliyorum.bi de gelin kaynana toprağından derler.benimki 10 tane dogurmus .ben 3.de pert.

Sınava falan mi hazirlaniyo

Amin canım.Duana yürekten katiliyorum.bi de gelin kaynana toprağından derler.benimki 10 tane dogurmus .ben 3.de pert.
he kiz biz dayanaksiz çikdik galiba :)
kaynana na sorsana o kadar gucu kuvveti nerden almis, bizde nasiplenek engin tecrubeelrinden :)

Yahu ilk bebegin olsa anlarım bilmiyor derim de bari sen yapma.. Zamanli gelir bebisin boşu boşuna stres yapma

Keki atmadim ben hiç, çıkardığında ne yapmak gerekiyor cnm nasıl güzel olur ben de yapım

Napsın ya heves etmiş =)

yok canım kız :)) niye ki?

11. sınıf seneye girecek sınava ama dil konusunda çok hassas ana sınıfında oktay sinanoğlu okuyordu
ne biliyim erkekler zor anla rya oyle seyleri
oktay kim kiz :) ana isinifndayken okumayi mi biliyordu, maasalllahhh :)

Hosgeldin be ya bitti mi sonunda vergi işleri bir dinlen artik allasen canin cikti oskarlik gebesin yeminle
Hemen ekliyorum seni f ile basliyo bnmki de

cok sevndm kuzum hadi rahatla artk
Bitecek inşallah. İş çok ama sizi bunaltmayayım.
gul_feri yarın sınavı var sanırım.ders çalışıyorsur.
Ona da başarılar dileyelim.

Yahu ilk bebegin olsa anlarım bilmiyor derim de bari sen yapma.. Zamanli gelir bebisin boşu boşuna stres yapma
Canım tecrübeliyimde kızım 38. Haftada doğdu. Şuam 38 in içindeyim. Doktor 39 un içindeyken alcak. Ondan tırsıyorum.

Keki atmadim ben hiç, çıkardığında ne yapmak gerekiyor cnm nasıl güzel olur ben de yapım
Çıkardığın gibi ısıt canım fırında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…