- 12 Ocak 2014
- 4.115
- 3.381
- 448
Bende beni uyutmayınca kendimi sallıyorum yatakta. Sakileşiyo azıcık.bi ben değilmişim bak.Benim hatunda tepiniyor içerde:) inanmazsınız ama dün gece çok hareketliydi. Eee uyumamda lazım. Elimi götürdüm artık poposumu neresiyse en sert yerine, pışpışladım:) durdu amaBen şok:) uyuttummu lan kızı diyorum kendi kendime:) çok tuhaftı. Bildiğiniz durdu. Deneyin derim insanın tuhafına gidiyor.
KizTiramisu35 git yat uyu dogurdun dogurcan daha frsatin olcak mi uc bebeyle sahi korkuyor musun nasil bas ederim diye. Iki çocuk fikri bile bazen düşünüyorum da büyüyor gözümde. Gerçi benm bir numaram cetin ceviz oldugu icin her konuda ondan tirsiyom daha çok bebege bakmktan cok
Yok canım eve gelecek misafirler için. Ama eşime dedim hazırlarım, akşamüstü hastaneyede getirsinler birazcık börek:) acıkırım ben:)Onları hastaneye mi götürcen yoksa gelince yemek iöin mi?
İyi bari. Bu arada edirne olmuşsunHee ben anadolu yakasından cayamiyom biturlumedivia hospital diye butik bir hastane benm aradigim sartlara uyuyor ellesmiyolar karsmiyolar dogum konseptime daha once ssvd de cokca yapilmis biyer yogun bakimlari var temiz de kendi ekipleri de hos saygili daha.nolsun hem en sevdigim.muhitte. hayirlisiyla nasip olur insallah
Canım uyku tutmadı bi yandan da dizimi izliyorum o yüzden yatamadim.bir de wcye çok kalkiyorum eşim Cok stres oldu yarin bi daha mi gitsek diyor korkuyorum korkmaz olur muyum benim iki numaram daha küçük 21 aylik teyzesi.hala bezimiz var biberondan sut iciyoruz ayakta sallanarak uyutuyoruz filan.. Simdi bunlar birbirlerini tetikleyebilirler ağlarken birbirlerini uyandirabilirler Nasil yapicam.bilmiyorum.hem bu arada kızımı 16 aylığa kadar Dr kontrolünde emzirebildim ama sindi bebisle beraber tekrar emzirmek istiyorum yabancı kaynaklarda özellikle bununla ilgili birçok bilgi mevcut birebir uygulayanlar da var onların da goruslerini sorunlarını karşılaştığı olayları filan okuyorum.ara ara ama eşim yorucu olacağını söylüyor ve kızımın gogsumu çok isiracagini söylüyor yara olursa kanarsa bu sefer minigimi emziremem iki numaranın sakası yok ısırabilir cidden su an pek.kaftan anlayacak durumda da değil herşeyi oyun saniyor .. Oğlum desen kardeşi gelecek diye heyecanlı bazen geliyor yaaa anne kardeşim gelsin artik ben çok sıkıldım diyor bakalım gelince Nasil bi duzenimiz.olacak .
Oğlundan hic korkma kardeşi olunca bol bol sorumluluk ver çocuklar da bu şekilde olgunlasiyorlar daha bilinçli oluyorlar bence ..
Demek sen de 3 çocuğa yeşil ışık yakanlardansin.hadi bakalım bacılar Allah Gönlünüze gire versinn
İyi bari. Bu arada edirne olmuşsun
Aynen cnm yeni kestirdik:)Orda dünya güzeli kahküllü bir kızan var o senin mi.yoksa.
Sağol canım annelik Başlı başına zor iş ama Dünya'nın en güzel zor işihadi gozunaydin canim esin gelmis
Ben bilgeyi cok seviyorum ama yakinda var iste. Onunki iki isim biz tek koysak nolur ki. Sen de ayni iki ismi yazmistin unutmadim bu yuzden
zorlama sakin. Digeri de dogacak is zorlasacak. Her ogun israrini beklicek yemek icin. Corba yiyorsa sutu gece uykuda fln deneme. Artik gece yemeden durabilir. Dolu mideyle rahat uyiyamaz. Cis yapmaya uykusu bolunur. Gece beslenmesini birakmaya hazir oldugunu gosterebilir yaptigi uykuda zorlama. Sonra 4 yasinda biraktircam diye ugrasirsin. 1,5 yas sonrasi kesin birakmali gece sutunu. Bebek geliyor diye uzulme sogukkanli ol. Senin hissiyatini alir oglun da. Allah yardimcin olsn zor isler
Henüz gitmedik ama zaten kilo kaybettiği için birşeyler Söyler herhaldeCanım senin bebişin zaten çok kilolu değil miydi? Niye bu kadar üzülüyorsun? Belki Vücudu Büyüdükçe kilolarla savaşmak adına böyle yapıyordur. Dr ne diyor?
Hımm ben de zorldmayayım diyorum bu sefer yemek çok yediriyorum Allah bana akıl fikir versin :)Canım benim oğlan iki Yaşından sonra bir hastalandı, sütü çok severdi bende deli gibi hastayken zorladım tiksindi maalesef. sadece nesquik ve nesquik gevreğiyle yiyor boş süt içmiyor
Pespese zor olmali ama gozunu kararttin ya kolayini da verir rabbim inşallah. Benm kizim var bu arada oglum yok bu ikincim de kiz olacak nasipseüçüncü icin erken daha bilmiyorum bazen istiyorum bazen korkuyorum ikincinin durumuna bagli biraz da ilki cok sıkıntılı büyüdü tovbeliydim bidahaa kaza kursunu olmasaydi bu küküçümen cok da cesaret edemezdim belki de iyi oldu böyle kendiliğinden gelişi :) ....
Kizlar bugun kontolum vardi ben hem devlete hem ozel hastaneye gidiyorum bugun devlete gityim nefret ettim gercekten dogum icin gun slmays gittim doktor randevu icin dogumhaneye yolladi kadin israrla sezeryan tarihini 37#0 verdi doktorla falan konustum en son 38#2 duzelettirdim tarihi arada olanlari 5 kat merdiveni kac kez inip ciktigimi gectim sonra anestezi uzmaniyla gorusmeye gittim tabi o ayri olay kadin elinden gelse hastalari dovecek iceri girdim yuzume bakmadan ilk sordugu soru okuma yazman var mi oldu nefes almadan bir suru sey sordu surayi evrak doldurdu surayi imzala diyo dedim bu ne sana vericem okuman icin diyo hasta bilgilendirme formu imis dedim genel anesrezi mi spinal mi okacak ona ameliyat gunu uzman karar verecek diyo sonra kagida baktim spinal ans secmis altinada bana imza attirmis elim ayagim titredi esime ben burda dogum falan yapmam dedim zaten islemleri bitirmeden ciktim odadan yorgunluktan dedim bugun dogurucam
Benim kv de süslü püslü nevresim sermek istiyor. Lohusa yatağı yapacakmışız. Bende geleneklerden çok uzak bir tipim. Hiç öle hayallerim olmadı. Kına gecesi bile yapmadım düşün.niye normal nevresim seremiyoz
kv dem yaptırdığım takımı sereriz dedi ben sevmediğim için bi onun bana yaptırdığı var dantelli falan diğerleri pamuklu benim zaten saten sevmiyorum sıkıntı getiriyor bana
normal serelim dedim olmaz güzel olmalı dedi
dedi de ben nasıl yatacam onun içinde
gerçi 3 hafta önceden evi temizleriz yatağını sereriz , kanapede yatarsın !! dedi de
dedim ne alaka ben yatağımda yatarım zaten belim ağrıyor dedim
amann, en huylandığım işler , kendi başıma takılmayı seviyorum ben yaaa, doğurup uzaklara kaçsamm
Benim gibiler varmış demekki :) osman ağa oldum diyordum bende:)Kahverengi lekelenme olmuş az önce gördüm. Dün de cok sancım olmuştu. Doğuracak mıyım noluor dersiniz kızlar ?
Gidim bari de kaş bıyık olayına gireyim , hüsam amca olmuşum
Sabah 11 de doguma giricem inş herşey güZel olur ...sancılarım var sabaha kadar dayanırım umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?