2015 Şubat Anneleri

Bende beni uyutmayınca kendimi sallıyorum yatakta. Sakileşiyo azıcık.bi ben değilmişim bak.

Canım uyku tutmadı bi yandan da dizimi izliyorum o yüzden yatamadim.bir de wcye çok kalkiyorum eşim Cok stres oldu yarin bi daha mi gitsek diyor korkuyorum korkmaz olur muyum benim iki numaram daha küçük 21 aylik teyzesi.hala bezimiz var biberondan sut iciyoruz ayakta sallanarak uyutuyoruz filan.. Simdi bunlar birbirlerini tetikleyebilirler ağlarken birbirlerini uyandirabilirler Nasil yapicam.bilmiyorum.hem bu arada kızımı 16 aylığa kadar Dr kontrolünde emzirebildim ama sindi bebisle beraber tekrar emzirmek istiyorum yabancı kaynaklarda özellikle bununla ilgili birçok bilgi mevcut birebir uygulayanlar da var onların da goruslerini sorunlarını karşılaştığı olayları filan okuyorum.ara ara ama eşim yorucu olacağını söylüyor ve kızımın gogsumu çok isiracagini söylüyor yara olursa kanarsa bu sefer minigimi emziremem iki numaranın sakası yok ısırabilir cidden su an pek.kaftan anlayacak durumda da değil herşeyi oyun saniyor .. Oğlum desen kardeşi gelecek diye heyecanlı bazen geliyor yaaa anne kardeşim gelsin artik ben çok sıkıldım diyor bakalım gelince Nasil bi duzenimiz.olacak .
Oğlundan hic korkma kardeşi olunca bol bol sorumluluk ver çocuklar da bu şekilde olgunlasiyorlar daha bilinçli oluyorlar bence ..
Demek sen de 3 çocuğa yeşil ışık yakanlardansin.hadi bakalım bacılar Allah Gönlünüze gire versinn

İyi bari. Bu arada edirne olmuşsun

Pespese zor olmali ama gozunu kararttin ya kolayini da verir rabbim inşallah. Benm kizim var bu arada oglum yok bu ikincim de kiz olacak nasipse üçüncü icin erken daha bilmiyorum bazen istiyorum bazen korkuyorum ikincinin durumuna bagli biraz da ilki cok sıkıntılı büyüdü tovbeliydim bidahaa kaza kursunu olmasaydi bu küküçümen cok da cesaret edemezdim belki de iyi oldu böyle kendiliğinden gelişi :)

İyi bari. Bu arada edirne olmuşsun

Olmusuzdur valla saka maka sayilar iniyor bakalım nerde vuslat

Kizlar bugun kontolum vardi ben hem devlete hem ozel hastaneye gidiyorum bugun devlete gityim nefret ettim gercekten dogum icin gun slmays gittim doktor randevu icin dogumhaneye yolladi kadin israrla sezeryan tarihini 37#0 verdi doktorla falan konustum en son 38#2 duzelettirdim tarihi arada olanlari 5 kat merdiveni kac kez inip ciktigimi gectim sonra anestezi uzmaniyla gorusmeye gittim tabi o ayri olay kadin elinden gelse hastalari dovecek iceri girdim yuzume bakmadan ilk sordugu soru okuma yazman var mi oldu nefes almadan bir suru sey sordu surayi evrak doldurdu surayi imzala diyo dedim bu ne sana vericem okuman icin diyo hasta bilgilendirme formu imis dedim genel anesrezi mi spinal mi okacak ona ameliyat gunu uzman karar verecek diyo sonra kagida baktim spinal ans secmis altinada bana imza attirmis elim ayagim titredi esime ben burda dogum falan yapmam dedim zaten islemleri bitirmeden ciktim odadan yorgunluktan dedim bugun dogurucam

Sağol canım annelik Başlı başına zor iş ama Dünya'nın en güzel zor işi

Canım senin bebişin zaten çok kilolu değil miydi? Niye bu kadar üzülüyorsun? Belki Vücudu Büyüdükçe kilolarla savaşmak adına böyle yapıyordur. Dr ne diyor?
Henüz gitmedik ama zaten kilo kaybettiği için birşeyler Söyler herhalde

Canım benim oğlan iki Yaşından sonra bir hastalandı, sütü çok severdi bende deli gibi hastayken zorladım tiksindi maalesef. sadece nesquik ve nesquik gevreğiyle yiyor boş süt içmiyor
Hımm ben de zorldmayayım diyorum bu sefer yemek çok yediriyorum Allah bana akıl fikir versin :)

Sen de bendensin desene benim de kizlar sürpriz bebek oldular şükürler olsun iyi ki de olmuşlar onlar olmadan ev bomboş sanki neşesi yok oğlan demisim kusura bakma mattika yla karıştırdım büyük ihtimal Kizin kac yaşındaydı peki bir suru kıyafeti vs kalmıştır rahat edeceksin o konularda desene

Valla canım üçüncü gebelik zor ve agir geçiyor diğerlerine gore.üçüncü gebelik olması dahi kendi içinde belirli riskler barındırıyor, bunda çok daha erken agirlastim mesela.sanırım 85lisin bir de yas faktörü var tabii her gecen yıl bence doğum için daha zorlu zamanlarda demek..hangi aralıkta bebis yapmak gerektiğini bulmak çok zor is,hem senin hamilelik-dogun kolaylığı bakımından,ilk ve ikinciyle arasındaki yas farkı bakımından vs.. Ben sirami savdim şekerim o konuda Allah yardimcin olsun

İşte maalesef devlette doğum yapacaksan biraz kendini emanet edeceksin. Yoksa öyle bir hak isteme, arama seçeneğin olmuyor.

Geç kalmışım.bugün saat 5:30 olmuş.
Artık kesinlikle sağdan sola dönemiyorum.
Ağrılar aldı başını gitti.
39. Haftaya girdik. 38 + yani eee daha bunun 39+ sı ve 40+ sı varsa rahat mı olmalıyım?^><~^*

Benim kv de süslü püslü nevresim sermek istiyor. Lohusa yatağı yapacakmışız. Bende geleneklerden çok uzak bir tipim. Hiç öle hayallerim olmadı. Kına gecesi bile yapmadım düşün.
Gerek varmı ki, ben uyurken, iyi değilken zaten odaya kimseyi almam dedim ben. İyiyken ben çıkarım misafirlerin yanına. Anlamadım ki yol geçen hanı gibi herkes odama mı doluşacak?? Yatıyorsam kimse girip rahatsız etmesin bir zahmet. Bu kv ler ne kadar meraklı gösterişe, misafire herşeyi süslü püslü göstermeye. Benide süs köpeği gibi dantellere boğacak sanırım.

Kahverengi lekelenme olmuş az önce gördüm. Dün de cok sancım olmuştu. Doğuracak mıyım noluor dersiniz kızlar ?
Gidim bari de kaş bıyık olayına gireyim , hüsam amca olmuşum
Benim gibiler varmış demekki :) osman ağa oldum diyordum bende:)
Kaş bıyık manikür pedikür epilasyon olaylarını hallettim. Artık doğurabilirim diyorum kuafördekilere, pek hoşlarına gitti :) kuaföre gitmeden önce doğururum diye korkuyordum valla.

Sabah 11 de doguma giricem inş herşey güZel olur ...sancılarım var sabaha kadar dayanırım umarım

Canım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebisini.. Bebeğine kavuşmaya 3 saat kaldı öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…