2015 Şubat Anneleri

ne biliyim erkekler zor anla rya oyle seyleri
oktay kim kiz :) ana isinifndayken okumayi mi biliyordu, maasalllahhh :)

-28 yaşında "tam profesör" unvanını aldı. 20. yüzyılda Yale Üniversitesi'nde bu sanı kazanan en genç öğretim üyesidir- asıl alanı kimya. türkçeye çok önem verir;Türkçe Giderse Türkiye Gider, Bye Bye Türkçe, Hedef Türkiye... dille ilgili kitaplarından. bizim üni.den emekli oldu, bir hocamızın yakın arkadaşıydı...

4 yaşında falandı kendi kendine öğrendi okumayı kardeşim...

Onları hastaneye mi götürcen yoksa gelince yemek iöin mi?

hahahhaah kizzz yazikk ama hevesini kirmasaydin adamin :)
benimki alsinda pembe prenses etek alsin ama hiçç aklina gelmz oyle birsey
Bununda gelmezdi ilk kez gelmiş.
Çok özeniyorum ama ilgili akıllı babalara.
Babadan da görmemiş ne yapsun.

Neden varmış bozukluk? herkes bana hasta..... mı olacakmış
Bizim aile de çok takıntılı o konularda.

açıklamaya cherish yazdım ben de kızlar , C ile Başlıyor bnm ig de :) açıklamaya buradaki ismi yazmak mantıklı cidden pkasss

Aynı bende senin gibi davranıyorum demek ondan bir şey göremiyorruz.

Canım tecrübeliyimde kızım 38. Haftada doğdu. Şuam 38 in içindeyim. Doktor 39 un içindeyken alcak. Ondan tırsıyorum.
....
Drun öyle uygun görmüş demek ki doğuma dair herhangi bi işaret yok tabii bu olmayacağı anlamına da gelmez ama içini ferah tutmaya çalış

Kiz Tiramisu35 git yat uyu dogurdun dogurcan daha frsatin olcak mi uc bebeyle sahi korkuyor musun nasil bas ederim diye. Iki çocuk fikri bile bazen düşünüyorum da büyüyor gözümde. Gerçi benm bir numaram cetin ceviz oldugu icin her konuda ondan tirsiyom daha çok bebege bakmktan cok

Simdi Nasil durumu kardeşinin? Benim oğlan da 5,5 yasında su an,kasım ayı gibi okumayı soktu tabii sadece bunlarla sınırlı degil,ama Nasil yaklasilacagini bilmek ve çocuğu sıkmamak lazim..Nasil basaricam bilmiyorum

Sen şimdi yine karşıda mı doğum yapacaksın.hangi hastane memnun kaldın mı!?

Hee ben anadolu yakasından cayamiyom biturlu medivia hospital diye butik bir hastane benm aradigim sartlara uyuyor ellesmiyolar karsmiyolar dogum konseptime daha once ssvd de cokca yapilmis biyer yogun bakimlari var temiz de kendi ekipleri de hos saygili daha.nolsun hem en sevdigim.muhitte. hayirlisiyla nasip olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…