2015 Şubat Anneleri

yavas yavas ogrenirdi kiz yazik )

kizlar dun ne ogrendim bennnn
komsumun TR de iki sezeryani varmis onra buraya gelmis normal dogurtmuslar , su an çocuk sayisi 4
iki sezeryan iki normal dogum yaniii
ben bilmiyordum 2 sezercikden sonra normal dogurtduklarinii
2 tane sonrasi oluyormus normal. 3 olursa riskliymis. Diye okudum

Şükür Allah'ım uyudum 2 saatte olsa şeker bulmuş çocuk gibi sevindim ıslaklık yine var eşortmanımda ama takmıyorum bakalım ilaç bitince ne olacak

Cnm bnde anadolu yakasındayım medıvıa hospıtali bnde duydum baya methettıler ama ben orayı yenı duydugum ıcın hıc gıtmedım muayeneye fılan sımdı dogumu orada dusunuorum ama geldim 37. Haftaya bu saatten sonra gıtsem bnmle duzgun bı sekılde ılgılenırler mı yani dogum anında gidiceım dr gelir mi acaba

Hakkinizi helal edin cok uzun yazmisim ama dahasi var eksigi yok
son anda hastane olumsuzluklaina hic katlanamiyor insan. Diger hastane iyi olur ins

Imkansiz sehir disindan geldiler birlikteyiz yani.aslinda yaniltmali bi tarih vermistim:s
oy oyy
Benimkiler yarin gidecek ama yakin sehirde pusuda beklicek gibiler. Nisan gelse esim haber verir damlarlar. Esime de caktirmasam mi son ana kadar

Dün Kv birsey pisiriyor diyor ki cocuk sever diye yapayim.dedim. Gorumcemin oglu da burda ya. Nasil canim.istedi ama soylemem ben de yerim diye. Okulda arkadaslar cubuk kraker alsa agzima sokuyorlar zorla canin ister diye. neyse gitsinler yaparim kendime.

Nedenki canın ıstedıyse alıp yeseydın bıraz bidaha sen ugrasmazdın cnm :)

repost programı yüklemen lazım ya da ekran görüntüsünü al, görüntüden paylaşım yaparsın

nerden yüklicem o programıki
ayyy en iyisi 3310

ben bakıyom ig de bulamadım kimseyi ya bir seni buldum sanırım cimcime istek yolladım senmisin acaba?

s.igoksu sanırım benim

Yok kuzu niye değişsin ki Nasılsa ole gider bi insan

ay sanmam hamilelikten önce böyle değildi ama inşallah böyle gider

bize soylemedin ilac kullandigini. Yanlis teshis koyduk sana dun
Yazdım aslında ama bi önceki yazılarda kalmış akıntı için vermişti yoğun diye hatta yaşayanlar vardı aynısını kokusuz akıntı zaten 3 tane kalmış bakalım bitince ne olcak sabah akşam kullanıyom biter yarın

Benim arkadasim son haftasinda oraya gecti dogum orda oldu memnunum demusti

Morelllllll lazimmmmmm
mrb bayanlar gecen cumartesi ozel bi hastanede acilde kan testi yaptrdm beta sonucum 305.61ckti ikibucuk haftalik gebesinz dedi sali gnu devlt hastanesine gttm ultrasyonda gozukmedi lekelnmelerim vardi dusuk olablr dedi kan testi istedi cuma gnu sonclari almaya gttm beta 146.37 cktitekrar kan testi istedi bu sefer 91.39 ckti persembe gunu tekrar cagrdi szce durum ne

Dün bi arkadaşımla konuştum 2 ocakta doğum yaptı ilk bebeği hamilelik boyunca 30 kilo almış bel fıtığından dolayı zorunlu sezo oldu 20 gün oldu doğum yapalı 20 kilosu gitmiş bile loğusa sendromu yaşamış etrafındakiler Yüzünden herkes kıza sütün varmı emiyomu yetiyomu demekten sendroma sokmuşlar göğüsleri yara olmuş en iyi kremler bile geçirmemiş bu stresle sezo dikişleri açılmış şimdi iyiler atlatmışlar hepsini Göğüs için tahin Yağı kullanmış bi günde geçirmiş elinden geldiğince uyu diyor sadece sölediği bu

Canım merhaba eğer gittikçe düşen bi değer varsa düşük yapıyorsunuz yani kimyasal gebelik olabilir kendi kendine müdahalesiz düşer eğer böle bişey varsa Sakın üzülmemeye çalış düşük yaptıktan sonra ki benim düşüğüm 10 haftalıktı hiç regl olmadan tekrar hamile kalmiş biri olarak söylüyorum bunu. Stres yaparsan sıkıntı çekersin şöle düşün hamile kalabiliyorsun bunu öğrenmiş oldun Hayırlısı neyse o olsun Rabbim en kısa sürede istiyorsan kavuştursun

Haklisinzda bole ne olcam die beklemek sitrese sokuyor insani belli bse olsa ona gore davransam dr bebek tutunsun die ilac vermisti blmiyorm ya cok istiyorum suan calsmalari durdurdk :) bebek varsa duser die ilskiye girmiyorz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…