sirkeli suyu bana doktor onermusti. 2aydir sirkeli suyla yikaniyorum ve rahatlatti bayaa. Istedigin kadar kullan dedi bana. 1litre suya yarim yada 1 cay bardagi su koyuyorum.benim kız habire vuruyor aşağı o vurdukça beyaz akıntım geliyor
birde kaşıntım geri geldi
ya şu sirkeli suyu yapsam zararı olmaz heralde değilmi
yüzümde de yaralar çıktı yine
2 gündür 2 haşlanmış yumurta yiyorum ağır geldi zaar
Normaldir ya. Basini hafif yukarda tutsan emzirirken.Kızlar moralim çok bozuk, bebeğimi emzirirken ıslık sesi gibi ses çıkartıyor, burnunu temizliyoruz geçmiyor. Acaba normal mi bu durum?
Buradan okuyunca hic çatı muayenesi olmadığın anlaşılıyor.doktor hafiften parmağını sokmuyor ki bildiğin içeriye doğru elini sokuyor.el derken korkmayın hepsini değil yani korkulacak bi olay değil de ilişki sırasında bebeğe değmesi gibi Bisey imkânsız.zaten bebek o kadar aşağıda olsa ilişkiye girecek durumun da olmaz yani onu dusunemezsin bile sancin filan olur ne bileyim.. Hem bir de bebeği koruyan nisan dediğimiz tıkaç var zaten nisan düşmedikçe dışardan hic Bisey bulasamaz vs..
Ya azcik geçmişi bakıp yazılanları okusaniz keşke
dr soyler sorun olursa. Bana da yapildi dun tahlil. Kanim 10 cikmis. Dogum icin hic iyi degil ya bakalim. Baska degerlerim de bir garip ama anlamadimKızlar en son gittiğimde anestezi için kan tahlili yaptılar. Kontrole geldiğinizde alırsınız dediler. Bıgün aklıma geldi, girdim baktım netten bazı değerlerim yüksek çıkmış. Lökositi hatırlıyorum. İnşaAllah bi sorun olmaz.
Cnm peki normal olsaydı iğneyi ne zaman kesecekti doktor? Nerden bilebilir doğum gününü? Bence için rahat olsun benim kafa bi dünya oldu mesela iğne kesme zamanı için hem normali bekliyo hemde iğneyi kes diyor napıcam?Ben de suyumuz nişanını gelsin bebiş hazır olsun öyle gidelim istedim ama arada birsürü Olasılık var dendi pıhtılaşma sorunu en büyük etken. Bir de bebiş doğum pozisyonunda olmadığı için sezeryan yapıcak.
Biberonla verdiğinde olmuyor mu o ses canım ? Belki sütü çekmeye gücü Yetmiyordur o yüzden çıkıyordur o ses
Normaldir ya. Basini hafif yukarda tutsan emzirirken.
Kontrol yakin mi dr a sorarsin. Ama bana normal geldi sanki olmustu oglumda datutuyorum yine çıkıyorburnu dolu bana göre ama açtıkta yine az da olsa çıkıyor o ses.
benim iki kardeşim de 4-4.5 kg doğdular çok da tatlıydılar hiç korkma :) ele avuca geliyo, emmesi kuvvetli oluyor . bir de annem onları normal doğurmuş
Kontrol yakin mi dr a sorarsin. Ama bana normal geldi sanki olmustu oglumda da
Sormadim valla hic gelmedi aklima.sutum yetio fakat kilosu az oldugu icin mecbur mama takviyesi yapioruzbende de sadece emerken çıkarıyor, normal mi acaba? doktora sordunuz mu? bir de neden mama veriyorsun, emmiyor mu?
Evet ediyorum ben hatta bgn sordum dr ye multivitamine de devam edeyim mi çok yorgun hissediyorum kendimi diye iyi olur dediDemir ilacina dogumdan sonra da devam ediliyor mu
Kesinlikle cok farkediyo drlara gore etmese de. 38+3te aldilar ilk kuzumu planli sezeryanla miadindan 11gun once. Sonrasi cok zorlu oldu olmyadablirdi belki ama bildigin adapte olamadi bzmki kirk dolna kadar hic aglmadi mesela dr dr geziyoduk niye sesi cikmiyo.hep baygın uyuyordu vesaire haftasini daha dolduran bebeler daha dirayetli oluyor
Sormadim valla hic gelmedi aklima.sutum yetio fakat kilosu az oldugu icin mecbur mama takviyesi yapioruz
Yakaliycaz ins ya benim ki pek yakalamaz sanmiyorum sali gunu gittigim 2100 grdibende üç gündür var, cuma kontrol var. kilosunu boyunu çok merak ediyorum. İnşallah yaşıtlarımızı yakalarız hashande.
şu kol olayından dolayı çatı muayenesi olmadığım için çok mutluyumkorkuyordum yalan yok,o kadar düşük vs olmasına rağmen canlı canlı kürtaj olmama rağmen çatı muayenesi sanki çok kötü bir şey gibi geliyordu bana yazılanları okuduğum için öyle oldu sanırım :)
Belki ben bu kadar hissettim yani en arkayı kontrol ederken acıdı yanı ilkte acımadı ama yürümemi engelledi Akşama kadar da o acıyı hissettim belki ilk olduğu içindirIyi olmus kucuk cocukla gelip ne yapacak.dogumda gelsin bebegi gorsun gitsin. Samimiyet olmuyor iste kv ile. Olmasin da ama saygi olsa..
allah allah ben okadar cati miayenesi oldum hic seninki gibi hissetmedim.
iste eslerden kaynaklaniyor. Erkek ailwye asiri duskun olunca bizim kiymetimiz olmuyor. Beninki gelir doguma kosar seninki gibi sormamazlik etmez ama gelince inmemis karnima laf eder. Bir corba pisirmek icin uykundan uyandirip soru sorar. Ve bunlari esim gormez. Esim kosturuyor diye gorur. Napalim idare edicez artik bir sekilde
tutuyorum yine çıkıyorburnu dolu bana göre ama açtıkta yine az da olsa çıkıyor o ses.
buhar mak dr tavsiye etmeden kullanma. Burnunu neyle actin. Otribebe cok iyi aciyor. Burnunu actiysan emiyorsa da birsey yoktr bnce. Zamanla ses gider. Bir de kucuk dogdu yani. Dr a sorarsin icin de rahat edercuma günü kontrolümüz var, gidince soracağım. Şimdi çok dikkat ediyorum her gün odasını havalandırıyorum, bir gün arayla banyo yaptırıyorum odasının ısısına dikkat ediyorum, buhar mak. kullanacağım eşim çocuğa zarar verir diye kullandırmıyor. Burnunu temizledik sabah bir sürü pislik çıktı, daha ne yapsam bilmiyorum ki.
Bazen dr acilmayi tetikleyici sekide bakabiliyor. Belki seninki de oyle yapti ya da ords bisey oldu yurumeni etkiledigine gore.Belki ben bu kadar hissettim yani en arkayı kontrol ederken acıdı yanı ilkte acımadı ama yürümemi engelledi Akşama kadar da o acıyı hissettim belki ilk olduğu içindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?