2015 Şubat Anneleri

sirkeli suyu bana doktor onermusti. 2aydir sirkeli suyla yikaniyorum ve rahatlatti bayaa. Istedigin kadar kullan dedi bana. 1litre suya yarim yada 1 cay bardagi su koyuyorum.

şu kol olayından dolayı çatı muayenesi olmadığım için çok mutluyum korkuyordum yalan yok,o kadar düşük vs olmasına rağmen canlı canlı kürtaj olmama rağmen çatı muayenesi sanki çok kötü bir şey gibi geliyordu bana yazılanları okuduğum için öyle oldu sanırım :)

dr soyler sorun olursa. Bana da yapildi dun tahlil. Kanim 10 cikmis. Dogum icin hic iyi degil ya bakalim. Baska degerlerim de bir garip ama anlamadim

Cnm peki normal olsaydı iğneyi ne zaman kesecekti doktor? Nerden bilebilir doğum gününü? Bence için rahat olsun benim kafa bi dünya oldu mesela iğne kesme zamanı için hem normali bekliyo hemde iğneyi kes diyor napıcam?

benim iki kardeşim de 4-4.5 kg doğdular çok da tatlıydılar hiç korkma :) ele avuca geliyo, emmesi kuvvetli oluyor . bir de annem onları normal doğurmuş

işte öyle diyorlar eskiler gayet normal doğurmuşlar benim annemde bizi hep iri doğurdu yani kilomuz düşük değilmiş. ama benim ilk doğumum doktor şöyle bir bakıp boyun uzun normal doğum olabilir deyip ama sezeryan yapmak en mantıklısı deyince ben direk kendimi alıştırdım. hep normal istiyordum ama hayırlısı böyle imiş,sadece bir belirti bekliyorum ah bir belirtim olsa

Kontrol yakin mi dr a sorarsin. Ama bana normal geldi sanki olmustu oglumda da

cuma günü kontrolümüz var, gidince soracağım. Şimdi çok dikkat ediyorum her gün odasını havalandırıyorum, bir gün arayla banyo yaptırıyorum odasının ısısına dikkat ediyorum, buhar mak. kullanacağım eşim çocuğa zarar verir diye kullandırmıyor. Burnunu temizledik sabah bir sürü pislik çıktı, daha ne yapsam bilmiyorum ki.

bende de sadece emerken çıkarıyor, normal mi acaba? doktora sordunuz mu? bir de neden mama veriyorsun, emmiyor mu?
Sormadim valla hic gelmedi aklima.sutum yetio fakat kilosu az oldugu icin mecbur mama takviyesi yapioruz

demek bana doktor o yüzden bekleyelim dedi. kendisi gelmek istediğinde daha iyi dedi ,çünkü nstler iyi çıkıyor ve bebek içeride iyi deyince bende bekleyelim diyince kabul ettim.ama korkmaya başladım niye böyle oldu bilmiyorum son günler insan sapıtıyor sanırım

Sormadim valla hic gelmedi aklima.sutum yetio fakat kilosu az oldugu icin mecbur mama takviyesi yapioruz

bende üç gündür var, cuma kontrol var. kilosunu boyunu çok merak ediyorum. İnşallah yaşıtlarımızı yakalarız hashande.

bende üç gündür var, cuma kontrol var. kilosunu boyunu çok merak ediyorum. İnşallah yaşıtlarımızı yakalarız hashande.
Yakaliycaz ins ya benim ki pek yakalamaz sanmiyorum sali gunu gittigim 2100 grdi

Canım kol diyince yanlış anlıyorsunuz kol sokma olayı yok ama sonuçta kaç cm olduğunu olcmesi için biraz daha derine bakması gerekiyor doktorun doğum kanalı kısa bi yer değil sonuçta biz dümdüz bi yer olarak düşünüyoruz diyoruz göbekten kukuya kadar olan yer kadar ama öyle değil , sonuçta sadece parmağını soksa afedersiniz doktorun parmağı kaç cm ki Nasil olcecek ? Kafanizda çok buyutmeyin korkmayın vücudumuz aylardır doğuma hazırlanıyor Rabbim karnimiza 3-5 kiloluk bebeği sigdirabiliyor aylarca yedigimizden ictigimizden besleniyor içeride esinizin ve sizin karisiminiz minicik bi can hayat buluyor o kadar da olsun yani değil mi

Belki ben bu kadar hissettim yani en arkayı kontrol ederken acıdı yanı ilkte acımadı ama yürümemi engelledi Akşama kadar da o acıyı hissettim belki ilk olduğu içindir

tutuyorum yine çıkıyor burnu dolu bana göre ama açtıkta yine az da olsa çıkıyor o ses.

buhar mak dr tavsiye etmeden kullanma. Burnunu neyle actin. Otribebe cok iyi aciyor. Burnunu actiysan emiyorsa da birsey yoktr bnce. Zamanla ses gider. Bir de kucuk dogdu yani. Dr a sorarsin icin de rahat eder

Belki ben bu kadar hissettim yani en arkayı kontrol ederken acıdı yanı ilkte acımadı ama yürümemi engelledi Akşama kadar da o acıyı hissettim belki ilk olduğu içindir
Bazen dr acilmayi tetikleyici sekide bakabiliyor. Belki seninki de oyle yapti ya da ords bisey oldu yurumeni etkiledigine gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…