Gunaydinlarin en guzeli oglumdan gelsinnn
bende şubatı bekleyenlerdenim :)Maşallah canım :) benim gibi belirtisi olmayan birini görünce pek sevindim :) birlikte şubatı bekleyelim :)
Of ben de dicem bundan sonra !az önce annemle çarşıya indik egenin hastanede dağıtmak için anahtarlık yaptırdık onları almak için kadının teki yanımda resmen göbeğimi yiyecek gibi bakıyordu. döndüm hayırdır hayatında hiç hamile görmedin mi dedim kafayı nasıl çeviriyor terbiyesiz.bakarsın şöyle bir dikkatini çeker anlarım da resmen gözlerini dikip inceliyor ne görüyorsa dışarıdan.
hashande bebişinin fotosunu göremedim kaçıncı sayfada
29unda gelse benm sarkık yanakbende şubatı bekleyenlerdenim :)
Inşallah canım Leyla gibi geziyorum şimdilik kafamda sorular var doğru mu yapıyorum diye.
hergün yeni korku bulmaya başladım yaaaa bugünkü korkum lohusalık :) bebeğime nasıl bakarım aslında hep buydu da dışarı çıkmaya başladı29unda gelse benm sarkık yanak
burada yok kız instagramda var fotoları :)
hımmm göremedim zirabilgisayardan ig ye üye olunabiliyor mu?
yok olunmuyor sanırım canım. tam bilmiyorum ama bir bak istersen.
bende sileceğim bakalım bugün deneyeyim inşallah iyi gelir özellikle akşamları coşuyoruz
güneş yokki yine yağmur başladı
geçmesine sevindim ama
memelerinin tam altına elini yerleştir parmaklarını birleştirip hesapla mesela dur işareti yaparsınya o şekilde parmakların birbirine yapışık olsun göğüs altına yerleştir ordan say :)
canım sirkeli suyla siliyor muyuz kaşınan yeri? ne sirkesi olacakmış
hergün yeni korku bulmaya başladım yaaaa bugünkü korkum lohusalık :) bebeğime nasıl bakarım aslında hep buydu da dışarı çıkmaya başladı
elma sirkesi canım
sirkeli suyla taharetleniyorsun
Demir ilacina dogumdan sonra da devam ediliyor mu
Benimki 0,6 lik.gebelikle ilgili tedbir amacli ama3 yil once norolojik bi pihtilasma oldu bende o yuzden kullaniyorum asil.dr degilim tabi amA birakmk korkutuyo beni AcikcasiGüzelim senin iğne kaçlıktı? Bide tedbir amaçlı pıhtılaşma var mı? Banada 24 saat dedi önceki doktorum 0,2 ml iğnem ama şimdiki doktor bırak diyor ama daha doğuma çok var
benim göbek kaşınıyor,kremlerde fayda etmiyor
etrafinda olumsuz yorum yapan olmadiktan sonra zor degil lohusalik. O guc var icimizdehergün yeni korku bulmaya başladım yaaaa bugünkü korkum lohusalık :) bebeğime nasıl bakarım aslında hep buydu da dışarı çıkmaya başladı
Bencede biraz fazla olmuşlar. Sinirlenmekte çok haklısın.Allah'ım bana sabır versin ya görümce gelmiş ş. Dışından her hafta sonu gelir zaten kv lere tabi her zamanki gibi bana söylemezler yetmiyormuş gibi kocamı çağırmışlar ufaklık için oda gitmiş dayı ya salakta bi gram köyü niyet yok kurmuşlar sofrayı yemek yiyiyorlar benim hiç bireyden haberim yok evde koca bekliyorum Aradım nerde kaldın diye e annemlerdeyim yemek yiyiyorum hazırlamış bırakmadı dedi ben şok tabi farkında mısın seni bekliyorum evde dedim e sana söylemişler niye gelmedin dedi ikinci şok yalancılar sende gelme kal orda dedim ben gerizekalı evde ekmek bekliyorum gerçekten sinir geldi Üstüme gelsin bakın nasıl kavga çıkıyo fesatlar benciller resmen hamile kadın burda evde yanlız onlar benim salağı kandırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?