2015 Şubat Anneleri

Of ben de dicem bundan sonra !

Inşallah canım Leyla gibi geziyorum şimdilik kafamda sorular var doğru mu yapıyorum diye.

Artık gelsin bebişler sağlıkla litchi,gecemiz yok artık zaten ,banada bi dahakine kesin tarih verir,dönmüyor bu inatçı bebiş ama gamze yazmış ya ağrı pompası diyeben onu bir tanıdıktanda duymuştum o çok etkiliymiş ondan taktıralım ...

canım sirkeli suyla siliyor muyuz kaşınan yeri? ne sirkesi olacakmış

O bende de var tatlım ilk bebeği olsn herkeste olur bence bu Endişe . Ama doğa bize bu yetiyi verdi buna eminim :)
hergün yeni korku bulmaya başladım yaaaa bugünkü korkum lohusalık :) bebeğime nasıl bakarım aslında hep buydu da dışarı çıkmaya başladı

Güzelim senin iğne kaçlıktı? Bide tedbir amaçlı pıhtılaşma var mı? Banada 24 saat dedi önceki doktorum 0,2 ml iğnem ama şimdiki doktor bırak diyor ama daha doğuma çok var
Benimki 0,6 lik.gebelikle ilgili tedbir amacli ama3 yil once norolojik bi pihtilasma oldu bende o yuzden kullaniyorum asil.dr degilim tabi amA birakmk korkutuyo beni Acikcasi

benim göbek kaşınıyor,kremlerde fayda etmiyor

kesele sen onu
ama öyle lif naylon keselerle değil
ya örme olacak yada kıl kese
çok iyi geliyor benimde göbeğim çok kaşınıyordu her banyoda keseliyorum 2-3 dk eskisi kadar kaşınmıyor artık

Allah'ım bana sabır versin ya görümce gelmiş ş. Dışından her hafta sonu gelir zaten kv lere tabi her zamanki gibi bana söylemezler yetmiyormuş gibi kocamı çağırmışlar ufaklık için oda gitmiş dayı ya salakta bi gram köyü niyet yok kurmuşlar sofrayı yemek yiyiyorlar benim hiç bireyden haberim yok evde koca bekliyorum Aradım nerde kaldın diye e annemlerdeyim yemek yiyiyorum hazırlamış bırakmadı dedi ben şok tabi farkında mısın seni bekliyorum evde dedim e sana söylemişler niye gelmedin dedi ikinci şok yalancılar sende gelme kal orda dedim ben gerizekalı evde ekmek bekliyorum gerçekten sinir geldi Üstüme gelsin bakın nasıl kavga çıkıyo fesatlar benciller resmen hamile kadın burda evde yanlız onlar benim salağı kandırıyo

Bencede biraz fazla olmuşlar. Sinirlenmekte çok haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…