2015 Şubat Anneleri

Aman boşver zaten artık her hafta gel der. Sonra hep nst ve cok sıkıcı.
Esobacım maşAllah bebeğine :) senin ve eslaanın kuzucuğuna yenidoğanlar olmayacak gibi :) siz bence 0-3 aydan başlayın direk alışverişe :) bende tontiş olsun isterim oğluşumun ama şekerden dolayı doktor hep takipte biraz kilo slınca kızıyor bana hoş 1 aydır kilom değişmedi benim

Senin isine yaramayanlari isine yarayacak ihtiyaç sahibi birilerine ver tatlim. Hem senin isin görülür hem onlarin hem de sevaba girmis olursun.sıkıntı yaratma kendine.ben de biraz temizlik yapip gereksizleri saga sola dagittim.sebeplensin insanlar

kalkan bu kelebekten ayrı olan de mi
ben bişey aldım ama kalkan değil emzirirken ucuna takacakmışım
bebek onun üzerinden emecekmiş yaralar daha fazla tahriş olmasın diye
o mu bu bahsettiğiniz ?
kalkan da şu emzirmezken takılan süt akarsa çamaşıra geçmesin diye ?
yanlış mı biliyorum

Illaki olmak zorunda mi o yaralar ya? hani diyorlar ya doğru şekilde emzirilirse olmaz diye sende 2.de de olduysa onla ilgisi yok mu acaba

Maşallah kuzuna canım. Hiç canını sıkma duruşuyla ilgili. Senin ve bebeğin için hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun. Çatı muayenesi yapmış mıydı sana?

Aman ağlamada.
Şimdiiii..
Bu kalsında ilerde giyerim dediğin her şeyi ya birine ver ya çöpe at. Birine vereceksen evde bekletme poşete koy kapının kenarına çıkar.
Sonra dolabın bir gözünü boşalt yastık yorganı oraya koy.
Benim şu anda dılabın kullanılır bölmesinde sadece bir hamile pantolunu,bir eşofman ve pijamalarım var.
Hepsini dağıttım.ve attım
Sonra zayıflayınca alırım.artık.
Her şeyi saklayan bana hamilelikte bir şey oldu kalabalığa tahammül edemiyorum.

çapaklarını sütümle temizledim, temizlendi. damlayı bende kullanıyorum. cumartesi 1 aylık olacağız, cuma konrolümüz var birde kalça testi için gideceğiz. Cuma günü herşey netleşecek bizimde.
Oyy buyumussunuz siz maşallah :) kaç damla veriyorsun bi de nasıl veriyorsun süte katıp mi direk damlatarak mi

sağol canım :) hepimizin kuzusunun şansları bahtları güzel olsun öncelikle, daha daha güzelini yapmak nasip olur inşallah

demir ilacimi ???
eminmisin canim , k vit yada baska bisey olmasin o
demir ilacini4-5 aylikken saglik ocagi veriyor TR de oda tamamen gereksiz bi uygulama, bunu 1 aya dusurdulerse pes diycem artikk
Demirden emin değilim canım ablama sormuştum sadece demire ne zaman başlanıyor diye o da sanırım 1 ay demişti daha 1 aylık olmadığımız için bilemiyorum ne zaman başlaniyor

Yani persembe sabahina kadar kesin dogum olur dedi doktor. beklicez biraz bakalim. Persembe de esimin dogumgunu. Hediyesi pek guzel :)

Canım mutlu günleriniz olsun inşallah bu güzel odada :) harika olmuş çok begendim

Kendi kiyafetlerimi umursamiyorum zaten her yazlik kislik dolap duzenlemesinde veriyorum ama esim bir turlu kiyamiyor 4 senedir evde oldugundan haberi bile olmadigi kiyafetleri var ona belli etmeden bazilarini veriyorum ama bu yorganlara tahammulum kalmadi sanki yatiya ordu gelecekmis gibi bir suru silikon yorgan battaniye yastik yapağ yorgan Allahim yazdikca geriliyorum.....

Cok gerginim bugun. Evdeki kalabalik gitti ama germis beni disari ciksam farkli birseyler yapsam iyi olurum ama cocukla tek basima cikmayi gozum kesmiyor.
Hepiniz doguriyosunuz benim daha 15 gun var kiskandim sanirim sizi
Ben de dogurmicam bu gidişle , yarın kontrol var 30 undan sonra bekliyoruz demişti bakalm şimdi ne dicek hacı

Yok canım yapmadı,hiç bahsi de geçmedi..
Hadi ya. Benim doktor Cumartesi yapmak istedi de bende haftaya yapalım dedim, biraz tırsıyorum da

Yani persembe sabahina kadar kesin dogum olur dedi doktor. beklicez biraz bakalim. Persembe de esimin dogumgunu. Hediyesi pek guzel :)
Çok güzel bi doğumgünü hediyesi olur valla, hem temizlik işlerinde bitmiş olur

aynı durumdayım göbeğime koymuyorum ama evde de napılır ki

Ben topladım birilerine verdim rahatladım . Gereksiz eşya barındırmak çok kötü hiç acıma . Bi sezon giymedigin daha giyilmiyor ztn, yorgani da Vakumluya koy , gereksizi ver boşver ya

vakumlu poşetler var ya onlardan al sok içine yada kayınvalideye bunları oğlun giymiyor sen değerlendir yazıktır öyle dolapta duruyor de olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…