Esobacım maşAllah bebeğine :) senin ve eslaanın kuzucuğuna yenidoğanlar olmayacak gibi :) siz bence 0-3 aydan başlayın direk alışverişe :) bende tontiş olsun isterim oğluşumun ama şekerden dolayı doktor hep takipte biraz kilo slınca kızıyor bana hoş 1 aydır kilom değişmedi benimAman boşver zaten artık her hafta gel der. Sonra hep nst ve cok sıkıcı.
Senin isine yaramayanlari isine yarayacak ihtiyaç sahibi birilerine ver tatlim. Hem senin isin görülür hem onlarin hem de sevaba girmis olursun.sıkıntı yaratma kendine.ben de biraz temizlik yapip gereksizleri saga sola dagittim.sebeplensin insanlarKizlar cok sinirlerim bozuk dogum yaklasti evi b... goturuyo kendimi ve evi 40 yillik evli 60 yasinda gibi hissediyorum ev cop ev gibi ise yaramayan bir suru sey var ceyiz sandigini cok lazimmis gibi evlenirken aldim simdi koymaya yer bulamiyorum isime yaramayan bir suru yorgan yastik kv gorumcem kendi baslarindan atmak icin esimin kolunu dahi sokmadigi bir suru kazagi ceyiz niyetine benim basima getirmisti simdi hepsini cop tenekesinin yanina birakip kacmak istiyorum sabahtan beri onlari yerlestirmekle ugrastim ama yok ne bazanin altina ne cekyat altina sigmadilar hepsini oldugu gibi biraktim oturup sinirden agliyorum o kadar yorulduguma degmedi ise yaramayan seylerin evde durmasindan yer kaplamasindan nefret ediyorum......
evet gpgus kalkani super oluyor, kizimda bi gunde kesmisti dayanilamz acilarimi, ama tabi bi kaç emzirme seansini biberonla atlatmistim sagip vermistim dinlensin diye gogus uçlari, sabahdan aksama geçmisti mucize gibiydi :)
ama oglumda ise yaramadi nedense
insallah bu sfer hiç olmaz ama umudum yok pek
Illaki olmak zorunda mi o yaralar ya? hani diyorlar ya doğru şekilde emzirilirse olmaz diye sende 2.de de olduysa onla ilgisi yok mu acabaevet gpgus kalkani super oluyor, kizimda bi gunde kesmisti dayanilamz acilarimi, ama tabi bi kaç emzirme seansini biberonla atlatmistim sagip vermistim dinlensin diye gogus uçlari, sabahdan aksama geçmisti mucize gibiydi :)
ama oglumda ise yaramadi nedense
insallah bu sfer hiç olmaz ama umudum yok pek
Maşallah kuzuna canım. Hiç canını sıkma duruşuyla ilgili. Senin ve bebeğin için hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun. Çatı muayenesi yapmış mıydı sana?Merhaba kızlar,doktordan geldim ben de.. 3500 gr,53 cm çıktı funduğum maşallah.. Yan duruşa geçmiş,sırtı yukarda,dr um dinlen,ayakta kalma,suyun aniden gelirse kordonla alakalı sıkıntı olur dedi,bebek yüzüstü direkt aşağı ineceği için,haliyle canım sıkıldı benimde.. Bi aksilik olmazsa cuma tekrar gel,duruşuna bakalım,değişmezse sezaryenle alırız dedi,duruş riskiymiş çünkü.. Miniğim sağlıkla gelsin yeter ki,dr uma da çok güveniyorum,hayırlısı inşallah..
Aman ağlamada.Kizlar cok sinirlerim bozuk dogum yaklasti evi b... goturuyo kendimi ve evi 40 yillik evli 60 yasinda gibi hissediyorum ev cop ev gibi ise yaramayan bir suru sey var ceyiz sandigini cok lazimmis gibi evlenirken aldim simdi koymaya yer bulamiyorum isime yaramayan bir suru yorgan yastik kv gorumcem kendi baslarindan atmak icin esimin kolunu dahi sokmadigi bir suru kazagi ceyiz niyetine benim basima getirmisti simdi hepsini cop tenekesinin yanina birakip kacmak istiyorum sabahtan beri onlari yerlestirmekle ugrastim ama yok ne bazanin altina ne cekyat altina sigmadilar hepsini oldugu gibi biraktim oturup sinirden agliyorum o kadar yorulduguma degmedi ise yaramayan seylerin evde durmasindan yer kaplamasindan nefret ediyorum......
Oyy buyumussunuz siz maşallah :) kaç damla veriyorsun bi de nasıl veriyorsun süte katıp mi direk damlatarak miçapaklarını sütümle temizledim, temizlendi. damlayı bende kullanıyorum. cumartesi 1 aylık olacağız, cuma konrolümüz var birde kalça testi için gideceğiz. Cuma günü herşey netleşecek bizimde.
Yok canım yapmadı,hiç bahsi de geçmedi..Maşallah kuzuna canım. Hiç canını sıkma duruşuyla ilgili. Senin ve bebeğin için hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun. Çatı muayenesi yapmış mıydı sana?
canım odanızı güle güle kullanın çok çok güzel bayıldım ben.
tam benim istediğim gibi beşik ve dolabınız
malesef ben heveslenmeme rağmen alamadım istediğim gibi şeyler
hem kiracıyım hemde çocuk odası olarak kullanacağım yerde köşeli koltuğum var
mecburen park beşik alıp yatak odasına yerleştirdim
ama çok isterdim böyle bir bebek odası yapmak
evet sabretmeyi çok iyi öğrendim zaten sabırlıydım ama artık bazı şeylere daha az sinirleniyorum daha az kafaya takıyorum ve daha pozitif düşünmeye çalışıyorum sırf bebeğimde gerilmesin diye
Demirden emin değilim canım ablama sormuştum sadece demire ne zaman başlanıyor diye o da sanırım 1 ay demişti daha 1 aylık olmadığımız için bilemiyorum ne zaman başlaniyordemir ilacimi ???
eminmisin canim , k vit yada baska bisey olmasin o
demir ilacini4-5 aylikken saglik ocagi veriyor TR de oda tamamen gereksiz bi uygulama, bunu 1 aya dusurdulerse pes diycem artikk
Yani persembe sabahina kadar kesin dogum olur dedi doktor. beklicez biraz bakalim. Persembe de esimin dogumgunu. Hediyesi pek guzel :)Kolay bir doğum olur inşallah canım.
Ama perşembeye kadar beklermi ki 4 cm açıklıkla?
Canım son kullanma tarihi geçmese bile kimyasalların kapak açıldıktan sonra bir kullanım ömrü vardır. Lansinohta 12 ay yazıyor.yani sen onu at, yenisini al
Cidden yaramadi. Iste memur olunca da son 3 hafta mecbur ayriliyorsun izne. Zaten tatile denk geldi.Ev sana yaramadı.
Canım mutlu günleriniz olsun inşallah bu güzel odada :) harika olmuş çok begendim
Kendi kiyafetlerimi umursamiyorum zaten her yazlik kislik dolap duzenlemesinde veriyorum ama esim bir turlu kiyamiyor 4 senedir evde oldugundan haberi bile olmadigi kiyafetleri var ona belli etmeden bazilarini veriyorum ama bu yorganlara tahammulum kalmadi sanki yatiya ordu gelecekmis gibi bir suru silikon yorgan battaniye yastik yapağ yorgan Allahim yazdikca geriliyorum.....Senin isine yaramayanlari isine yarayacak ihtiyaç sahibi birilerine ver tatlim. Hem senin isin görülür hem onlarin hem de sevaba girmis olursun.sıkıntı yaratma kendine.ben de biraz temizlik yapip gereksizleri saga sola dagittim.sebeplensin insanlar
Ben de dogurmicam bu gidişle , yarın kontrol var 30 undan sonra bekliyoruz demişti bakalm şimdi ne dicek hacıCok gerginim bugun. Evdeki kalabalik gitti ama germis beni disari ciksam farkli birseyler yapsam iyi olurum ama cocukla tek basima cikmayi gozum kesmiyor.
Hepiniz doguriyosunuz benim daha 15 gun var kiskandim sanirim sizi
Hadi ya. Benim doktor Cumartesi yapmak istedi de bende haftaya yapalım dedim, biraz tırsıyorum daYok canım yapmadı,hiç bahsi de geçmedi..
Çok güzel bi doğumgünü hediyesi olur valla, hem temizlik işlerinde bitmiş olurYani persembe sabahina kadar kesin dogum olur dedi doktor. beklicez biraz bakalim. Persembe de esimin dogumgunu. Hediyesi pek guzel :)
aynı durumdayım göbeğime koymuyorum ama evde de napılır kikızlar bu arada ben bilgisayardan uzak duramıyorum
bütün gün başındayım
dışarıda da elimde telefon olur
hep kötü olduğu radyasyon olduğunu biliyorum ama ne yapayım hastalık mıdır nedir sizden de kopamıyorum
annemde az önce bütün gün bilgisayara bakıyosun çocuğa yazık dedi
vicdan azabı duydum yaaa
sizlerde durum nedir benim kadar çok kullanan varmı
Ben topladım birilerine verdim rahatladım . Gereksiz eşya barındırmak çok kötü hiç acıma . Bi sezon giymedigin daha giyilmiyor ztn, yorgani da Vakumluya koy , gereksizi ver boşver yaKizlar cok sinirlerim bozuk dogum yaklasti evi b... goturuyo kendimi ve evi 40 yillik evli 60 yasinda gibi hissediyorum ev cop ev gibi ise yaramayan bir suru sey var ceyiz sandigini cok lazimmis gibi evlenirken aldim simdi koymaya yer bulamiyorum isime yaramayan bir suru yorgan yastik kv gorumcem kendi baslarindan atmak icin esimin kolunu dahi sokmadigi bir suru kazagi ceyiz niyetine benim basima getirmisti simdi hepsini cop tenekesinin yanina birakip kacmak istiyorum sabahtan beri onlari yerlestirmekle ugrastim ama yok ne bazanin altina ne cekyat altina sigmadilar hepsini oldugu gibi biraktim oturup sinirden agliyorum o kadar yorulduguma degmedi ise yaramayan seylerin evde durmasindan yer kaplamasindan nefret ediyorum......
vakumlu poşetler var ya onlardan al sok içine yada kayınvalideye bunları oğlun giymiyor sen değerlendir yazıktır öyle dolapta duruyor de olmaz mıKizlar cok sinirlerim bozuk dogum yaklasti evi b... goturuyo kendimi ve evi 40 yillik evli 60 yasinda gibi hissediyorum ev cop ev gibi ise yaramayan bir suru sey var ceyiz sandigini cok lazimmis gibi evlenirken aldim simdi koymaya yer bulamiyorum isime yaramayan bir suru yorgan yastik kv gorumcem kendi baslarindan atmak icin esimin kolunu dahi sokmadigi bir suru kazagi ceyiz niyetine benim basima getirmisti simdi hepsini cop tenekesinin yanina birakip kacmak istiyorum sabahtan beri onlari yerlestirmekle ugrastim ama yok ne bazanin altina ne cekyat altina sigmadilar hepsini oldugu gibi biraktim oturup sinirden agliyorum o kadar yorulduguma degmedi ise yaramayan seylerin evde durmasindan yer kaplamasindan nefret ediyorum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?