bayildm odaniza. Gule gule kullanin.sağol canım :) hepimizin kuzusunun şansları bahtları güzel olsun öncelikle, daha daha güzelini yapmak nasip olur inşallah
Ver yorganlari da birine. Max misafirine gore say fazlasini cikar evden. Sanki ordu agirliyoruz. Ben.hic tutamam evde kv nin eski yorgani yastigi var baskasinda yatamazmis onu zor barindiriyorumKendi kiyafetlerimi umursamiyorum zaten her yazlik kislik dolap duzenlemesinde veriyorum ama esim bir turlu kiyamiyor 4 senedir evde oldugundan haberi bile olmadigi kiyafetleri var ona belli etmeden bazilarini veriyorum ama bu yorganlara tahammulum kalmadi sanki yatiya ordu gelecekmis gibi bir suru silikon yorgan battaniye yastik yapağ yorgan Allahim yazdikca geriliyorum.....
doguralim artik hepimiz vaki geldiBen de dogurmicam bu gidişle , yarın kontrol var 30 undan sonra bekliyoruz demişti bakalm şimdi ne dicek hacı
Saol canim son care onlarin kapisina birakip kacicam sanirimseni o kadar iyi anlıyorumki
ilk evlendiğimde aynı şey banada olmuştu
annem ve kayınvalidem sağolsunlar kutuplarda yaşıyoruz sanki eskiden köylerde kullanılan kalın yorganlardan 4 er tane diktirmişler.
nevresim takımları çarşaflar pikeler hep allı pullu satenler herbirinde yarım metre danteller
hatta ve hatta çeyizlik örme kazaklar bile koyulmuş
evlendiğim hafta evde ne var ne yok doldurdum vakumlu hurçlara yarısını anneme yarısını kayınvalideme geri götürdüm
kızdılar ilk zamanlar kullanırsın neden getirdin dediler
bu zamanda yün yorganmı kaldı Allah aşkınıza dedim
kaldıki evim kömür kaloriferi ve battaniye bile fazla geliyor
az önce annemin evine gittim nevresim takımlarından almaya
en sadelerini seçmeye çalıştım annemde kızıyor ne kadar güzel dantelliler var onları neden almıyorsun diye
onları kullanmam ben varsa ihtiyacı olan ver çürümesin burda dedim
velhasılkelam hiç kendine eziyet etme doldur hurçlara geri ver bunları eşim giymiyor kullanmıyor saklayacak yerim yok de
almazlarsa yada götüremem dersen ver ihtiyaç sahiplerine
koçtaşta felan vardırKiyafetleri buzgulu cop posetlerine koyup vakumladim ama hava aldi bir sekilde olmadi copun yanina koyucam ihtiyaci olan alsin ama yorganlar icin buyuk vakumlu poset varmi hic bilemedim[/QUOTE
bnim hatirladigima.gore tam mavi degilse sorun yok. Dr.u arasana aksam olmadanBir şey sorayım.sana hazır bulmuşken.
Brnim sıvı şekilde akıntım vardı. Dr ped verdi mavi olursa kaçak varsır dedi. Hastanede bir iki saat durdum rengi değişmedi.
Şimdi eve geldim Mor oldu rengi.
Mavi olursa gel demişti ama sonuçta mavi ve Mor yakın renkler.
Sen biliyordun renkleri sorayım dedim.
Canım sıkıldı şimdi geri hastaneye gidersem alttan muayene edecek.
beklicem ben daha en az 15 gun. Hatta 20
Kiyafetleri buzgulu cop posetlerine koyup vakumladim ama hava aldi bir sekilde olmadi copun yanina koyucam ihtiyaci olan alsin ama yorganlar icin buyuk vakumlu poset varmi hic bilemedim
Saol canim son care onlarin kapisina birakip kacicam sanirim
Ne yazdın bacı bişey anlamadımDüşmanım magnezyum mus anladım ... konumdaki yılan magnez
ben ist. Degilim tatlim burada kucuk bir milyoncu tarzi yerler var oraya bakicam olmadi netten siparis vericem tsk ederimkoçtaşta felan vardır
Bekleyelim inşallah canım kasılma yok bende öle düzenli sadece yokluyor diyorum ki bekler daha bu bide şu kramplara çözüm buldum mu gerisi önemli değilbnim hatirladigima.gore tam mavi degilse sorun yok. Dr.u arasana aksam olmadan
bende vaktinde doğacak diye düşünüyorum ama kilo alımından ve kafa çapından da korkuyorum hayırlısı diyelimbnim hatirladigima.gore tam mavi degilse sorun yok. Dr.u arasana aksam olmadan
Eki Görüntüle 1389329 Eki Görüntüle 1389333 Eki Görüntüle 1389334 Eki Görüntüle 1389335 Bizim odamızın bitmiş hali de bu :)
Hahaha çoğu kez ben de kendimi anlamıyorum .Ne yazdın bacı bişey anlamadım
He o zaman ya mecbur iceri alacaklar yada ihtiyaci olana verecekler hahahahhahayorgan için vakumlu hurçlar var canım ben hepsini vakumladım yorgan hurcu diye yazıyor zaten üzerlerinde
Onlara bi tane mi yorgan giriyor canim
kapıya bırak zile bas kaç
Onlara bir tane yorgan mi giriyor sadeceVar canm, basık olsa da açılır ya da benm gbi tam incecik yapma ben biraz pay bıraktım kagit gibi yapmadım ama büyük rahatlik, ev dediğin depo olmayacak arkadaş valla fenalık geliyor insana
ama sizin odanızda çok güzeeellll
güzel günlerde kullanın inşallah
Doktora ulaşamadım ebe var sağlık Ocağında ona sordum içmiyorsan kabak çekirdeği ye dediHahaha çoğu kez ben de kendimi anlamıyorum .
Yazının içeriği , magnezyum a sitemdi. Kendisi ile çok mutluyduk lakin doğumu geciktirici etkisi varmış ya onu dedum
değişik değişik , benimkine birer tane girdi cnmOnlara bir tane yorgan mi giriyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?