2015 Şubat Anneleri

sağol canım :) hepimizin kuzusunun şansları bahtları güzel olsun öncelikle, daha daha güzelini yapmak nasip olur inşallah
bayildm odaniza. Gule gule kullanin.
4+1 ev lazim bana da oglumun odasi var kiz buyudukce napicaz bilmem

Ver yorganlari da birine. Max misafirine gore say fazlasini cikar evden. Sanki ordu agirliyoruz. Ben.hic tutamam evde kv nin eski yorgani yastigi var baskasinda yatamazmis onu zor barindiriyorum

Ben de dogurmicam bu gidişle , yarın kontrol var 30 undan sonra bekliyoruz demişti bakalm şimdi ne dicek hacı
doguralim artik hepimiz vaki geldi

Saol canim son care onlarin kapisina birakip kacicam sanirim

bnim hatirladigima.gore tam mavi degilse sorun yok. Dr.u arasana aksam olmadan

Üçümüz bekleriz burda mattika cherish herkesin doğurası gelmiş zaten
beklicem ben daha en az 15 gun. Hatta 20

Kiyafetleri buzgulu cop posetlerine koyup vakumladim ama hava aldi bir sekilde olmadi copun yanina koyucam ihtiyaci olan alsin ama yorganlar icin buyuk vakumlu poset varmi hic bilemedim

yorgan için vakumlu hurçlar var canım ben hepsini vakumladım yorgan hurcu diye yazıyor zaten üzerlerinde

Saol canim son care onlarin kapisina birakip kacicam sanirim

kapıya bırak zile bas kaç

Bekleyelim inşallah canım kasılma yok bende öle düzenli sadece yokluyor diyorum ki bekler daha bu bide şu kramplara çözüm buldum mu gerisi önemli değil

bende vaktinde doğacak diye düşünüyorum ama kilo alımından ve kafa çapından da korkuyorum hayırlısı diyelim
bende bugün dışarı çıkmak istedim ama hala evdeyim akşamda karadayı var ( eşim hayatta çıkmaz ) bugünde bitti yani

Herkese slm
@esoba masallah kizina vaktinde az kaldi bugun temizlik vardi bittimi@iparkatre cnm senin bebisinide masallah hozun aydin@hayat1977 cnm odaniz cok guzel olmus gule gule kullansin minnosun

Bende garip seyler dusunmeye basladim sezeryana girince kizimi ole gorup endiseli nasil dayanicam cok aglarim heralde ya bana cok duskun sonrasinda onunla ya cok fazla ilgilenemezsem kiskanirsa uzulurse diye dusunuyorum ilk de sezo olucam diye cok korkmuyodum tecrubesiz olunca bunda simdi herseyi bikiyorum yine bi korku sarmaya basladi beni eve gecince herkez biseybder basim kalabalik olur stresi ayri ayyyy kafayi bozdum

Hahaha çoğu kez ben de kendimi anlamıyorum .
Yazının içeriği , magnezyum a sitemdi. Kendisi ile çok mutluyduk lakin doğumu geciktirici etkisi varmış ya onu dedum
Doktora ulaşamadım ebe var sağlık Ocağında ona sordum içmiyorsan kabak çekirdeği ye dedi şaşırdı Yalım kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…