- 12 Ocak 2014
- 4.128
- 3.420
- 448
Ben 57 doğmuşum canım. Normaldir. Aileniz uzun boyluysa normal.Hastanedeyim yine yarın dr yokmuş bugün geldim. Yine nst. Sıra bekliyorum.
Benim burda hep uykum geliyor sıcaktan.
PEd verdiler akıntı suyum mu diye bakmak için.
Suyun iyi ama bazen kaçak oluyor dedi.
Jel akıntı içinde Amanınn yoksa nişan mı dedi.
Hala diyorki o arada gelirse normal doğar mı diye bekledim ama sanırım doğmayacak bebek iri.
4.157 gr boy 54 çıkıyor ama o sanki yanlış gibi 54 cm olur mu Laa?
Kiyafet sorun degilde yorganlarla sandiga taktim du bakayim delirmeme az kaldi kiyafet goze batmaz da yorganlari kucultup disari cikarmam lazimAman ağlamada.
Şimdiiii..
Bu kalsında ilerde giyerim dediğin her şeyi ya birine ver ya çöpe at. Birine vereceksen evde bekletme poşete koy kapının kenarına çıkar.
Sonra dolabın bir gözünü boşalt yastık yorganı oraya koy.
Benim şu anda dılabın kullanılır bölmesinde sadece bir hamile pantolunu,bir eşofman ve pijamalarım var.
Hepsini dağıttım.ve attım
Sonra zayıflayınca alırım.artık.
Her şeyi saklayan bana hamilelikte bir şey oldu kalabalığa tahammül edemiyorum.
Kizlar cok sinirlerim bozuk dogum yaklasti evi b... goturuyo kendimi ve evi 40 yillik evli 60 yasinda gibi hissediyorum ev cop ev gibi ise yaramayan bir suru sey var ceyiz sandigini cok lazimmis gibi evlenirken aldim simdi koymaya yer bulamiyorum isime yaramayan bir suru yorgan yastik kv gorumcem kendi baslarindan atmak icin esimin kolunu dahi sokmadigi bir suru kazagi ceyiz niyetine benim basima getirmisti simdi hepsini cop tenekesinin yanina birakip kacmak istiyorum sabahtan beri onlari yerlestirmekle ugrastim ama yok ne bazanin altina ne cekyat altina sigmadilar hepsini oldugu gibi biraktim oturup sinirden agliyorum o kadar yorulduguma degmedi ise yaramayan seylerin evde durmasindan yer kaplamasindan nefret ediyorum......
Sancıları hissetmediğin gbi hiç acısız doğurursun inş.canım. İyi haberlerini bekliyoruzKızlar sabah kontrole gittim nst de sanci cikti son dk. Doktor kontrol etti dogum başlamış dedi 4cm açılma varmış inananadim sanci hissetmedim simdilik. Suyun gelirse hmn gel dedi. Gece sanci hissedersen sabah gel doguma alalim dedi. Sanci hissetnezsen persembe sabahi doguma alırız dedi. Suni sanci vermeyelim bekleyelim simdi dedi. 2900gr suan. Ani oldu hala inanamıyorum. Annemler baska sehirde bu geceye gelirler. yarin ev temizligi var bide temizlikci gelcekti. Benim oglus ta subati beklemedi.daha bebek sekerlerim gelecek kargoda. Sağlıkla dogsun da. Sira bende. Dualarinizla kızlar.
kilosuna boyuna maşallah annesi sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba kızlar,doktordan geldim ben de.. 3500 gr,53 cm çıktı funduğum maşallah.. Yan duruşa geçmiş,sırtı yukarda,dr um dinlen,ayakta kalma,suyun aniden gelirse kordonla alakalı sıkıntı olur dedi,bebek yüzüstü direkt aşağı ineceği için,haliyle canım sıkıldı benimde.. Bi aksilik olmazsa cuma tekrar gel,duruşuna bakalım,değişmezse sezaryenle alırız dedi,duruş riskiymiş çünkü.. Miniğim sağlıkla gelsin yeter ki,dr uma da çok güveniyorum,hayırlısı inşallah..
Ne güzel işte.sizde doğumdan sonra kilo problemi yaşamayacaksınız.bebekler zaten hemen büyüyor. İki üç gün minik kalıyorlar.Esobacım maşAllah bebeğine :) senin ve eslaanın kuzucuğuna yenidoğanlar olmayacak gibi :) siz bence 0-3 aydan başlayın direk alışverişe :) bende tontiş olsun isterim oğluşumun ama şekerden dolayı doktor hep takipte biraz kilo slınca kızıyor bana hoş 1 aydır kilom değişmedi benim
aynı durumdayım göbeğime koymuyorum ama evde de napılır ki
sağol canım :) hepimizin kuzusunun şansları bahtları güzel olsun öncelikle, daha daha güzelini yapmak nasip olur inşallah
Bir şey sorayım.sana hazır bulmuşken.Oyy buyumussunuz siz maşallah :) kaç damla veriyorsun bi de nasıl veriyorsun süte katıp mi direk damlatarak mi
nasıl oğlumu özledim yanında değilmi kiKizlar beb geldim oglumu ozledim ya doguran varmi
uyu sende : )))
5 damla çay kaşığı ile veriyorum.Oyy buyumussunuz siz maşallah :) kaç damla veriyorsun bi de nasıl veriyorsun süte katıp mi direk damlatarak mi
Doktorunun acil bi durumu olmuştur belki.Bugün doktora gittim. Pazartesi gel mutlaka alttan muayene yapacam dedi.
hafta sonunu zor geçirdim heyecandan. çatım açıldımı dar mı ne olcak acıyacakmı diye.
doktor hanım izinliymiş. yarın gel dediler sinir oldum.
madem izin alacan , neden mutlaka pazartesi gel diyosun.
bu doktorlar doğumda da işte bi işleri çıkar başkasının eline bırakırlar seni. artık bir beklentim kalmadı kendi doktorumdan akışına bırakacam.
inşallah bir de çatın dar sezeryan yapacaz demez bana
Yorganlar icin buyuk vakumlu poset var mi birde acilinca basik kalmiyor mu canimBen topladım birilerine verdim rahatladım . Gereksiz eşya barındırmak çok kötü hiç acıma . Bi sezon giymedigin daha giyilmiyor ztn, yorgani da Vakumluya koy , gereksizi ver boşver ya
Düşmanım magnezyum mus anladım ... konumdaki yılan magnez
Kiyafetleri buzgulu cop posetlerine koyup vakumladim ama hava aldi bir sekilde olmadi copun yanina koyucam ihtiyaci olan alsin ama yorganlar icin buyuk vakumlu poset varmi hic bilemedimvakumlu poşetler var ya onlardan al sok içine yada kayınvalideye bunları oğlun giymiyor sen değerlendir yazıktır öyle dolapta duruyor de olmaz mı
Mavi olursa amniyon sivisi oluyordu cnm ama aradan zaman geçince dönmesi bişi ifade eder mi bilmiyorum genelde o an çıkan sonuç guvenilirdir diye dusunuyorum hamilelik testi gibi mesela 5 dk dan sonra dikkate almayın derler ya sen yine de ara sor doktoruna kafan rahat olsunBir şey sorayım.sana hazır bulmuşken.
Brnim sıvı şekilde akıntım vardı. Dr ped verdi mavi olursa kaçak varsır dedi. Hastanede bir iki saat durdum rengi değişmedi.
Şimdi eve geldim Mor oldu rengi.
Mavi olursa gel demişti ama sonuçta mavi ve Mor yakın renkler.
Sen biliyordun renkleri sorayım dedim.
Canım sıkıldı şimdi geri hastaneye gidersem alttan muayene edecek.
Var canm, basık olsa da açılır ya da benm gbi tam incecik yapma ben biraz pay bıraktım kagit gibi yapmadım ama büyük rahatlik, ev dediğin depo olmayacak arkadaş valla fenalık geliyor insanaYorganlar icin buyuk vakumlu poset var mi birde acilinca basik kalmiyor mu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?