2015 Şubat Anneleri

Ben 57 doğmuşum canım. Normaldir. Aileniz uzun boyluysa normal.

Kiyafet sorun degilde yorganlarla sandiga taktim du bakayim delirmeme az kaldi kiyafet goze batmaz da yorganlari kucultup disari cikarmam lazim

seni o kadar iyi anlıyorumki
ilk evlendiğimde aynı şey banada olmuştu
annem ve kayınvalidem sağolsunlar kutuplarda yaşıyoruz sanki eskiden köylerde kullanılan kalın yorganlardan 4 er tane diktirmişler.
nevresim takımları çarşaflar pikeler hep allı pullu satenler herbirinde yarım metre danteller
hatta ve hatta çeyizlik örme kazaklar bile koyulmuş
evlendiğim hafta evde ne var ne yok doldurdum vakumlu hurçlara yarısını anneme yarısını kayınvalideme geri götürdüm
kızdılar ilk zamanlar kullanırsın neden getirdin dediler
bu zamanda yün yorganmı kaldı Allah aşkınıza dedim
kaldıki evim kömür kaloriferi ve battaniye bile fazla geliyor

az önce annemin evine gittim nevresim takımlarından almaya
en sadelerini seçmeye çalıştım annemde kızıyor ne kadar güzel dantelliler var onları neden almıyorsun diye
onları kullanmam ben varsa ihtiyacı olan ver çürümesin burda dedim

velhasılkelam hiç kendine eziyet etme doldur hurçlara geri ver bunları eşim giymiyor kullanmıyor saklayacak yerim yok de
almazlarsa yada götüremem dersen ver ihtiyaç sahiplerine

Sancıları hissetmediğin gbi hiç acısız doğurursun inş.canım. İyi haberlerini bekliyoruz

kilosuna boyuna maşallah annesi sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ne güzel işte.sizde doğumdan sonra kilo problemi yaşamayacaksınız.bebekler zaten hemen büyüyor. İki üç gün minik kalıyorlar.

aynı durumdayım göbeğime koymuyorum ama evde de napılır ki

aynen yaa tv radyasyon telefon radyasyon bilgisayar radyasyon
e bütün gün yatmak olmuyor

sağol canım :) hepimizin kuzusunun şansları bahtları güzel olsun öncelikle, daha daha güzelini yapmak nasip olur inşallah

bahtları güzel olsun sağlıklı olsunlarda başka bişeye gerek yok zaten

Oyy buyumussunuz siz maşallah :) kaç damla veriyorsun bi de nasıl veriyorsun süte katıp mi direk damlatarak mi
Bir şey sorayım.sana hazır bulmuşken.
Brnim sıvı şekilde akıntım vardı. Dr ped verdi mavi olursa kaçak varsır dedi. Hastanede bir iki saat durdum rengi değişmedi.
Şimdi eve geldim Mor oldu rengi.
Mavi olursa gel demişti ama sonuçta mavi ve Mor yakın renkler.
Sen biliyordun renkleri sorayım dedim.
Canım sıkıldı şimdi geri hastaneye gidersem alttan muayene edecek.

Bugün doktora gittim. Pazartesi gel mutlaka alttan muayene yapacam dedi.
hafta sonunu zor geçirdim heyecandan. çatım açıldımı dar mı ne olcak acıyacakmı diye.
doktor hanım izinliymiş. yarın gel dediler sinir oldum.
madem izin alacan , neden mutlaka pazartesi gel diyosun.
bu doktorlar doğumda da işte bi işleri çıkar başkasının eline bırakırlar seni. artık bir beklentim kalmadı kendi doktorumdan akışına bırakacam.
inşallah bir de çatın dar sezeryan yapacaz demez bana

Doktorunun acil bi durumu olmuştur belki.
Devlet hastanesine mi gidiyosun canım?
Özel hastaneyse bütün randevulu hastalara haber vermeleri gerekir, vermedilerse doktoruna değil hastaneye kız bence

Ben topladım birilerine verdim rahatladım . Gereksiz eşya barındırmak çok kötü hiç acıma . Bi sezon giymedigin daha giyilmiyor ztn, yorgani da Vakumluya koy , gereksizi ver boşver ya
Yorganlar icin buyuk vakumlu poset var mi birde acilinca basik kalmiyor mu canim

vakumlu poşetler var ya onlardan al sok içine yada kayınvalideye bunları oğlun giymiyor sen değerlendir yazıktır öyle dolapta duruyor de olmaz mı
Kiyafetleri buzgulu cop posetlerine koyup vakumladim ama hava aldi bir sekilde olmadi copun yanina koyucam ihtiyaci olan alsin ama yorganlar icin buyuk vakumlu poset varmi hic bilemedim

Mavi olursa amniyon sivisi oluyordu cnm ama aradan zaman geçince dönmesi bişi ifade eder mi bilmiyorum genelde o an çıkan sonuç guvenilirdir diye dusunuyorum hamilelik testi gibi mesela 5 dk dan sonra dikkate almayın derler ya sen yine de ara sor doktoruna kafan rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…