2015 Şubat Anneleri

Bir kabizlik var ki demir ilaci fln icsem gam yemem. Bir de mide bulantisi.
Bu lansinoh un son kullanma tarihi yok ustunde oglumdan kalmis. Yni alanlar bir baksaniza ne kadar suresi. Coktan gecmistir di mi 27 ay olmus.

Ayy supriz olnus sana hadi hayirlisiyla kavustrsun rabbim

Bende yatıyorum şu an göremiyorum.
Oysa bu merakla onun her rakamını takip etmem gerekiyor. Varın siz düşünün sıkıntımı

Ben de sinir oluyorum gorcegimiz yere koysalar ya

Hayirlisi canim. Senin sezeryan kac sene oldu?

4 yil oldu canim

Beklesin minnos babasi gelsin. Sonrs dogsun. Hem kilo da alsin o arada. Bu haftadan sonrs kilo olcimu yaniltabilir ama

bakalim kac kg kac cm dogcak seninki. Masallah tosuna

beklesin babayi tabi bugune dek küçük kucuk gitti zaten kuzum cok iri olmaz bizde bebekler zaten saglikli olsun da

Ay hadi hayirlisiyla kurtulun inş her şey çok yolunda gitsin

Bir kabizlik var ki demir ilaci fln icsem gam yemem. Bir de mide bulantisi.
Bu lansinoh un son kullanma tarihi yok ustunde oglumdan kalmis. Yni alanlar bir baksaniza ne kadar suresi. Coktan gecmistir di mi 27 ay olmus.

bir zaman indirime girmişti alacaktım üzerinde tarihi yok diye almadıydım
yeni alanlarınkinde de tarih olmayabilir , yada ben göremedim

P patoto kuzuna kavuşmaya az kalmış :) 4 cm acıklığı hissetmedin mi yada açılma olan arkadaşlar siz hissettiniz mi nasıl birşey ???
kızlar bende kızımın odasını tam olarak yerleştirdim sizinlede paylaşmak istedim kızımın eşyalarının olduğu kesede tamam hastane çantamdan çıkarıp çektim :)

Eklentiler

• IMG_3051.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 152
  • IMG_3052.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 158
  • IMG_3050.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_3053.webp
    39 KB · Görüntüleme: 149
Ayni hastaneye gidiyoruz zaten. Ben eve dondum beklemedeyim :)

EsobA sen hangi hastanede hangi doktora gidiyodun ayni hastane diye hatirliyorum benimde yarin kontrolum var bakalim

Tesekkur ederim hepimiz saglikla kavusuruz ins. Acilmayi hissetmedim. Hala sanci yada bir belirti hissetmiyorum. Kontrollerinizi ihmal etmeyin sizde. Pembis oda cok guzel olmus.

S
Sonunda bitti mi? Güle güle kullanın çok cici. Biraz daha Süsle sepetler oyuncaklar falan . Perdesi görünmüyor birde onu nasıl aldın?
Bende çok meraklıyım

MaşaAllah canım herşeyi çok güzel. Rabbim sağlıklı sıhhatli kullanmayı nasip etsin.

S

Sonunda bitti mi? Güle güle kullanın çok cici. Biraz daha Süsle sepetler oyuncaklar falan . Perdesi görünmüyor birde onu nasıl aldın?
Bende çok meraklıyım
perdem vardı üzerine renkli birşeyler aldım yavaş yavaş takıyorum perde ile halıda farklı renkler olacak, küçük beşik için sünger almıştık kalanından minderlik kestik çiçekli yüz diktiriyorum birde ahşaptan sandık boyuyorum ama daha bitmedi valla dahada aklıma birşey gelmiyor...

olur canım olur. benim kuzenimin oğlu 5 kg civarıydı kilosu ama boyunu tam hatırlıyorum 57 cm doğmuştu

çok beğendim çok şeker olmuş
bebek olasım geldi yahuuu
:))))
mutlu günlerde kullanın inşallah

Kız iki saat girmedik maşallah herkesler nst de herkesin doğurası gelmiş ben zavallı hala ayaklarımın üstüne basamıyorum ne krampmış ya bide şu Susmayan telefonum bütün herkes doğurtmaya meraklı sanki arayan arayana açmadım 3 kişiye telefonu hemen kocamı aramışlar millet meraktan ölçek sanki çok ilgililerde

Hey maşallah boyuna 1.60 benimde nerdeyse aynıyız

senin yavruna da maşallah canım :)
onlar kuzenim 175 kocası da 180 civarı. senin eşin de uzundu yanlış hatırlamıyorsam normal yani, senin kuzucuğun da uzun olması
baba tarafından sülalenin en uzunu babam kuzenlerine kardeşlerine göre; kızlar olarak da kardeşim 1. ikinci de ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…