Ayy supriz olnus sana hadi hayirlisiyla kavustrsun rabbim
Ben de sinir oluyorum gorcegimiz yere koysalar ya
4 yil oldu canim
beklesin babayi tabi bugune dek küçük kucuk gitti zaten kuzum cok iri olmaz bizde bebekler zaten saglikli olsun da
Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim çocuklar büyük olmasına rağmen ben birşey demeden yapmıyorlar bir an önce doğurmak istiyorum allah büyük canım hamilelik insana sabrın nasıl birşey olduğunu öğretiyor buda kadının hayatına yansıyor şimdiden hazırlanıyoruz bi nevi program gibi yavrularımıza bakmak için...inşallah yaaa sıkıldımmı bunaldımmı ne oldu bana anlamadım
önceden her işimi kendim yapardım şimdi kendimi ele muhtaç gibi hissediyorum
kalktım bulaşık makinesini boşalttım hemen kasıklarıma sancı başladı
ne yani böylemi geçecek 3 hafta
evet gpgus kalkani super oluyor, kizimda bi gunde kesmisti dayanilamz acilarimi, ama tabi bi kaç emzirme seansini biberonla atlatmistim sagip vermistim dinlensin diye gogus uçlari, sabahdan aksama geçmisti mucize gibiydi :)Aa ben geçti diye Sürmeme gerek yok sanıyordum sureyim bari çünkü o acıyi bi daha çekmek istemem canimdan can gidiyordu resmen..bi de göğüs kalkanı çok işe yaradı bende tavsiye ederim onu da herkese
Capaklanirsa kullanmam için göz damlasi vermislerdi bana canım ama öyle bi sıkıntı olmadığı için kullanmadım. .15. Günden itibaren kullanmam için de d vitamini damla yazıldı bgn ona başlıyoruz bi de 1 aylık olunca demir ilacı başlanıyor diye biliyorum onun dışında bana da bi ilaç yazılmadi
demir ilacimi ???Capaklanirsa kullanmam için göz damlasi vermislerdi bana canım ama öyle bi sıkıntı olmadığı için kullanmadım. .15. Günden itibaren kullanmam için de d vitamini damla yazıldı bgn ona başlıyoruz bi de 1 aylık olunca demir ilacı başlanıyor diye biliyorum onun dışında bana da bi ilaç yazılmadi
ne ilaci yazsinlar ki. Bence ayni hastaneyi bosver iyi bir cocuk dr.u arastir. Capaklanma goz yasi kanallari tikaliysa olabilir masaj oneriliyor ozaman. Zamanla geciyor.
Burun tikanikligini iyi bir dr.a sor otribebe ac bol bol. Ne cani var ki ilac yazsinlar
@patoto kuzuna kavuşmaya az kalmış :) 4 cm acıklığı hissetmedin mi yada açılma olan arkadaşlar siz hissettiniz mi nasıl birşey ???
kızlar bende kızımın odasını tam olarak yerleştirdim sizinlede paylaşmak istedim kızımın eşyalarının olduğu kesede tamam hastane çantamdan çıkarıp çektim :)
Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim çocuklar büyük olmasına rağmen ben birşey demeden yapmıyorlar bir an önce doğurmak istiyorum allah büyük canım hamilelik insana sabrın nasıl birşey olduğunu öğretiyor buda kadının hayatına yansıyor şimdiden hazırlanıyoruz bi nevi program gibi yavrularımıza bakmak için...
Megaya tuba hanima gidiyofum benimfe boyunu uzun olctuler gecen bencede yanlislik vardir diye dusunuyorum bakalim yarin kobtrolum var belli olurMedipol mega benim Nagihan hn.
kimisi gobege birsey surulmemesi taraftari oluyor belki ondandir.ilaç dediğim, serum fizyolojik gibi, göbek bakımında kullanılan fıs fıs gibi şeyler onları bile yazmadılar.
çapaklanmamız çok var, şimdilik anne sütüyle temizliyorum. dr a gidince soracağım.
Kolay bir doğum olur inşallah canım.Kızlar sabah kontrole gittim nst de sanci cikti son dk. Doktor kontrol etti dogum başlamış dedi 4cm açılma varmış inananadim sanci hissetmedim simdilik. Suyun gelirse hmn gel dedi. Gece sanci hissedersen sabah gel doguma alalim dedi. Sanci hissetnezsen persembe sabahi doguma alırız dedi. Suni sanci vermeyelim bekleyelim simdi dedi. 2900gr suan. Ani oldu hala inanamıyorum. Annemler baska sehirde bu geceye gelirler. yarin ev temizligi var bide temizlikci gelcekti. Benim oglus ta subati beklemedi.daha bebek sekerlerim gelecek kargoda. Sağlıkla dogsun da. Sira bende. Dualarinizla kızlar.
Canım son kullanma tarihi geçmese bile kimyasalların kapak açıldıktan sonra bir kullanım ömrü vardır. Lansinohta 12 ay yazıyor.yani sen onu at, yenisini alBir kabizlik var ki demir ilaci fln icsem gam yemem. Bir de mide bulantisi.
Bu lansinoh un son kullanma tarihi yok ustunde oglumdan kalmis. Yni alanlar bir baksaniza ne kadar suresi. Coktan gecmistir di mi 27 ay olmus.
Bizimde herkes uzun ben kısa ama Türklerde ortalama 1, 60 mış zaten.senin yavruna da maşallah canım :)
onlar kuzenim 175 kocası da 180 civarı. senin eşin de uzundu yanlış hatırlamıyorsam normal yani, senin kuzucuğun da uzun olması
baba tarafından sülalenin en uzunu babam kuzenlerine kardeşlerine göre; kızlar olarak da kardeşim 1. ikinci de ben...
En doğrusunu yapıyorsun annesicanım odanızı güle güle kullanın çok çok güzel bayıldım ben.
tam benim istediğim gibi beşik ve dolabınız
malesef ben heveslenmeme rağmen alamadım istediğim gibi şeyler
hem kiracıyım hemde çocuk odası olarak kullanacağım yerde köşeli koltuğum var
mecburen park beşik alıp yatak odasına yerleştirdim
ama çok isterdim böyle bir bebek odası yapmak
evet sabretmeyi çok iyi öğrendim zaten sabırlıydım ama artık bazı şeylere daha az sinirleniyorum daha az kafaya takıyorum ve daha pozitif düşünmeye çalışıyorum sırf bebeğimde gerilmesin diye
cuma günkü duruma gore diuo doktor ama büyük ihtimalle sezaryen olcak.cunku benim muayenede bile tansiyonum cikiyo.bi de bebegimde idrar cikisinda sıkıntı oldugu icin normal dogum yapip onu da zorlamayalim dedihayırlı olsun sezaryen mi olacaksın?
Pardon ya doktorları karıştırdım.Bende
Megaya tuba hanima gidiyofum benimfe boyunu uzun olctuler gecen bencede yanlislik vardir diye dusunuyorum bakalim yarin kobtrolum var belli olur
Ev sana yaramadı.Cok gerginim bugun. Evdeki kalabalik gitti ama germis beni disari ciksam farkli birseyler yapsam iyi olurum ama cocukla tek basima cikmayi gozum kesmiyor.
Hepiniz doguriyosunuz benim daha 15 gun var kiskandim sanirim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?