2015 Şubat Anneleri

Benimde 4 Yil oldu gecen doktorum eher Univ. kilinigine Gidersem Dogum aninda cocuk kanala inmis olursa normal Dogum yaptirirlar dedi eger inmemisse Cok sanci cekersem, zorlamazlar mecbur sezeryan yaparlar dedi. Dikislerin yirtilmasini Riske atamazlarmis. Seninki Ne diyo dikisler hakkinda. Veya zorlanirsan sezeryan olur diye bisey dedilermi. Ben eger normal bi hastaneye gitsem direk sezeryan olurmusum. Burda biraz degisik isliyo hersey. Kafam karisti iyice.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim çocuklar büyük olmasına rağmen ben birşey demeden yapmıyorlar bir an önce doğurmak istiyorum allah büyük canım hamilelik insana sabrın nasıl birşey olduğunu öğretiyor buda kadının hayatına yansıyor şimdiden hazırlanıyoruz bi nevi program gibi yavrularımıza bakmak için...

Aa ben geçti diye Sürmeme gerek yok sanıyordum sureyim bari çünkü o acıyi bi daha çekmek istemem canimdan can gidiyordu resmen..bi de göğüs kalkanı çok işe yaradı bende tavsiye ederim onu da herkese
evet gpgus kalkani super oluyor, kizimda bi gunde kesmisti dayanilamz acilarimi, ama tabi bi kaç emzirme seansini biberonla atlatmistim sagip vermistim dinlensin diye gogus uçlari, sabahdan aksama geçmisti mucize gibiydi :)
ama oglumda ise yaramadi nedense
insallah bu sfer hiç olmaz ama umudum yok pek

çapaklarını sütümle temizledim, temizlendi. damlayı bende kullanıyorum. cumartesi 1 aylık olacağız, cuma konrolümüz var birde kalça testi için gideceğiz. Cuma günü herşey netleşecek bizimde.

demir ilacimi ???
eminmisin canim , k vit yada baska bisey olmasin o
demir ilacini4-5 aylikken saglik ocagi veriyor TR de oda tamamen gereksiz bi uygulama, bunu 1 aya dusurdulerse pes diycem artikk

ilaç dediğim, serum fizyolojik gibi, göbek bakımında kullanılan fıs fıs gibi şeyler onları bile yazmadılar.

çapaklanmamız çok var, şimdilik anne sütüyle temizliyorum. dr a gidince soracağım.

canım odanızı güle güle kullanın çok çok güzel bayıldım ben.
tam benim istediğim gibi beşik ve dolabınız
malesef ben heveslenmeme rağmen alamadım istediğim gibi şeyler
hem kiracıyım hemde çocuk odası olarak kullanacağım yerde köşeli koltuğum var
mecburen park beşik alıp yatak odasına yerleştirdim
ama çok isterdim böyle bir bebek odası yapmak

evet sabretmeyi çok iyi öğrendim zaten sabırlıydım ama artık bazı şeylere daha az sinirleniyorum daha az kafaya takıyorum ve daha pozitif düşünmeye çalışıyorum sırf bebeğimde gerilmesin diye

ilaç dediğim, serum fizyolojik gibi, göbek bakımında kullanılan fıs fıs gibi şeyler onları bile yazmadılar.

çapaklanmamız çok var, şimdilik anne sütüyle temizliyorum. dr a gidince soracağım.
kimisi gobege birsey surulmemesi taraftari oluyor belki ondandir.
Serum fizyolojik dedigin steril su. Ccuk dr.u cok onemli dogum yaptigim hastanedeki siradan dr.a guvenmemeyi ogrendim ben.
Ama ilgilenmedilerse sormak lazim. Ozel hastane sonucta

Kolay bir doğum olur inşallah canım.
Ama perşembeye kadar beklermi ki 4 cm açıklıkla?

Bir kabizlik var ki demir ilaci fln icsem gam yemem. Bir de mide bulantisi.
Bu lansinoh un son kullanma tarihi yok ustunde oglumdan kalmis. Yni alanlar bir baksaniza ne kadar suresi. Coktan gecmistir di mi 27 ay olmus.
Canım son kullanma tarihi geçmese bile kimyasalların kapak açıldıktan sonra bir kullanım ömrü vardır. Lansinohta 12 ay yazıyor.yani sen onu at, yenisini al

Bizimde herkes uzun ben kısa ama Türklerde ortalama 1, 60 mış zaten.
Biz hamile ikrn yiyip içiyorum bir çok vitamin kullanıyoruz elbet iri oluyorlar.
Annem 9 ay yemeden içmeden uyuyormuş ve kusuyormuş.
Normalde babam sert olduğundan birde naz yapıyormuş hazır hamileyken. Yok işte yiyemiyorum,midem bulanıyor diye.
Sonra böyle kısa kalmışım.

Cok gerginim bugun. Evdeki kalabalik gitti ama germis beni disari ciksam farkli birseyler yapsam iyi olurum ama cocukla tek basima cikmayi gozum kesmiyor.
Hepiniz doguriyosunuz benim daha 15 gun var kiskandim sanirim sizi

En doğrusunu yapıyorsun annesi

kızlar bu arada ben bilgisayardan uzak duramıyorum
bütün gün başındayım
dışarıda da elimde telefon olur
hep kötü olduğu radyasyon olduğunu biliyorum ama ne yapayım hastalık mıdır nedir sizden de kopamıyorum
annemde az önce bütün gün bilgisayara bakıyosun çocuğa yazık dedi
vicdan azabı duydum yaaa
sizlerde durum nedir benim kadar çok kullanan varmı

Kizlar cok sinirlerim bozuk dogum yaklasti evi b... goturuyo kendimi ve evi 40 yillik evli 60 yasinda gibi hissediyorum ev cop ev gibi ise yaramayan bir suru sey var ceyiz sandigini cok lazimmis gibi evlenirken aldim simdi koymaya yer bulamiyorum isime yaramayan bir suru yorgan yastik kv gorumcem kendi baslarindan atmak icin esimin kolunu dahi sokmadigi bir suru kazagi ceyiz niyetine benim basima getirmisti simdi hepsini cop tenekesinin yanina birakip kacmak istiyorum sabahtan beri onlari yerlestirmekle ugrastim ama yok ne bazanin altina ne cekyat altina sigmadilar hepsini oldugu gibi biraktim oturup sinirden agliyorum o kadar yorulduguma degmedi ise yaramayan seylerin evde durmasindan yer kaplamasindan nefret ediyorum......

Merhaba kızlar,doktordan geldim ben de.. 3500 gr,53 cm çıktı funduğum maşallah.. Yan duruşa geçmiş,sırtı yukarda,dr um dinlen,ayakta kalma,suyun aniden gelirse kordonla alakalı sıkıntı olur dedi,bebek yüzüstü direkt aşağı ineceği için,haliyle canım sıkıldı benimde.. Bi aksilik olmazsa cuma tekrar gel,duruşuna bakalım,değişmezse sezaryenle alırız dedi,duruş riskiymiş çünkü.. Miniğim sağlıkla gelsin yeter ki,dr uma da çok güveniyorum,hayırlısı inşallah..

Cok gerginim bugun. Evdeki kalabalik gitti ama germis beni disari ciksam farkli birseyler yapsam iyi olurum ama cocukla tek basima cikmayi gozum kesmiyor.
Hepiniz doguriyosunuz benim daha 15 gun var kiskandim sanirim sizi
Ev sana yaramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…