Bende garip seyler dusunmeye basladim sezeryana girince kizimi ole gorup endiseli nasil dayanicam cok aglarim heralde ya bana cok duskun sonrasinda onunla ya cok fazla ilgilenemezsem kiskanirsa uzulurse diye dusunuyorum ilk de sezo olucam diye cok korkmuyodum tecrubesiz olunca bunda simdi herseyi bikiyorum yine bi korku sarmaya basladi beni eve gecince herkez biseybder basim kalabalik olur stresi ayri ayyyy kafayi bozdum
Kuafordeyimnasıl oğlumu özledim yanında değilmi ki
Doktorunun acil bi durumu olmuştur belki.
Devlet hastanesine mi gidiyosun canım?
Özel hastaneyse bütün randevulu hastalara haber vermeleri gerekir, vermedilerse doktoruna değil hastaneye kız bence
Yarin dogum yapan olacak mi? Cok merak ediyorum. Hic belirtim yok ama dogumgunumde oglum gelecek mi acaba?:) Dogumgunu hediyem olarakKızlar ben geldimhastanedeyiz düzenli sancılarını var suni sancı takmadilar sabahı bekliyorlar kendi sancimla acilmanin gidişatına bakabilmek için.. Nstde en fazla 100 var diye düşünürdüm nedense 120 de olabiliyormus onu da gördük çok şükür..
Geçmişe bakamadim sadece alıntılara bakabildim sağolsun varolun canlarim hepiniz.. @ le yazılan mesajlar bildirim olarak gelmediği için gözünden kaçabilir kusuruma bakmayın...
Su an serum başladılar kan sekerimin filan düşmemesi içinmiş ama ben şimdiden aciktim yaaebe sabaha kadar bakalım doğumun yakınsa kahvaltı yapmazsin dedi ama lavmanin etkisiyle midir yoksa boşluktan mi stresten mi bilmiyorum aciktim..
Bizler iyiyiz teyzeleri,ilk geldiğimizde nstde kalp atışları biraz hızlı çıktı ama 3te tekrar nst cekildigimde problem yoktu,bizleri merak etmeyin.6 gibi muayenem var onu bekliyoruz yari uykulu yari uyanık
En çok üzüldüğüm de giderken kızımla oğlumu opecektim.ama kizim bi yere gittigimizi anladı ve çok ağlamaya başladı.hatta giderken beni bırakmamak için saclarima yapıştı. Kaçarak gitmek zorunda kaldık opemedim minnoslarimi..
Dikkat ediyorum zaten napım olacağı varsa oluyor bugün annem erik kurusu ile armut kurusundan hoşhaf yaptı kocişte işten gelirken kuru incir kayısı isticem hergün wc çıkıp zorlanmak çok garip ya ben önceden de kabız olurdum ama 5 gün bazen 7 gün çıkamazdım öle kabızlık yaşardım. bunda hergün çıkıyorum ama zorlanıyorum.Yediklerine çok dikkat et canım ve mümkün mertebe hiç klozet kullanma, doğumdan sonra moralini bozmayım ama daha kötüleşebilir. Benim ilk hamilelğimde doğumdan önce bişey yoktu doğumdan sonra bir basur oldum ömrümden ömür gitti iki üç gün çok şiddetliydi. Herhalde doğumda ıkınırken zarar gördü oralar, bir de klozet kullanımı da eklenince... Kremler, Yediklerime dikkat ve alaturka kullanımla atlattım ama hala kontrolü elden bırakmıyorum o gün bugündür. Yoksa hemen yine hortluyor allah yardımcın olsun(
Canım hurma ye istersen. Ben iki gündür hurma yiyip üzerine su içmiştim lavmanın yapamadığını yaptı. Biraz karın ağrısı oluyor ama tuvalete çıkarıyor.
Kızlar bugün muayenemiz vardı benim kızım şişko doğacak sanırım 3 Kilo olmuş doktor başı aşağıda normal doğum ihtimalin yüksek dedi ama kilosu 4 ü geçerse sezeryan diyor anam birde kuş kadar çocuk olacak dediler yemek yemiyorum diye şu hale bak ne kuşu olacaksa artık şişko birşey çıkacak o değil ben sezeryan hiç istemiyorum yaa dua edin normal doğum yapayım
Senin kızjn kocaman kız olmuş canım.Bende garip seyler dusunmeye basladim sezeryana girince kizimi ole gorup endiseli nasil dayanicam cok aglarim heralde ya bana cok duskun sonrasinda onunla ya cok fazla ilgilenemezsem kiskanirsa uzulurse diye dusunuyorum ilk de sezo olucam diye cok korkmuyodum tecrubesiz olunca bunda simdi herseyi bikiyorum yine bi korku sarmaya basladi beni eve gecince herkez biseybder basim kalabalik olur stresi ayri ayyyy kafayi bozdum
Talihsizlik olmuş canım. Ben kontroller içinde randevu alıyorum beklememek için.özel hastaneye gidiyorum canım. geçen haftaki randevunun kontrolü idi bu hafta. hastaneden sıra almadan gidiyorum kontrole. çok şartlamıştım kendimi bugün muayene olacam diye bu yüzden hayal kırıklığı yaşadımartık yarına kısmet bakalım.
Ayy 5 yasinda daha o teyzesi sut kuzusu:)) cokda duygusal bazen anne sana sarilarak uyuyabilirmiyim diyo beni benden aliyo sanki bilerek yapiyo zillu:)Senin kızjn kocaman kız olmuş canım.
Cnm sen haklısın valla son zamanlar ha geldi ha gelecek sıkıntısı basıyor ondandır bizde bile bi tahammülsüzlük var seninki çok normal herşey batıyor insana doktorun normal doğumu mu bekliyor? Bende şunu anlamıyorum resmen para döküyoruz şu doktorlara adamlar oralı bile değil. Tamam sen yüz tane vaka görüyorsundur günde ama bizim için en özel durum bu durum anlamıyolar. Bizim muayene 150 tl nst 52 tl resmen servet ya tamam parasında değilim oğluşuma helal olsun ama insan biraz daha ilgi bilgi istiyor dimi ama.Doktor muaynesinden çıkıp anca eve gelebildim. Yemek yapmam lazım , yapmadan son havadisleri veriyim dedim :)
Doktorumdan bir kez daha nefret ettim. Usg de baktı sadece , ne nst ye baktı nede çatı muaynesi yaptı.
Dedim kanala girmiş mi bari , girmiş gibi ama onu muayneyle anlayabilirim sadece dedi. Ne diye yapmadı onu anlamadım ama.
2 gün kalmış günüme , hadi bugün de bitti sayılır. Ama hiç açıklayıcı konuşmuyor. Sadece bir hafta daha bekleriz gelmezse sezeryan diyor.
Çok moralim bozuk. Eşimin de iş yerinde biraz problemi var. Onunla da konuşamıyoruz tam manasında. Valla çok çaresiz hissediyorum kendimi.
Cnm sen haklısın valla son zamanlar ha geldi ha gelecek sıkıntısı basıyor ondandır bizde bile bi tahammülsüzlük var seninki çok normal herşey batıyor insana doktorun normal doğumu mu bekliyor? Bende şunu anlamıyorum resmen para döküyoruz şu doktorlara adamlar oralı bile değil. Tamam sen yüz tane vaka görüyorsundur günde ama bizim için en özel durum bu durum anlamıyolar. Bizim muayene 150 tl nst 52 tl resmen servet ya tamam parasında değilim oğluşuma helal olsun ama insan biraz daha ilgi bilgi istiyor dimi ama.
Doktor muaynesinden çıkıp anca eve gelebildim. Yemek yapmam lazım , yapmadan son havadisleri veriyim dedim :)
Doktorumdan bir kez daha nefret ettim. Usg de baktı sadece , ne nst ye baktı nede çatı muaynesi yaptı.
Dedim kanala girmiş mi bari , girmiş gibi ama onu muayneyle anlayabilirim sadece dedi. Ne diye yapmadı onu anlamadım ama.
2 gün kalmış günüme , hadi bugün de bitti sayılır. Ama hiç açıklayıcı konuşmuyor. Sadece bir hafta daha bekleriz gelmezse sezeryan diyor.
Çok moralim bozuk. Eşimin de iş yerinde biraz problemi var. Onunla da konuşamıyoruz tam manasında. Valla çok çaresiz hissediyorum kendimi.
evet canim kalkan gogus ucunun kiayfete degp tahri$ olmasini engelliyor, hava aliyor gogus uçlari ve iyilesmnesine yardimci oluyor boylecekalkan bu kelebekten ayrı olan de mi
ben bişey aldım ama kalkan değil emzirirken ucuna takacakmışım
bebek onun üzerinden emecekmiş yaralar daha fazla tahriş olmasın diye
o mu bu bahsettiğiniz ?
kalkan da şu emzirmezken takılan süt akarsa çamaşıra geçmesin diye ?
yanlış mı biliyorum
Benim düşüncem biraz farklı bu konuda burdaki bazı arkadaşların aksine bence bi sürü senaryo yazılacağına o zaman 40 ını doldurunca sezeryana alsın tabi normal istemek hakkın ama bebeğin önemli bence risk almaya gerek yok mesela bak @litchÖyle gerçekten. Bide çevrende anlayan kimse olmayınca daha da kötü hissediyorsun kendini . Ve sonuçta dediğin gibi DOKTOR olan o. Ne açıklama var ne başka birşey. Bizim muayne ücretimiz 80 tl ama ne fark eder , aylardır kaç kere gittik geldik. Son dk doktor değiştirler insana. Evet normal doğumu bekliyor doktorum ama 41inci haftaya girince bebek strese giriyor kakasını yapıyor ve biz bunu usg de anlayamıyoruz dedi. Tek cümleyle bunu dedi. Ya ben zaten korkuyla hop oturup hop kalkıyorum sen bana kötü senaryo neden yazıyorsun. Neden bakmıyorsun açılmam varmı yada sancım var mı diye. Kafamda bi soruyla gidiyorum , bin soruyla geri dönüyorum ....
Canım benim.Ayy 5 yasinda daha o teyzesi sut kuzusu:)) cokda duygusal bazen anne sana sarilarak uyuyabilirmiyim diyo beni benden aliyo sanki bilerek yapiyo zillu:)
Yanlışlıkla bastım :) meselaÖyle gerçekten. Bide çevrende anlayan kimse olmayınca daha da kötü hissediyorsun kendini . Ve sonuçta dediğin gibi DOKTOR olan o. Ne açıklama var ne başka birşey. Bizim muayne ücretimiz 80 tl ama ne fark eder , aylardır kaç kere gittik geldik. Son dk doktor değiştirler insana. Evet normal doğumu bekliyor doktorum ama 41inci haftaya girince bebek strese giriyor kakasını yapıyor ve biz bunu usg de anlayamıyoruz dedi. Tek cümleyle bunu dedi. Ya ben zaten korkuyla hop oturup hop kalkıyorum sen bana kötü senaryo neden yazıyorsun. Neden bakmıyorsun açılmam varmı yada sancım var mı diye. Kafamda bi soruyla gidiyorum , bin soruyla geri dönüyorum ....
yok ben yanlis emzirmisimdir kesin :))))Illaki olmak zorunda mi o yaralar ya? hani diyorlar ya doğru şekilde emzirilirse olmaz diye sende 2.de de olduysa onla ilgisi yok mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?