2015 Şubat Anneleri

Allah kolaylığını verir hiç sıkılma

Doktorunun acil bi durumu olmuştur belki.
Devlet hastanesine mi gidiyosun canım?
Özel hastaneyse bütün randevulu hastalara haber vermeleri gerekir, vermedilerse doktoruna değil hastaneye kız bence

özel hastaneye gidiyorum canım. geçen haftaki randevunun kontrolü idi bu hafta. hastaneden sıra almadan gidiyorum kontrole. çok şartlamıştım kendimi bugün muayene olacam diye bu yüzden hayal kırıklığı yaşadım artık yarına kısmet bakalım.

Yarin dogum yapan olacak mi? Cok merak ediyorum. Hic belirtim yok ama dogumgunumde oglum gelecek mi acaba?:) Dogumgunu hediyem olarak

Dikkat ediyorum zaten napım olacağı varsa oluyor bugün annem erik kurusu ile armut kurusundan hoşhaf yaptı kocişte işten gelirken kuru incir kayısı isticem hergün wc çıkıp zorlanmak çok garip ya ben önceden de kabız olurdum ama 5 gün bazen 7 gün çıkamazdım öle kabızlık yaşardım. bunda hergün çıkıyorum ama zorlanıyorum.

Canım hurma ye istersen. Ben iki gündür hurma yiyip üzerine su içmiştim lavmanın yapamadığını yaptı. Biraz karın ağrısı oluyor ama tuvalete çıkarıyor.

Canım yiyorum ben 1 aydır neredeyse 3-4 belki bazı günler 6-7 adet hurma yiyorum

Canım sen bakma bnada başındn beri tombik diyordu yanılma payı var o yüzden az doğuyor genelde söylenenden kiloya çok takılma.

Herkese slm
S Sond masallah kizina vaktinde az kaldi bugun temizlik vardi bittimi@iparkatre cnm senin bebisinide masallah hozun aydin@hayat1977 cnm odaniz cok guzel olmus gule gule kullansin minnosun
Benim temizlik yarına kaldı. İnşallah gelir çünkü sıkuntı bastı halısız evden

Senin kızjn kocaman kız olmuş canım.

Talihsizlik olmuş canım. Ben kontroller içinde randevu alıyorum beklememek için.
Neyse sıkma canını yarın gönlüne göre bir haber alır bugünkü mutsuzluğunu unutursun inşallah

Yemekleri Yaptım geldim yine yazmışsınız 3 5 sayfa bende gene aşağı taraf ağrımaya başladı çok ayakta durdum sanıyorum bacaklarım zaten kramptan tutmuyor
Bu arada Tiramisu35 ten haber yok demekki kesin doğurdu yoksa girerdi ne kadar mutludur şimdi
Allah'ım bizde doğursak artık ya sıkıldım ben be

Doktor muaynesinden çıkıp anca eve gelebildim. Yemek yapmam lazım , yapmadan son havadisleri veriyim dedim :)
Doktorumdan bir kez daha nefret ettim. Usg de baktı sadece , ne nst ye baktı nede çatı muaynesi yaptı.
Dedim kanala girmiş mi bari , girmiş gibi ama onu muayneyle anlayabilirim sadece dedi. Ne diye yapmadı onu anlamadım ama.
2 gün kalmış günüme , hadi bugün de bitti sayılır. Ama hiç açıklayıcı konuşmuyor. Sadece bir hafta daha bekleriz gelmezse sezeryan diyor.
Çok moralim bozuk. Eşimin de iş yerinde biraz problemi var. Onunla da konuşamıyoruz tam manasında. Valla çok çaresiz hissediyorum kendimi.

Cnm sen haklısın valla son zamanlar ha geldi ha gelecek sıkıntısı basıyor ondandır bizde bile bi tahammülsüzlük var seninki çok normal herşey batıyor insana doktorun normal doğumu mu bekliyor? Bende şunu anlamıyorum resmen para döküyoruz şu doktorlara adamlar oralı bile değil. Tamam sen yüz tane vaka görüyorsundur günde ama bizim için en özel durum bu durum anlamıyolar. Bizim muayene 150 tl nst 52 tl resmen servet ya tamam parasında değilim oğluşuma helal olsun ama insan biraz daha ilgi bilgi istiyor dimi ama.

Öyle gerçekten. Bide çevrende anlayan kimse olmayınca daha da kötü hissediyorsun kendini . Ve sonuçta dediğin gibi DOKTOR olan o. Ne açıklama var ne başka birşey. Bizim muayne ücretimiz 80 tl ama ne fark eder , aylardır kaç kere gittik geldik. Son dk doktor değiştirler insana. Evet normal doğumu bekliyor doktorum ama 41inci haftaya girince bebek strese giriyor kakasını yapıyor ve biz bunu usg de anlayamıyoruz dedi. Tek cümleyle bunu dedi. Ya ben zaten korkuyla hop oturup hop kalkıyorum sen bana kötü senaryo neden yazıyorsun. Neden bakmıyorsun açılmam varmı yada sancım var mı diye. Kafamda bi soruyla gidiyorum , bin soruyla geri dönüyorum ....

eee doktorun çatı muayenesini ne zaman yapmayı düşünüyormuş çocuk doğunca mı
bekleriz gelmezse sezeryan ne demek yaaa sinir oluyorum hemen sezeryan diyen doktorlara

evet canim kalkan gogus ucunun kiayfete degp tahri$ olmasini engelliyor, hava aliyor gogus uçlari ve iyilesmnesine yardimci oluyor boylece
baksa bi yontemde butun gun uçlar açik durmak ama ki$in gunune onu yapamayiz :)

Benim düşüncem biraz farklı bu konuda burdaki bazı arkadaşların aksine bence bi sürü senaryo yazılacağına o zaman 40 ını doldurunca sezeryana alsın tabi normal istemek hakkın ama bebeğin önemli bence risk almaya gerek yok mesela bak @litch

Yanlışlıkla bastım :) mesela Litchi ve S Sond onlarında sezeryan günüde belli sonuçta doğum şekli değil yalnızca önemli olan nedenler de önemli milyonlarca sezeryanlada doğan çocuk var

Illaki olmak zorunda mi o yaralar ya? hani diyorlar ya doğru şekilde emzirilirse olmaz diye sende 2.de de olduysa onla ilgisi yok mu acaba
yok ben yanlis emzirmisimdir kesin :))))
herkes ayni seyi soyluyorsa dogrudur, memenin hepsini çocugun agzina sokunca yara olmazmis, hastanede bunu hep gosteruyolar ama i$te bazen insanin dalginligina geliyor , gunde 10 kere emzirince illaki biri ikiisnde yanlis pozisyonda falan tutup memeyi tam kavramadigi olmustur herhalde ..

yara olmayanda vardir ama ben o $anslilar arasinda deilim
ama ikiisnde de birer kere çok buyuk aci çekdigimi hatirliyorum
arada sizlasa bi gunde geçiyordu sonra,defalarca tekrar eden bi durum deildi
oglumda bi ay falan surmustu galiba ama dedigim gibi o bi degsik yara olmsutu, deri degistiriyordum resmen pul pul olmustuum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…