canim sen demedinmi nst ye bakalim falan diyeÖyle gerçekten. Bide çevrende anlayan kimse olmayınca daha da kötü hissediyorsun kendini . Ve sonuçta dediğin gibi DOKTOR olan o. Ne açıklama var ne başka birşey. Bizim muayne ücretimiz 80 tl ama ne fark eder , aylardır kaç kere gittik geldik. Son dk doktor değiştirler insana. Evet normal doğumu bekliyor doktorum ama 41inci haftaya girince bebek strese giriyor kakasını yapıyor ve biz bunu usg de anlayamıyoruz dedi. Tek cümleyle bunu dedi. Ya ben zaten korkuyla hop oturup hop kalkıyorum sen bana kötü senaryo neden yazıyorsun. Neden bakmıyorsun açılmam varmı yada sancım var mı diye. Kafamda bi soruyla gidiyorum , bin soruyla geri dönüyorum ....
Sürekli mi geliyordu?Benim kadının derdi belli oldu savsaklamasının nedeni sigortalı iş bulmuş tam sırası zaten neyse bir şey demedim hayırlısı olsun dedim sadece
eee doktorun çatı muayenesini ne zaman yapmayı düşünüyormuş çocuk doğunca mı
bekleriz gelmezse sezeryan ne demek yaaa sinir oluyorum hemen sezeryan diyen doktorlara
Alttan neye bakacak kız.Kızlar yarın kontrolüm var. Son kontrol. Haftaya bugün bu saatlerde bebeğim kollarımda olmuş olacak inşaAllah. İki gündür aşağıda hissediyorum bebişi, hatta bazen koltuğa oturduğumda genital bölgem sızlıyo. Yarın dr alttan muayene yap desem anlar değilmi daha ne kadar zaman olduğunu. Çatı muayenesi yaptırmıyorum çünkü ben. Sezaryen olacağı için.
altdan bakinca açilma varmi yokmu anlar , var yada yok olmasinin pek bi anlami yokki, ozellikle yok sa yarina belki olabilir onu bilemez dr ..Kızlar yarın kontrolüm var. Son kontrol. Haftaya bugün bu saatlerde bebeğim kollarımda olmuş olacak inşaAllah. İki gündür aşağıda hissediyorum bebişi, hatta bazen koltuğa oturduğumda genital bölgem sızlıyo. Yarın dr alttan muayene yap desem anlar değilmi daha ne kadar zaman olduğunu. Çatı muayenesi yaptırmıyorum çünkü ben. Sezaryen olacağı için.
Senin kendi mi gelecek? Tamam ise her şey bekle bakalım.Gittim kaşımı da aldırdım. Sanirim baska yapcak bi seyim kalmadi. Hadi gelsin oğluşum
altdan bakinca açilma varmi yokmu anlar , var yada yok olmasinin pek bi anlami yokki, ozellikle yok sa yarina belki olabilir onu bilemez dr ..
nst ye girsen sanci çikarmiki
Korkacak Bir şey yok merak etme sezaryenden.Aynen öyle bende sana katılıyorum . Madem sonucu sezeryan olucak en azından korkulu rüya görmem.
He evet ben sezeryan olursam travma yaşıcam. Çünkü gerçekten çok korkuyorum sezeryandan. Ama bebeğimin sağlığından da önemli değil. Adam bişe demiyor ki , ne yapıcağımı hiç bilmiyorum. Allahım yardım etsin.
Senin kendi mi gelecek? Tamam ise her şey bekle bakalım.
Bnmki de bulsa daha iyi bi iş .Benim kadının derdi belli oldu savsaklamasının nedeni sigortalı iş bulmuş tam sırası zaten neyse bir şey demedim hayırlısı olsun dedim sadece
Haftad bir geliyordu canımSürekli mi geliyordu?
usg den bakip anlayabilirdi rahim azginin uzunlugunu falan , açilma olup olmadugini istese iki dk surmez anlamasi ama senin dr ne yapmak istiyor anlaamdim pekNormal doğumda önemi var ama değil mi açılma olup olmamasının.
Ayrıca usg den anlaşılmaz ille elle muayne etmesi gerekiyor değil mi ?
canim sen demedinmi nst ye bakalim falan diye
olmadi beyaz yalan soylesyedin sancim oluyor diye
muyaneyle anlayabiliyorsa niye bakmiyormus,rahim azginda yumusama, 1cm açilma falan varsa suni sanci denerdi
bisey kobtrol etmeden hop sezeryana mi alicak, o zmaan niye bekliyon sen kaç haftadir madem sezeryan yapaackdi
alemsin kiz : ))) istemiyorsan soyle gelmesin :=)Bnmki de bulsa daha iyi bi iş .
İnşallah en kolay en gzl sekilde kurtulur Bebeğini kollarına alırsın obamAlttan neye bakacak kız.
Millet alttan bakmasın diye çabalıyor sen tersi.
Bende genel anestezi istedim.korktum diğerinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?