2015 Şubat Anneleri

canim sen demedinmi nst ye bakalim falan diye
olmadi beyaz yalan soylesyedin sancim oluyor diye
muyaneyle anlayabiliyorsa niye bakmiyormus,rahim azginda yumusama, 1cm açilma falan varsa suni sanci denerdi
bisey kobtrol etmeden hop sezeryana mi alicak, o zmaan niye bekliyon sen kaç haftadir madem sezeryan yapaackdi

Benim kadının derdi belli oldu savsaklamasının nedeni sigortalı iş bulmuş tam sırası zaten neyse bir şey demedim hayırlısı olsun dedim sadece

Kızlar yarın kontrolüm var. Son kontrol. Haftaya bugün bu saatlerde bebeğim kollarımda olmuş olacak inşaAllah. İki gündür aşağıda hissediyorum bebişi, hatta bazen koltuğa oturduğumda genital bölgem sızlıyo. Yarın dr alttan muayene yap desem anlar değilmi daha ne kadar zaman olduğunu. Çatı muayenesi yaptırmıyorum çünkü ben. Sezaryen olacağı için.

eee doktorun çatı muayenesini ne zaman yapmayı düşünüyormuş çocuk doğunca mı
bekleriz gelmezse sezeryan ne demek yaaa sinir oluyorum hemen sezeryan diyen doktorlara

Hemen sezeryandan ziyade gevşekliği öldürüyor beni. Sanki ben kırk kere çocuk doğurmuşum gibi kapı ağzında 2 dk bişe diyip gönderiyor. Off allahım

Alttan neye bakacak kız.
Millet alttan bakmasın diye çabalıyor sen tersi.
Bende genel anestezi istedim.korktum diğerinden.

altdan bakinca açilma varmi yokmu anlar , var yada yok olmasinin pek bi anlami yokki, ozellikle yok sa yarina belki olabilir onu bilemez dr ..
nst ye girsen sanci çikarmiki

Gittim kaşımı da aldırdım. Sanirim baska yapcak bi seyim kalmadi. Hadi gelsin oğluşum

Yanlışlıkla bastım :) mesela @Litchi ve S Sond onlarında sezeryan günüde belli sonuçta doğum şekli değil yalnızca önemli olan nedenler de önemli milyonlarca sezeryanlada doğan çocuk var

Aynen öyle bende sana katılıyorum . Madem sonucu sezeryan olucak en azından korkulu rüya görmem.
He evet ben sezeryan olursam travma yaşıcam. Çünkü gerçekten çok korkuyorum sezeryandan. Ama bebeğimin sağlığından da önemli değil. Adam bişe demiyor ki , ne yapıcağımı hiç bilmiyorum. Allahım yardım etsin.

altdan bakinca açilma varmi yokmu anlar , var yada yok olmasinin pek bi anlami yokki, ozellikle yok sa yarina belki olabilir onu bilemez dr ..
nst ye girsen sanci çikarmiki

Normal doğumda önemi var ama değil mi açılma olup olmamasının.
Ayrıca usg den anlaşılmaz ille elle muayne etmesi gerekiyor değil mi ?

Korkacak Bir şey yok merak etme sezaryenden.
ama gelir sancın bugün yarın rahatla biraz.

Normal doğumda önemi var ama değil mi açılma olup olmamasının.
Ayrıca usg den anlaşılmaz ille elle muayne etmesi gerekiyor değil mi ?
usg den bakip anlayabilirdi rahim azginin uzunlugunu falan , açilma olup olmadugini istese iki dk surmez anlamasi ama senin dr ne yapmak istiyor anlaamdim pek
açilma hiç olmadan suni sanci veriyolarmi onu bilmiyorum canim

Şaşkın ördek yavrusuna döndüm. Adamı bi görseniz hak vericeksiniz bana. Zaten ben ne desem gerek yok diyor. Herkes doğurmuş aman incelemiyorsa incelemiyor diyordum ama canıma tak etti artık
Bi yandan yemek yapıyorum bi yandan ağlıyorum.
İnşallah gelir 2 - 3 güne kadar da rahatlarım. Artık hiç bişey umrumda değil. Sağlıkla bitsin şu doğumda

pkasss canim o nasil doktor seni nst ye nasil sokmazki sancin varmi kalp atislari iyimi vs.. 40 haftana girmissin artik cati muaynesi falan bakmasi lazim hepsine ole usg yle bakip gelmezse sezo demesi seni normal degil sezeryana almak istemesi ugrasmak istememesini gosteriyo yani ayni hastanede baska doktor varsa yada yakinlarinda baska hastane varsa keske bide o sekilde gorunseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…