2015 Şubat Anneleri

usg den bakip anlayabilirdi rahim azginin uzunlugunu falan , açilma olup olmadugini istese iki dk surmez anlamasi ama senin dr ne yapmak istiyor anlaamdim pek
açilma hiç olmadan suni sanci veriyolarmi onu bilmiyorum canim

Benimki birde çatıya çok takıntılı. En baştan beri hep derdi. Çatısı müsait olmayan kadına yaptırmam normal doğum diye. Senin de 37-38 de bakıcaz dedi. Ama tık yok..... Sanırım niyeti ya çocuğumu yada beni öldürmek.

alemsin kiz : ))) istemiyorsan soyle gelmesin :=)
Zorla buldum . Cocuk Doğdu doğacak düzde kalmamak için napim :/
ya sinir etti beni iyi niyetimin sömürülmeye calışılmasından nefret ediyorum . Mesela bi örnek verim , yeni ev almış ben de evde kullanmadığım halı fln verdim kızına giysi su bu , evde gereksiz duracağına işine yarasın birinin dedim . Bana demez mi tv altlığın var mı ?! Mobilyacıyım ben ztn arkada atölyem var. Bnm huyum da bu, yardımcı olmayı severm fln sonra insanlar beni saf salak sanar, sonra ben de siler atarım , bu sefer sinir olmadan politik davranıp işini yapsın gitsin diyrm bakalm annem olacak bebek gelince , o uydurur düzenini diyprum

aslinda beklemesi deil sorun , benim imzamda 25 subat yaziyor dogum tarihi ama hastane dosyamda 3 mart yaziyor , yani 3 martda hala dogurmami$sam o zaman benle ilgilenecekler , suni sanci verip dogurtmaya çalisacaklar, 3 martdan once bi saglik sorunumuz olmadigi surece yuzume bakmaz hastane, burada 41 hafta olarak hesaplaniyor dogum olayi

dr un sorunu beklemek deil de agzindan cimbizla laf aliyorsun, sana daha bilgilendirici konusup stresini almali, tamam psikolog deil bu adam ama , gelmezse sezeryan yaparim diye kestirip atiyor adam .. baskada incelemiyor diyorsun, rahim agzini falan bakmistir belki uzunluguna ama bence sana soylemeye gerek duymadi

Son düzenleme:

Ohh ya .. Ben abartmıyormuşum bu durumu , şimdi içim daha rahat. Çok mu pimpirikliyim diyorum ama gerçkten çok savsaklıyor. Can taşıyorum göz göre göre sallamıyor bizi. Birde tanıdık doktor. Sadece 2 dk usg de baktı. Gayet güzel , hiç sıkıntısı yokk. Dua et sancın gelsin yoksa bir hafta daha beklerim bebek sıkıntıya girer kakasını yer dedi. Dalga geçiyor sanırım. Aynı hastanede başka doktorda var ama kapı komşusu ayıp olur mu ye çekiniyorum.

:)))))))))) neyse duymazdan gel artik canim
insallah bebise guzel baksin da sende artik yeniisni bulana kadar gormezden geleceksin boyle seyleri

Korkacak Bir şey yok merak etme sezaryenden.
ama gelir sancın bugün yarın rahatla biraz.

Ahh aslında hep hayırlısı diye dua ettim bu zmana kadar. Fakat sezeryandan da hep korktum ve korkmaya devam ediyorum. Çocuk gibi çaresizim. Ne yapıcam bilmiyorum.

sen bunu dr a sordunmu canim çati muyanesi olayini
unuttumiki çati muayenesi yapmayii
senin dr dan i$ yok asistanlik yapacaksin galiba sen bu adama
bu haftada dr degi$ebilirmisin ? bigun bi dogum hastanesinin aciline git baksinlar oyle olmuyormu Tr de, nasil oluyor bu isler bilmiyorumki

senin dr niyeti sezeryan anlaşılan

Evet bende normal doğum istediğim için beklerim tabi ama beni aydınlatsın. Durumdan haberdar etsin. Nst bebeğin de durumuna bakmıyor mu ? Hani kimi diyor hareketleri az oldu ya da çok oldu falan diye. Beni bir kere nst ye aldı. Onda da sancı çıktı ama açıklama dahi yapmadı.
Nefret ediyorum ondan da KOCAELİ nden de !!! Ne kadar şanssızım.

Allah korusun aklına neler getiriyorsun yarın git adama aklındaki herşeyi söyle neden kendini üzüyorsun yada başka dr git

bugün beşiği, anakucağını falan kurduk kıyafetleri dünden ayarlamıştım aylara göre onları attım makineye şimdi kuruyorlar ev mis gibi bebek kokuyor yarında ütüler çantaına yerleştiririm..
kendim için olan çantayıda hazırlayacağım da gecelik pijama onlarıda yıkasam mı annemle eşim ne gerek var diyorlar ama içim rahat etmiyor en aazından yumuşatıcı koksun..

Bulunduğum şehirde de normal doğumcu diye adı geçen tek özel hastane doktoru ... Ne kadar da tezat

bu şekilde mi isim yapmış..
belkide ters anına denk geldin olumsuz düşünme için rahat etmiyorsa dr değiştir diyeceğim ama zaten doğuma az kaldı
birde bazı dr lar dogum anında yapıyor çatı kontrolunu belki bu da öyle yapacak

sen hiç avrupaya falan geliyim demeee sakin :)

beni hastaneye bisey bahane edip gitmezsem nst ye baglamadan dogurtacakalr,n dr asordum anne yada bebekde sorun varsa monitore bagliyoruz sizde oyle bi durum yok dedi
9 subatda randevum var baska randevum yok doguma kadar

acil in kapisi 24 saaat açik tabiii, ne zaman istersem gidebiliirm , acil personeli beni bekliyor hazir halde :)
acile gidersem sikayetim var diye o zaman nst ye baglarlar
gidicem bende tabikii bulurum bi bahane
ama useniyorum gidip acilde sira beklmeye

beklemedeyim simdilik bakalimm

Nst bebegin kalbini de kaydediyor

Csnım.Yıka tabii bebek emerken onlarada dokunacak.ağzı eli yüzü.

Hemen sezeryandan ziyade gevşekliği öldürüyor beni. Sanki ben kırk kere çocuk doğurmuşum gibi kapı ağzında 2 dk bişe diyip gönderiyor. Off allahım[/QUOTE

valla son güne gelmişsin haklısın ne desen ne düşünsen...

ya ben kıyafetleri hazırlayıp çantayı kapının ardına koyalı 2 ay oluyor neredeyse
sizin yeni hazırladığınızı okudukça benimkiler kirlendi gibi gelmeye başladı
acaba çıkarıp tekrar yıkasammı
kokmuşmudurki acaba bebeğin kıyafetleri yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…