Normal istediğimi söyleyince bahsetmediSaolsun moral bozmuş varolsun. Epidural die bişey var mesela sezaryenden başka secenek, ondan bahsetti mi ?
Açılma varmı gelmesi yakınmı falan diye. Çünkü bi gittiğimde henüz gelmez, bilmem kaç cm var daha demişti. Neden genel anestezi yaptırıyosun. Bebeğini ilk sen görüceksin, koklayacaksın. Tabi yine senin tercihin.Alttan neye bakacak kız.
Millet alttan bakmasın diye çabalıyor sen tersi.
Bende genel anestezi istedim.korktum diğerinden.
Doğru söyledin. Belki nst te bağlar anlayabilmek için. Stresteyim sanki heran gelecekmiş gibi. Kızım 38 de doğduya sürekli onu baz alıyorumaltdan bakinca açilma varmi yokmu anlar , var yada yok olmasinin pek bi anlami yokki, ozellikle yok sa yarina belki olabilir onu bilemez dr ..
nst ye girsen sanci çikarmiki
Ben daha hic hazirlamadim cantami yaa.hastane cikisi kendime pijama falan alamadim bile.panik olmaya basliyorum herkesin ki hazir.ya ben kıyafetleri hazırlayıp çantayı kapının ardına koyalı 2 ay oluyor neredeyse
sizin yeni hazırladığınızı okudukça benimkiler kirlendi gibi gelmeye başladı
acaba çıkarıp tekrar yıkasammı
kokmuşmudurki acaba bebeğin kıyafetleri yaa
Benimde 4 Yil oldu gecen doktorum eher Univ. kilinigine Gidersem Dogum aninda cocuk kanala inmis olursa normal Dogum yaptirirlar dedi eger inmemisse Cok sanci cekersem, zorlamazlar mecbur sezeryan yaparlar dedi. Dikislerin yirtilmasini Riske atamazlarmis. Seninki Ne diyo dikisler hakkinda. Veya zorlanirsan sezeryan olur diye bisey dedilermi. Ben eger normal bi hastaneye gitsem direk sezeryan olurmusum. Burda biraz degisik isliyo hersey. Kafam karisti iyice.
Kizlar cok sinirlerim bozuk dogum yaklasti evi b... goturuyo kendimi ve evi 40 yillik evli 60 yasinda gibi hissediyorum ev cop ev gibi ise yaramayan bir suru sey var ceyiz sandigini cok lazimmis gibi evlenirken aldim simdi koymaya yer bulamiyorum isime yaramayan bir suru yorgan yastik kv gorumcem kendi baslarindan atmak icin esimin kolunu dahi sokmadigi bir suru kazagi ceyiz niyetine benim basima getirmisti simdi hepsini cop tenekesinin yanina birakip kacmak istiyorum sabahtan beri onlari yerlestirmekle ugrastim ama yok ne bazanin altina ne cekyat altina sigmadilar hepsini oldugu gibi biraktim oturup sinirden agliyorum o kadar yorulduguma degmedi ise yaramayan seylerin evde durmasindan yer kaplamasindan nefret ediyorum......
Doktor muaynesinden çıkıp anca eve gelebildim. Yemek yapmam lazım , yapmadan son havadisleri veriyim dedim :)
Doktorumdan bir kez daha nefret ettim. Usg de baktı sadece , ne nst ye baktı nede çatı muaynesi yaptı.
Dedim kanala girmiş mi bari , girmiş gibi ama onu muayneyle anlayabilirim sadece dedi. Ne diye yapmadı onu anlamadım ama.
2 gün kalmış günüme , hadi bugün de bitti sayılır. Ama hiç açıklayıcı konuşmuyor. Sadece bir hafta daha bekleriz gelmezse sezeryan diyor.
Çok moralim bozuk. Eşimin de iş yerinde biraz problemi var. Onunla da konuşamıyoruz tam manasında. Valla çok çaresiz hissediyorum kendimi.
Ohh ya .. Ben abartmıyormuşum bu durumu , şimdi içim daha rahat. Çok mu pimpirikliyim diyorum ama gerçkten çok savsaklıyor. Can taşıyorum göz göre göre sallamıyor bizi. Birde tanıdık doktor. Sadece 2 dk usg de baktı. Gayet güzel , hiç sıkıntısı yokk. Dua et sancın gelsin yoksa bir hafta daha beklerim bebek sıkıntıya girer kakasını yer dedi. Dalga geçiyor sanırım. Aynı hastanede başka doktorda var ama kapı komşusu ayıp olur mu ye çekiniyorum.
Akşam ayağı şişip sabah inen var mı
Kızlar hepinize ayrı ayrı cevap yazmak isterdim ama moralim çok bozuk salya sümük ağlıyorum merdivenlerden düştüm ama çok şükür birşey olmadı . Benim dersim kızım dönmemiş henüz 37. Haftama gireceğim yarın . Doktor bugün o kadar rahat söyledi ki bunu ben haftalardır bu günü bekliyordum kızım inşallah dönmüştür die . Ama dönmemiş iki üç gün sonra doktora gideceğim tekrar mesajla döndürmeye çalışacaklar ama acil birşey olursa da ameliyata alacaklar ya da 39. Haftayı bekleyip sezeryana alacaklar .ben bebeğimin haldır küldür çıkarılmasını istemiyorum hem be annem Yanımda ne başkası Oğluma aynı zamanda bebeğime nasıl bakacağım . Kızımı hiç riske atmadan direk ameliyat mı olayım yoksa belki işe yarar die masaja gideyim mi Aklımda bin bir türlü soru arayıp annemle konuşup ona derdimi yanmak istiyorum onu da üzmek istemiyorum
Not : bana dua edin bir de yanlış Yazmış olabilirim ekranı tam da göremiyorum yaşlardan
Canım niye koksun:) ama istersen aç valizi 1 gece havalansın. Bişeycik olmaz:)ya ben kıyafetleri hazırlayıp çantayı kapının ardına koyalı 2 ay oluyor neredeyse
sizin yeni hazırladığınızı okudukça benimkiler kirlendi gibi gelmeye başladı
acaba çıkarıp tekrar yıkasammı
kokmuşmudurki acaba bebeğin kıyafetleri yaa
Hakkimda hayirlisi olsun diye dua et canim.merdivenlerden dusmussun gecmis olsun canim.Kızlar hepinize ayrı ayrı cevap yazmak isterdim ama moralim çok bozuk salya sümük ağlıyorum merdivenlerden düştüm ama çok şükür birşey olmadı . Benim dersim kızım dönmemiş henüz 37. Haftama gireceğim yarın . Doktor bugün o kadar rahat söyledi ki bunu ben haftalardır bu günü bekliyordum kızım inşallah dönmüştür die . Ama dönmemiş iki üç gün sonra doktora gideceğim tekrar mesajla döndürmeye çalışacaklar ama acil birşey olursa da ameliyata alacaklar ya da 39. Haftayı bekleyip sezeryana alacaklar .ben bebeğimin haldır küldür çıkarılmasını istemiyorum hem be annem Yanımda ne başkası Oğluma aynı zamanda bebeğime nasıl bakacağım . Kızımı hiç riske atmadan direk ameliyat mı olayım yoksa belki işe yarar die masaja gideyim mi Aklımda bin bir türlü soru arayıp annemle konuşup ona derdimi yanmak istiyorum onu da üzmek istemiyorum
Not : bana dua edin bir de yanlış Yazmış olabilirim ekranı tam da göremiyorum yaşlardan
Kızlar hepinize ayrı ayrı cevap yazmak isterdim ama moralim çok bozuk salya sümük ağlıyorum merdivenlerden düştüm ama çok şükür birşey olmadı . Benim dersim kızım dönmemiş henüz 37. Haftama gireceğim yarın . Doktor bugün o kadar rahat söyledi ki bunu ben haftalardır bu günü bekliyordum kızım inşallah dönmüştür die . Ama dönmemiş iki üç gün sonra doktora gideceğim tekrar mesajla döndürmeye çalışacaklar ama acil birşey olursa da ameliyata alacaklar ya da 39. Haftayı bekleyip sezeryana alacaklar .ben bebeğimin haldır küldür çıkarılmasını istemiyorum hem be annem Yanımda ne başkası Oğluma aynı zamanda bebeğime nasıl bakacağım . Kızımı hiç riske atmadan direk ameliyat mı olayım yoksa belki işe yarar die masaja gideyim mi Aklımda bin bir türlü soru arayıp annemle konuşup ona derdimi yanmak istiyorum onu da üzmek istemiyorum
Bugün bizimde doktor kontrolümüz vardı bebişim ters,doktor bu seferde zaten senin sezeryan olmanda fayda var dedi,pazartesi tekrar bakacak,ve 2 şubatta benim bebişimde inşallah aramızda olacak,3287 gr olmuş bebişim,ultrason doğruyu söylüyorsa eğer,hepimizin hakkında hayırlısı olsun,sağlıkla gelsinler inşallah ...
Ayin ikisinde bebis bollugu yasancak gibi :)
Carsamba gunu icin gun aldik.cokkk tuhaf bi duygu:)
Akıllıbeğenemedin kadını
Ya doktoru beğenemezsin ya kadını alemsin
Niye ayip olsun cnm bunhafta ici bide baska doktora randevu al ayip olursada olsun yani sen ve bebeginin sagligindan onemlimi tamam sezoda olsan tam kontrollerini yapip ole karar verilir bu hic bisey yapmadann2 dk usg yle bakip nasil karar veriyo munecimmiymisOhh ya .. Ben abartmıyormuşum bu durumu , şimdi içim daha rahat. Çok mu pimpirikliyim diyorum ama gerçkten çok savsaklıyor. Can taşıyorum göz göre göre sallamıyor bizi. Birde tanıdık doktor. Sadece 2 dk usg de baktı. Gayet güzel , hiç sıkıntısı yokk. Dua et sancın gelsin yoksa bir hafta daha beklerim bebek sıkıntıya girer kakasını yer dedi. Dalga geçiyor sanırım. Aynı hastanede başka doktorda var ama kapı komşusu ayıp olur mu ye çekiniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?