2015 Şubat Anneleri

Kızlar hepinize ayrı ayrı cevap yazmak isterdim ama moralim çok bozuk salya sümük ağlıyorum merdivenlerden düştüm ama çok şükür birşey olmadı . Benim dersim kızım dönmemiş henüz 37. Haftama gireceğim yarın . Doktor bugün o kadar rahat söyledi ki bunu ben haftalardır bu günü bekliyordum kızım inşallah dönmüştür die . Ama dönmemiş iki üç gün sonra doktora gideceğim tekrar mesajla döndürmeye çalışacaklar ama acil birşey olursa da ameliyata alacaklar ya da 39. Haftayı bekleyip sezeryana alacaklar .ben bebeğimin haldır küldür çıkarılmasını istemiyorum hem be annem Yanımda ne başkası Oğluma aynı zamanda bebeğime nasıl bakacağım . Kızımı hiç riske atmadan direk ameliyat mı olayım yoksa belki işe yarar die masaja gideyim mi Aklımda bin bir türlü soru arayıp annemle konuşup ona derdimi yanmak istiyorum onu da üzmek istemiyorum
Not : bana dua edin bir de yanlış Yazmış olabilirim ekranı tam da göremiyorum yaşlardan

Alttan neye bakacak kız.
Millet alttan bakmasın diye çabalıyor sen tersi.
Bende genel anestezi istedim.korktum diğerinden.
Açılma varmı gelmesi yakınmı falan diye. Çünkü bi gittiğimde henüz gelmez, bilmem kaç cm var daha demişti. Neden genel anestezi yaptırıyosun. Bebeğini ilk sen görüceksin, koklayacaksın. Tabi yine senin tercihin.

altdan bakinca açilma varmi yokmu anlar , var yada yok olmasinin pek bi anlami yokki, ozellikle yok sa yarina belki olabilir onu bilemez dr ..
nst ye girsen sanci çikarmiki
Doğru söyledin. Belki nst te bağlar anlayabilmek için. Stresteyim sanki heran gelecekmiş gibi. Kızım 38 de doğduya sürekli onu baz alıyorum

Ben daha hic hazirlamadim cantami yaa.hastane cikisi kendime pijama falan alamadim bile.panik olmaya basliyorum herkesin ki hazir.

Bugun bakti dikislerin ölçümüne ama o konuda muhtelif gorusler var usg ile ic dikislerin.milimetrik hesabi kesinkes yapilamaz diye. Ruptur riski bilmen kac binde iki mi ne istatistiklere gore. Bu sezeryan komplikasyonlarina gore cok cok düşük istisna bir durum ama niyeyse bununla korkutmak adet olmus insanlari . Ssvd de zaten dis müdahale yok zorlmak yok yani sartlarin olgunlasmasi beklencek doğal akis desteklncek bebege sans verilcek olmadigi yerde sezeryana donulecek ki olmama durumları sandigimizdan cok cok az gercek nedenler bize yutturulan bahaneler degil. Sen yurtdsnda degil miydin avrupada ssvd cok olagan diye biliyorum ben niye boyle ikili konustu ki doktorun senin

Hic kimseye soylmeden sepetle gitsin buyuk ferahlik oluyor dert etmye değmez

Canim senin dr bi entresan niyeyse niyeti sezeryana almak da bunu desteklyecek zemin yaratiyor gibi tavirlari. Ya da kafasi cok karisik relaks bi tip streste haklisin ama sartlarin uygunken normlden vazgecme bence baska bi drdan gorus al muhakkak. Benim ilk dogumumn sebebi de normal dogumculuguylaa ün salmis biri guya onlara aldanma sen yani. Izmitte demet boyaci vardi dogal dogum ekolunden o da ssvd grubundan.bildigim kadariyla iyi bir dr bibilmiyorum son dk kabul eder mi bi arastr istersen canim

Akşam ayağı şişip sabah inen var mı

her daim sisip aksamlari daha da sisen ben varim

canım öncelikle geçmiş olsun.
seni üzmek istemem ama boş yere kendini ve bebeğini strese sokuyorsun gibi geliyor bana
yani şu yönden düşün Allah korusun düştüğünde bebeğine bişey olabilridi o zaman daha çok üzülürdün.
mesaj işini dene tabiki ama olmazsa da hayırlısı buymuş de sezeryanı ol boş yere bebeğini riske atma canım benim.
Allah kolaylığını verecektir benim arkadaşım ikinci doğumunu sezeryanla yaptı onada bakan kimse yoktu ama Allah ona öyle güç verdiki kimseye muhtaç kalmadan bebeğine baktı çocuğuyla ilgilendi.
dualarım seninle canım benim

Canım niye koksun:) ama istersen aç valizi 1 gece havalansın. Bişeycik olmaz:)

Hakkimda hayirlisi olsun diye dua et canim.merdivenlerden dusmussun gecmis olsun canim.

Bugün bizimde doktor kontrolümüz vardı bebişim ters,doktor bu seferde zaten senin sezeryan olmanda fayda var dedi,pazartesi tekrar bakacak,ve 2 şubatta benim bebişimde inşallah aramızda olacak,3287 gr olmuş bebişim,ultrason doğruyu söylüyorsa eğer,hepimizin hakkında hayırlısı olsun,sağlıkla gelsinler inşallah ...

Canim sen amerikadaydn sanirim sartlarin buraya göre daha musaittir benm nacizhane fikrim beklemen sanciyla donme ihtimalin var azimsancak bisey degil bu hem ikinci gebelikte dönme ihtimali daha yuksek oluyomus bunu gormzden gelmemek lazim bence beklmye deger sezeryan icin zemin her daim var zaten en azindan gerekiosa bile kendi kararıyla gelsin bebisin. Aglama elinden geleni yap son noktaya kar olmadigi yerde de takdir dersin ama simdi degil bnce zamanin var

Ayin ikisinde bebis bollugu yasancak gibi :)

Benm sağ ayağımda daha çok şişme oluyo bariz bi fark oluyor doktora soyledim bugun normalde iki tarafli ödem son zamanlarda olaganmis ama asimetrik ödem takip etmk gerektirir dedi artiyorsa sislik agri aci yaparsa muhakkak ara dopler cekelm dedi damar tıkanıklığı olabilirmis Allah esirgesin

Niye ayip olsun cnm bunhafta ici bide baska doktora randevu al ayip olursada olsun yani sen ve bebeginin sagligindan onemlimi tamam sezoda olsan tam kontrollerini yapip ole karar verilir bu hic bisey yapmadann2 dk usg yle bakip nasil karar veriyo munecimmiymis

kızlaaarr herkes bir gergin dr.lar sona doğru naptı sezocu yüzlerini mi gösterdi naptılar :) bnde çarşmbaya bulamadım randevu perşmbe 11.30 a ancak aldım. 40. beklerse sezo olabilirsin diyordu bnm gacıda bu gidişle 40. haftaya doğru gidiyoruz her gün arayıp daha doğurmadın mı diyenlere iyice fitil oluyorum sanki bnm elimde yav annemin komşusu bile arıyor soruyor akrabaları geçtim üni. ara tatilinde kardeşim oda abl doğur artık bnm tatil bitti gidicem diyip duruyor oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…