2015 Şubat Anneleri

İnşallah biraz önce annemle konuştum o da çok rahatlattı içimi en küçük kardeşim annem yemek yerken dönmüş o akşam da doğuma gitmiş o da beklemem konusunda ısrarcı inşallah onun da dualarıyla kendi dualarımla da sığınacağım rabbime o yardımcım olur inşallah

Benim kızımın şu anki pozisyonu riskli,eğer dönmezse haftaya sezaryenle alacak dr um.. Çok dönüyo bi de,hep farklı şekillerde,bakalım hayırlısı artık..

Benim Dr hiç yorum yapmadı. Bende beklerim herhalde.
Sende de sırt ağrısı oluyormu

heryerım agrıo valla. ama benı en cok gece uyuyamamak yoruo. calıstıgım ıcın uykusuzluk gergınlık yapıo artık sabrım azalıo vs. neyse ıdare etcez artık

canım geçmiş yazdığın msjlarını bilmiyorum ama bebek ters sanırım bnmde hep tersti tersti dr.um dönmicek bu galiba sezeryn fln lafları etmeye başlamıştı ama oğlum 35+5 te dönmüştü. Ama dönmese de bende beklicektim sancıyla bile dönüyorlar dedikleri içi bnce sende bekle bnm halamın sezeryana giderken son kez baktıklarında kızı dönmüştü ve son anda normal doğum yaptı suni sancı ile.

Kizlar hepinize tsk ederim vakumlu hurclardan aldim kullanacagim yorgan battaniye ve yastiklari vakumladim bazanin altina koydum bazilarinida kv gondericem ceyiz olarak yaptim kapi onune koydum kiyafetleride yarin esim isteyken toparlayip cop toplamaya gelenlere vericem iyiki varsiniz ayollll

Benim kızımın şu anki pozisyonu riskli,eğer dönmezse haftaya sezaryenle alacak dr um.. Çok dönüyo bi de,hep farklı şekillerde,bakalım hayırlısı artık..

nasıl riskliymiş canım ya makat geliş olur ya yan olur yada normal doğum pozisyonu olur.

heryerım agrıo valla. ama benı en cok gece uyuyamamak yoruo. calıstıgım ıcın uykusuzluk gergınlık yapıo artık sabrım azalıo vs. neyse ıdare etcez artık
Allah sabır versin. Bende gece uyuyamiyorum. Dayanamadım ben 32. Haftada izne ayrıldım. Gündüz 1-2 saat yatıyorum iyi geliyor. Yoksa hiç dayanamam

Allah sabır versin. Bende gece uyuyamiyorum. Dayanamadım ben 32. Haftada izne ayrıldım. Gündüz 1-2 saat yatıyorum iyi geliyor. Yoksa hiç dayanamam

bı ara sancım fazlaydı öle devam etse ayrılcaktım ama allahtan duzeldım de devam ettım. allah nasıp ederse son 2 haftam kaldı zaten.

Reactions: zyc

ben de yıkayalı 2 ay oldu neredeyse ama dolabında bekliyordu keselerde; 2 haftadır da çantada. için rahat etsin istersen havalandır yeter o yıkamana gerek yok bence

nasıl riskliymiş canım ya makat geliş olur ya yan olur yada normal doğum pozisyonu olur.
Benim kız yan duruyor ama sırtı yukarda,ani suyum falan gelirse direk yüzüstü aşağı ineceğinden,kordonla alakalı sıkıntı olur dedi,ayakta kalma,dinlen,cuma tekrar bakalım dedi,değişmezse daha fazla beklenip risk alınacak bi durum değilmiş.. Tedirginim ya,Rabbime emanet.. Dr um sezocu değil,o yüzden çok güveniyorum ona.. Kızımda 3.5 kilo,gelişimi de gayet iyi çok şükür,hayırlısı artık..

hangimizin ne şekilde doğuracağı belli değil türlü yaşanmışlıklar var örnekler var önümüzde
bu süreçte bizim ve bebeğimiz için hangisi hayırlıysa onu istemeliyiz bu yönde dua etmeliyiz..
sezeryanı gözümüzde büyütmeyelim o kadar büyük ağır hastalıklarla boğuşup ciddi riskleri olan ameliyata giren insanlar var seeryanda bir ameliyat şekli riskleri elbet var ama dogum seeryan olacak diye kendimizide bebeğide son ghaftalarda strese sokmayalım öyle yada böyle doğuracağız en acısız en sağlıklı olacak şekilde olması için dua edelim kendimizi bu yönde sakinleştirelim

Turkiyede daha fazla bakiliyor. Buralara cok normal bir surec olarak goruluyor. Benim hamile oldugum anlasildigi halde kanima 13.haftada bakildi. Tiroid ilacina 13.haftada basladim. Dusunun

Evet yaa ben de aynı duyguyu paylaşıyorum benimkiler neyse de bebeginkileri tekrar mi yikasam acaba diyorum

Yaa yarin gelsin hayirlisiysa bebegim. Yarin en guzel dogumgunu hediyem olur. Squat falan yapiyorum evde. Ama hic sancim yok.

Canım bazı doktorlar çatı muayenesini son anda yapıyorlar. Çünkü doğum sancısıyla da çatı bir miktar açılıyormuş, gereksiz yere anneyi strese sokmamak için sancının gelmesini bekliyorlarmış.senin doktorunda 41. Haftaya kadar bekleme taraftarı anladığım kadarıyla. Açıkçası sezeryan yapmak için bahane aradığını düşünmedim ben, öyle olsa 41e kadar beklemezdi. Ama senle açık açık konuşmaması seni daha çok strese sokmuş. Kafandaki soruları açık açık sor canım, kendini rahatlat biran önce

Canım neden 39. Haftada sezeryana alacaklarını anlamadım. Bebek 40da da dönebilir 41de de, senin bekleyemeyecek özel bir durumun mu var acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…