Evet ayin 28 i.aminnnn insallahBu hafta için mi hadi hayırlısı saglikla kavuşmak nasip olur ins girdi herkes sıraya oh maşallah
İnşallah biraz önce annemle konuştum o da çok rahatlattı içimi en küçük kardeşim annem yemek yerken dönmüş o akşam da doğuma gitmiş o da beklemem konusunda ısrarcı inşallah onun da dualarıyla kendi dualarımla da sığınacağım rabbime o yardımcım olur inşallahCanim sen amerikadaydn sanirim sartlarin buraya göre daha musaittir benm nacizhane fikrim beklemen sanciyla donme ihtimalin var azimsancak bisey degil bu hem ikinci gebelikte dönme ihtimali daha yuksek oluyomus bunu gormzden gelmemek lazim bence beklmye deger sezeryan icin zemin her daim var zaten en azindan gerekiosa bile kendi kararıyla gelsin bebisin. Aglama elinden geleni yap son noktaya kar olmadigi yerde de takdir dersin ama simdi degil bnce zamanin var
yok kız 11 seninde
iş günü dersekte bugünü saymazsak , 8
Benim kızımın şu anki pozisyonu riskli,eğer dönmezse haftaya sezaryenle alacak dr um.. Çok dönüyo bi de,hep farklı şekillerde,bakalım hayırlısı artık..kızlaaarr herkes bir gergin dr.lar sona doğru naptı sezocu yüzlerini mi gösterdi naptılar :) bnde çarşmbaya bulamadım randevu perşmbe 11.30 a ancak aldım. 40. beklerse sezo olabilirsin diyordu bnm gacıda bu gidişle 40. haftaya doğru gidiyoruz her gün arayıp daha doğurmadın mı diyenlere iyice fitil oluyorum sanki bnm elimde yav annemin komşusu bile arıyor soruyor akrabaları geçtimüni. ara tatilinde kardeşim oda abl doğur artık bnm tatil bitti gidicem diyip duruyor oda
Benim Dr hiç yorum yapmadı. Bende beklerim herhalde.
Sende de sırt ağrısı oluyormu
İnşallah biraz önce annemle konuştum o da çok rahatlattı içimi en küçük kardeşim annem yemek yerken dönmüş o akşam da doğuma gitmiş o da beklemem konusunda ısrarcı inşallah onun da dualarıyla kendi dualarımla da sığınacağım rabbime o yardımcım olur inşallah
Benim kızımın şu anki pozisyonu riskli,eğer dönmezse haftaya sezaryenle alacak dr um.. Çok dönüyo bi de,hep farklı şekillerde,bakalım hayırlısı artık..
Allah sabır versin. Bende gece uyuyamiyorum. Dayanamadım ben 32. Haftada izne ayrıldım. Gündüz 1-2 saat yatıyorum iyi geliyor. Yoksa hiç dayanamamheryerım agrıo valla. ama benı en cok gece uyuyamamak yoruo. calıstıgım ıcın uykusuzluk gergınlık yapıo artık sabrım azalıo vs. neyse ıdare etcez artık
Allah sabır versin. Bende gece uyuyamiyorum. Dayanamadım ben 32. Haftada izne ayrıldım. Gündüz 1-2 saat yatıyorum iyi geliyor. Yoksa hiç dayanamam
ya ben kıyafetleri hazırlayıp çantayı kapının ardına koyalı 2 ay oluyor neredeyse
sizin yeni hazırladığınızı okudukça benimkiler kirlendi gibi gelmeye başladı
acaba çıkarıp tekrar yıkasammı
kokmuşmudurki acaba bebeğin kıyafetleri yaa
Benim kız yan duruyor ama sırtı yukarda,ani suyum falan gelirse direk yüzüstü aşağı ineceğinden,kordonla alakalı sıkıntı olur dedi,ayakta kalma,dinlen,cuma tekrar bakalım dedi,değişmezse daha fazla beklenip risk alınacak bi durum değilmiş.. Tedirginim ya,Rabbime emanet.. Dr um sezocu değil,o yüzden çok güveniyorum ona.. Kızımda 3.5 kilo,gelişimi de gayet iyi çok şükür,hayırlısı artık..nasıl riskliymiş canım ya makat geliş olur ya yan olur yada normal doğum pozisyonu olur.
Turkiyede daha fazla bakiliyor. Buralara cok normal bir surec olarak goruluyor. Benim hamile oldugum anlasildigi halde kanima 13.haftada bakildi. Tiroid ilacina 13.haftada basladim. Dusununsen hiç avrupaya falan geliyim demeee sakin :)
beni hastaneye bisey bahane edip gitmezsem nst ye baglamadan dogurtacakalr,n dr asordum anne yada bebekde sorun varsa monitore bagliyoruz sizde oyle bi durum yok dedi
9 subatda randevum var baska randevum yok doguma kadar
acil in kapisi 24 saaat açik tabiii, ne zaman istersem gidebiliirm , acil personeli beni bekliyor hazir halde :)
acile gidersem sikayetim var diye o zaman nst ye baglarlar
gidicem bende tabikii bulurum bi bahane
ama useniyorum gidip acilde sira beklmeye
beklemedeyim simdilik bakalimm
Nst bebegin kalbini de kaydediyor
Evet yaa ben de aynı duyguyu paylaşıyorum benimkiler neyse de bebeginkileri tekrar mi yikasam acaba diyorumya ben kıyafetleri hazırlayıp çantayı kapının ardına koyalı 2 ay oluyor neredeyse
sizin yeni hazırladığınızı okudukça benimkiler kirlendi gibi gelmeye başladı
acaba çıkarıp tekrar yıkasammı
kokmuşmudurki acaba bebeğin kıyafetleri yaa
Doktorlar ameliyathaneden çıkamayacaklar:)Ayin ikisinde bebis bollugu yasancak gibi :)
Canım bazı doktorlar çatı muayenesini son anda yapıyorlar. Çünkü doğum sancısıyla da çatı bir miktar açılıyormuş, gereksiz yere anneyi strese sokmamak için sancının gelmesini bekliyorlarmış.senin doktorunda 41. Haftaya kadar bekleme taraftarı anladığım kadarıyla. Açıkçası sezeryan yapmak için bahane aradığını düşünmedim ben, öyle olsa 41e kadar beklemezdi. Ama senle açık açık konuşmaması seni daha çok strese sokmuş. Kafandaki soruları açık açık sor canım, kendini rahatlat biran önceDoktor muaynesinden çıkıp anca eve gelebildim. Yemek yapmam lazım , yapmadan son havadisleri veriyim dedim :)
Doktorumdan bir kez daha nefret ettim. Usg de baktı sadece , ne nst ye baktı nede çatı muaynesi yaptı.
Dedim kanala girmiş mi bari , girmiş gibi ama onu muayneyle anlayabilirim sadece dedi. Ne diye yapmadı onu anlamadım ama.
2 gün kalmış günüme , hadi bugün de bitti sayılır. Ama hiç açıklayıcı konuşmuyor. Sadece bir hafta daha bekleriz gelmezse sezeryan diyor.
Çok moralim bozuk. Eşimin de iş yerinde biraz problemi var. Onunla da konuşamıyoruz tam manasında. Valla çok çaresiz hissediyorum kendimi.
Canım neden 39. Haftada sezeryana alacaklarını anlamadım. Bebek 40da da dönebilir 41de de, senin bekleyemeyecek özel bir durumun mu var acaba ?Kızlar hepinize ayrı ayrı cevap yazmak isterdim ama moralim çok bozuk salya sümük ağlıyorum merdivenlerden düştüm ama çok şükür birşey olmadı . Benim dersim kızım dönmemiş henüz 37. Haftama gireceğim yarın . Doktor bugün o kadar rahat söyledi ki bunu ben haftalardır bu günü bekliyordum kızım inşallah dönmüştür die . Ama dönmemiş iki üç gün sonra doktora gideceğim tekrar mesajla döndürmeye çalışacaklar ama acil birşey olursa da ameliyata alacaklar ya da 39. Haftayı bekleyip sezeryana alacaklar .ben bebeğimin haldır küldür çıkarılmasını istemiyorum hem be annem Yanımda ne başkası Oğluma aynı zamanda bebeğime nasıl bakacağım . Kızımı hiç riske atmadan direk ameliyat mı olayım yoksa belki işe yarar die masaja gideyim mi Aklımda bin bir türlü soru arayıp annemle konuşup ona derdimi yanmak istiyorum onu da üzmek istemiyorum
Not : bana dua edin bir de yanlış Yazmış olabilirim ekranı tam da göremiyorum yaşlardan
Gecen haftaki tahlilleri dosyaya koydu bi de anestezi kanama zamani testi istefi pt ve aptt diyehadi hayırlısı
tahlil falan yaptılar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?