- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
İnşallah canım bende 36+6 yım inşallah benimde döner inşallah inşallah :)canım geçmiş yazdığın msjlarını bilmiyorum ama bebek ters sanırım bnmde hep tersti tersti dr.um dönmicek bu galiba sezeryn fln lafları etmeye başlamıştı ama oğlum 35+5 te dönmüştü. Ama dönmese de bende beklicektim sancıyla bile dönüyorlar dedikleri içi bnce sende bekle bnm halamın sezeryana giderken son kez baktıklarında kızı dönmüştü ve son anda normal doğum yaptı suni sancı ile.
Yok canım özel bir durumCanım bazı doktorlar çatı muayenesini son anda yapıyorlar. Çünkü doğum sancısıyla da çatı bir miktar açılıyormuş, gereksiz yere anneyi strese sokmamak için sancının gelmesini bekliyorlarmış.senin doktorunda 41. Haftaya kadar bekleme taraftarı anladığım kadarıyla. Açıkçası sezeryan yapmak için bahane aradığını düşünmedim ben, öyle olsa 41e kadar beklemezdi. Ama senle açık açık konuşmaması seni daha çok strese sokmuş. Kafandaki soruları açık açık sor canım, kendini rahatlat biran önce
Canım neden 39. Haftada sezeryana alacaklarını anlamadım. Bebek 40da da dönebilir 41de de, senin bekleyemeyecek özel bir durumun mu var acaba ?
Bugun bakti dikislerin ölçümüne ama o konuda muhtelif gorusler var usg ile ic dikislerin.milimetrik hesabi kesinkes yapilamaz diye. Ruptur riski bilmen kac binde iki mi ne istatistiklere gore. Bu sezeryan komplikasyonlarina gore cok cok düşük istisna bir durum ama niyeyse bununla korkutmak adet olmus insanlari . Ssvd de zaten dis müdahale yok zorlmak yok yani sartlarin olgunlasmasi beklencek doğal akis desteklncek bebege sans verilcek olmadigi yerde sezeryana donulecek ki olmama durumları sandigimizdan cok cok az gercek nedenler bize yutturulan bahaneler degil. Sen yurtdsnda degil miydin avrupada ssvd cok olagan diye biliyorum ben niye boyle ikili konustu ki doktorun senin
Hic kimseye soylmeden sepetle gitsin buyuk ferahlik oluyor dert etmye değmez
Canim senin dr bi entresan niyeyse niyeti sezeryana almak da bunu desteklyecek zemin yaratiyor gibi tavirlari. Ya da kafasi cok karisik relaks bi tip streste haklisin ama sartlarin uygunken normlden vazgecme bence baska bi drdan gorus al muhakkak. Benim ilk dogumumn sebebi de normal dogumculuguylaa ün salmis biri guya onlara aldanma sen yani. Izmitte demet boyaci vardi dogal dogum ekolunden o da ssvd grubundan.bildigim kadariyla iyi bir dr bibilmiyorum son dk kabul eder mi bi arastr istersen canim
her daim sisip aksamlari daha da sisen ben varim
Aay benimde 54 cm doguma daha var bende cok uzun diye bisey olur sandim sizin boyunuz simdide uzunmuBen 57 doğmuşum canım. Normaldir. Aileniz uzun boyluysa normal.
Kızlar hepinize ayrı ayrı cevap yazmak isterdim ama moralim çok bozuk salya sümük ağlıyorum merdivenlerden düştüm ama çok şükür birşey olmadı . Benim dersim kızım dönmemiş henüz 37. Haftama gireceğim yarın . Doktor bugün o kadar rahat söyledi ki bunu ben haftalardır bu günü bekliyordum kızım inşallah dönmüştür die . Ama dönmemiş iki üç gün sonra doktora gideceğim tekrar mesajla döndürmeye çalışacaklar ama acil birşey olursa da ameliyata alacaklar ya da 39. Haftayı bekleyip sezeryana alacaklar .ben bebeğimin haldır küldür çıkarılmasını istemiyorum hem be annem Yanımda ne başkası Oğluma aynı zamanda bebeğime nasıl bakacağım . Kızımı hiç riske atmadan direk ameliyat mı olayım yoksa belki işe yarar die masaja gideyim mi Aklımda bin bir türlü soru arayıp annemle konuşup ona derdimi yanmak istiyorum onu da üzmek istemiyorum
Not : bana dua edin bir de yanlış Yazmış olabilirim ekranı tam da göremiyorum yaşlardan
Doktor seçme şansın yok mu canım, başka bir doktora da görün bence.Yok canım özel bir durum
Bilmiyorum bu defa farklı bir doktor geldi kontrole eşim de hiç beğenmedi doktoru ama işte sinek gibi midemi bulandırdı . Başım ağrıdı ağlamaktan oysa kaç gündür çok mutluydum akşam merdivenden düştüğümde bile gülerek ayağa Kalktım ama bugün doktor beni sinir etti
Birde Kafamı karıştırdı üç gün sonra masajla eğer dönmezse apar topar sezeryana alırız dedi salak 37. Haftada sezeryan mı olurmuş
Kızanlarr ben hastanedeyim. Kağıdın rengi Mor olunca geldim.
Dr kağıt kurumuş dedi ve yeniden ped verdi.
Nst ye bağladı
Eğer kaçak varsa alırız doğuma dedi yoksa bebek enfeksiyon kaparmış.
Şansıma dr burda.sabaha kadar burdayım sanırım.
Valla beyanı mı bekliyordu. Pek alacakmış gibi konuşuyor ama bakalım ne olacak.son beyannameyi verince rahatladin da dogurayim mi dedin artik kuzum hakkında hayırlısı olsun gelişmeleri merakla bekliyorum
Içiyorum malt içeceği ama iğrenç bi kokusu tadı var burnumu tikayip tek seferde içmeye çalışıyorum :) Nasıl heyecan var mı sende ? Hersey tamam mı ?
Hayirli haberlerle gel ins. Ben de beklemedyim heran gelebilirim yanina :)Kızanlarr ben hastanedeyim. Kağıdın rengi Mor olunca geldim.
Nst ye bağladı
Canım farklı bi mesaj alıntıladım ama bu magnezyum içeren besinler nelerdi sen söylemiştin Kafayı yicem yani ilacı kullanmasam kramp geçmiyo ne yapayım bi o yiyecekleri görünce yazarsan sevinirim
Gel canım beraber doğuralım.Hayirli haberlerle gel ins. Ben de beklemedyim heran gelebilirim yanina :)
Anam noluyor kız hadi iyi haberler ver inşallah sabırsız mı emek bebek sen işleri bitirdim dedin Şansa bakKızanlarr ben hastanedeyim. Kağıdın rengi Mor olunca geldim.
Nst ye bağladı
geçmiş olsun canım inşallah Allah sağsalim bebeğini kucağını almaya nasip etsin inşallah.Kızanlarr ben hastanedeyim. Kağıdın rengi Mor olunca geldim.
Nst ye bağladı
cok tesekkur ederim canim..dogum paketini sordum senn icin hala 1000 tl dedi suit oda istersen 150 tl fark odeniyomusHayırlı olsun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?