2015 Şubat Anneleri

İnşallah canım bende 36+6 yım inşallah benimde döner inşallah inşallah :)

Yok canım özel bir durum
Bilmiyorum bu defa farklı bir doktor geldi kontrole eşim de hiç beğenmedi doktoru ama işte sinek gibi midemi bulandırdı . Başım ağrıdı ağlamaktan oysa kaç gündür çok mutluydum akşam merdivenden düştüğümde bile gülerek ayağa Kalktım ama bugün doktor beni sinir etti
Birde Kafamı karıştırdı üç gün sonra masajla eğer dönmezse apar topar sezeryana alırız dedi salak 37. Haftada sezeryan mı olurmuş

Evet canim yurtdsiindayim Ne bilim son dakka golü vurdular doktor öyle dedi. Ebe daha Beter o ille sezeryan diyo yok zorlanirmisim Bilmem Ne hatta Bugüne kadar zaman verdi haber edecektim sezeryan istersem ona göre Randevu yapilcakti. Aramadim Valla allha emanet cocugum suan kafasi asagida allaha emanet beklicem ins sonuna kadar. Ins hayirlisyla olur.

Canim seni anliyorum Suanki durumun Benim ilk hamileligimde de vardi Benimde distan masajla döndermek istediler o an cocugun kalp atisi filan deigisterse birakiyolar dediler ben cocugumu Riske atmak istemedim ufacik sey distan kirarlar bi yerini filan diye Ne bilim birsürü sey gelmsiti Aklima senide korkutmak istemiyom Ama ben Risk almamistim direk 38. haftada sezeryan oldum. Hakkinda hayirlisi Olsun ins döner.

Doktor seçme şansın yok mu canım, başka bir doktora da görün bence.
Hiç canını sıkma inşallah gönlüne göre olur herşey.
Bu arada sen merdivenden mi düştün Çok geçmiş olsun, Neyseki ikinizde de bişey yok anladığım kadarıyla.
Masajla döndürme fikri bana biraz ürkütücü geliyor açıkçası. Yaşadığın yerde rutin bir uygulama mı bu yoksa isteğe bağlı mı?

Kızanlarr ben hastanedeyim. Kağıdın rengi Mor olunca geldim.
Dr kağıt kurumuş dedi ve yeniden ped verdi.
Nst ye bağladı
Eğer kaçak varsa alırız doğuma dedi yoksa bebek enfeksiyon kaparmış.
Şansıma dr burda.sabaha kadar burdayım sanırım.

son beyannameyi verince rahatladin da dogurayim mi dedin artik kuzum hakkında hayırlısı olsun gelişmeleri merakla bekliyorum

Içiyorum malt içeceği ama iğrenç bi kokusu tadı var burnumu tikayip tek seferde içmeye çalışıyorum :) Nasıl heyecan var mı sende ? Hersey tamam mı ?

Heyecan korku herbişey var. Çantayı Çarşamba'ya kadar hazırlarım umarım. Biraz herşeyi silip Yıkama huyum yüzünden yavaş gidiyor. Üzerime bir beyaz pijama üstü almak istiyodum zaradaki gecelikler tarzı. Birtürlü pijama üstü bulamadım. Ince pamuk kumaştan uzun kollu önü düğmeli zarif bişey arıyorum bakalım.

Hayirli haberlerle gel ins. Ben de beklemedyim heran gelebilirim yanina :)

Canım farklı bi mesaj alıntıladım ama bu magnezyum içeren besinler nelerdi sen söylemiştin Kafayı yicem yani ilacı kullanmasam kramp geçmiyo ne yapayım bi o yiyecekleri görünce yazarsan sevinirim

Muzda ve kayısıda magnezyum var canım. İçecek olarak Sodada var.

Hayirli haberlerle gel ins. Ben de beklemedyim heran gelebilirim yanina :)
Gel canım beraber doğuralım.
Bu gece benim cicik dr nöbetçi birde esra dediler sanki genç bir dr.
Biri de hurma yemiş bir tane açılma olmuş. Doğuma aldılar ama kızdılar nedense.

Anam noluyor kız hadi iyi haberler ver inşallah sabırsız mı emek bebek sen işleri bitirdim dedin Şansa bak

geçmiş olsun canım inşallah Allah sağsalim bebeğini kucağını almaya nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…