2015 Şubat Anneleri

Aa hadi hayirlisi olsunn

Hayirli haberlerini bekliyoruz canim

Turkiyede daha fazla bakiliyor. Buralara cok normal bir surec olarak goruluyor. Benim hamile oldugum anlasildigi halde kanima 13.haftada bakildi. Tiroid ilacina 13.haftada basladim. Dusunun
sen nerdesin canim
bazen buradaki sisitem iyiki boyle diyorum bazende TR yeye ozeniyorum
esime diyorum boyle boyle, Tr de parasi olan gidiyodur her dakka dr a diyor
hakli galiba
Allah bizi iyilerle karsilastirsin insallah, canimizi teslim ediyoruz baska ellere ..

Gel canım beraber doğuralım.
Bu gece benim cicik dr nöbetçi birde esra dediler sanki genç bir dr.
Biri de hurma yemiş bir tane açılma olmuş. Doğuma aldılar ama kızdılar nedense.
Benim doktorum da yarin nobetci. suyum gelmezse bile yarin kesin gelirim doktora. 4cm aciklikla daha da evde bekleyemem.

Hayirli haberlerini aliriz ins canim.

Sezeryani genel mi oldunuz epidural mi

bende istedim öyle birşey ama denk gelmedi bir türlü gömlek aldım ne alaka ama sinir olmuştum

Bir kabizlik var ki demir ilaci fln icsem gam yemem. Bir de mide bulantisi.
Bu lansinoh un son kullanma tarihi yok ustunde oglumdan kalmis. Yni alanlar bir baksaniza ne kadar suresi. Coktan gecmistir di mi 27 ay olmus.

Aldığım yerde açıldıktan sonra bir yıl süresi demişlerdi.

Ayy çok heyecanlı ya hadi ikiniz için de hayırlusı olsun cnm eşin yanında mı ilk aklıma o soru geldi inşAllah yalnız değilsindir. Çantanı aldın mı yanına

Inşallah canım ben büyük ihtimalle son haftama kadar bekleyeceğim tabi inşallah sancı ile de dönmezse o zaman olurum sezeryan .

Hadi bakalım güzel anne, hayırlı haberlerini alalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…