Aa hadi hayirlisi olsunnKızanlarr ben hastanedeyim. Kağıdın rengi Mor olunca geldim.
Dr kağıt kurumuş dedi ve yeniden ped verdi.
Nst ye bağladı
Eğer kaçak varsa alırız doğuma dedi yoksa bebek enfeksiyon kaparmış.
Şansıma dr burda.sabaha kadar burdayım sanırım.
Hayirli haberlerini bekliyoruz canimKızanlarr ben hastanedeyim. Kağıdın rengi Mor olunca geldim.
Nst ye bağladı
Amanınnn pek heyecanlı :) sağlıkla gelsin inşallah :)Valla beyanı mı bekliyordu. Pek alacakmış gibi konuşuyor ama bakalım ne olacak.
sen nerdesin canimTurkiyede daha fazla bakiliyor. Buralara cok normal bir surec olarak goruluyor. Benim hamile oldugum anlasildigi halde kanima 13.haftada bakildi. Tiroid ilacina 13.haftada basladim. Dusunun
Benim doktorum da yarin nobetci. suyum gelmezse bile yarin kesin gelirim doktora. 4cm aciklikla daha da evde bekleyemem.Gel canım beraber doğuralım.
Bu gece benim cicik dr nöbetçi birde esra dediler sanki genç bir dr.
Biri de hurma yemiş bir tane açılma olmuş. Doğuma aldılar ama kızdılar nedense.
Kızanlarr ben hastanedeyim. Kağıdın rengi Mor olunca geldim.
Nst ye bağladı
ıs gunu olarak bakarsak bugun harıc 9 gunum var. bugun erken cıktım artık mısafırım dedım
Sezeryani genel mi oldunuz epidural miCanim seni anliyorum Suanki durumun Benim ilk hamileligimde de vardi Benimde distan masajla döndermek istediler o an cocugun kalp atisi filan deigisterse birakiyolar dediler ben cocugumu Riske atmak istemedim ufacik sey distan kirarlar bi yerini filan diye Ne bilim birsürü sey gelmsiti Aklima senide korkutmak istemiyom Ama ben Risk almamistim direk 38. haftada sezeryan oldum. Hakkinda hayirlisi Olsun ins döner.
bende istedim öyle birşey ama denk gelmedi bir türlü gömlek aldım ne alaka ama sinir olmuştumHeyecan korku herbişey var. Çantayı Çarşamba'ya kadar hazırlarım umarım. Biraz herşeyi silip Yıkama huyum yüzünden yavaş gidiyor. Üzerime bir beyaz pijama üstü almak istiyodum zaradaki gecelikler tarzı. Birtürlü pijama üstü bulamadım. Ince pamuk kumaştan uzun kollu önü düğmeli zarif bişey arıyorum bakalım.
Sezeryani genel mi oldunuz epidural mi
Epidural mi genel mi eger genelse sonrasi hakkinda bana bilgi verrmsnz bna doktorum genelin daha uygun olcagni soylediValla beyanı mı bekliyordu. Pek alacakmış gibi konuşuyor ama bakalım ne olacak.
Bir kabizlik var ki demir ilaci fln icsem gam yemem. Bir de mide bulantisi.
Bu lansinoh un son kullanma tarihi yok ustunde oglumdan kalmis. Yni alanlar bir baksaniza ne kadar suresi. Coktan gecmistir di mi 27 ay olmus.
Eki Görüntüle 1389329 Eki Görüntüle 1389333 Eki Görüntüle 1389334 Eki Görüntüle 1389335 Bizim odamızın bitmiş hali de bu :)
Ayy çok heyecanlı ya hadi ikiniz için de hayırlusı olsun cnm eşin yanında mı ilk aklıma o soru geldi inşAllah yalnız değilsindir. Çantanı aldın mı yanınaKızanlarr ben hastanedeyim. Kağıdın rengi Mor olunca geldim.
Nst ye bağladı
Inşallah canım ben büyük ihtimalle son haftama kadar bekleyeceğim tabi inşallah sancı ile de dönmezse o zaman olurum sezeryan .Canim seni anliyorum Suanki durumun Benim ilk hamileligimde de vardi Benimde distan masajla döndermek istediler o an cocugun kalp atisi filan deigisterse birakiyolar dediler ben cocugumu Riske atmak istemedim ufacik sey distan kirarlar bi yerini filan diye Ne bilim birsürü sey gelmsiti Aklima senide korkutmak istemiyom Ama ben Risk almamistim direk 38. haftada sezeryan oldum. Hakkinda hayirlisi Olsun ins döner.
ben c.tesi 37 oldum dr cuma raporumu baslatti cuma ise gitmene gerek yok demisti bende gitmedim37+0 günü de mi işe gidecez
ben gitmeyecem sanıyorum ??
Hadi bakalım güzel anne, hayırlı haberlerini alalım inşallah.Kızanlarr ben hastanedeyim. Kağıdın rengi Mor olunca geldim.
Nst ye bağladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?