Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Kızzz çikilatalarında kargoya verildi. Arın işyerinde olur. Birisi olursa alır. İşini gücünü bitirdin, emek hanım geliyo:) demekki annesini dinlemiş:)Kızanlarr ben hastanedeyim. Kağıdın rengi Mor olunca geldim.
Dr kağıt kurumuş dedi ve yeniden ped verdi.
Nst ye bağladı
Eğer kaçak varsa alırız doğuma dedi yoksa bebek enfeksiyon kaparmış.
Şansıma dr burda.sabaha kadar burdayım sanırım.
Doktor önerdi direkt bende uzmanlar görüşmeyi düşünüyorum risk ne kadar Dönme ihtimalı ne diye bakalım belki de iki üç gün sonra döner benimki de umut işte inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verirDoktor seçme şansın yok mu canım, başka bir doktora da görün bence.
Hiç canını sıkma inşallah gönlüne göre olur herşey.
Bu arada sen merdivenden mi düştünÇok geçmiş olsun, Neyseki ikinizde de bişey yok anladığım kadarıyla.
Masajla döndürme fikri bana biraz ürkütücü geliyor açıkçası. Yaşadığın yerde rutin bir uygulama mı bu yoksa isteğe bağlı mı?
Sonrasi nasildi peki ben cok korkuyorum agrilardan 9 subatta alirz dedi
Hayırlısı olsun canım hakkında ilinizi de Rabb'ime emanet ediyorum :)Kızanlarr ben hastanedeyim. Kağıdın rengi Mor olunca geldim.
Nst ye bağladı
buradaki hastanelerin suit oda dediklerinde ekstra bir cekyat tarzi koltuk oluyor sadecesuitin diğer odalardan farkı neymiş canım
puahaha her türlü faciaKızlar az önce kayınvalidemle konuştuk, bana "napıyosun aşkımın aşkı" dedi
Sizce torunundan mı bahsetmiştir oğlundan mı?
hadi hayırlısı..Kızanlarr ben hastanedeyim. Kağıdın rengi Mor olunca geldim.
Nst ye bağladı
ya ben de çikolata istiyorum da. isim hala belirsiz ağlamak istiyorum.Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Kızzz çikilatalarında kargoya verildi. Arın işyerinde olur. Birisi olursa alır. İşini gücünü bitirdin, emek hanım geliyo:) demekki annesini dinlemiş:)
Valla beyanı mı bekliyordu. Pek alacakmış gibi konuşuyor ama bakalım ne olacak.
Heyecan korku herbişey var. Çantayı Çarşamba'ya kadar hazırlarım umarım. Biraz herşeyi silip Yıkama huyum yüzünden yavaş gidiyor. Üzerime bir beyaz pijama üstü almak istiyodum zaradaki gecelikler tarzı. Birtürlü pijama üstü bulamadım. Ince pamuk kumaştan uzun kollu önü düğmeli zarif bişey arıyorum bakalım.
Kızlar az önce kayınvalidemle konuştuk, bana "napıyosun aşkımın aşkı" dedi
ya ben de çikolata istiyorum da. isim hala belirsiz ağlamak istiyorum.
isimsiz nasıl birşey yaptırabilirm kiii
Kızlar az önce kayınvalidemle konuştuk, bana "napıyosun aşkımın aşkı" dedi
kalkan bu kelebekten ayrı olan de mi
ben bişey aldım ama kalkan değil emzirirken ucuna takacakmışım
bebek onun üzerinden emecekmiş yaralar daha fazla tahriş olmasın diye
o mu bu bahsettiğiniz ?
kalkan da şu emzirmezken takılan süt akarsa çamaşıra geçmesin diye ?
yanlış mı biliyorum
O dediğinden bana da sattılar. Kalkan da sattılar. Dediğin gibi emzirirken yara olursa takıcakmışız.
Inşallah canım ben büyük ihtimalle son haftama kadar bekleyeceğim tabi inşallah sancı ile de dönmezse o zaman olurum sezeryan .
Aman ağlamada.
Şimdiiii..
Bu kalsında ilerde giyerim dediğin her şeyi ya birine ver ya çöpe at. Birine vereceksen evde bekletme poşete koy kapının kenarına çıkar.
Sonra dolabın bir gözünü boşalt yastık yorganı oraya koy.
Benim şu anda dılabın kullanılır bölmesinde sadece bir hamile pantolunu,bir eşofman ve pijamalarım var.
Hepsini dağıttım.ve attım
Sonra zayıflayınca alırım.artık.
Her şeyi saklayan bana hamilelikte bir şey oldu kalabalığa tahammül edemiyorum.
ben c.tesi 37 oldum dr cuma raporumu baslatti cuma ise gitmene gerek yok demisti bende gitmedim
kalkanı bilmem de
bu benim aldığım kelebek pek kullanışlı gelmedi bana
arkadaşım çok işe yarıyor dedi
indirimde vardı cazibesine kapıldım
inşallah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?