2015 Şubat Anneleri

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Kızzz çikilatalarında kargoya verildi. Arın işyerinde olur. Birisi olursa alır. İşini gücünü bitirdin, emek hanım geliyo:) demekki annesini dinlemiş:)

Doktor önerdi direkt bende uzmanlar görüşmeyi düşünüyorum risk ne kadar Dönme ihtimalı ne diye bakalım belki de iki üç gün sonra döner benimki de umut işte inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir

Sonrasi nasildi peki ben cok korkuyorum agrilardan 9 subatta alirz dedi

Canim Benim öyle agrim xok olmadi tabi haliyle ameliyat oluyorsun Agri olcak Ama zaten agri kesici veriyolar sürekli. Ilk ayaga kalkarken zor gerisi kolay en gec iki hafta sonra normal olyuo Artik Dikkat etcen tabi Ama iki hafta sonra ani bi Hareket yapmadiktan sonra agri yok. Bizim gerci 1 haftasi zaten hastanede geciyo iyi oluyorsun. Benim ayilmam zor olmustu 3-4 saatte ancak kendime geldim :)))

Hayırlısı olsun canım hakkında ilinizi de Rabb'ime emanet ediyorum :)

hadi hayırlısı..
hepiniz sağlıkla kavuşun inş.
ben daha ilk makine çamaşırını yıkadım bebegin. ıslak hepsi

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Kızzz çikilatalarında kargoya verildi. Arın işyerinde olur. Birisi olursa alır. İşini gücünü bitirdin, emek hanım geliyo:) demekki annesini dinlemiş:)
ya ben de çikolata istiyorum da. isim hala belirsiz ağlamak istiyorum.
isimsiz nasıl birşey yaptırabilirm kiii

Valla beyanı mı bekliyordu. Pek alacakmış gibi konuşuyor ama bakalım ne olacak.

Hayirlisi buysa gelsin tabi emek hanim bekle işler bitsin dedin dedin isin bittigini anlayinca yetti gari diyor belki de

Canim carsamba mi oldu tarihin karar verdin mi

Kızlar az önce kayınvalidemle konuştuk, bana "napıyosun aşkımın aşkı" dedi
Sizce torunundan mı bahsetmiştir oğlundan mı?

hehe kafasi guzeldir belki :)

O dediğinden bana da sattılar. Kalkan da sattılar. Dediğin gibi emzirirken yara olursa takıcakmışız.

geçmiş bitti
ama uykum geldi
@esoba işleri bitirince emek hanım gelmeye karar verdi heralde , sabaha doğurmuş olur belki hadi hayırlısı
artık herkes doğuruyor sırayla
yarın grş
herkese iyi geceler

O dediğinden bana da sattılar. Kalkan da sattılar. Dediğin gibi emzirirken yara olursa takıcakmışız.

kalkanı bilmem de
bu benim aldığım kelebek pek kullanışlı gelmedi bana
arkadaşım çok işe yarıyor dedi
indirimde vardı cazibesine kapıldım
inşallah işe yarar

Güzel düşünce ben de atıcam yaa. Birsürü ıvır zıvır var. Beşik geşik diyodum bambusu sağlam ama Ayakları için kullanılan Çivilerin hepsi paslanmış. Hiç uğraşmadım. Zaten tetanoz aşısı da yok. Iyi ki park yatağı almışıZ.

Ben de bugun hastanenin dogum katini gördüm odalar pek küçük pek mütevazı sıradan. Benim için bunun bi onemi yok amacim normal doğum oldugu icin ordayim da kardesm begenmedi belli kucumser gibiydi bakısı. Ilkinde zincir lüks bir hastanedeydi dogumum gelen giden o konforda bile rahat ettrmek zor oldu da burada gelen giden hic memnun olmycak laf sokcak belli oldu. Inşallah kimselerin gelmeye fırsat bulmadığı bi dogum olur da milleti cekmem hic ben yavruma saglikla gonlumce esimin desteği ile kavusayim gerisi bos. Normal olursa inşallah taburcu da cabuk oluruz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…