ınsallah benimde cok ağrım olmaz cok teşekkür edrim birazda olsa kendiimi iyiye hazırlayıp motive edicem :.)Canim Benim öyle agrim xok olmadi tabi haliyle ameliyat oluyorsun Agri olcak Ama zaten agri kesici veriyolar sürekli. Ilk ayaga kalkarken zor gerisi kolay en gec iki hafta sonra normal olyuo Artik Dikkat etcen tabi Ama iki hafta sonra ani bi Hareket yapmadiktan sonra agri yok. Bizim gerci 1 haftasi zaten hastanede geciyo iyi oluyorsun. Benim ayilmam zor olmustu 3-4 saatte ancak kendime geldim :)))
bende zeynep kamil.de doğum yapmak istiyorum ama etrafımdakiler buna pek sıcak bakmıyor bende onlara bize yakın bir özel hast bahsediyorum ( 2 doktora gittim 2side güven vermedi ) herkes oo iyi diyolar hiç uğraşamıycam ama en kötü orada doğum yapıcamBen de bugun hastanenin dogum katini gördüm odalar pek küçük pek mütevazı sıradan. Benim için bunun bi onemi yok amacim normal doğum oldugu icin ordayim da kardesm begenmedi belli kucumser gibiydi bakısı. Ilkinde zincir lüks bir hastanedeydi dogumum gelen giden o konforda bile rahat ettrmek zor oldu da burada gelen giden hic memnun olmycak laf sokcak belli oldu. Inşallah kimselerin gelmeye fırsat bulmadığı bi dogum olur da milleti cekmem hic ben yavruma saglikla gonlumce esimin desteği ile kavusayim gerisi bos. Normal olursa inşallah taburcu da cabuk oluruz belki
Aaa hadi hayirlisi olsun cnm tek degilsin dimi haber ver mutlakaKızanlarr ben hastanedeyim. Kağıdın rengi Mor olunca geldim.
Dr kağıt kurumuş dedi ve yeniden ped verdi.
Nst ye bağladı
Eğer kaçak varsa alırız doğuma dedi yoksa bebek enfeksiyon kaparmış.
Şansıma dr burda.sabaha kadar burdayım sanırım.
Bende yorganlari falan toparladim esimin baza altindaki giymediklerini sabah copun yanina koyucam dolap icindekileride yaza girerken yazliklari cikaracagim sirada ayiricamGüzel düşünce ben de atıcam yaa. Birsürü ıvır zıvır var. Beşik geşik diyodum bambusu sağlam ama Ayakları için kullanılan Çivilerin hepsi paslanmış. Hiç uğraşmadım. Zaten tetanoz aşısı da yok. Iyi ki park yatağı almışıZ.
Gerek yok canim zaten rapor tarihin dr'a gittigin gun yaziliyor e o gun baslayan iznini neden ise gidip heba edesin kigitmicem işte gitmicem : )))
ben gidilmiyor diye biliyorum da angell beni şaşırttı : ))
Suyu ise renginden anlamak icinmis canim suysa ped mavi oluyormus esoba mor oldugu icin gitsem mi gitmesem mi kararsizdi ped kurudugu icinde dr yeni ped vermis beklemeye almis@esoba canım nie suyun mu değil mi die ped verdiler ki akıntın nasıldı su gibimiydi? hakkında hayırlısı olsun canım inşallah. İyi haberlerini bekliyoruz.
Ben de bugun hastanenin dogum katini gördüm odalar pek küçük pek mütevazı sıradan. Benim için bunun bi onemi yok amacim normal doğum oldugu icin ordayim da kardesm begenmedi belli kucumser gibiydi bakısı. Ilkinde zincir lüks bir hastanedeydi dogumum gelen giden o konforda bile rahat ettrmek zor oldu da burada gelen giden hic memnun olmycak laf sokcak belli oldu. Inşallah kimselerin gelmeye fırsat bulmadığı bi dogum olur da milleti cekmem hic ben yavruma saglikla gonlumce esimin desteği ile kavusayim gerisi bos. Normal olursa inşallah taburcu da cabuk oluruz belki
Benim düşüncem biraz farklı bu konuda burdaki bazı arkadaşların aksine bence bi sürü senaryo yazılacağına o zaman 40 ını doldurunca sezeryana alsın tabi normal istemek hakkın ama bebeğin önemli bence risk almaya gerek yok mesela bak @litch
Suyu ise renginden anlamak icinmis canim suysa ped mavi oluyormus esoba mor oldugu icin gitsem mi gitmesem mi kararsizdi ped kurudugu icinde dr yeni ped vermis beklemeye almis
ha yarın bırde dr randevumuz var..saat 15:30 da son kontrol olucak zannımca..
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.
Vallahi güzel etmiş,
Billahi güzel etmiş,
Tallahi güzel etmiş;
Allah görelim netmiş
Netmişse güzel etmiş.
ben almistim kizimda ama hiç kullanamadim, çcougun agzina girmiyor, memeye yapismiyor bana pratik gelmemisti hiçGerek olunca o bile nimet oluyor canim olmasnda yarar var
Amin canim zaten akintimi su sizintisimi onu bilememis dedigin gibi erkende degil ha cuma ha sali Allah saglikla kurtarsin ikisinideHadi ya hayırlısı inşAllah hakkında suysa hemen alırlar bebeği mikrop enfeksiyon fln kapma riski oluyormuş suyu gelen nişanı gelen hamişlerde doğum başlatılması lazımmış. O yüzden dr. alabilir sezeryana eğer suysa zaten 30 una gün vermişlerdi kilosu da gelişimi de iyiydi bebeğinin, hakkında hayırlısı olsun inşAllah.
ha yarın bırde dr randevumuz var..saat 15:30 da son kontrol olucak zannımca..
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.
Vallahi güzel etmiş,
Billahi güzel etmiş,
Tallahi güzel etmiş;
Allah görelim netmiş
Netmişse güzel etmiş.
ben almistim kizimda ama hiç kullanamadim, çcougun agzina girmiyor, memeye yapismiyor bana pratik gelmemisti hiç
acisida _çok farketmese birazcik hafifliyor iste
Şimdi okudum Yazını nasılsınKızanlarr ben hastanedeyim. Kağıdın rengi Mor olunca geldim.
Dr kağıt kurumuş dedi ve yeniden ped verdi.
Nst ye bağladı
Eğer kaçak varsa alırız doğuma dedi yoksa bebek enfeksiyon kaparmış.
Şansıma dr burda.sabaha kadar burdayım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?