2015 Şubat Anneleri

ınsallah benimde cok ağrım olmaz cok teşekkür edrim birazda olsa kendiimi iyiye hazırlayıp motive edicem :.)

bende zeynep kamil.de doğum yapmak istiyorum ama etrafımdakiler buna pek sıcak bakmıyor bende onlara bize yakın bir özel hast bahsediyorum ( 2 doktora gittim 2side güven vermedi ) herkes oo iyi diyolar hiç uğraşamıycam ama en kötü orada doğum yapıcam

@esoba canım nie suyun mu değil mi die ped verdiler ki akıntın nasıldı su gibimiydi? hakkında hayırlısı olsun canım inşallah. İyi haberlerini bekliyoruz.

Aaa hadi hayirlisi olsun cnm tek degilsin dimi haber ver mutlaka

Bende yorganlari falan toparladim esimin baza altindaki giymediklerini sabah copun yanina koyucam dolap icindekileride yaza girerken yazliklari cikaracagim sirada ayiricam

ıyı geceler kızlar..
yoğun ve kosturmacalı bırgunun sonunda sukur yatağa gırmeme ramak var..
bıraz once vücudum dınlensın dıye duşa gırdım,cıkarkende kaınatta en nefret ettıgım nesne olan dusakabını yıkayım dedım..esım sırf onun ıcın bır deterjan almış ..deterjanı sıktım 1 dk durmadım ıcerde pencere ve kapı acık olmasına rağmen oksuruk krızıyle hem gözümden hem bır tarafımda yaşlar geldı..hemen sut ıctım ama acayıp sarstı,karnım tas kesıldı..

anlamıyorum ne katıyolarda bu deterjanlara bu denlı mahfedebılıyor ınsanı..resmen zehır den farkı yok..

neyseee..bugun esım duvarları sıldı..yatak odasında yer açtık besık ıcın,toz aldı kapıları sıldı.halıları cırptı.bende komple evlerı sıl supur yaptım.balkon yıkadım camasır astım..aksam ustu yıkamadan da halılar gelınce serdık mıs oldu..evde elımızın degmedıgı yer kalmadı..

kızım esıme anne ne yapıyor babacım dedı..esım yarın buyuk teftıs var kızım,annen ona hazırlanıyor dedı

oglene kadar butun ıslerı bıtırıp bıde pendıge gıttık..benım unv dıplomasını almak ıcın..gıtmısken de besık baktık..cıvılden aldık çıktık(sukur denk geldı) bırde 5 lıhastane cıkısı aldım..gezdık tozduk alısverıs tı yemektı derken evı aksam 6 da zor bulduk..

bugun ne kadar cok ıs yapmışız yaa düşündükçe kafam yoruluyor..neyse yarın annem babam geliyor,ıyı günler gecırmek temennısıyle ve duasıyla...dıyeyım..herkeslere ıyı geceler

@esoba canım nie suyun mu değil mi die ped verdiler ki akıntın nasıldı su gibimiydi? hakkında hayırlısı olsun canım inşallah. İyi haberlerini bekliyoruz.
Suyu ise renginden anlamak icinmis canim suysa ped mavi oluyormus esoba mor oldugu icin gitsem mi gitmesem mi kararsizdi ped kurudugu icinde dr yeni ped vermis beklemeye almis

doğum akşam olursa ertesi gün çıkarsın milletin gelmesine gerek kalmaz
aile dışındakilerin hast gelmesini gereksiz buluyorum nedense

ha yarın bırde dr randevumuz var..saat 15:30 da son kontrol olucak zannımca..

Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.
Vallahi güzel etmiş,
Billahi güzel etmiş,
Tallahi güzel etmiş;
Allah görelim netmiş
Netmişse güzel etmiş.

Bebiş doğum Kanalı'nda olsaydı yine de ben beklerdim sanırım.

Suyu ise renginden anlamak icinmis canim suysa ped mavi oluyormus esoba mor oldugu icin gitsem mi gitmesem mi kararsizdi ped kurudugu icinde dr yeni ped vermis beklemeye almis

Hadi ya hayırlısı inşAllah hakkında suysa hemen alırlar bebeği mikrop enfeksiyon fln kapma riski oluyormuş suyu gelen nişanı gelen hamişlerde doğum başlatılması lazımmış. O yüzden dr. alabilir sezeryana eğer suysa zaten 30 una gün vermişlerdi kilosu da gelişimi de iyiydi bebeğinin, hakkında hayırlısı olsun inşAllah.

Canım stres yapma Allah büyüktür hayırlısı olsun inşAllah canım hakkında. Bnde perşmbe gitcem canım randevuya bakalım ne dicek,

Amin canim zaten akintimi su sizintisimi onu bilememis dedigin gibi erkende degil ha cuma ha sali Allah saglikla kurtarsin ikisinide

Çatı muayenesi ile alttan muayene arasındaki fark nedir ya ben bilmiyorum hepsini ayni saniyordum

Iyi olcak inşallah icini ferah tut kuzum hayırlı haberlerle gel insallah

ben almistim kizimda ama hiç kullanamadim, çcougun agzina girmiyor, memeye yapismiyor bana pratik gelmemisti hiç
acisida _çok farketmese birazcik hafifliyor iste

Gene de ihtiyaç olmasın da kullanmayalm hic ben yara acisindan kullnmadim kizim memeyi tutmuyordu hos biberonu da tutmuyordu o yüzden bu kelebegi kullnmistik uc da cok yoktu bende cadicim da ugrasmadgna ona kolaylik olsun da öyle tutsun diye kullnmistik bir iki kerecik basarili olduk sonrasi gelmese de kar kardir

Şimdi okudum Yazını nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…