2015 Şubat Anneleri

Ayy çok heyecanlı ya hadi ikiniz için de hayırlusı olsun cnm eşin yanında mı ilk aklıma o soru geldi inşAllah yalnız değilsindir. Çantanı aldın mı yanına
Çantamı aldım. Yanımda eşim ama çok kötü refakatçi oda sıcak kapat diyorum klimayı bu odada bende varım diyo.
Sen git başkası gelsin dedim

Isvicredeyim canm. 6 haftalikken ultrasonda bebisi gorduk. 12.hafta tahlil istendi. Ama sistem boyleymis herkese. Zamaninda cok sinirlenmistim. Millet 6.haftada tiroid ilaci kullanmaya basliyor. Ilk 3ay onemli falan diye. Ama benim doktor ilk 3ay degerler degisebilir. O yuzden sonra kana bakiyoruz falan dedi. Kime guvenecegim bilemedim. Carsamba randevum var. Ilk kez nste girecegim. Bakalm.

Allah askina bu nasil bi temizlik askidir arkadas kirkladin pakladin akladin evi aylardir daha temizleyecek nereyi buluyon o evde adama da gunah kiz

doğum akşam olursa ertesi gün çıkarsın milletin gelmesine gerek kalmaz
aile dışındakilerin hast gelmesini gereksiz buluyorum nedense

insallah canim bizde de gelenler aile fertleri birinci derece yakinlar zaten ekstra bi amca kuzen gelir kulliyen begenmiyp laf edecek tayfa en yakinlarm zati

aa bak cadiya niye tutmaadi ki memeyi : ((
ben yaranin acsiini alir diye denemistim,meme tutma sorunu nada iyi gelebilir onu unutmusum

ya ben de çikolata istiyorum da. isim hala belirsiz ağlamak istiyorum.
isimsiz nasıl birşey yaptırabilirm kiii
Hoşgeldin bebeğim veya hoşgeldin soyad bebek olabilir. Mesela Hoşgeldin Mattika bebek :) senin tercihin. Veya ne istersen.

Kızlar normal doğumda epidural almayı düşünenler var mı. Günler yaklaşıyor benimkinden ses seda yok keyfi yerinde beyefendi nin şimdilik herşey normal gözüküyor epidural alsam mı almaya mı bilmiyorum çevremdekiler çok korkutuyor. Benimde hiç bir fikrim yok biraz korkunun dışında

aa bak cadiya niye tutmaadi ki memeyi : ((
ben yaranin acsiini alir diye denemistim,meme tutma sorunu nada iyi gelebilir onu unutmusum

Emme refleksi yoktu canim hic emmedi memeyi biberonu hatta tüm beslnme yollarını reddetti sagkik sorunları da vardi mide bagrsakla ilgili. Uyku harici bilincli ayık bi beslnmemiz olmadi hic cok zordu 18 saat ac kaldığını bilirim ne zorluklarla büyüdü ah ah

ederlerse etsinle sen kalkıp mersinlerden istanbula niye geldin..
normal doğum olsun diye uğraşıyorsun inş isteğin olur
önemli oln senin memnun kalman,rahat bir doğum süreci yaşaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…