Çantamı aldım. Yanımda eşim ama çok kötü refakatçi oda sıcak kapat diyorum klimayı bu odada bende varım diyo.Ayy çok heyecanlı ya hadi ikiniz için de hayırlusı olsun cnm eşin yanında mı ilk aklıma o soru geldi inşAllah yalnız değilsindir. Çantanı aldın mı yanına
Isvicredeyim canm. 6 haftalikken ultrasonda bebisi gorduk. 12.hafta tahlil istendi. Ama sistem boyleymis herkese. Zamaninda cok sinirlenmistim. Millet 6.haftada tiroid ilaci kullanmaya basliyor. Ilk 3ay onemli falan diye. Ama benim doktor ilk 3ay degerler degisebilir. O yuzden sonra kana bakiyoruz falan dedi. Kime guvenecegim bilemedim. Carsamba randevum var. Ilk kez nste girecegim. Bakalm.sen nerdesin canim
bazen buradaki sisitem iyiki boyle diyorum bazende TR yeye ozeniyorum
esime diyorum boyle boyle, Tr de parasi olan gidiyodur her dakka dr a diyor
hakli galiba
Allah bizi iyilerle karsilastirsin insallah, canimizi teslim ediyoruz baska ellere ..
ıyı geceler kızlar..un ve kosturmacalı bırgunun sonunda sukur yatağa gırmeme ramak var..
bıraz once vücudum dınlensın dıye duşa gırdım,cıkarkende kaınatta en nefret ettıgım nesne olan dusakabını yıkayım dedım..esım sırf onun ıcın bır deterjan almış ..deterjanı sıktım 1 dk durmadım ıcerde pencere ve kapı acık olmasına rağmen oksuruk krızıyle hem gözümden hem bır tarafımda yaşlar geldı..hemen sut ıctım ama acayıp sarstı,karnım tas kesıldı..
anlamıyorum ne katıyolarda bu deterjanlara bu denlı mahfedebılıyor ınsanı..resmen zehır den farkı yok..
neyseee..bugun esım duvarları sıldı..yatak odasında yer açtık besık ıcın,toz aldı kapıları sıldı.halıları cırptı.bende komple evlerı sıl supur yaptım.balkon yıkadım camasır astım..aksam ustu yıkamadan da halılar gelınce serdık mıs oldu..evde elımızın degmedıgı yer kalmadı..
kızım esıme anne ne yapıyor babacım dedı..esım yarın buyuk teftıs var kızım,annen ona hazırlanıyor dedı
oglene kadar butun ıslerı bıtırıp bıde pendıge gıttık..benım unv dıplomasını almak ıcın..gıtmısken de besık baktık..cıvılden aldık çıktık(sukur denk geldı) bırde 5 lıhastane cıkısı aldım..gezdık tozduk alısverıs tı yemektı derken evı aksam 6 da zor bulduk..
bugun ne kadar cok ıs yapmışız yaa düşündükçe kafam yoruluyor..neyse yarın annem babam geliyor,ıyı günler gecırmek temennısıyle ve duasıyla...dıyeyım..herkeslere ıyı geceler
doğum akşam olursa ertesi gün çıkarsın milletin gelmesine gerek kalmaz
aile dışındakilerin hast gelmesini gereksiz buluyorum nedense
Kızlarřrrrrrrr
Sabah 5 te alacaklar bebeğimi. Suyum geliyor.
Yemek yemesem hemen alacaklardı.
aa bak cadiya niye tutmaadi ki memeyi : ((Gene de ihtiyaç olmasın da kullanmayalm hic ben yara acisindan kullnmadim kizim memeyi tutmuyordu hos biberonu da tutmuyordu o yüzden bu kelebegi kullnmistik uc da cok yoktu bende cadicim da ugrasmadgna ona kolaylik olsun da öyle tutsun diye kullnmistik bir iki kerecik basarili olduk sonrasi gelmese de kar kardir
Ayarladım onu çaycıya dedim kargomu alırsınCanım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Kızzz çikilatalarında kargoya verildi. Arın işyerinde olur. Birisi olursa alır. İşini gücünü bitirdin, emek hanım geliyo:) demekki annesini dinlemiş:)
Kızlarřrrrrrrr
Kızlarřrrrrrrr
Hoşgeldin bebeğim veya hoşgeldin soyad bebek olabilir. Mesela Hoşgeldin Mattika bebek :) senin tercihin. Veya ne istersen.ya ben de çikolata istiyorum da. isim hala belirsiz ağlamak istiyorum.
isimsiz nasıl birşey yaptırabilirm kiii
Kızlarřrrrrrrr
Hadi saglikla kavusun kiziniza ins cnm arada yaz merakta birakma bizi:)Kızlarřrrrrrrr
Yok canım tam kocanın çıkış saatine denk geldi
aa bak cadiya niye tutmaadi ki memeyi : ((
ben yaranin acsiini alir diye denemistim,meme tutma sorunu nada iyi gelebilir onu unutmusum
Ayyy supper azıcık kalmış kuzucuğa kavuşmana sağlıkla sıhatle al inşallah kucağına:))Kızlarřrrrrrrr
Allah askina bu nasil bi temizlik askidirarkadas kirkladin pakladin akladin evi aylardir daha temizleyecek nereyi buluyon o evde adama da gunah kiz
insallah canim bizde de gelenler aile fertleri birinci derece yakinlar zaten ekstra bi amca kuzen gelir kulliyen begenmiyp laf edecek tayfa en yakinlarm zati
hayirlisi olsun canim sagliklica gelsin emek hanimKızlarřrrrrrrr
Allahhh geliyor Emek Hanımmmm, sağlıkla mutlulukla gelsin Küçük Hanım.Çok sevindim senin ve eşinin adına, Allah güzel kaderler yazsın bütün minnoşlarımıza.Kızlarřrrrrrrr
Pek sakinim,çok susadım,çok cesaretliyim.ayy heyecanlandım... kimbilir sen ne haldesin
hadi bakalım az kaldın yavrunla kavuşmana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?