2015 Şubat Anneleri

O zaman fazla gelıyor yediği yapacak bişi yok memeyi az ver dıyecej halimiz yok ... Yarasın miniğe bol bol boğum olsun

Allah o zaman sütüm olmuş mu? Mama vermeyeyim diye habire emziriyodum. Inşallah doyuyorduk teşekkür ederim canım.

valla canım doktorun amma sıralamış , herşey yolundaysa niye sancıyı beklemiyor doğrusu anlaşılması zor
ben bu topikte birininki aşağı inmemişken sancıyla normal doğurdu diye hatırlıyorum ama kimdi onu hatırlamıyorum.

sezeryanla doğum yapap tavsiye eden 1-2 kişi oldu bana , ki arkadaşlarımın hepsi sezeryanlı hemen hemen, görümcem 9 yıl önce yaptırmış sezo , hala sıkıntısını çekiyorum diyor. bunu çoğu kişiden de duydum , normal doğum olmazsa zorunlu durumda başvurulabilecek bişey benim için , korkuyorum sezeryandan

Değer olarak kaçtı canım bdp ? Suni sancı diyor doktor zaten olmazsa sezeryan. Ama başı aşağı yerleşmemişken boşuna mı acaba suni sancı alırım diyorum kendimce.

bi arkadaşım rutin kontrolüne gittiğinde tansiyonu yüksek çıktığı için yatış yapmışlardı doğumuna yaklaşık 10 gün varmış, sancı açılma hiçbişey yokmuş, tansiyonu düşürüp doğum başlasın diye suni sancı vermişler arkadaş sezeryanı kabul etmediği için , süreç tabi uzun olmuş, zor olmuş ama normal doğurabilmiş , çok zordu ama yine olsa yine normal doğururdum diyo hep.

Aklimda cuma degisiyor diye kalmis persembe degisiyormus : )))
ben kabul etmiyorum 38 i yaaa
daha yeni bitti 37 , 1 gun geçmeden hemen 38 mi olunurmu$

eskiden hemen değişsin derdin
şimdi ne olduda değiştin bacıcım :)))

9 yıl olmuş hala sıkıntı mı yaşıyor
ameliyat sonrası çok dikkat etmek gerekiyor özellikle ilk 1 sene
bana göre bazıları normal doğumu bazılarıda sezeryanı abartıyor gibi hani zorluk açısından
çok kolay normal doğum yapan çok kolay sezeryanı atlatanda var
biz başımıza ne gelecek bilemediğimizden her duydugumzdan etkileniyoruz

http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/fetal_biometri.asp

canım burdan bi bak değerler hakkında da bilgi veriyor

kesinlikle öyle kişiden kişiye değişiyor , ama çoğuda diyorki 3 yıl zaten hiç geçmiyor kesilen yerdeki sıkıntı , biraz soğukta kalınca şişiyomuş falan, bi arkadaşımda var mesela sezo olmuş ertesi gün kalktım süpürge yaptım diyor, biri daha var o da ben 15 günün sonunda ancak bir odadan diğerine gidebildim diyor. süreç herkeste farklı
Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin herkese

valla benim rakipler SIKI çikdi kimsede doguracak goz yok maasallahhh :)))))))))
darkdays @vahide1204 demi kizlar : )))

iznin tadını çıkarmadan hayatta doğurmam : )))
bugün 11 de kaktım güzel bi kahvaltı yaptım evi şöyle bi elden geçirdim aa daha saat 2
telefonda lak lak yaptım , oturdum şimdi de kk ya takılıyorum meyvemi yedim ohh sefam olsun : ))

sana link attım
şimdi ordan baktım da seninki normal sınırlar içinde hala

gözünüz aydın canımAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

çok doğru...
eskiden kadınlar kendi kendilerine doğururlarmış dün arkadaş anlattı annesi banyoda kendi kendine doğurur bebeği yıkar banyodan cıkarmış..
ne cesaret ama..
allah yardım etmiş hastaneye götüren olmayınca iş başa düşmüş demekki
birde şu var eskiden sezeryan bilinmez çogu kadın evde doğururmuş bi o kadarda doğumda ölen annebebek sayısı fazla bazen annem anlatı mahallerinde doğum yapan kadınlardan bazılarının dogum esnasında öldüklerini falan hani çok sık duyardık böyle üzücü şeyleri diyor şimdi kalmadı şükür
işte günümüzde çatın dar kordon dolanmış bebek kanala inememiş vs gibi şeyler hemen öğrenilebiliyor
eskidn kadın bilmeden doğururyor doğum esnasında sıkıntı oluyordu
sırf para için kandıran doktorlar bi kenara itersek hamileliğimizin başından beri kontrolüne gittiğimiz doktorumuza güvenmeliyiz
cimcime sultan önceki gün nasılda perişandı normal çok istiyordu ameliyat esnasında bebeğin kolu kordona dolanmış şekilde doğdu bunlar birer örnek
ben böyle böyle cok düşünüyorum kendimizi önce allaha sonrada doktorumuza emanet edeceğiz
rabbim hayırlısını nasip etsin

Bişey sorucam bebişler kaç saat uyuyor? Uyandıkça mı emziriyorsunuz yoksa emzirmek için uyandırıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…