çok doğru...
eskiden kadınlar kendi kendilerine doğururlarmış dün arkadaş anlattı annesi banyoda kendi kendine doğurur bebeği yıkar banyodan cıkarmış..
ne cesaret ama..
allah yardım etmiş hastaneye götüren olmayınca iş başa düşmüş demekki
birde şu var eskiden sezeryan bilinmez çogu kadın evde doğururmuş bi o kadarda doğumda ölen annebebek sayısı fazla bazen annem anlatı mahallerinde doğum yapan kadınlardan bazılarının dogum esnasında öldüklerini falan hani çok sık duyardık böyle üzücü şeyleri diyor şimdi kalmadı şükür
işte günümüzde çatın dar kordon dolanmış bebek kanala inememiş vs gibi şeyler hemen öğrenilebiliyor
eskidn kadın bilmeden doğururyor doğum esnasında sıkıntı oluyordu
sırf para için kandıran doktorlar bi kenara itersek hamileliğimizin başından beri kontrolüne gittiğimiz doktorumuza güvenmeliyiz
cimcime sultan önceki gün nasılda perişandı normal çok istiyordu ameliyat esnasında bebeğin kolu kordona dolanmış şekilde doğdu bunlar birer örnek
ben böyle böyle cok düşünüyorum kendimizi önce allaha sonrada doktorumuza emanet edeceğiz
rabbim hayırlısını nasip etsin
Gece çıldırdıknapcan hamilelik vurdu başa
hahah i$ ciddiye binince ayni olmuyormus yawsseskiden hemen değişsin derdin
şimdi ne olduda değiştin bacıcım :)))
ama döndü demievet eskiden bumu varmış diyoruz ama eskiden de anne ve bebek ölümleri de daha fazlaymış
bilinçsiz yapılıyomuş çoğu şey, şimdi biz herşeyini takip ediyoruz
ama işte doktorların annenin stresini suistimal ettiği durumlar çok kötü
en başından beri gittiğin dr yamuk yapıyor son dakka
benim doktor güya normal doğumu destekler ama daha 29. haftada bebek yan duruyor diye böyle devam ederse sezeryan olursun ! demişti
Çok güldük akşam vallahe öyle olmuş
parise gitmeler , ikna etmeler edememeler : )))
ben geçmişi okuyana kadar ya uykum geliyor ya pc sürem doluyor , eşim oyun oynuyorda : )))
gece şenliğini kaçırıyom heppp
SENIN DR iyi uçmu$ anacimevet eskiden bumu varmış diyoruz ama eskiden de anne ve bebek ölümleri de daha fazlaymış
bilinçsiz yapılıyomuş çoğu şey, şimdi biz herşeyini takip ediyoruz
ama işte doktorların annenin stresini suistimal ettiği durumlar çok kötü
en başından beri gittiğin dr yamuk yapıyor son dakka
benim doktor güya normal doğumu destekler ama daha 29. haftada bebek yan duruyor diye böyle devam ederse sezeryan olursun ! demişti
oy anam oyy kiskandiriyon kiz beni, benim izin de yokkkiiznin tadını çıkarmadan hayatta doğurmam : )))
bugün 11 de kaktım güzel bi kahvaltı yaptım evi şöyle bi elden geçirdim aa daha saat 2
telefonda lak lak yaptım , oturdum şimdi de kk ya takılıyorum meyvemi yedim ohh sefam olsun : ))
kızlar 10 da aldım kızımı kucağıma çok şükür ikimizde iyiyiz 3.200 gram 53 cm boyumuz var normal olmayacakmış kafasıyla birlikte elinide sokmuş doğum kanalına elinde kordon dolanması olmuş
2 defa emzirdim bile maşallah memeye çok güzel yapıştı sütümde geldi herşey çok güzel darısı bekleyenlerin başına
he valla ya cok guzel gercekten ama sıkıldım sımdıden. napcam ben dıorum kendı kendıme
ben de raporu bugun alıp vercem. hava da guzel bı guzel gezerım de
SENIN DR iyi uçmu$ anacim
ufak atda civcivler yesin demedinmiii
oy anam oyy kiskandiriyon kiz beni, benim izin de yokkki
çocuklarin okulu benim izinim sayilir ama o zaamaana dogurmam lazim, sonra okullar açilinca yine olan bana olurrrrr
bugun bende çok yattim iki kere disari çikdim çocuklar için, bide evim temiz deil daha
esima hayrina evi supur diyorum duymazdan geliyor
kizimin cani kurabiye istemis, bi ara gozum absarsa yapicam artik napayim ..
burda herkes dogurunca heyecan yaptım ben de
dun dr 17 sıne kontrol verdı bana. 17 sıne kdr gelmez bu dedı
neyse azcık evde keyıf yapalım bakalım.
he ya zor ilk hamileliligimde ne yattiysam kâr mi$ meger : ) bilmiyordum tabi bende neysee : )senin işin zor anacım
çocuklar sorumluluklar okullar falan Allah yardmcın olsun
ben senin yerine de dinlenirim : ))
gunu dedigi imzandaki 25 subat isteya ben iki haftadır soruyorum doğuma dair bir fikir olur mu şimdiden ne zaman gelebilir diyorum , heran olabilir normal istiyosun diyorlar , ağrın olursa gel yoksa haftaya gel diyorlar, niye benimki değişik yaw : ))
annem de biizm komşu gününü biliyordu o gün gitti doğurdu normal doğum diyor , kafam karıştı ezcukk
hahah i$ ciddiye binince ayni olmuyormus yawssyan çiziyom baksana çikarmiycam içerden oglani :))
biz iyiydik boyle oglusumla , acelesi yok dursun içerde
beni her goren çok $i$mi$ karnin diyor , onceden de $i$mi$te simdi daah bi buyukmus gobegim
ama yukarda hala gobegim b unada sukur :) yukarda diye avunuyom iste bende
ama döndü demi
29 haftada böyle demiştiniz bakın döndü deseydin
ama sanci yok diyorsun nst debenimki aşağıda yaw , sanırsam ben senden önce doğuracam
hoş gerçi belli de olmuyor bir sancıı hoppp alıvermişsin bebeği kucağına
he ya zor ilk hamileliligimde ne yattiysam kâr mi$ meger : ) bilmiyordum tabi bende neysee : )
dinlen dinlennn de sonra mart gelince gorurum ben seni buralarda doguramiyom diyeee
hhaha git tabi gitmedigin yermi sankibizde parise giderik : )))
ama sanci yok diyorsun nst de
0 sanciyla nasil dogurcan sekerim :)
benim bugun sancim var, hiç iyi deilim valla
dogurmam daa belki bebek asagi iniyodur bilmiyorumki
pazartesi dr da belli olur ak koyun kara koyunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?