2015 Şubat Anneleri

ohh şükür geçmiş bitti
ama kocacığıma yemek yapmam lazım , mutfakta aşçı olmaya gideyim ben
: ))
görüşmek dileğiyle , doğuranlar, doğuramayanlar, doğurmaya niyeti olmayanlar : ))

e benimkide oyleydi iste ayni dogurruz belki : )
altdan niye bakdirmadinki, insan merak eder açilma varmi diye

bende gidip çocuklara meyva salatasi hazirlayim gelirler 5 dk ya okuldan

yok canım normal dogumda dr gununu nasıl bılsın. ama benımkı yukarda dıye hemen donmez falan dıe dusundu sanırım. hem yukarda hem de capraz duruyor. zaten nstye de gırdım sancım yok. o yuzden öle tahmın ettı bence. ama yıne de bellı olmaz bu ısler.

bugun dısarı cıktım. yurumeye yurumeye azcık yurudum hemen yoruldum. catı kemıklerım agrıo sımdı de

kızlar merhaba cimcimesultan nasıl birazdan geçmişi okumaya başlıycam dün plesenta kireçlemesi şoku yaşamıştım sağolsun burdaki arkadaşlar ve internetten okuduklarım beni rahatlatmıştı bugün zeynep kamile gittim oradaki doktor herşey normal bu haftalarda olabilir zaten doğum bekleniyor sorun yok dedi dobler istedim gerek yok dedi kızım 3700 gr kafa 94.3 kan ve idrar verdim nst de hiç sancı yok 41 kadar beklenir telaş yapma dedi dün üzüldüğümemi yanayım o kadına verdiğim paraya mı yanayım neyse kızım iyi olsunda gerisi boş uvercinkaaa bebeğin yukarda oluşunu sordum doğum başlayınca bakılır bunlara doğum başlamadan bilemem dedi

Kızlar sezeryan olacaklara yada olmuşlara bi sorum olacak. Ben salı günü Allahın izniyle epidural sezaryan olucam. Nette falan araştırdığım kadarıyla anestezı uzmanları doğumdan bi kaç gün on e çağırıp tetkik falan yapiyolarmis benden hiç böyle bi şey istemediler sizlerde nasıl oldu yani yılların doktoru şimdi arayıp bi şeyde sormam ama kafam takıldı

Gözünüz aydın canım Rabbim evladınızı sizlere bağışlasın sağlıklı hayrlı ömürler olsun inşallah :)

Ayy inan sana çok sevindim gerçekten dün çok etkilenmiştin gözün aydın rahat rahat bebişi bekle artık kendim içinde teşekkür ederim şimdi ben de başka dr gidiyorum sorayım ben de.Güzelce bi yemek keyfi yap

Benim suyum geldigi icin bebegim de makat durrusunda oldugu icin genel anestezi ile sezaryan oldum aksam 21:00 yatisim yapildi gece 1:00 de girdim ameliyathaneye bu saat ararliginda yapildi tetkikler
ben doktorumun gelmeaini bekledigim icin o kadar bekledik

Yatağa yatırdıktan kısa süre sonra bebiş azıcık kusuyor nerede yanlış yapıyorum?
Olabiliyor cnm bnmki de kusuyor bzn biyerde yanlış yaptığını sanmıyorum emzirmen bittikten sonra hemen yatirmiyorsun di mi bi de yan yatır ki kussa bile sıkıntı olmasın

Yok bende ona baktım renk yok hafif yeşilimsi ama öle kırmızı falan değil doktoru arayıp sormak istemedim
niye yesil ki ilactan mi yine

iyi aman sevindim. Ben tahmin etmistim boyle oldugunu. Plesanta yaslanmasi fln kotu degil bu haftalarda. Abartsin bizim dr.lar sanki tumden kireclenmis

Yagmurum Allah razi olsun tiroid eşimle bende yok ama ikimizin de sulalesinde var biraz da ondan korkum.p.tesi belli olacakmış sanırım..
Senden de Allah razı olsun kuzucum, sen içini ferah tut.Sağlık Ocağı sonuçları bazen yanlış olabiliyor.Hayırlı haberler alırsın inşallah, bize de güzel haberler yazarsın.

Kesin benimkinede kal gelir kiyamam ona ya benim canım yani cak diye çok üzülüyor nasıl dayancam bilmiyorum diyor Ama çok yardımcı olacağına eminim çünkü ben almanya ya yeni geldim sayılır alman cam yok dil sorunum var ve herşeyi o ceviricek soylucek

Kızlar ilacı içtim yattım. Kalktım ağrı falan kalmamış çok şükür. Kuzumu annemler banyo yaptırdılar. Uyudu uyanmıyo. Şuan kucağımda:) az bişey emdi ağzı açık uyuyor, arada gülümsüyor:)

Yaa gözümün önüne geliyor o görüntü yandan yandan gulmeler falan bende bebegimi çok özledim . Bazen eşimi hafif gülerken görüyorum diyorum ne oldu diyoki bebeğimi özledim acayip duygular sardı şimdiden bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…