e benimkide oyleydi iste ayni dogurruz belki : )ilk nst de yoktu sancı
ama çrş. günü bi tane 100 e yakın çıktı sonra 30-40 arasıydı
doktor alttan bakalım dedi baktırmadım
ağrı olursa hemen gel dedi , beni doğuma yakın gördü : ))) kendi kendime avunurum işte böyle : ))
ya ben iki haftadır soruyorum doğuma dair bir fikir olur mu şimdiden ne zaman gelebilir diyorum , heran olabilir normal istiyosun diyorlar , ağrın olursa gel yoksa haftaya gel diyorlar, niye benimki değişik yaw : ))
annem de biizm komşu gününü biliyordu o gün gitti doğurdu normal doğum diyor , kafam karıştı ezcukk
Gözünüz aydın canım Rabbim evladınızı sizlere bağışlasın sağlıklı hayrlı ömürler olsun inşallah :)kızlar 10 da aldım kızımı kucağıma çok şükür ikimizde iyiyiz 3.200 gram 53 cm boyumuz var normal olmayacakmış kafasıyla birlikte elinide sokmuş doğum kanalına elinde kordon dolanması olmuş
2 defa emzirdim bile maşallah memeye çok güzel yapıştı sütümde geldi herşey çok güzel darısı bekleyenlerin başına
kızlar merhabacimcimesultan nasıl birazdan geçmişi okumaya başlıycam dün plesenta kireçlemesi şoku yaşamıştım sağolsun burdaki arkadaşlar ve internetten okuduklarım beni rahatlatmıştı bugün zeynep kamile gittim oradaki doktor herşey normal bu haftalarda olabilir zaten doğum bekleniyor sorun yok dedi dobler istedim gerek yok dedi kızım 3700 gr kafa 94.3 kan ve idrar verdim nst de hiç sancı yok 41 kadar beklenir telaş yapma dedi dün üzüldüğümemi yanayım o kadına verdiğim paraya mı yanayım neyse kızım iyi olsunda gerisi boş uvercinkaaa bebeğin yukarda oluşunu sordum doğum başlayınca bakılır bunlara doğum başlamadan bilemem dedi
Benim suyum geldigi icin bebegim de makat durrusunda oldugu icin genel anestezi ile sezaryan oldum aksam 21:00 yatisim yapildi gece 1:00 de girdim ameliyathaneye bu saat ararliginda yapildi tetkiklerKızlar sezeryan olacaklara yada olmuşlara bi sorum olacak. Ben salı günü Allahın izniyle epidural sezaryan olucam. Nette falan araştırdığım kadarıyla anestezı uzmanları doğumdan bi kaç gün on e çağırıp tetkik falan yapiyolarmis benden hiç böyle bi şey istemediler sizlerde nasıl oldu yani yılların doktoru şimdi arayıp bi şeyde sormam ama kafam takıldı
Olabiliyor cnm bnmki de kusuyor bzn biyerde yanlış yaptığını sanmıyorum emzirmen bittikten sonra hemen yatirmiyorsun di mi bi de yan yatır ki kussa bile sıkıntı olmasınYatağa yatırdıktan kısa süre sonra bebiş azıcık kusuyor nerede yanlış yapıyorum?
niye yesil ki ilactan mi yineYok bende ona baktım renk yok hafif yeşilimsi ama öle kırmızı falan değil doktoru arayıp sormak istemedim
iyi aman sevindim. Ben tahmin etmistim boyle oldugunu. Plesanta yaslanmasi fln kotu degil bu haftalarda. Abartsin bizim dr.lar sanki tumden kireclenmiskızlar merhabacimcimesultan nasıl birazdan geçmişi okumaya başlıycam dün plesenta kireçlemesi şoku yaşamıştım sağolsun burdaki arkadaşlar ve internetten okuduklarım beni rahatlatmıştı bugün zeynep kamile gittim oradaki doktor herşey normal bu haftalarda olabilir zaten doğum bekleniyor sorun yok dedi dobler istedim gerek yok dedi kızım 3700 gr kafa 94.3 kan ve idrar verdim nst de hiç sancı yok 41 kadar beklenir telaş yapma dedi dün üzüldüğümemi yanayım o kadına verdiğim paraya mı yanayım neyse kızım iyi olsunda gerisi boş uvercinkaaa bebeğin yukarda oluşunu sordum doğum başlayınca bakılır bunlara doğum başlamadan bilemem dedi
Senden de Allah razı olsun kuzucum, sen içini ferah tut.Sağlık Ocağı sonuçları bazen yanlış olabiliyor.Hayırlı haberler alırsın inşallah, bize de güzel haberler yazarsın.Yagmurum Allah razi olsun tiroid eşimle bende yok ama ikimizin de sulalesinde var biraz da ondan korkum.p.tesi belli olacakmış sanırım..
Kesin benimkinede kal gelir kiyamam ona ya benim canım yani cak diye çok üzülüyor nasıl dayancam bilmiyorum diyor Ama çok yardımcı olacağına eminim çünkü ben almanya ya yeni geldim sayılır alman cam yok dil sorunum var ve herşeyi o ceviricek soylucekbenim esim iki dogumada girdi
ilk andan birsuru resim var
ama oglandaki resimler daha tecrubeli çekilmis, ilk dogumda acemiligine gelmis galiba esimin
haa bide ikincide gobek kordonunu babamiz kesti besmele çekip, ilkinde teklif ettilerde kiyamamis acitirim diye, ikincide kabul etti kesti : )))))
resim disinda pek biseye faydasi olmuyor ama yaninda durmasi yeetr tabi
kizimda bebegin kalbi yavasliyor oksiken al dediler maskeyi esime verdiler bana tutsun diye, adam bi tutuyordu bi daha kal geliyordu,aldim elindne kendim yaptim sonunda :))) ... heyecandan pek bisey yapamiyolar galiba
Benimki de bazen kusuyor, doktor çok yiyorsa midesine çok geleni çıkarıyordur dedi canım.Yatağa yatırdıktan kısa süre sonra bebiş azıcık kusuyor nerede yanlış yapıyorum?
Bikaç güne kdr ben uyandırarak emziriyordum ama artık kendi uyanıyor aciktigindaBişey sorucam bebişler kaç saat uyuyor? Uyandıkça mı emziriyorsunuz yoksa emzirmek için uyandırıyor musunuz?
Yaa gözümün önüne geliyor o görüntü yandan yandan gulmeler falan bende bebegimi çok özledim . Bazen eşimi hafif gülerken görüyorum diyorum ne oldu diyoki bebeğimi özledim acayip duygular sardı şimdiden biziKızlar ilacı içtim yattım. Kalktım ağrı falan kalmamış çok şükür. Kuzumu annemler banyo yaptırdılar. Uyudu uyanmıyo. Şuan kucağımda:) az bişey emdi ağzı açık uyuyor, arada gülümsüyor:)
Medipol megaHang
Hangi hastanede doğurdun
Sanmıyorum kıskanırsa belki çünkü beni de kendisi bırakmıştı mamaya alışıncaBakalım seninki emecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?