2015 Şubat Anneleri

ben de bu hafta ayrilmaliydim ama gecen hafta dayanamadim ayrildim izne daha tam dinlenemedim ama yine de evde olmak cok iyi. Sana da hayirli olsun canim dinlen izninin keyfini cikar

Mahvoldum bu bacak ağrısından Kızımın geleceği yok moraller moraller bozuk moraller

Nst için gittim,ağrılarım çıktı ,alttan muayene oldum ama açılma falan yokmuş.. Muayeneden beri de kanamam oluyo,çatı muayenesinde olmamıştı hiç.. Normaldir diye dr umu da aramadım.. Zaten doğuracak gibi hissetmiyorum da.. Stres tavan

Olabiliyor cnm bnmki de kusuyor bzn biyerde yanlış yaptığını sanmıyorum emzirmen bittikten sonra hemen yatirmiyorsun di mi bi de yan yatır ki kussa bile sıkıntı olmasın

Hemen değil ama çok da beklemiyorum en fazla on dakika sonra yatırıyorum az mı bu süre?

Maşallah canım bebeğine. Kilosuda buyoda hayet iyi. Gözün aydın. Darısı başımıza

Kızlar bir şey sorcam
Göbek düşmek.üzere 10 günü geçti ama dibinde iltihap gibi bir şey var.
Çok canım.sıkıldı.

buraya dertlerimi yazmaktan doğum hikayemi yazamadım :/ geçen hafta perşembe günü saat 2 de spinal anestezi ile sezeryan oldum. bebeğim gökçem 2920 g 48 cm doğdu. kilosu çok olmasa da tombik tombik yanakları var :)
normal doğumu çok istdim ama nasip olmadı işte.. sezeryan ağrıları zormuş yeni toparlandım. hastane günlerim bebeğime mama vermeleri midesini yıkamaları nedeniyle kötü geçti. ama dedi eve gidince düzelecek herşey. gerçektende eve geldik duş aldım yavrumu emzirmeye başladım ve sütüm geldi maşallah, şimdi emmesinde bir sıkıntım yok.
bebekli hayat değişik, ilk etapta korkutucu, her daim uykusuz ama bir o kadar da muhteşemiş.. hala bakıp bakıp inanamıyorum benimmi diye..
darısı doğuracak arkadaşların başına.

doğum yapan anneciklerim bebeğiniz gündüz uyanıp kaç saat süre ile bakınıyo? mesela emiyo hemen uyuyomu? yoksa emiyo doyuyo sonra bakınmak istiyomu?
bir de emme süreleriniz nasıl? benimki bakınmak istediği zamanlarda 2-3 saat boyunca aralıklarla hep emmek istiyo.

Kızlar moralim çok bozuk benim hiç tadım kalmadı hamileliğimin başından beri rahatsızlıklarım psikolojimi bozdu zaten bir yandan işten de çıkarmışlardı beni ve şu o günden beri maddi durumumuz da çok sıkışık kızıma bir hastane çıkışından başka bişey alamadım o kadar üzülüyorum ki anlatamam ben böyle şeyleri çok dert eden biri değilim eşime de yük olmadım canım birşeyler aşerdiğinde anneme gidip söyledim eşime bile diyemedim ama eşim bunları hiç görmüyor üstüne üstlük akşam bana ben sana demiştim canın birşey isterse almam diye diyor ailesinin durumu çok iyi ama biz istemiyoruz daha doğrusu isteyemiyoruz çünkü vermedikleri halde bile söylenen biridir kayınvalidem ne yapsam yaranamıyorum anlayacağınız kendileri gidip almışlar kıyafet nevresim beşik falan bana söyleyen soran yok gel beraber bakalım diye gidip kıpkırmızı bir puset almışlar hiç sevmem kırmızıyı birde ama bana soran yok eşimede rengini değiştirelim diye deyince laf yedim o kadar bunaldım ki artık sabır sabır nereye kadar bilmiyorum işten çıkarıldığım halde gidip telefon aldı kendine faturalı hatla hâlâ onu ödüyoruz ayda ben birşey isteyince para yok ama o kadar sıkıldım ki istediğim şey kendime de değil hamile kıyafeti olarak bile bi tshirt alabildim sadece kendime ama ben onun gözünde hâlâ iyi biri değilim hâlâ söylediklerim bir kulağından girip değerinden çıkıyor her sabah kahvaltısını eksik etmem akşam yemeğini geciktirmem tatlı seviyor diye helva bile olsa dahi yapmaya uğraşıyorum millet hamile olur kocasını yanına yaklaştırmaz ben onun için giyinip süsleniyorum 37 haftalık oldum hala boş bırakmıyorum onu ama gözünde hiçbir değerim yok yapmayım diyorum bu sefer daha kötü oluyor aramız ama gerçekten çok bunaldım artık ya bana da yazık değil mi

allah yardımcın olsun canım
tekrar çalışmayı düşünüyor musun bebeğine bakacak biri var mı
alllah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Kızlar bir şey sorcam
Göbek düşmek.üzere 10 günü geçti ama dibinde iltihap gibi bir şey var.
Çok canım.sıkıldı.

Düşünce belki o da gider. Alkollü mendiller vardı göbeği silmek için onlardan Alıp silsen mi ki? deneyimli anneler daha iyi bilir belki onlar da yazar sen Sıkma Can'ını.

Bunların hepsinin geçeceğini düşün canım. Bebişi kucağına Alınca hepsini unutacaksın.

Bebişin yatırırken kollarını kundak gibi battaniyeye sıkıştırıyor musunuz? Yoksa Açıkta kalıyor mu? Ben açıkta bırakıyorum ama eşim kolları kıpırdayınca Uyanıyor kundak gibi sar dedi.

Düşünce belki o da gider. Alkollü mendiller vardı göbeği silmek için onlardan Alıp silsen mi ki? deneyimli anneler daha iyi bilir belki onlar da yazar sen Sıkma Can'ını.
Var temizleme spreyi. Dr kullanma dedi ondan kullanmadım eczacımız vermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…