Amin canım sağolasın bebeğin kırkı çıksın çalışmaya başlayacağım tekrar çocukla gideceğim gittiğim yer buna müsait çok fazla bir maaşı yok ama o kadar küçük bırakamam ki kızımı zaten öyle çok birşey de gözüm yok benim ama benim en çok moralimi bozan sırf kayınvalideme yakın oturacağız diye kirası daha yüksek bir yerde ev tutmak için acıyor buraya verdiğim kiraya birşey de diyemiyorum sen karışamazsın diyorlar ama sıkıntıyı çeken benim insanların paralarıyla kendilerini yükseltmesi bu yüzden saygı beklemesinden sıkıldım ben böyle bir ailede büyümedim benim babam birşey istesem işini gücünü bırakır gelir getirir hemen ne istiyorsam ama aramasam sormasam dahi bir kelime laf etmez ben böyle büyüdüm babam bize yapacağımız her iyiliği Allah için yapmamızı söylerdi insanlardan değil Allahtan isteyin derdi babamın kıymetini şu an o kadar iyi anlıyorum kiallah yardımcın olsun canım
tekrar çalışmayı düşünüyor musun bebeğine bakacak biri var mı
alllah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Bunların hiçbirini geçmeyecek işte biliyorum farkındayım ben kızıma istediğini alamayacağım ama babannesi dedesi alacak kızım benden kopacak hepten onlara gidecek daha çok bu düşünce bile üzüyor beni yeteri kadarBunların hepsinin geçeceğini düşün canım. Bebişi kucağına Alınca hepsini unutacaksın.
canim oncelikle durumuna üzüldüm fakat guclu ol. Bebegine kiyafet alamadim diye hiiicc sıkıntı yapma sağlıklı olmasi hrr seyden önemli. Beşik falanda hikaye. Keske esin biraz daga anlayisli olsaymis. Benim ilk cocugumda bende calismiyordum hic bir sey alamamistim istegime gore. ustelik ev yaptirdigimiz icin beraber oturuyorduk. Sikintilarimi bi düşün cok sukur rabbim bana saglikli bir oglan nasip etti. simdi calisiyorum sanki ilk cocuk gibi hevesliyim. Yine de evi kiyafetle doldurmadim oglumdan kalanlari giydirecem cunku o kadar hizli buyuyorlarki alinan kiyafetlerin cogunu giydiremiyorsun. Her zaman haline sukret emin ol daha kotu durumda olanlar var. Hamile haliyle esinden surekli dayak yiyenler cocugunu yatiracak yeri olmayanlar. Sen bebegine odaklan psikolojini yuksek tutmalisin ki saglikli bir birey yetistiresinKızlar moralim çok bozuk benim hiç tadım kalmadı hamileliğimin başından beri rahatsızlıklarım psikolojimi bozdu zaten bir yandan işten de çıkarmışlardı beni ve şu o günden beri maddi durumumuz da çok sıkışık kızıma bir hastane çıkışından başka bişey alamadım o kadar üzülüyorum ki anlatamam ben böyle şeyleri çok dert eden biri değilim eşime de yük olmadım canım birşeyler aşerdiğinde anneme gidip söyledim eşime bile diyemedim ama eşim bunları hiç görmüyor üstüne üstlük akşam bana ben sana demiştim canın birşey isterse almam diye diyor ailesinin durumu çok iyi ama biz istemiyoruz daha doğrusu isteyemiyoruz çünkü vermedikleri halde bile söylenen biridir kayınvalidem ne yapsam yaranamıyorum anlayacağınız kendileri gidip almışlar kıyafet nevresim beşik falan bana söyleyen soran yok gel beraber bakalım diye gidip kıpkırmızı bir puset almışlar hiç sevmem kırmızıyı birde ama bana soran yok eşimede rengini değiştirelim diye deyince laf yedim o kadar bunaldım ki artık sabır sabır nereye kadar bilmiyorum işten çıkarıldığım halde gidip telefon aldı kendine faturalı hatla hâlâ onu ödüyoruz ayda ben birşey isteyince para yok ama o kadar sıkıldım ki istediğim şey kendime de değil hamile kıyafeti olarak bile bi tshirt alabildim sadece kendime ama ben onun gözünde hâlâ iyi biri değilim hâlâ söylediklerim bir kulağından girip değerinden çıkıyor her sabah kahvaltısını eksik etmem akşam yemeğini geciktirmem tatlı seviyor diye helva bile olsa dahi yapmaya uğraşıyorum millet hamile olur kocasını yanına yaklaştırmaz ben onun için giyinip süsleniyorum 37 haftalık oldum hala boş bırakmıyorum onu ama gözünde hiçbir değerim yok yapmayım diyorum bu sefer daha kötü oluyor aramız ama gerçekten çok bunaldım artık ya bana da yazık değil mi
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsünkızlar 10 da aldım kızımı kucağıma çok şükür ikimizde iyiyiz 3.200 gram 53 cm boyumuz var normal olmayacakmış kafasıyla birlikte elinide sokmuş doğum kanalına elinde kordon dolanması olmuş
2 defa emzirdim bile maşallah memeye çok güzel yapıştı sütümde geldi herşey çok güzel darısı bekleyenlerin başına
İnan benim derdim para pul değil ben yeğenimin kıyafetlerini istedim ablamdan dediğin gibi çabuk büyüyorlar diye bende ablamların kıyafetleriyle büyüdüm bunlar benim için önemli değil ama ben değersizim ve iyi biri olarak görülmüyorum istediklerimin tercihlerimin bir önemi yok saygı saygı başımın etini yediler ama bana saygı duyan yok meğerse saygı büyük olan yada parası olan kişilere karşıymış onu anladımcanim oncelikle durumuna üzüldüm fakat guclu ol. Bebegine kiyafet alamadim diye hiiicc sıkıntı yapma sağlıklı olmasi hrr seyden o önemli. Beşik falanda hikaye. Keske esin biraz daga anlayisli olsaymis. Benim ilk cocugumda bende calismiyordum hic bir sey alamamistim istegime gore. ustelik ev yaptirdigimiz icin beraber oturuyorduk. Sikintilarimi bi düşün cok sukur rabbim bana saglikli bir oglan nasip etti. simdi calisiyorum sanki ilk cocuk gibi hevesliyim. Yine de evi kiyafetle doldurmadim oglumdan kalanlari giydirecem cunku o kadar hizli buyuyorlarki alinan kiyafetlerin cogunu giydiremiyorsun. Her zaman haline sukret emin ol daha kotu durumda olanlar var. Hamile haliyle esinden surekli dayak yiyenler cocugunu yatiracak yeri olmayanlar. Sen bebegine odaklan psikolojini yuksek tutmalisin ki saglikli bir birey yetistiresin
Sarınca daha uzun uyuyor.K.validede bazen sarıyor ama ben kıyamıyorum nedense ama sarıncada rahatsız olsa ağlar heraldeBebişin yatırırken kollarını kundak gibi battaniyeye sıkıştırıyor musunuz? Yoksa Açıkta kalıyor mu? Ben açıkta bırakıyorum ama eşim kolları kıpırdayınca Uyanıyor kundak gibi sar dedi.
peki eşinle hiç konuştun mu bunları. kaç yıllık evlisinİnan benim derdim para pul değil ben yeğenimin kıyafetlerini istedim ablamdan dediğin gibi çabuk büyüyorlar diye bende ablamların kıyafetleriyle büyüdüm bunlar benim için önemli değil ama ben değersizim ve iyi biri olarak görülmüyorum istediklerimin tercihlerimin bir önemi yok saygı saygı başımın etini yediler ama bana saygı duyan yok meğerse saygı büyük olan yada parası olan kişilere karşıymış onu anladım
niye yesil ki ilactan mi yine
iyi aman sevindim. Ben tahmin etmistim boyle oldugunu. Plesanta yaslanmasi fln kotu degil bu haftalarda. Abartsin bizim dr.lar sanki tumden kireclenmis
Valla arayanlari bi gel de gor!daha günün gelmemiş ki nasıl bir soru bu herkes erken mi doğuracakmış
2.5 yıllık evliyim Evet çok konuştum ama bana her defasında işine gelirse diyor kestirip atıyor işine gelmiyorsa kapı orda diyor beni daha da çok üzüyorpeki eşinle hiç konuştun mu bunları. kaç yıllık evlisin
Amin canım sağolasın bebeğin kırkı çıksın çalışmaya başlayacağım tekrar çocukla gideceğim gittiğim yer buna müsait çok fazla bir maaşı yok ama o kadar küçük bırakamam ki kızımı zaten öyle çok birşey de gözüm yok benim ama benim en çok moralimi bozan sırf kayınvalideme yakın oturacağız diye kirası daha yüksek bir yerde ev tutmak için acıyor buraya verdiğim kiraya birşey de diyemiyorum sen karışamazsın diyorlar ama sıkıntıyı çeken benim insanların paralarıyla kendilerini yükseltmesi bu yüzden saygı beklemesinden sıkıldım ben böyle bir ailede büyümedim benim babam birşey istesem işini gücünü bırakır gelir getirir hemen ne istiyorsam ama aramasam sormasam dahi bir kelime laf etmez ben böyle büyüdüm babam bize yapacağımız her iyiliği Allah için yapmamızı söylerdi insanlardan değil Allahtan isteyin derdi babamın kıymetini şu an o kadar iyi anlıyorum ki
skıntılı bir durum. sen herşeyden önce bebeğine odaklan bakarsın bebeğiniz olunca eşinin tutumuda değişir. asla pes etme kocanı kendine çekmeye bak. tatlı dille. kendinide paralama bu arada. hep onu memnun etmek için uğraşma en azından hamilelik döneminde. allah yardımcın olsun eşine hidayet versin.2.5 yıllık evliyim Evet çok konuştum ama bana her defasında işine gelirse diyor kestirip atıyor işine gelmiyorsa kapı orda diyor beni daha da çok üzüyor
Bunların hiçbirini geçmeyecek işte biliyorum farkındayım ben kızıma istediğini alamayacağım ama babannesi dedesi alacak kızım benden kopacak hepten onlara gidecek daha çok bu düşünce bile üzüyor beni yeteri kadar
Var temizleme spreyi. Dr kullanma dedi ondan kullanmadım eczacımız vermişti.
Bebişin yatırırken kollarını kundak gibi battaniyeye sıkıştırıyor musunuz? Yoksa Açıkta kalıyor mu? Ben açıkta bırakıyorum ama eşim kolları kıpırdayınca Uyanıyor kundak gibi sar dedi.
kiyamam canim sana. Bosver pusetin rengini. Bebegin saglikla dogsun da. Esin yillar gectikce anlar kiymetini kv nin kendi gonlunun darligi. Ne olur uzme kendiniKızlar moralim çok bozuk benim hiç tadım kalmadı hamileliğimin başından beri rahatsızlıklarım psikolojimi bozdu zaten bir yandan işten de çıkarmışlardı beni ve şu o günden beri maddi durumumuz da çok sıkışık kızıma bir hastane çıkışından başka bişey alamadım o kadar üzülüyorum ki anlatamam ben böyle şeyleri çok dert eden biri değilim eşime de yük olmadım canım birşeyler aşerdiğinde anneme gidip söyledim eşime bile diyemedim ama eşim bunları hiç görmüyor üstüne üstlük akşam bana ben sana demiştim canın birşey isterse almam diye diyor ailesinin durumu çok iyi ama biz istemiyoruz daha doğrusu isteyemiyoruz çünkü vermedikleri halde bile söylenen biridir kayınvalidem ne yapsam yaranamıyorum anlayacağınız kendileri gidip almışlar kıyafet nevresim beşik falan bana söyleyen soran yok gel beraber bakalım diye gidip kıpkırmızı bir puset almışlar hiç sevmem kırmızıyı birde ama bana soran yok eşimede rengini değiştirelim diye deyince laf yedim o kadar bunaldım ki artık sabır sabır nereye kadar bilmiyorum işten çıkarıldığım halde gidip telefon aldı kendine faturalı hatla hâlâ onu ödüyoruz ayda ben birşey isteyince para yok ama o kadar sıkıldım ki istediğim şey kendime de değil hamile kıyafeti olarak bile bi tshirt alabildim sadece kendime ama ben onun gözünde hâlâ iyi biri değilim hâlâ söylediklerim bir kulağından girip değerinden çıkıyor her sabah kahvaltısını eksik etmem akşam yemeğini geciktirmem tatlı seviyor diye helva bile olsa dahi yapmaya uğraşıyorum millet hamile olur kocasını yanına yaklaştırmaz ben onun için giyinip süsleniyorum 37 haftalık oldum hala boş bırakmıyorum onu ama gözünde hiçbir değerim yok yapmayım diyorum bu sefer daha kötü oluyor aramız ama gerçekten çok bunaldım artık ya bana da yazık değil mi
Söylüyorum ama ailesinin sözünden çıkmıyor hiç onlara saygısızlık edemem diyor bizim için iyiymiş onlara yakın oturmak nesi iyiyse artık bu sefer yakınız niye hergün oraya gitmiyoruz diye darılıyorlarparası azda olsa calışmakla iyi edersin
kv yakın oturunca ne oluyormuş
eşinle bi konuş mutlaka konuşmuşsundur ama bak bebeğinizde olacak önceliğini gözden geçirsin
Kendimi çok sıktım ben böyle biri değildim sabırsız biriydim evlendim herşeye katlandım göğüs gerdim eşim bana az destek olsa az benim yanımda dursa girmeyeceğim düşünmeyeceğim hiçbirşeyikiyamam canim sana. Bosver pusetin rengini. Bebegin saglikla dogsun da. Esin yillar gectikce anlar kiymetini kv nin kendi gonlunun darligi. Ne olur uzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?