2015 Şubat Anneleri

allah yardımcın olsun canım
tekrar çalışmayı düşünüyor musun bebeğine bakacak biri var mı
alllah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Amin canım sağolasın bebeğin kırkı çıksın çalışmaya başlayacağım tekrar çocukla gideceğim gittiğim yer buna müsait çok fazla bir maaşı yok ama o kadar küçük bırakamam ki kızımı zaten öyle çok birşey de gözüm yok benim ama benim en çok moralimi bozan sırf kayınvalideme yakın oturacağız diye kirası daha yüksek bir yerde ev tutmak için acıyor buraya verdiğim kiraya birşey de diyemiyorum sen karışamazsın diyorlar ama sıkıntıyı çeken benim insanların paralarıyla kendilerini yükseltmesi bu yüzden saygı beklemesinden sıkıldım ben böyle bir ailede büyümedim benim babam birşey istesem işini gücünü bırakır gelir getirir hemen ne istiyorsam ama aramasam sormasam dahi bir kelime laf etmez ben böyle büyüdüm babam bize yapacağımız her iyiliği Allah için yapmamızı söylerdi insanlardan değil Allahtan isteyin derdi babamın kıymetini şu an o kadar iyi anlıyorum ki

Bunların hepsinin geçeceğini düşün canım. Bebişi kucağına Alınca hepsini unutacaksın.
Bunların hiçbirini geçmeyecek işte biliyorum farkındayım ben kızıma istediğini alamayacağım ama babannesi dedesi alacak kızım benden kopacak hepten onlara gidecek daha çok bu düşünce bile üzüyor beni yeteri kadar

canim oncelikle durumuna üzüldüm fakat guclu ol. Bebegine kiyafet alamadim diye hiiicc sıkıntı yapma sağlıklı olmasi hrr seyden önemli. Beşik falanda hikaye. Keske esin biraz daga anlayisli olsaymis. Benim ilk cocugumda bende calismiyordum hic bir sey alamamistim istegime gore. ustelik ev yaptirdigimiz icin beraber oturuyorduk. Sikintilarimi bi düşün cok sukur rabbim bana saglikli bir oglan nasip etti. simdi calisiyorum sanki ilk cocuk gibi hevesliyim. Yine de evi kiyafetle doldurmadim oglumdan kalanlari giydirecem cunku o kadar hizli buyuyorlarki alinan kiyafetlerin cogunu giydiremiyorsun. Her zaman haline sukret emin ol daha kotu durumda olanlar var. Hamile haliyle esinden surekli dayak yiyenler cocugunu yatiracak yeri olmayanlar. Sen bebegine odaklan psikolojini yuksek tutmalisin ki saglikli bir birey yetistiresin

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün

İnan benim derdim para pul değil ben yeğenimin kıyafetlerini istedim ablamdan dediğin gibi çabuk büyüyorlar diye bende ablamların kıyafetleriyle büyüdüm bunlar benim için önemli değil ama ben değersizim ve iyi biri olarak görülmüyorum istediklerimin tercihlerimin bir önemi yok saygı saygı başımın etini yediler ama bana saygı duyan yok meğerse saygı büyük olan yada parası olan kişilere karşıymış onu anladım

Sarınca daha uzun uyuyor.K.validede bazen sarıyor ama ben kıyamıyorum nedense ama sarıncada rahatsız olsa ağlar heralde

peki eşinle hiç konuştun mu bunları. kaç yıllık evlisin

Ilaçtan önce yeşil gibiydi ilaç sulandırdı ilaç bitti yine yeşile döndü
niye yesil ki ilactan mi yine

iyi aman sevindim. Ben tahmin etmistim boyle oldugunu. Plesanta yaslanmasi fln kotu degil bu haftalarda. Abartsin bizim dr.lar sanki tumden kireclenmis

Bu kız benimle dalga geçiyor, yukarı çıkmış kanaldan, nstde sancı da çıkmadı yine doğmadı dr ilaç ve suni sancı da işimize yaramaz beklemeye devam

parası azda olsa calışmakla iyi edersin
kv yakın oturunca ne oluyormuş
eşinle bi konuş mutlaka konuşmuşsundur ama bak bebeğinizde olacak önceliğini gözden geçirsin

2.5 yıllık evliyim Evet çok konuştum ama bana her defasında işine gelirse diyor kestirip atıyor işine gelmiyorsa kapı orda diyor beni daha da çok üzüyor
skıntılı bir durum. sen herşeyden önce bebeğine odaklan bakarsın bebeğiniz olunca eşinin tutumuda değişir. asla pes etme kocanı kendine çekmeye bak. tatlı dille. kendinide paralama bu arada. hep onu memnun etmek için uğraşma en azından hamilelik döneminde. allah yardımcın olsun eşine hidayet versin.

Para pul mal mülk hiçbişey senin vereceğin sevginin önüne geçemez. Kızını senden koparacaklar diye Düşünme canım.

Benimki de acikta ama kundak daha iyi galiba. Elleri hic durmuyo cidden :/

kiyamam canim sana. Bosver pusetin rengini. Bebegin saglikla dogsun da. Esin yillar gectikce anlar kiymetini kv nin kendi gonlunun darligi. Ne olur uzme kendini

parası azda olsa calışmakla iyi edersin
kv yakın oturunca ne oluyormuş
eşinle bi konuş mutlaka konuşmuşsundur ama bak bebeğinizde olacak önceliğini gözden geçirsin
Söylüyorum ama ailesinin sözünden çıkmıyor hiç onlara saygısızlık edemem diyor bizim için iyiymiş onlara yakın oturmak nesi iyiyse artık bu sefer yakınız niye hergün oraya gitmiyoruz diye darılıyorlar

kiyamam canim sana. Bosver pusetin rengini. Bebegin saglikla dogsun da. Esin yillar gectikce anlar kiymetini kv nin kendi gonlunun darligi. Ne olur uzme kendini
Kendimi çok sıktım ben böyle biri değildim sabırsız biriydim evlendim herşeye katlandım göğüs gerdim eşim bana az destek olsa az benim yanımda dursa girmeyeceğim düşünmeyeceğim hiçbirşeyi

Kızlar size bi bilgi vercem. Bugün hastaneden pompa kiraladık. Çok şükür kanallarımda bi sorun yok, sütümde var ama bu makine sütü artırıyor. Elektrikli pompalarla alakası yok. Bende de var o herkeste olan elektriklilerden ama bisüre sonra yara yapmıştı diğer kızımda kullanırken. Velhasıl biraz büyük bir makine, ama çok güzel. Masaj yapar gibi süt sağıyor. Hem acıtmıyor canımı. Bilginiz olsun istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…