2015 Şubat Anneleri

Ben sürekli tatlı dille yaklaştım hâlâ da öyleyim bebek doğunca değişir mi bilmiyorum ama ben bu sürede çok yıprandım hep alttan aldım sabrettim insan bir yerden sonra bunalıyor

Gözün aydin canim.Hayirli olsun.Allah anali babali büyütsün.masallah diyelim bebise

Canim gule gule buyut hayirli saglikli evlatlardan olsun... darisi pzrtesi insaallah bana spinal mi epiduralmi oldun rahat miydi ameliyatin daha ben karar veremedim...

Hakkinzda hayirlisi olur inşallah

Yok bende ona baktım renk yok hafif yeşilimsi ama öle kırmızı falan değil doktoru arayıp sormak istemedim

Sorsaydin doktora bi yesil diyorsun mekonyumlu su yesilimsi olur derler ama

Salata istedim ama içine turp ve lahana koymuşlar ben de iki gündür yiyordum bir gaz oldu anlatamam yaw. Hiç Düşünen yok. Pişman oldum yediğime. Buğday salatası istedim bu kez yapılmış yeşillikli falan.

Ya inadina gaz yapici seyleri nasil secip buluyorlar pes

Hakkimizda hayirlisu canim rabbim ol desin olsun gayri

Canim benim en mutlu zamnlrnda boyle uzulmen hic adil değil ama Iste hayatin gercegi mi ne diyelim boyle ornkler cok yurdum erkklerinde. Maddiyata Takilma rabbim.buyuk ummadik yerden getriyor nasibini de ailevi iliskiler konusunda dilerim esinin tavri degisr de seni incitmez daha fazla. Bol bol dua et dogumda

Yarim.kundak dedikleri gibi hafifce sarablirsn canm daha guvende hissediyolar o zaman

Bu kız benimle dalga geçiyor, yukarı çıkmış kanaldan, nstde sancı da çıkmadı yine doğmadı dr ilaç ve suni sancı da işimize yaramaz beklemeye devam

haydii kamera sakasi gibi gercekten bu kuzucuklar

Kalp atisi 120-140 arasi kötü cikan düzen yani arada duruyo Yins atiyo. Doktorun demesine kalp frekansi iyi degil. Ondan kendileri Karar vermek istemedi uni yolladilar orda bakilcak.
Gonlunu ferah tut birsey yoktur insallah canim

Ben hiçbir zaman niye para yok demedim ama sadece kızdığım para yokken yersiz şeyler almasıydı o konudada haklıydım ki ben daha Temmuz ayından beri işsizim ben ona hep destek oldum ama hep de yük gibi göründüm

Bugün de doğuramadık yine dısarlardaydim yuruduk geldik deniz havasi aldik. Buyukler de olunca cok randimanli bir yuruyus yapamadim gerci. Bugun ahududu yapragi cayina basladim plates topunu sisirdikk biraz da onunla calisayim bari. Napcagimi sasirdim ümitle bir isaret ariyorum. Rabbim buyuk vardir bildigi. Disim dehset agriyor kulagima vuruyor artik bu agrilardan ötürú dayanmk daha da zor geliyor

Hergün her gece ediyorum zaten inşallah kızımın doğumuyla herşey çok iyi olur maddi sıkıntılar olsa keşke tek mesele

fyz35 kiz geçmişi okurken bi an dedim valla da dogurdu bu kiz ben yokken diye sonlara gelince yine aynı hüsran be anacim

iremguzum nerdesinn yavrum pipiliye kizipp bizi niye bosluyon yoksa dogurdun mu bakimmm

gul_feri aklim sende hep var mi bi degisiklik durumunda

hayat bize hep güzel şeyler getirmiyor canım ama bebeğine alamadıkların için üzülme Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 50 tl.lik olmaz 5 tl.lik olur hiç dert etme... kızın senin parçan sizin aranızdaki bağ başka hiç kimseyle olamaz baba dahil aranızda oluşan oluşacak bağa güven lütfen bu bağ parayla satın alınabilecek birşey değil

Bugün başka bir dr gittik.Baktı şöyle dedi.Her şey yolunda hiç bir sıkıntı yok muhtemel doğum 15 şubat gelmezse 25 şubata kadar beklerim uyarılacaksa da o zaman uyarılır dedi.Hiçç sorun yok bebek normal sen çok kilo bile almamışsın sporunu yapmışsın bu bebeği normal doğurturuz rahat ol dedi. Sevindik fakat üniv de hoca bu dr akşam çalışıyor sadece, doğuma gelebilir mi aradığımda bilemedim.Bir de 39 haftadır gittiğim dr bırakıp şimdi bunaa mı geçeyim.Dere geçilirken at değiştirilir mi ?Eşim de diyor ararız ilk dr u bize sormadan ne düşünürsünüz diye,"uyarırız olmazsa sezaryen tarihi veririz" yaklaşımız yüzünden başka dr bulduk diyelim diyor.Bu bize saygısızlık 9 aydır özel muayenehaneye geliyoruz bu tavrı kimse haketmez diyelim diyor.Fena bilenmiş anlaşılan beyim :)

Sarınca daha uzun uyuyor.K.validede bazen sarıyor ama ben kıyamıyorum nedense ama sarıncada rahatsız olsa ağlar heralde
Litchi bebek anne karnında kolunu sınırlı kullanıyormuş doğunca rahat kullanınca tedirgin oluyormuş onun için kollarını sarmak bebeğe güven veriyormuş

Pazartesiye ne kaldı dayan

eşine hak vermemek elde değil ama günün güzel haberi herşey yolunda çok çok şükür

Ilk olarak saatte bir falan gelen sancılar kaç saniye sürüyomuş bilen varmı ?

Harika haberler tam bekledgmiz gibi doktorun acele ediyormus bunu gorduk. Oncelikle degstrmek istemiyorsan israci kararli ol arastrdigini farkli görüşler aldigini daha zamanin oldugunu beklmek ve normal doğurmak istegnde israrci oldugunu sorumluluk aldigini soyle baktin yan ciziyo yollari ayrma derdinde o zaman agzina geleni soyler isyanini dile getrrsin. Diger dr bu goruste ise kendi olmadgi zamna denk gelse de ekibi vb ile desteğini devam ettirir bence. Ben de son ay dr degstrdim gerekiyorsa olmyacak is değil önemli olan senin güvende hissetmen

Pazartesiye ne kaldı dayan

yeterki pazrtesi gelsin beklemem mi kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…