Ben sürekli tatlı dille yaklaştım hâlâ da öyleyim bebek doğunca değişir mi bilmiyorum ama ben bu sürede çok yıprandım hep alttan aldım sabrettim insan bir yerden sonra bunalıyorskıntılı bir durum. sen herşeyden önce bebeğine odaklan bakarsın bebeğiniz olunca eşinin tutumuda değişir. asla pes etme kocanı kendine çekmeye bak. tatlı dille. kendinide paralama bu arada. hep onu memnun etmek için uğraşma en azından hamilelik döneminde. allah yardımcın olsun eşine hidayet versin.
Gözün aydin canim.Hayirli olsun.Allah anali babali büyütsün.masallah diyelim bebisekızlar 10 da aldım kızımı kucağıma çok şükür ikimizde iyiyiz 3.200 gram 53 cm boyumuz var normal olmayacakmış kafasıyla birlikte elinide sokmuş doğum kanalına elinde kordon dolanması olmuş
2 defa emzirdim bile maşallah memeye çok güzel yapıştı sütümde geldi herşey çok güzel darısı bekleyenlerin başına
Kızlar moralim çok bozuk benim hiç tadım kalmadı hamileliğimin başından beri rahatsızlıklarım psikolojimi bozdu zaten bir yandan işten de çıkarmışlardı beni ve şu o günden beri maddi durumumuz da çok sıkışık kızıma bir hastane çıkışından başka bişey alamadım o kadar üzülüyorum ki anlatamam ben böyle şeyleri çok dert eden biri değilim eşime de yük olmadım canım birşeyler aşerdiğinde anneme gidip söyledim eşime bile diyemedim ama eşim bunları hiç görmüyor üstüne üstlük akşam bana ben sana demiştim canın birşey isterse almam diye diyor ailesinin durumu çok iyi ama biz istemiyoruz daha doğrusu isteyemiyoruz çünkü vermedikleri halde bile söylenen biridir kayınvalidem ne yapsam yaranamıyorum anlayacağınız kendileri gidip almışlar kıyafet nevresim beşik falan bana söyleyen soran yok gel beraber bakalım diye gidip kıpkırmızı bir puset almışlar hiç sevmem kırmızıyı birde ama bana soran yok eşimede rengini değiştirelim diye deyince laf yedim o kadar bunaldım ki artık sabır sabır nereye kadar bilmiyorum işten çıkarıldığım halde gidip telefon aldı kendine faturalı hatla hâlâ onu ödüyoruz ayda ben birşey isteyince para yok ama o kadar sıkıldım ki istediğim şey kendime de değil hamile kıyafeti olarak bile bi tshirt alabildim sadece kendime ama ben onun gözünde hâlâ iyi biri değilim hâlâ söylediklerim bir kulağından girip değerinden çıkıyor her sabah kahvaltısını eksik etmem akşam yemeğini geciktirmem tatlı seviyor diye helva bile olsa dahi yapmaya uğraşıyorum millet hamile olur kocasını yanına yaklaştırmaz ben onun için giyinip süsleniyorum 37 haftalık oldum hala boş bırakmıyorum onu ama gözünde hiçbir değerim yok yapmayım diyorum bu sefer daha kötü oluyor aramız ama gerçekten çok bunaldım artık ya bana da yazık değil mi
Canim Allah yardimcin olsun maddi sikinti erkekleri daha cok etkiliyor belki kendini yetersiz hissediyordur
tabi sana karsi olan tavirlari yanlis bebegin geldiginde hersey farklilasir insallah...
Canim gule gule buyut hayirli saglikli evlatlardan olsun... darisi pzrtesi insaallah bana spinal mi epiduralmi oldun rahat miydi ameliyatin daha ben karar veremedim...kızlar 10 da aldım kızımı kucağıma çok şükür ikimizde iyiyiz 3.200 gram 53 cm boyumuz var normal olmayacakmış kafasıyla birlikte elinide sokmuş doğum kanalına elinde kordon dolanması olmuş
2 defa emzirdim bile maşallah memeye çok güzel yapıştı sütümde geldi herşey çok güzel darısı bekleyenlerin başına
Kızlar dün gece suyum geldi açılma ve sancim yok hala bebeğin basi yukarda doktor suni ise yaramaz sezeryan olmam gerektiğini söyledi inşallah benim için de bebeğim içinde doğru bi karardir dualarinizi eksik etmeyin
Yok bende ona baktım renk yok hafif yeşilimsi ama öle kırmızı falan değil doktoru arayıp sormak istemedim
Salata istedim ama içine turp ve lahana koymuşlar ben de iki gündür yiyordum bir gaz oldu anlatamam yaw. Hiç Düşünen yok. Pişman oldum yediğime. Buğday salatası istedim bu kez yapılmış yeşillikli falan.
Nst için gittim,ağrılarım çıktı ,alttan muayene oldum ama açılma falan yokmuş.. Muayeneden beri de kanamam oluyo,çatı muayenesinde olmamıştı hiç.. Normaldir diye dr umu da aramadım.. Zaten doğuracak gibi hissetmiyorum da.. Stres tavan
Kızlar moralim çok bozuk benim hiç tadım kalmadı hamileliğimin başından beri rahatsızlıklarım psikolojimi bozdu zaten bir yandan işten de çıkarmışlardı beni ve şu o günden beri maddi durumumuz da çok sıkışık kızıma bir hastane çıkışından başka bişey alamadım o kadar üzülüyorum ki anlatamam ben böyle şeyleri çok dert eden biri değilim eşime de yük olmadım canım birşeyler aşerdiğinde anneme gidip söyledim eşime bile diyemedim ama eşim bunları hiç görmüyor üstüne üstlük akşam bana ben sana demiştim canın birşey isterse almam diye diyor ailesinin durumu çok iyi ama biz istemiyoruz daha doğrusu isteyemiyoruz çünkü vermedikleri halde bile söylenen biridir kayınvalidem ne yapsam yaranamıyorum anlayacağınız kendileri gidip almışlar kıyafet nevresim beşik falan bana söyleyen soran yok gel beraber bakalım diye gidip kıpkırmızı bir puset almışlar hiç sevmem kırmızıyı birde ama bana soran yok eşimede rengini değiştirelim diye deyince laf yedim o kadar bunaldım ki artık sabır sabır nereye kadar bilmiyorum işten çıkarıldığım halde gidip telefon aldı kendine faturalı hatla hâlâ onu ödüyoruz ayda ben birşey isteyince para yok ama o kadar sıkıldım ki istediğim şey kendime de değil hamile kıyafeti olarak bile bi tshirt alabildim sadece kendime ama ben onun gözünde hâlâ iyi biri değilim hâlâ söylediklerim bir kulağından girip değerinden çıkıyor her sabah kahvaltısını eksik etmem akşam yemeğini geciktirmem tatlı seviyor diye helva bile olsa dahi yapmaya uğraşıyorum millet hamile olur kocasını yanına yaklaştırmaz ben onun için giyinip süsleniyorum 37 haftalık oldum hala boş bırakmıyorum onu ama gözünde hiçbir değerim yok yapmayım diyorum bu sefer daha kötü oluyor aramız ama gerçekten çok bunaldım artık ya bana da yazık değil mi
Bebişin yatırırken kollarını kundak gibi battaniyeye sıkıştırıyor musunuz? Yoksa Açıkta kalıyor mu? Ben açıkta bırakıyorum ama eşim kolları kıpırdayınca Uyanıyor kundak gibi sar dedi.
Bu kız benimle dalga geçiyor, yukarı çıkmış kanaldan, nstde sancı da çıkmadı yine doğmadı dr ilaç ve suni sancı da işimize yaramaz beklemeye devam
Gonlunu ferah tut birsey yoktur insallah canimKalp atisi 120-140 arasi kötü cikan düzen yani arada duruyo Yins atiyo. Doktorun demesine kalp frekansi iyi degil. Ondan kendileri Karar vermek istemedi uni yolladilar orda bakilcak.
Hergün her gece ediyorum zaten inşallah kızımın doğumuyla herşey çok iyi olur maddi sıkıntılar olsa keşke tek meseleCanim benim en mutlu zamnlrnda boyle uzulmen hic adil değil ama Iste hayatin gercegi mi ne diyelim boyle ornkler cok yurdum erkklerinde. Maddiyata Takilma rabbim.buyuk ummadik yerden getriyor nasibini de ailevi iliskiler konusunda dilerim esinin tavri degisr de seni incitmez daha fazla. Bol bol dua et doğumda
hayat bize hep güzel şeyler getirmiyor canım ama bebeğine alamadıkların için üzülme Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 50 tl.lik olmaz 5 tl.lik olur hiç dert etme... kızın senin parçan sizin aranızdaki bağ başka hiç kimseyle olamaz baba dahil aranızda oluşan oluşacak bağa güven lütfen bu bağ parayla satın alınabilecek birşey değilBunların hiçbirini geçmeyecek işte biliyorum farkındayım ben kızıma istediğini alamayacağım ama babannesi dedesi alacak kızım benden kopacak hepten onlara gidecek daha çok bu düşünce bile üzüyor beni yeteri kadar
Sarınca daha uzun uyuyor.K.validede bazen sarıyor ama ben kıyamıyorum nedense ama sarıncada rahatsız olsa ağlar heralde
çok ayıp ediyormuş2.5 yıllık evliyim Evet çok konuştum ama bana her defasında işine gelirse diyor kestirip atıyor işine gelmiyorsa kapı orda diyor beni daha da çok üzüyor
Pazartesiye ne kaldı dayanBugün de doğuramadıkyine dısarlardaydim yuruduk geldik deniz havasi aldik. Buyukler de olunca cok randimanli bir yuruyus yapamadim gerci. Bugun ahududu yapragi cayina basladim plates topunu sisirdikk biraz da onunla calisayim bari. Napcagimi sasirdim ümitle bir isaret ariyorum. Rabbim buyuk vardir bildigi. Disim dehset agriyor kulagima vuruyor artik bu agrilardan ötürú dayanmk daha da zor geliyor
eşine hak vermemek elde değil ama günün güzel haberi herşey yolunda çok çok şükürBugün başka bir dr gittik.Baktı şöyle dedi.Her şey yolunda hiç bir sıkıntı yok muhtemel doğum 15 şubat gelmezse 25 şubata kadar beklerim uyarılacaksa da o zaman uyarılır dedi.Hiçç sorun yok bebek normal sen çok kilo bile almamışsın sporunu yapmışsın bu bebeği normal doğurturuz rahat ol dedi. Sevindik fakat üniv de hoca bu dr akşam çalışıyor sadece, doğuma gelebilir mi aradığımda bilemedim.Bir de 39 haftadır gittiğim dr bırakıp şimdi bunaa mı geçeyim.Dere geçilirken at değiştirilir mi ?Eşim de diyor ararız ilk dr u bize sormadan ne düşünürsünüz diye,"uyarırız olmazsa sezaryen tarihi veririz" yaklaşımız yüzünden başka dr bulduk diyelim diyor.Bu bize saygısızlık 9 aydır özel muayenehaneye geliyoruz bu tavrı kimse haketmez diyelim diyor.Fena bilenmiş anlaşılan beyim :)
Canim esin evlendiginizden beri mi boyleydi sonradan mi degisti2.5 yıllık evliyim Evet çok konuştum ama bana her defasında işine gelirse diyor kestirip atıyor işine gelmiyorsa kapı orda diyor beni daha da çok üzüyor
Bugün başka bir dr gittik.Baktı şöyle dedi.Her şey yolunda hiç bir sıkıntı yok muhtemel doğum 15 şubat gelmezse 25 şubata kadar beklerim uyarılacaksa da o zaman uyarılır dedi.Hiçç sorun yok bebek normal sen çok kilo bile almamışsın sporunu yapmışsın bu bebeği normal doğurturuz rahat ol dedi. Sevindik fakat üniv de hoca bu dr akşam çalışıyor sadece, doğuma gelebilir mi aradığımda bilemedim.Bir de 39 haftadır gittiğim dr bırakıp şimdi bunaa mı geçeyim.Dere geçilirken at değiştirilir mi ?Eşim de diyor ararız ilk dr u bize sormadan ne düşünürsünüz diye,"uyarırız olmazsa sezaryen tarihi veririz" yaklaşımız yüzünden başka dr bulduk diyelim diyor.Bu bize saygısızlık 9 aydır özel muayenehaneye geliyoruz bu tavrı kimse haketmez diyelim diyor.Fena bilenmiş anlaşılan beyim :)
Pazartesiye ne kaldı dayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?