2015 Şubat Anneleri

Ilki degil de son gelen sancilar 45 saniye suruyordu sanırım 5 10 dkda bir seklinde

ilk gelenler muhtemelen daha kisa sürelidir hayirdir simdii noliii
Tamam o zaman panik yok kız öle yokluyo heralde belime gelmiyo bide kasıklarıma elektrik çarpıyor sanki hazırlık yapıyo pazartesiye

Teşekkür ederim ilgilenen herkese. Artık daha rahatım...

[QUOTEcaninia, post: 39287588, member: 341682"]Kızlar bir şey sorcam
Göbek düşmek.üzere 10 günü geçti ama dibinde iltihap gibi bir şey var.
Çok canım.sıkıldı.[/QUOTE]
Canim hemşire bir arkadaşimvar bebeği 1 aylik ssuan, göbeği iltihaplanmisti onu aradim kesinlikle su deydirmesin desi. Bide korkutmak istemem ama koku varsa karın içine kadar ilerleyebilir dedi yanlış hatırlamıyosam sen kokuyo yazmıstin biseylemi kapatmistin banyo öncesi belki de ondandir ama bi göstersen iyi olur
Benim oğlumun da göbeği kaniyordu düştükten sonra Dr gösterim bi krem verdi 2 günde geçti

Açıkta bırakıyorum ben

Kızlar doktor kontrolüm pek iç açıcı değildi bugün.
Beni daha önce hep uyarıyordu bebeğin kilosu konusunda 3930 olmuş kızım, karın çevresi 2 hafta önde görünüyor (daha önce 1 hafta gerideydi sonradan yakalamıştı haftasını). Son bir haftada birden artış olmuş, suyu da artmış. Şekerini kontrol edemiyo musun diye fırça attı doktorum. Halbuki geçen hafta insülin miktarını arttırmıştık ama Ablamlar gelince diyetime uyamadım ondan oldu galiba Salıya tekrar çağırdı, sonra cumaya da gelirsiniz karın çevresi ölçümündeki ani artış devam ederse normal doğumda sıkıntı yaşarız dedi.
Sıkı diyete giriyorum bende artık napayım.

Bugün kontrole gittim kizlar..
Dr nst kagidina bakinca gizun aydin doğumun bqslamis ben suyuna bakayim hemen digumhaneye in kontrol etsinler dedi.
Bebek ters deyince isin boyutu değişti. + - 10 gün ekle doğum tarihine dedi..
Suyu iyi bekleyebiliriz doğum başlayana kadar dedi. Çünkü devlet hastanelerinde kendiliğinden doğum başlayana kadar müdahale edemeyiz haaa ben daha fazla beklemek istemiyorum derseniz hemen sezeryanla doğumolur ama bebek sanciyla ddönebilir dedi.. Arastirma hastanesine gidip birde orda muayene olun detay ki bakilsin dedi neye bakilacaksa bunların ggörmediği ..

Dedim ya kakasi ki yerse biz beklerken ?? Bebeklerin %60 i doğmadan önce kakasini yapar buda tehlike oluşturmaz dedi.

Kisacasi 1 aydan beridir israrla doğum sancimin olduğunu söylemelerine rağmen doguramiyorum..
Annem de güzel yorumlarıyla beni perişan etmeye devam ediyor.. Geleli 10 gün oldu. Sen gününü bilmiyon yoksa dogardi diyo. Durup durup bi ddogursaydin DA gitseydik,isim çok bilmem ne..

Herşeyi geçtim de ben aglaya aglaya temizlik yaoacam diye ugrasirken annem. Bi demlik cay demleyip esra erol eşliğinde keyif yapmiyomu yyeminederim kahroluyorum. Bu kadar mmerhametsiz ligi hak edecek ne yaptim ben.. Sürekli agliyorum VC de banyoda balkonda farketmesinler diye.. Tarifsiz derecede sancilarim var.. Esim sürekli pesimde sen otur ben yaparim diyo. Ben oturuyorum annem oturuyor esim yazik yemek hazirlicam kahvalti haxirlicam diye uğrasiyor kalkiyim yardim ediyim demiyor.

Allah bana merhamet etsin bitsin artik su hamilelik vallahi ne fiziki ne ruhi dayanacak gücüm kuvvetim kalmadi..

Canim esin evlendiginizden beri mi boyleydi sonradan mi degisti
Değişti malesef beni çok seven çok kıskanan eşim sevdiğini bile söylemiyor artık dışarda yanında bile bulunmamı istemiyor ona yemek yapayım işlerini yapayım ilgileneyim canı isteyince ama ben ondan birşey istemeyeyim eve gelip zaten bütün akşam bilgisayar başında bir muhabbetimiz bile yok ki

Vitamin alıyorsan bırak hemen o vitaminler kilo aldırıyor bebeğe

dil sorunu varsa kaçari yok gelecek seninle
tercume yapmayi bari unutmasaa : )

benimkinin umrunda deil valla canimin acimasi herkes nasil doguruyorsa oyle dogurursun diyor
anne olmak kolaymi$mi$, bosuna mi cennet analarin ayaklari altindaymis falan filan

Annen gitse ya
bebek doğduktan sonra gelseydi o zmn
Ne eziyettir

Ya aslına bakarsan ben ikisinden de korkuyorum da doğal olan olsun istiyorum, doğum sonrası bebek içinde benim içinde bu daha iyi olacak öyle düşünüyorum.
Sezeryanı tavsiye edenlere sözüm yok da, belki onların haklı gerekçeleri vardı yada sonrasında sıkıntı yaşamadılar.
Ama sırf kendileri sezeryan oldu diye her konuştuğumuzda " şekerinde var riske atma bekleme sezeryan ol" diye baskı yapmalarını anlamıyorum. Ablam bide bir arkadaşım yapıyorlar bunu, tlfnlarını açasım gelmiyor artık

Şimdi sana yazıyodum ne yaptın diye sonuç ne ne dedi doktor beklicekmisin daha anneni de takmamaya çalış stres engelleyebilir

Annenin sana şimdi faydası yok doğumdan sonrada olmaz, gitsin daha iyi.
Gelmese şimdiye doğururdun stres yaptı sana

Vitamin alıyorsan bırak hemen o vitaminler kilo aldırıyor bebeğe
Vitamin hiç kullanmadım

esin hakli kollarindan uyanabilir
ben kizimi sarardim o dedigin gibi, alisincada sarmazsan uyumuyor : )
sadeec kollaini sbaitleyip sarardim kundak sayilmiyor ama benziyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…