hadi yaaYok bakarsam açılır manasında değil.açıklık olabilir vardır ama sancin yoksa anlamı yok manasında dedi.
hayirlis neyse o olsun canim sagliklica gelsin yavrunBırdayım canım. Kontrole gittik bugn. 1 cm bile aşağı inmemiş dedi. 38 de inmesi gerekiyormuş normalde. 39+2 yiz hiç bi ses seda yok. Tekrar alttan muayene etti pelvs baş uyumsuzluğu var ddi. Yüzde 5 normal doğum yapabilirsin ddi. Yarın geldi geldi . Gelmedi pazartesi suni sancı verilcek. Ne çk hayal ederdim sancıyla arabada hastaneye gitmeyi oldu bittiye gelip doğurmayı. Bugnkü çatı muayenesinde hiç kasmadım hiç acımadı. Alışmıştımda yani. Normal doğum fikri çok kafama yatmıştı yenmiştim korkularımı. Ama olmayacak galiba.. Velhasıl yarın 2 kişilik aile oluşumuzun son gnü. Bir sonraki gn 3 kişi olacağız inşaAllah.şu an süte odaklanmış durumdayım. Bolbol emzirmek istiyorum. Umarım bu hevesim yarıda kalmaz. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun
Yok cnm bisiye üzülmedim nazar oldu yavrucumaaNeva tacmin biseye mi uzuldun sıkıldn sut geldiği gibi birden gitmez oyle bir sıkıntısı mi var kuzunun ki sakin ol ki o da gerilmesin. Bol bol okuyun yavruyu gecer stres ypma yeter ki dün bir bugun iki kuzum
Acil.l.doktoruydu bisey demedi canim bende ole dusndumGecmis olsun canim. Kurdesen mi olmussun
Bilmiorm ama kesin nazara geldik simdi asla almio memeyi mama veriorum az az memeyede zorluyorum bakalim nooolcakseni ynina gelip goren birinin nazari degmistir. Emzirme baskasinin yaninda
ilik sut içsen bal katip ?Yağmurda üşütmüşüm bugün. Boğazım acıyo kaşınoyo gbi. Çok halsizim. Ne yiyip ne içsem ? Böyle doğuma girmek zor olur
Sıkıldım çok yahu kızda çıldırdı içerde karnımı oyuyor benim kanka nerde S serefraz85 kız Paris'e mi gittin
Amin..insallah sag salim alırsın kucağına. ..alırız geride kalan hepimiz insalllah..Bırdayım canım. Kontrole gittik bugn. 1 cm bile aşağı inmemiş dedi. 38 de inmesi gerekiyormuş normalde. 39+2 yiz hiç bi ses seda yok. Tekrar alttan muayene etti pelvs baş uyumsuzluğu var ddi. Yüzde 5 normal doğum yapabilirsin ddi. Yarın geldi geldi . Gelmedi pazartesi suni sancı verilcek. Ne çk hayal ederdim sancıyla arabada hastaneye gitmeyi oldu bittiye gelip doğurmayı. Bugnkü çatı muayenesinde hiç kasmadım hiç acımadı. Alışmıştımda yani. Normal doğum fikri çok kafama yatmıştı yenmiştim korkularımı. Ama olmayacak galiba.. Velhasıl yarın 2 kişilik aile oluşumuzun son gnü. Bir sonraki gn 3 kişi olacağız inşaAllah.şu an süte odaklanmış durumdayım. Bolbol emzirmek istiyorum. Umarım bu hevesim yarıda kalmaz. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun
Yok cnm bisiye üzülmedim nazar oldu yavrucumaa
Yağmurda üşütmüşüm bugün. Boğazım acıyo kaşınoyo gbi. Çok halsizim. Ne yiyip ne içsem ? Böyle doğuma girmek zor olur
oldugun ev kaç m² kiz nasil oyle volta atiyorsunnn :))Haha yok ya zor o iskendimi yürüyüse verdim gece gece evde volta atiyom benimki de biseyler yapiyor icerde umut fakirin ekmegi kivaminda bekliyorum yatip uyusam kızin isine mani olacakmisim gibi geliyor uykum var uyuyamiyom da ondan şuursuzca yuruyom bu saatte iyice sapittim
Bende işe yaramadı oHaha yok ya zor o iskendimi yürüyüse verdim gece gece evde volta atiyom benimki de biseyler yapiyor icerde umut fakirin ekmegi kivaminda bekliyorum yatip uyusam kızin isine mani olacakmisim gibi geliyor uykum var uyuyamiyom da ondan şuursuzca yuruyom bu saatte iyice sapittim
Ben varim :) doguramıyorum bi turlu dr.cum gecen hafta demisti ki cuma gunu gel bakalim asagiya inmisse suni sanci ve ilacla dogumu baslatalim, ama inmenin i'si yoktu bir hafta daha bekleyelim dedi. Indi indi yoksa mecburi sezeryan.her ikimiz icin de hayirlisi ve sagliklisi ne ise o olsun diyorum.Pufff sözde doğuma 9 gunum var bende hicbir belirti yok.hamileligimin başından beri agrim sizim olmadi.dağ tepe gezdim.bir tek sirt agrisi yasadim.simdi oda yok.gobegim hala yukarda.cokta buyumedi.eşim bile diyo artik sen hamile değilmisin acaba diye.boyle olan varmi.ne zaman dogurcam benn
oldugun ev kaç m² kiz nasil oyle volta atiyorsunnn :))
Bende işe yaramadı opkass a yazdım çayda varmış onu demedi onu sölicek bakalım bizim çocuklar gece harekete geçiyor takla atıyo sanki içerde çıldırdı canımı yapıyo artık
Hatunlar napıyısunuz? Foruma girer girmez baktığım kişilerfyz35 S serefraz85 :) doğurun artık hayırlısıyla:) bugün ilk kontrolü vardı kızımın. Kan uyuşmazlığından az bi sarılığı varmış.
Genel olarak iyi çok şükür. Emiyor, gece yatmadanda mama veriyorum 1 veya 2 ölçek. Benim bandajım açıldı bugün. Herşey gayet iyimiş. Bizden haberler böyle:)
Ya ben diyordum ne olacak sanki kalırım uykusuz, bben dayanıklıyımdır falan.gece gunduz olayini karistirmis olmali
40 i çikinca duzelir derler ama basima gelmedigi için tam çozumunu bilemiycem
gunduz uyanik tutabilsen duzelir ama oda zor biraz çok kuçuk daha , napsan uyur yeni dogan bebek
Ok anladım canım evin uzakmı ... Durumunu tam nilmiyorumEvimde olsam hic stres yapmiycam dursun istedigi kadar da deplesmandayiz bi aydir artik duzen muzen kalmadi. Buyuk kizim iyice cigrindan cikti evdekilerin sabri tahammulu azaldi. Esimin de izni az biyandan sayili gün gecip gidiyor. Acele faktörum bundan yani yoksa iki tane bebe daha zor
Maşallah senin tombik de çok tatlı.Hatunlar napıyısunuz? Foruma girer girmez baktığım kişilerfyz35 S serefraz85 :) doğurun artık hayırlısıyla:) bugün ilk kontrolü vardı kızımın. Kan uyuşmazlığından az bi sarılığı varmış.
Genel olarak iyi çok şükür. Emiyor, gece yatmadanda mama veriyorum 1 veya 2 ölçek. Benim bandajım açıldı bugün. Herşey gayet iyimiş. Bizden haberler böyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?