2015 Şubat Anneleri

Yok bakarsam açılır manasında değil.açıklık olabilir vardır ama sancin yoksa anlamı yok manasında dedi.
hadi yaa
o zaman pzartesi açiklik çikarsa ben hiç kâle almayim : )
4 cm e kadar $ansimiz var diyorsun yani :)

bende 2 cm den sonra hizli açilliyor ama bakalim bu sfeer nasil olucak ..

hayirlis neyse o olsun canim sagliklica gelsin yavrun

sutude takma , oluruna birak
herkes emziriyor bak burda doguranlardan emziremeeyn yok galiba ben dikkat etmedim oyle bi yoruma
emzirmek için stres yapmayacaksin, dinleneceksin ve bol sivi tulteceksin gerekenler bunlar .. geriside bebeginin nasibi artik rabbim rizkini verir elbet ..

Sıkıldım çok yahu kızda çıldırdı içerde karnımı oyuyor benim kanka nerde S serefraz85 kız Paris'e mi gittin

Haha yok ya zor o is kendimi yürüyüse verdim gece gece evde volta atiyom benimki de biseyler yapiyor icerde umut fakirin ekmegi kivaminda bekliyorum yatip uyusam kızin isine mani olacakmisim gibi geliyor uykum var uyuyamiyom da ondan şuursuzca yuruyom bu saatte iyice sapittim

Amin..insallah sag salim alırsın kucağına. ..alırız geride kalan hepimiz insalllah..

oldugun ev kaç m² kiz nasil oyle volta atiyorsunnn :))

Bende işe yaramadı o pkass a yazdım çayda varmış onu demedi onu sölicek bakalım bizim çocuklar gece harekete geçiyor takla atıyo sanki içerde çıldırdı canımı yapıyo artık

Ben varim :) doguramıyorum bi turlu dr.cum gecen hafta demisti ki cuma gunu gel bakalim asagiya inmisse suni sanci ve ilacla dogumu baslatalim, ama inmenin i'si yoktu bir hafta daha bekleyelim dedi. Indi indi yoksa mecburi sezeryan.her ikimiz icin de hayirlisi ve sagliklisi ne ise o olsun diyorum.

Hatunlar napıyısunuz? Foruma girer girmez baktığım kişiler fyz35 S serefraz85 :) doğurun artık hayırlısıyla:) bugün ilk kontrolü vardı kızımın. Kan uyuşmazlığından az bi sarılığı varmış.
Genel olarak iyi çok şükür. Emiyor, gece yatmadanda mama veriyorum 1 veya 2 ölçek. Benim bandajım açıldı bugün. Herşey gayet iyimiş. Bizden haberler böyle:)

oldugun ev kaç m² kiz nasil oyle volta atiyorsunnn :))

Yani cok asiri buyuk olmasa da büyük sayılır turkiye ortlmasina göre. Koridor uzun git gel yapıyorum daha çok

Bende işe yaramadı o pkass a yazdım çayda varmış onu demedi onu sölicek bakalım bizim çocuklar gece harekete geçiyor takla atıyo sanki içerde çıldırdı canımı yapıyo artık

Ben iki gundur ahududu yapragi cayi iciçiyorum Karanfil ve tarcin cayi da tetikliyormuS. Bi de ada cayi
Benimki bugun degisik cabaliyor ininşallah kanala yerlesmeye ugrasiyordur. Habire de tuvalete tasiniyom bagrsaklar idrar yollari full mesaide bu gece:)))

valla duamiz umudumuz o cicim insallah rabbim bizi de sagsalim gonlmuzdeki gibi dogumlrla kurtarsin. Guzel haverlerinize de kocaman masallah

gece gunduz olayini karistirmis olmali
40 i çikinca duzelir derler ama basima gelmedigi için tam çozumunu bilemiycem
gunduz uyanik tutabilsen duzelir ama oda zor biraz çok kuçuk daha , napsan uyur yeni dogan bebek
Ya ben diyordum ne olacak sanki kalırım uykusuz, bben dayanıklıyımdır falan.
Öyle değilmiş meğer. Uykusuz memeyi çektikçe içim geçiyor resmen gözlerimi açamıyorum

Ok anladım canım evin uzakmı ... Durumunu tam nilmiyorum

Maşallah senin tombik de çok tatlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…