Ya ben diyordum ne olacak sanki kalırım uykusuz, bben dayanıklıyımdır falan.
Öyle değilmiş meğer. Uykusuz memeyi çektikçe içim geçiyor resmen gözlerimi açamıyorum
Ok anladım canım evin uzakmı ... Durumunu tam nilmiyorum
Gece sağdığın sütü vermiyorsun değilmiAnneler benim kızım sabahtan akşama kadar uyuyor
Ve sabaha kadarda ayaktayız
Aynı durumda olan, bunun çözümünü bilen var mı? Gece emzirip yatağa koyup, peşinden bildiğim bütün duaları okuyorum artık uyanmasın dıye ama Mız Mız fırlayıp kalkıyor,kucağımda uyusun istiyor.sabah altıda ancak uyuyor.
Uzak canim akdenizdeyim normalde dogum icin istanbula geldim[/QUOTE
O bayağı uzakmış o zaman haklısın ne dıyım... Yer silmeyi dene biraz hızlandırır ... Hemde annen memnun olur :))
Adımız çıktı resmen biz doğurmuyoruz çok istiyoruz bizde inşallah hayırlısıyla kurtulalım senin kızçene de maşallah Allah nazardan korusunHatunlar napıyısunuz? Foruma girer girmez baktığım kişilerfyz35 S serefraz85 :) doğurun artık hayırlısıyla:) bugün ilk kontrolü vardı kızımın. Kan uyuşmazlığından az bi sarılığı varmış.
Genel olarak iyi çok şükür. Emiyor, gece yatmadanda mama veriyorum 1 veya 2 ölçek. Benim bandajım açıldı bugün. Herşey gayet iyimiş. Bizden haberler böyle:)
Sen sakin ol bence nazar diye şartlama kendini o alır meemeyi.Bilmiorm ama kesin nazara geldik simdi asla almio memeyi mama veriorum az az memeyede zorluyorum bakalim nooolcak
Canım hiç öyle düşünme. Erkekler anlamıyor bu tür şeyleri. Çatı muayenesini yapmak zorunlu değil zaten. Doğum başladığında bile yapılabilen bişey, hem ozmn acı da duymuyosun. Bende bu konularda biraz sıkıntılıyım. Ameliyattan önce dedimki hemşireye, sondayı ameliyathanede takın. Yok dedi hazır olman lazım. Ben kendimi kasıyorum zor olacak dedim, hallederiz dedi. Sonuç benim canımı yaktı, yarım saat sonra geldi baktı olmamış sonda kendini çok kastın dedi. Ameliyathanede takarız dedi. Eee madem orada yapılabiliyor beni niye geriyosun. Allah affetsin ama ne laflar saydırdım arkasından. Eşimde diyo abartıyosun, gel dedim sana sokalım:)Kizlar bugun kontrol vardi dr cati muayenesi yapacakti ama canim o kadar acidi ki yapamadi odadan ciktik esim bi ton laf soyledim bi sıkamadın disini o anlik aci sonra unutacaktin bilmem ne iyice moralim bozuldu tekrar gittim sonuc yine ayni yine can acisindan baktiramadim yine cok kastim kendimi velhasil p.tesi sabahtan gidicem anestezi dr'u ile gorusucem gun icinde de sezeryan olucam esimin laflarindan cok moralim bozuk bebegim icin sıkamadim kendimi ne bicim anne olucam ben diye kendimi yiyorum...
Senin kız da cidden zor çocukmuş her şeyi görmüşsünüz bu zormayacak.sanırımBi aya kalmaz alisir vucudun o tempoya kolay değil ama insan bedeni uyumlaniyor bisekilde. Yine benim büyük kızanı diycem ama sekiz ayina dek sabah ezanindan once uyumazdi asla geceleri uyanik gündüzleri uyurdu fosur fosur. Hatta ben yasinda ise dondugumde bile en makul iki gibi yatisa baslamisti ki beni uyutmayan bebe bakiciya kiyak yapip gunduz 3-4 saat uyur ben isten gelince ayilirdi. Bazen gece gunduz ters otruyor kuzularda zor oluyor haliyle iinşallah seninki duzelir tez
Kizlar bugun kontrol vardi dr cati muayenesi yapacakti ama canim o kadar acidi ki yapamadi odadan ciktik esim bi ton laf soyledim bi sıkamadın disini o anlik aci sonra unutacaktin bilmem ne iyice moralim bozuldu tekrar gittim sonuc yine ayni yine can acisindan baktiramadim yine cok kastim kendimi velhasil p.tesi sabahtan gidicem anestezi dr'u ile gorusucem gun icinde de sezeryan olucam esimin laflarindan cok moralim bozuk bebegim icin sıkamadim kendimi ne bicim anne olucam ben diye kendimi yiyorum...
Senin kız da cidden zor çocukmuş her şeyi görmüşsünüz bu zormayacak.sanırım
Çok teşekkür ederim cnmGecmis olsun canim ihlamur ic varsa bogaz pastili al bitane ilerlemesin.
Onu yaptım ıhlamur içtim . Sizin bi çorba tarifiniz vaedı o nasıldı ?ilik sut içsen bal katip ?
erken dogarsa korkumuz sizlerde doguramamaya donustu.hadi bir avazda insallhYalniz dün gece cok ümitli idim ben biseyler oluyor diye. Kızanim asagi acayip baski yapti sag taraftaki kasık kemigini kiracak gibi ittirdi durdu. Arada keskin bicak batmalari oldu ayy diye yerimde ziplatan. Boyuna yürüdüm hafif hafif belim agridikca oh ohh cok şükür yok mu aarttiran diye sevindirik oldum hatta. Sonra uykuya yenik düştüm uyudum film bitti tık yok daha uyudu icerde zilli kandirdi anneyi
Acaba doğum kanalına mı girdi ki senin kız. Sen yürüyüşlere devam et haftaiçi bu iş tamamdırYalniz dün gece cok ümitli idim ben biseyler oluyor diye. Kızanim asagi acayip baski yapti sag taraftaki kasık kemigini kiracak gibi ittirdi durdu. Arada keskin bicak batmalari oldu ayy diye yerimde ziplatan. Boyuna yürüdüm hafif hafif belim agridikca oh ohh cok şükür yok mu aarttiran diye sevindirik oldum hatta. Sonra uykuya yenik düştüm uyudum film bitti tık yok daha uyudu icerde zilli kandirdi anneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?