2015 Şubat Anneleri

Ya ben diyordum ne olacak sanki kalırım uykusuz, bben dayanıklıyımdır falan.
Öyle değilmiş meğer. Uykusuz memeyi çektikçe içim geçiyor resmen gözlerimi açamıyorum

Bi aya kalmaz alisir vucudun o tempoya kolay değil ama insan bedeni uyumlaniyor bisekilde. Yine benim büyük kızanı diycem ama sekiz ayina dek sabah ezanindan once uyumazdi asla geceleri uyanik gündüzleri uyurdu fosur fosur. Hatta ben yasinda ise dondugumde bile en makul iki gibi yatisa baslamisti ki beni uyutmayan bebe bakiciya kiyak yapip gunduz 3-4 saat uyur ben isten gelince ayilirdi. Bazen gece gunduz ters otruyor kuzularda zor oluyor haliyle iinşallah seninki duzelir tez

Gece sağdığın sütü vermiyorsun değilmi

Off yeter bu kadar volta gidip uyuycam ben valla yoruldum gezeleyip durmktan hadi yarin ola hayrola. Herkese hayırlı geceler

Bugün nst girdim hiç bişey yok ... Normalde kasılmalarım oluyor ama nst gırince hiç bi kasılma tas kesilme yok karnımda neyse benimki DURSUN biraz daha ... Doktor yarın geliyor Türkiye ye en azından aklım rahata erecek

Kizlar bugun kontrol vardi dr cati muayenesi yapacakti ama canim o kadar acidi ki yapamadi odadan ciktik esim bi ton laf soyledim bi sıkamadın disini o anlik aci sonra unutacaktin bilmem ne iyice moralim bozuldu tekrar gittim sonuc yine ayni yine can acisindan baktiramadim yine cok kastim kendimi velhasil p.tesi sabahtan gidicem anestezi dr'u ile gorusucem gun icinde de sezeryan olucam esimin laflarindan cok moralim bozuk bebegim icin sıkamadim kendimi ne bicim anne olucam ben diye kendimi yiyorum...

Adımız çıktı resmen biz doğurmuyoruz çok istiyoruz bizde inşallah hayırlısıyla kurtulalım senin kızçene de maşallah Allah nazardan korusun

Bilmiorm ama kesin nazara geldik simdi asla almio memeyi mama veriorum az az memeyede zorluyorum bakalim nooolcak
Sen sakin ol bence nazar diye şartlama kendini o alır meemeyi.
Bendr ne zaman gerilsem almıyordu şimdi hep sakin davranıyorum.

Canım hiç öyle düşünme. Erkekler anlamıyor bu tür şeyleri. Çatı muayenesini yapmak zorunlu değil zaten. Doğum başladığında bile yapılabilen bişey, hem ozmn acı da duymuyosun. Bende bu konularda biraz sıkıntılıyım. Ameliyattan önce dedimki hemşireye, sondayı ameliyathanede takın. Yok dedi hazır olman lazım. Ben kendimi kasıyorum zor olacak dedim, hallederiz dedi. Sonuç benim canımı yaktı, yarım saat sonra geldi baktı olmamış sonda kendini çok kastın dedi. Ameliyathanede takarız dedi. Eee madem orada yapılabiliyor beni niye geriyosun. Allah affetsin ama ne laflar saydırdım arkasından. Eşimde diyo abartıyosun, gel dedim sana sokalım:)

Senin kız da cidden zor çocukmuş her şeyi görmüşsünüz bu zormayacak.sanırım

Canim öyle düşünüp üzme kendini esin karsidan ne anlayacak ki aslinda sıkmıyor olsan kendini cidden zor bisey yok ama demek ki bilinçaltında bunla ilgili bi gerginlik tedrginlik olmusmus hakkında hayırlısı olsun

Senin kız da cidden zor çocukmuş her şeyi görmüşsünüz bu zormayacak.sanırım

oyleydi valla cok şükür büyüttük biseklde inşallah bu iki.numara annesine merhamet edecek akıllı uslu sakin büyüyecek

Gece kimsecikler yazmamis bidaha hayırlı sabahlar ola herkese.. güzel bir gün olsun cümlemize. Emmeyen bebeler emsin akmayan memeler süt dolup tassin uyuyamayan kuzular uyusun gazdan kivranan kuzular kolaycacik pirtlatsin ve tabii ki doguramayan hatunlar sancisi tutup kolayca bi avazda doguruversin inşallah saglikla

Yalniz dün gece cok ümitli idim ben biseyler oluyor diye. Kızanim asagi acayip baski yapti sag taraftaki kasık kemigini kiracak gibi ittirdi durdu. Arada keskin bicak batmalari oldu ayy diye yerimde ziplatan. Boyuna yürüdüm hafif hafif belim agridikca oh ohh cok şükür yok mu aarttiran diye sevindirik oldum hatta. Sonra uykuya yenik düştüm uyudum film bitti tık yok daha uyudu icerde zilli kandirdi anneyi

Günaydın çok uykum var :-( yatmak istiyorum ama vücudum izin vermiyor her yerim ağrıyor hepinize iyi hafta sonları olsun kızlar bebişlerinizle ailenizle

Gunaydin guzel anneler
Bebisinde hickirik bollugu olan var mi??niye oluyo ki benm oglusun hickirmaktan uykusu kaciyo artik

Erke
erken dogarsa korkumuz sizlerde doguramamaya donustu.hadi bir avazda insallh

Acaba doğum kanalına mı girdi ki senin kız. Sen yürüyüşlere devam et haftaiçi bu iş tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…