2015 Şubat Anneleri

Bebişin dili beyaz gözüküyor sütten mi yoksa Pamukçuk dedikleri mi bu?
Olabilir karbonatli su ile silmek iyi geliyor diye biliyorum.
doktorun tavsiyesiyle ben hergun bir kez sıcak su ile yıkadigim temiz bir bezle agzini siliyorum. Aslinda bu bolgiyi yazicaktim ama unutmusum...

canım yıkayın bence rahatlasın kuzucuk hem daha iyi dalar uykuya.
gaz için bebekler hareketsiz yattığı için sancılanırlar sezeryanda bile hemen yürütmelerinin sebebi o bağırsaklar çalışsın gaz cıksın diye
gün içinde bacaklarını büküp karnına doğru ittir kollarını çapraz yap birkaç defa spor yapmış olacak bu sayede
biz bile yemek yiyip yatsak yada hareket etmeden otursak hemen rahatsızlanırız midemizden bebeklerde hareket etmediğinden böyle oluyor

ozel hastane isin parasina bakar. Anestezi uzmani iyi mi yoksa siradan biri mi. Cok onemli. Avrupadaki gibi surekli uygulanan birsey olsa tecrubeli olsalar guvenirim de. Yani bu senin kararin. Esin dr n diyorsa o demesin. Her dr baska sey diyor napacagiz ortada mi kalacagiz hangisi icine siniyorsa onu yap

dun dinçtim ama bugun yorgunumm
gidip biraz yaatyim , ogleden sonra yogun olaack benim için ..

yorgunlukdan aksama doguruyormusum bide, simdide karnim agruyo zaten
Nasil agriyo karnin. Bir benimki agrimiyor.
Sular yok zaten temizlikci gelecekti gelme dedim su akmayinca napcak
Cok gerginim yaaa

Yikayin canim rahatlasin kuzu. Banyo yaptirdiginiz yere ufo gibi birsey acabilirsin ev serinse.
5 dk da bnyosu bitmis olsun soyunma giyinme dahil. Usumez korkma. Su ve uyku buyutur bebekleri

iste tam benim kafadan biri :))
Ben de ilkini hicbirsey almadan dogurdum. Ikincide de istemiyorum ins gonlume gore bir dogumum olur

Babası yıkatmıyor yaw üşüyecek diye. Bir daha ısrarla Söyleyeyim bakalım.

Gececek canim bozma moralini. Normal dogurup oturup kalkamayan da oluyor. Nasip isi bu.

Canim biraz aciya dayanmaya calisip kalkip yurusen daha kolay atlaticaksin yatmaya devam edersen agtilarin daha cogalir.
tuvalete cikaboliyormusun yurursen gazinda olmaz yani bunlar dikis bolgene baski yapiyor olabilir.
Annen ve esine niye yuk olasin onlar sen iyi ol diye yanindalar.
bir banyo yapabilsen aslinda hem gogsunu sagarsin ki mutlaka bosaltmalisin ates bile yapabilir.
Bazi bunyelerde senin gibi zor atlatiyor Allah yardimcin olsun tez zamanda ayaklanir bu gunleei unutursun insallah

benim bebede de sakinlik oluyor. Belki kanala giriyorlardir yukarda tepinmek yerine.
Saglikla bir dogursaydik

Nasil agriyo karnin. Bir benimki agrimiyor.
Sular yok zaten temizlikci gelecekti gelme dedim su akmayinca napcak
Cok gerginim yaaa
adet sancisi gibi agrim var canim .. daha sertlesmedi ama uyandigimdan beri, ogleden sonra 2 kg undan manti yapicaz o zamana sakliyom herhalde sertlesmeleri : )

biraz sakin ol diycem ama sende dusunmekden bi hal oldun
herseyine oluruna birakmakdan baska çaren yok gibi
hayirlisi olsun insallah sizin için

Hmm adet agrisi gibi agrilarini bana yolla sen mantini yap :))
Annem gelecekti kar yagmis baya.
O gelmeden doguruvereyim pirt diye.
Elimde degil dr gerdi beni. Bir yandan rahatim 4500 ustu kilolu sayilirmis benimki pazt 3800 idi. Okadar almaz heralde son gunlerde. Bir de kanala giriyor sanki ya da ben kuruyorum kafamda hayali. Bel agrisi var bende de ara ara. Duzene de gircek ins

al senin olsun valla dogurmak gibi bi niyetim hiç yok benim :) elimde olsa keske ama neyseee :)
karbonhidrat tuketme sekeri tuzu kes kilo almaz insallah
açda kalma yani çocuga kilo aldirmiycam diye ama dikkat et bioraz iste
aç kalip guçsuz olursan masada kim ikinacak : )

Bende bugün mantı yaptım iyi mi üç yufka alabildim ama anca zaten iki kişiyiz iki seferde anca yeriz biz onu :) ama tek başına yapmam çok sıkıcı

Biraz korkunç ama bol bol yaptır o hareketleri evet rahatlıyorlar, internette çok güzel yeni doğan masajları ve egzersiz videoları var ben onlara bakıyordum hoşlarına gidiyor bi gevşiyor bıdıklar :) bi de karın üstü demişim ben de asıl sırt üstü oluyordu gün içinde bebeğin uyanıkken arada sırt üstü yatırırsan sırt omuz boyun kasları çabuk gelişir ve gaza da iyi geliyor. Zaten ağlıyorlar çok duramıyorlar öyle hemen çeviriyorsun ama kızım 4 aylıkken yuvarlana yuvarlana evi turluyordu 5 aylıkken kollarıyla yerde sürünmeye başlamıştı öyle diyim faydası oluyor baya:) o yıkama işi zor cidden yıkasan bi dert yıkamasan da, ben de geçen sene kışın doğum yapmıştım yine, göbeği düşünce hemen yıkamıştım galiba ama yine yıkamaya çekiniyorsan bi tasa ılığa yakın sıcak suyla bezi alıp siliyordum çocuğu yumuşakça o da yine rahatlatıyordu ya da ben bi ferahlıyprdum :) kış bebeği bu açıdan çok zor neyse telaştan kaşla göz arası baharı getiririz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…