Olabilir karbonatli su ile silmek iyi geliyor diye biliyorum.Bebişin dili beyaz gözüküyor sütten mi yoksa Pamukçuk dedikleri mi bu?
Annem bir ara karın üstü yatırıp elleriyle ayaklarını Çapraz değdirdi Aklım çıkmıştı ama sonra gaz çıkarabilmişti. Öyle yapayım en iyisi. Bir de Göbüş yeni düştü yıkayalım diyoruz ama ankara çok soğudu kar var dışarda. Yıkamayı birkaç gün erteleyebilir miyiz yoksa hemen mi yıkanmalı?
ozel hastane isin parasina bakar. Anestezi uzmani iyi mi yoksa siradan biri mi. Cok onemli. Avrupadaki gibi surekli uygulanan birsey olsa tecrubeli olsalar guvenirim de. Yani bu senin kararin. Esin dr n diyorsa o demesin. Her dr baska sey diyor napacagiz ortada mi kalacagiz hangisi icine siniyorsa onu yapNe guzel olmus senin icin insallah yine oyle olur :) benim esim de tam tersi aci cekmemek varken neden yapmayalim diyor bu kadar insan yapiyor. Bilmiyorum bazen cok korkuyorum bazen nedir yani onca kadin cekmis ben mi yapamayacagim diyorum.
Ben doktorumun tavrina sinir oldum. Ozel hastaneye en iyi doktora gidiyoruz her seyin en iysini yapmaya calisiyoruz o da bi dert. Devlet hastanelerinin durumu belli burda zaten. Valla aileden kadin dogumcu cikarmak lazim en guzeli bu doktorlara guven olmuyor hic bi zaman :)
Nasil agriyo karnin. Bir benimki agrimiyor.dun dinçtim ama bugun yorgunumm
gidip biraz yaatyim , ogleden sonra yogun olaack benim için ..
yorgunlukdan aksama doguruyormusum bide, simdide karnim agruyo zaten
Yikayin canim rahatlasin kuzu. Banyo yaptirdiginiz yere ufo gibi birsey acabilirsin ev serinse.Annem bir ara karın üstü yatırıp elleriyle ayaklarını Çapraz değdirdi Aklım çıkmıştı ama sonra gaz çıkarabilmişti. Öyle yapayım en iyisi. Bir de Göbüş yeni düştü yıkayalım diyoruz ama ankara çok soğudu kar var dışarda. Yıkamayı birkaç gün erteleyebilir miyiz yoksa hemen mi yıkanmalı?
iste tam benim kafadan biri :))Ben yurtdışındayım, epidurali doğum anında soruyorlar ister misin diye, ağrılar hafifkenden bi hemşire geliyor öbürü gidiyor neden almıyorsun epidural, dayanamazsın diyip duruyorlardı. Serum takılırken falan ahladım hemen "oo bu daha ne ki" diyorlardı, ama ben epidurali istemiyordum hem düşüncesi ürkütücü geliyordu hem düşük ihtimal de olsa yan etkilerinden korkuyordum hem de bu tecrübeyi en doğalından yaşamak istiyordum elimden geldiğince. Eşim de benle aynı fikirdeydi, neyse artık son saatlerde iyice dayanılmaz olmaya başlamıştı sancılar gelip açılmamı kontrol eden de yoktu. Tam son anda eşimin itirazlarına rağmen çağırdım hemşireyi epidural istiyorum eğer saatlerce bunu çekceksem dayanamam dedim. Eşim de suratını asıyor yanımda sanki kendi doğuruyor hemen internetten zararlarına bakmaya başladı yanımda sinir oldum iyiceneyse ben dedim ebeyi çağırın da bi baksın madem vaziyet nedir ona göre alıyım. Sonra 8 cm dedi ebe, ben de baktım bişey kalmamış doğuma sabrettim hiç pişman değilim ıkınmasını her şeyini hissediyorsun ve epiduralde annenin bebeği doğurduğu andaki bağlılık sevgi ve mutluluk hormonu daha az miktarda salgılanıyormuş ve daha birsürü yan etkisi var, eğer suni sancısız ya da normal sürecinde giden bi doğumsa epidurale gerek yok sabret derim. Dayanamazsın ne demek ayrıca allah bizi buna uygun yaratmış haşa doktorlar ne zannediyor kendilerini valla çok alemler :s çok konuştum sanırım ama şuan ikinci bebişimi bekliyorum en büyük duam yine normal sürecinde sağlıkla o tecrübeyi yaşamak. Belki mazoşistlik ama cidden o çıldırtıcı acıyı ve sonrasında gelen rahatlamayı heycanla bekliyorum :)
canım yıkayın bence rahatlasın kuzucuk hem daha iyi dalar uykuya.
gaz için bebekler hareketsiz yattığı için sancılanırlar sezeryanda bile hemen yürütmelerinin sebebi o bağırsaklar çalışsın gaz cıksın diye
gün içinde bacaklarını büküp karnına doğru ittir kollarını çapraz yap birkaç defa spor yapmış olacak bu sayede
biz bile yemek yiyip yatsak yada hareket etmeden otursak hemen rahatsızlanırız midemizden bebeklerde hareket etmediğinden böyle oluyor
Gececek canim bozma moralini. Normal dogurup oturup kalkamayan da oluyor. Nasip isi bu.Ben bu sezaryenin travmasından kurtulamıyorum bi türlü.. Durup durup ağlıyorum,hala ayaklanabilmiş değilim tam anlamıyla,ameliyat yerim cayır cayır yanıyo sanki,wc ye gitmek bile işkence,kendimi felçli gibi hissediyorum,anneme ve eşime yük oluyorum,kızımla doğru dürüst ilgilenemiyorum.. Emzirme çalışmalarına bile takatim yok,zaten rahat hareket edemiyorum,göğüslerim taş gibi ve ağrı içinde.. Sırt ustüstü yarı oturur şekilde durmaktan bacaklarım tutmuyo artık.. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi,ne biçim bi anneyim ben
5. gün bugün ve hiç düzelemeyecekmişim gibi geliyo.. Bi sezaryen ne hale getirdi beni..
Canim biraz aciya dayanmaya calisip kalkip yurusen daha kolay atlaticaksin yatmaya devam edersen agtilarin daha cogalir.Ben bu sezaryenin travmasından kurtulamıyorum bi türlü.. Durup durup ağlıyorum,hala ayaklanabilmiş değilim tam anlamıyla,ameliyat yerim cayır cayır yanıyo sanki,wc ye gitmek bile işkence,kendimi felçli gibi hissediyorum,anneme ve eşime yük oluyorum,kızımla doğru dürüst ilgilenemiyorum.. Emzirme çalışmalarına bile takatim yok,zaten rahat hareket edemiyorum,göğüslerim taş gibi ve ağrı içinde.. Sırt ustüstü yarı oturur şekilde durmaktan bacaklarım tutmuyo artık.. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi,ne biçim bi anneyim ben
5. gün bugün ve hiç düzelemeyecekmişim gibi geliyo.. Bi sezaryen ne hale getirdi beni..
benim bebede de sakinlik oluyor. Belki kanala giriyorlardir yukarda tepinmek yerine.Hayrli sabahlar canlar.. afyonu da gördük kaldı 3.. ruhen yorgun düşmüş hissediyorum elimde degil bazi şeyler canımı sıkıyor buna bagĺı bekledikçe de daha geriliyorum haliyle.. bundan mıdır bilmem iyice sessizlesti bu bebe.GEce uykuda tik yok bazen hamile degilmisim gibi o kadar sessiz ki.. yatmadan evvel bikac saat karate yapiyor sonra resmen uyuyo gibi.. iki saattir takildim hareketini duyayim diye yine bi de bu stres cıktı iyi mi. Kasilma sertleşme vb bişeym kalmadı uc gundur gece ödem ve dis agrim tutmadikca uyku bile uyur oldum ve tüm bu sükunet beni deli ediyorbugun esimin izni de bitiyor uzatma alacak simdilik ama nereye kadar mechul rabbim sen buyuksun nolur bi suprizli hizli akisli mucize dogum da bana nasip et artik hayirlisiyla nolur
adet sancisi gibi agrim var canim .. daha sertlesmedi ama uyandigimdan beri, ogleden sonra 2 kg undan manti yapicaz o zamana sakliyom herhalde sertlesmeleri : )Nasil agriyo karnin. Bir benimki agrimiyor.
Sular yok zaten temizlikci gelecekti gelme dedim su akmayinca napcak
Cok gerginim yaaa
Canım nihayet gelmiş pipilin :) gözün aydın sağlıkla buyut inşallahPipili dünyaya teşrif etti sonunda ...
Ama baba yorgun :/
eviniz serin mi ki.iyi ısınmıyor mu.doğazgazlıdır heralde.Babası yıkatmıyor yaw üşüyecek diye. Bir daha ısrarla Söyleyeyim bakalım.
Hmm adet agrisi gibi agrilarini bana yolla sen mantini yap :))adet sancisi gibi agrim var canim .. daha sertlesmedi ama uyandigimdan beri, ogleden sonra 2 kg undan manti yapicaz o zamana sakliyom herhalde sertlesmeleri : )
biraz sakin ol diycem ama sende dusunmekden bi hal oldun
herseyine oluruna birakmakdan baska çaren yok gibi
hayirlisi olsun insallah sizin için
al senin olsun valla dogurmak gibi bi niyetim hiç yok benim :) elimde olsa keske ama neyseee :)Hmm adet agrisi gibi agrilarini bana yolla sen mantini yap :))
Annem gelecekti kar yagmis baya.
O gelmeden doguruvereyim pirt diye.
Elimde degil dr gerdi beni. Bir yandan rahatim 4500 ustu kilolu sayilirmis benimki pazt 3800 idi. Okadar almaz heralde son gunlerde. Bir de kanala giriyor sanki ya da ben kuruyorum kafamda hayali. Bel agrisi var bende de ara ara. Duzene de gircek ins
Hangi kullanıcı o ben olayı kaçırdım yemek yapacağım derken :)Attığı 3 mesajdan 2si cinsellik üzerine.
Ben kullanıcının erkek olduğunu düşündüm nedense
Senin normal doğum için engel yok değil mi?bende varım kızlar perşembe 40. haftamız
Bende bugün mantı yaptım iyi mi üç yufka alabildim ama anca zaten iki kişiyiz iki seferde anca yeriz biz onu :) ama tek başına yapmam çok sıkıcıadet sancisi gibi agrim var canim .. daha sertlesmedi ama uyandigimdan beri, ogleden sonra 2 kg undan manti yapicaz o zamana sakliyom herhalde sertlesmeleri : )
biraz sakin ol diycem ama sende dusunmekden bi hal oldun
herseyine oluruna birakmakdan baska çaren yok gibi
hayirlisi olsun insallah sizin için
gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün. solladın gittin kız biziCanim normal oldu inatla epidurali bile yaptirmadim
amin canim darisi tum bekleyenlere
Annem bir ara karın üstü yatırıp elleriyle ayaklarını Çapraz değdirdi Aklım çıkmıştı ama sonra gaz çıkarabilmişti. Öyle yapayım en iyisi. Bir de Göbüş yeni düştü yıkayalım diyoruz ama ankara çok soğudu kar var dışarda. Yıkamayı birkaç gün erteleyebilir miyiz yoksa hemen mi yıkanmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?