2015 Şubat Anneleri

Allahım süper bir doğum hikayesi :) Allah kuzunu sana seni kuzuna bağışlasın inşallah aynı doğumu da bana yaşatsın :) :)

fyz35 iremguzum @albayrak33 Allahım bebeklerinize aileleriyle birlikte hayırlı bir ömür nasip etsin gözünüz aydın :) darısı biz bekleyenlere
normal doğuran anneler tam doğururken edilen dua kabul olunurmuş derlerdi :) dua edebilen oldumu

maaşallah.çok düşünemeden patt diye gelmiş.gözünüz aydın.sağlıkla huzurla büyütün inşaallah

Karbonatlı sıcak suyla sil canim
Ne kadar doğru bilmiyorum her seferinde yeni birşey diyor doktorlar ama ben karnonatla sildiğimi söyleyince kızmıştı doktor bebeğin ağzının ph dengesini bozarsın diye, sadece steril tülbent gibi bi bezi ıslatıp yanakları dili silmek yeterliymiş. Halbuki eskiler hep karbont kullanırmış bişey de olmamış

Canim bende p.tesi sezeryan oldum aksami yuruttuler sali sabahi taburcu oldum ama gaz cikmadan cikamazsin dediler gaz ciksin diye surekli yurudum ama iki buklum sancidan acidan yuruyemiyordum yurudum olmadi wcde oturdum olmadi en son lavman yaptirdim biraz bekledikten sonra wcye girdim cok rahatladim bide dikis yerime su gecirmeyen bant yapistirdilar eve geldigim gibi dus aldim cok cok rahatladim sanki ameliyat olmamis gibi yurudum ama biraz abartmisim bugun agrim var gaz cikarman buyuk tuvaletine cikman seni rahatlatacaktir dr bana kabizlik icin fitil vermis bakalim tuvalet icin ise yarayacak mi gorucez ama gazin oldugunda sakin tutma ortam musait olmaya bilir ama rahatlamak zorundasin birde kimyon kaynat biraz cay kasigiyla bi yudum ic oda gaz cikartmana yardim ediyo...

kim bu anlamadım konuyu ben

Acı çekmesine çekiyorsun deli gibi ama o da ayrı bi tecrübe tavsiye ederim ilginç bi hadise cidden :)) eğer şansın varsa doğum anında karar vermek gibi bekle, yoksa... Bilemedim zor bi karar cidden, dediğin gibi valla lazım öyle biri her eve

Senin normal doğum için engel yok değil mi?
Heyecanla bekliyoruz sebi de. Allah kolaylık versin.
Biz 16 günlük olduk. İyiki erken doğmuş diyorum. Zor günleri atlattık en azından.
Sezaryen acısı zormuş
evet inşallah ama ne zaman gelecek diye gözümüz yollarda :) eskişehirden gelecekleri ne zaman çağırsak diye de bir telaş aldı eşimi bu arada kızmın adına SILA dedik tabi değişmezse

iste tam benim kafadan biri :))
Ben de ilkini hicbirsey almadan dogurdum. Ikincide de istemiyorum ins gonlume gore bir dogumum olur
Geçen bi akrabam rüyamda sezaryen oluyordun dedi,her şeyin hayırlısı tabi önemli olan sağlık ama normal istediğim için o kadar kötü oldum ki, zaten doğuramadım bi türlü moral bozuk, iyice tuz biber oldu bu da... Hayırlısıyla bi kavuşaydık bebişlere

Yikayin canim rahatlasin kuzu. Banyo yaptirdiginiz yere ufo gibi birsey acabilirsin ev serinse.
5 dk da bnyosu bitmis olsun soyunma giyinme dahil. Usumez korkma. Su ve uyku buyutur bebekleri

Annem kadına yardım etmeyi bırakırsa banyo eşyalarını hazırlayalım dicem. Off yaa kadın evde yemek yapıyor güya ama annem yoruluyor.

eviniz serin mi ki.iyi ısınmıyor mu.doğazgazlıdır heralde.

Merkezi ısıtmalı bazı odalar da serin biraz. Kadın da on kişiye yemek yapıyor gibi kapıyı camı açıyor. Bebişle Kaldığımız odada ısıtıcı yakıyoruz o da 27 dereceyi göstermiş çok mu bu derece? 25te ben de üşüyodum 26 iyi gibiydi bugün çok kar yağmış kapamadık 27 derece olmuş. Üşüyecek diye de korkuyorum yıkamayı da bu odada yaparız herhalde.

selam kızlar doğuran varmı
biz şimdi kontrolden geldik işitme testimizden geçtik
doktor soğuk hava buharı önerdi ve evin derecesi 25 i geçmesin dedi
ben daha önce bakmıştım ama almamıştım nemlendirici

dikişlerim içinde kendi doktoruma göründüm ayak üstü
baktım kapısı açık içeride oturuyor girdim herşey için teşekkür ederim dedim
dikişler için cumartesiye randevu aldım dedim e gel şimdi bakalım dedi
baktı çok güzel hızla iyileşiyor dedi cumartesi gitmeme gerek kalmadı
ama ikra ağlamaya başlayınca sormayı unuttum
bana verdikleri kağıtta duş alın ama köpük kese değmesin yazıyordu ne zamana kadar köpük değmeyecek
sizler bu konuda kaç gün hassas davrandınız

Ben sezaryen olacagini duyunca sinirlerim bozuldu agladim agladim. Bu durumda kocam da destek olacagina surat yapiyo niye agliyomusum? Allahim ben mi hamileyim o mu, ben mi kadinim o mu anlamadım. Odun hepsi

Canım maalesef erkekler böyle hic takma kafana Allaha emanet olun güzel haberlerini bekliyoruz tatlım
Senle günümüz aynıydı Bak sen son gününe kadar tamamladın hamileliğini ne güzel

Bende bugün mantı yaptım iyi mi üç yufka alabildim ama anca zaten iki kişiyiz iki seferde anca yeriz biz onu :) ama tek başına yapmam çok sıkıcı
3 yumagi iki sefere yerseniz yine iyi valla :)
valla bende hiç hâl yokdaa arkadaslar yapariz dediler, ben sadece durerim oturup oturup kalkamam : )
hengel oluyormus onun hamurundan bide onu yeriz ahslayip çayla oldu bitti :)

canım ben şimdi çocuk doktorundan geliyorum 2 günde bir muhakkak yıkayın dedi
annem üşütürüz diye korkuyoruz çok kar yağıyor dedi
doktor 25 dereceden düşük olmasın ama yüksekte olmasın 25 olursa üşümez korkmayın sizin için ideal ısı neyse onun içinde o dedi.
benim ev en düşük 25 zaten
bugün kalorifer yanmıyor içerisi 26 derece
bizde akşam yıkarız diyorduk ama az sonra yıkayacağız

benim ev 21-22 dereec arasinda bebek gelincede degismez ayni ayarda durur
27 çok deilmi ? isilik olmasin yavrucak, bari uzerini fazla giydirme

bu arada bizim göbeğimiz bu sabah düştü
5 günlüğüz
doktor bu kız çok aceleci hemen düşürmüş göbeği dedi
sonra doğum raporuna baktı evet aceleciymiş 38 dolmuş hemen gelmiş dedi

Seninki uyku ve uyanıklığı bölüyor dilimlere demek.
Bizimki sabaha kadar uyanım.öğleden sonra akşama kadar uyuyor..
Ne güzel :) uykusu da 15-20 dak bizim. En azından gündüz uyursun sen . Bu arada emzik kullandırıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…