2015 Şubat Anneleri

Selam kızlar ... Telastan yazamadım. Bebeğim Pazartesi 10.48 de normal olarak doğdu ... Sancılar çoktu zaten geceden beri evde belliyordum 6 cm ile hastaneye gıdıp 1 saate doğurdum doktoru zor bekledik yani o derece artık zor duruyordum ıkınmamak için o son süreç zorladı beni ... Biraz dikişli oldu içte ve dıştan şimdi oturamıuorum klasik ... İlimizde iyiyiz şimdilik ... Rabbim geride kalanları bir avazda kurtarsın ... Evde sancı çekerken plates topum çok işe yaradı tavsıye ederım üstüne oturunca sancılar hafifliyır ... Ayrıntıları yazarım sonra

seni o kadar iyi anliyorum ki ayni seyleri yasadim sanki hic iyilesmeyecekmisim ve cocuguma hic bakamayacakmisim gibi hissetmeye baslamistim.ama bir hafta gectiginde artik rahat hareket edebildigimi gordum ve dikislerimde gidince suan asiri yorulmadigim surece eski halimden bir farkim yok merak etme iyilesiyorsun ama cektigin acilar seni cok zorluyor.bugun 10 gunluk olduk bile oyle sikintim kalmadi sukur sende iyileseceksin az daha sabret bol yuru ve bol su ic idrarini biriktirme daha fazla agri oluyor

hoşgelmiş kuzun :) ayyyy bu hikayeler beni inanılmaz heyecanlandırıyor :) :) kuzun sağlıklı sıhhatli huzurlu olsun

Hayırlı olsun canım ama merak ettım kafası kaç cm bebeğinin ... Bu arada o sancıları bende ilk doğumda hastanede çektim ve her şeferinde sezeryan olayım diye söyleniyordum neyse ki olmadım ... Bunda da herhslde evde çekmesem aynı şeyi istedim ama herkesi tembihlemiştim sakın beni dinlemeyin diye

evet yeni stresim hayırlı uğurlu olsun :) abim aradı almanyada yaşıyor cuma günü eşini ve kızını gönderecekmiş sanırım cumartesi yine almanyadan kuzenim bana süpriz yapacakmış hemen temizliğe girişmeme lazım birde benim kızım ne 41. haftada gelmek isterse biz cümbür cemaat ne yapıcaz sanırım eskişehirden de artık 40 hafta olundu diye gelen olursa ayyyy kızımı beklerken olmayan heyecan şuan başlamış bulunuyor

Canım inşaAllah biran önce toparlanırsın
neden böyle olduki acaba? Ben hastaeden eve geldiğimden belli iyiyim. Hatta bu 2-3 gündür çok iyiyim çok şükür.bol bol dinlen. Rabbim yardımcın olsun.
Canım ben hastaneden geldiğim gün duş aldım. Duşu ayakta alıcaksın. Valla dikiş yeri hariç her yerimi köpükledim. Orası bantlıydı. Benim dr da o bölgene lif sürme duşuna girebilirsin dedi.

icteki dikisler cabuk iyilesir de. Kesi yapildiysa o gec iyilesiyo oturmaya da engel oluyor.
Gozunaydin saglikla buyut bebegini sen de bir an once iyiles ins.
Kac kilo dediler kac dogdu bebegin? Kafasi kac.

Canım ben hastaneden geldiğim gün duş aldım. Duşu ayakta alıcaksın. Valla dikiş yeri hariç her yerimi köpükledim. Orası bantlıydı. Benim dr da o bölgene lif sürme duşuna girebilirsin dedi.

banada bugün alma yarın alabilirsin dedi
bende pazartesi aldım duşumu
dikiş yok zaten estetik yapmış
o bölgeye poşet bağladım üzerini çemberle kapatıp saçımı yıkadım vücudumu keseledim en son orayı açıp su akmasına izin verdim ama daha ne kadar böyle yapacağım bilemedim
bide göbek kaldı 6 aylık gibi
korse ne zaman takmaya başlayacağız

Hayırli olsun
Saglikla buyut insallah

Canım geçecek sakın kötü düşünme.Kimseye de yük olmuyorsun eşin de annen de bu zamanında sana yardımcı olmayacak da ne zaman olacak?Lütfen moralini yüksek tutmaya çalış, uykunu bebikin uyurken sen de uyuyarak almaya çalış, uykusuzluk da çok morali bozuyor.Ağrıların bir kaç gün içinde daha da azalacak.Yavaş yavaş normale dönüyorsun tatlım benim, bizim bugün 15. Gün oldu oğlumla İstanbula uçak yolculuğu yaptık rahatça.Bol bol dua et canım içini rahatlat.

ya bu sezeryan beni iyice korkuttu gerçi normal doğumd ada dikiş var ama ne bileyim
en kısa sürede toparlanırız inş.

Ben dun taburcu oldum eve geldigim gibi dus aldim dikis yerimde su gecirmeyen yapiskan var

icteki dikisler cabuk iyilesir de. Kesi yapildiysa o gec iyilesiyo oturmaya da engel oluyor.
Gozunaydin saglikla buyut bebegini sen de bir an once iyiles ins.
Kac kilo dediler kac dogdu bebegin? Kafasi kac.
9 gün önce 3300 dedıler 3060 grm doğdu kafası 32 cm ... Kesiyi bilerek yapıyor doktorum ve ıkınmaya başlamadan 2 tane uyuşturucu yaptı ben ıkındım 3 /4 seferde geldi ... Kesiyi hiç duymadım ama dikişleri çok hissettim ... Doğum Sonrası biraz daha sancılı gecti ... Keske bi iğne dsha yapaydı ... Şimdi dikiş süreci sancılı ama atlatacağız ... Sezeryan dan daha iyi olduğu garanti en azından iç organlarım rahat gazım yok ... Ömür boyu taşıyacağın bir yara izim yok zaten ben sezeryan dan korkardım hep

Masallah canim. Cabuk iyilesirsn ins.
Dr beni bebek kiloli diye korkuttu o yuzden sordum kilosunu. Ama cok degilmis. Benimki pazt 3800 idi.
Beklemekle hata mi yapiyorum dr.dun ya da bugun icin suni sanci demisti. Tedirginim.
Gidip devlet hastanesinde dogursam rastgele bir drda. Nasil olur ki

Valla şu kadarını söyleyeyim sancın gelirse evde cek ıyıce sıklaşınca 3dk da bir artık dayanamayacak halde kim olsa doğurursun karşında ... Suni olmasa evde Çek kıdmındayım o sebeple doktor önemli değil bence hersey ullundsysa ... Gıttım hemen doğuma aldılar hiç usg falan olmadı ni nst onada zor dayandım ... Kilosuna kaçağına kordonuna bakacak vakit yoktu 20 gün önceki kontrole göre girdim doğuma bazen doktorlar korkutaniliyor

benim yapacağım şey tamda bu bak limonya da devlette doğurdu çok şükür iyi

3 yumagi iki sefere yerseniz yine iyi valla :)
valla bende hiç hâl yokdaa arkadaslar yapariz dediler, ben sadece durerim oturup oturup kalkamam : )
hengel oluyormus onun hamurundan bide onu yeriz ahslayip çayla oldu bitti :)
Yok kız üç yumağı nasıl yiyek bi bugün bi yarın yeriz anca hengeli hiç duymadım bak kayserili komşularımız da var bilmem hiç onu

benim de bugün 3600 çıktı ama doktor sezeryanın adını etmiyor.
3800 de çok değil aslında yanılma payıyla da. aramızda 1 hafta var bir de.
üniversite hastanesi olsa tamam ama devlet hakkında hiç iyi şeyler duyulmuyor
dün kv ile konuştuk da eşim 4700 kardeşi 3500 civarı doğmuş eşimi daha kolay doğurduğunu söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…