2015 Şubat Anneleri

Annem bir ara karın üstü yatırıp elleriyle ayaklarını Çapraz değdirdi Aklım çıkmıştı ama sonra gaz çıkarabilmişti. Öyle yapayım en iyisi. Bir de Göbüş yeni düştü yıkayalım diyoruz ama ankara çok soğudu kar var dışarda. Yıkamayı birkaç gün erteleyebilir miyiz yoksa hemen mi yıkanmalı?

Denetçimize rastlamış harikasın canım.

Normalde daha önce sohbet etmemişsem bakmam aslında canım. Ama katılım tarihi 2009 attığı mesaj 3 olunca dikkatimi çekti.
Bu konu altında arkadaş gibi olduk birlikte sinirlendik,güldük,heyecanlandık...
Kötü niyetli olduğunu hissettim belki de, ne bilim

Lansinoh sürüyorum her emzirmeden sonra cnm. Benim bi tamesi yara oldu sma o da makinedenoldu pompa kuvettli çektiği için yarıldı

Canım henüz anne olamadım ama 9 yaşında teyze oldum azıcık tecrübeliyim yani. Ablam bebeklerinin bacaklarını hep karnına doğru bastırırdı, bağırsakları hareket etsin gazını rahat çıkarsın diye. Senin annenin yaptığı hareketide çok yapardı.
Evin sıcaklığı stabilse bence yıka Selin'i. Ardından nemlendirici sürerken kollarına bacaklarına karnına masaj yap, bi de karnını doyurdun mu misler gibi uyur

Gercekten çok dikkatlisin nedir amacı acaba açık açık özel hayatımızı anlatmamizi mi bekliyordu

Bebişin dili beyaz gözüküyor sütten mi yoksa Pamukçuk dedikleri mi bu?

Bana doktor gunluk agzinin icini gazli bezi kaynatip sogutulmus suya sokarak temizle demisti.

Istanbulda da soguk ama biz dun yikadik 10 gun olmustu kokcakti artik :) evin derecesini yukselttik yikadik sonra da sikica giydirdik :)

dun dinçtim ama bugun yorgunumm
gidip biraz yaatyim , ogleden sonra yogun olaack benim için ..

yorgunlukdan aksama doguruyormusum bide, simdide karnim agruyo zaten

Gunaydin kizlar.dogum yapanlarin gozuaydin olsun. Darisi bnm gibi doguramayanlara...son gunler cok zor gecio.. Cati kemiklerim catir catir agriyor..mubarek cuma gununde bi dogursM hayirlisiyla....

Ne guzel olmus senin icin insallah yine oyle olur :) benim esim de tam tersi aci cekmemek varken neden yapmayalim diyor bu kadar insan yapiyor. Bilmiyorum bazen cok korkuyorum bazen nedir yani onca kadin cekmis ben mi yapamayacagim diyorum.

Ben doktorumun tavrina sinir oldum. Ozel hastaneye en iyi doktora gidiyoruz her seyin en iysini yapmaya calisiyoruz o da bi dert. Devlet hastanelerinin durumu belli burda zaten. Valla aileden kadin dogumcu cikarmak lazim en guzeli bu doktorlara guven olmuyor hic bi zaman :)

Hayirli olsun canim saglikla buyut inşallah kulak testini de gecer ikincide hayirlisiyla

Pipili dünyaya teşrif etti sonunda ...

Ama baba yorgun :/

Makat geliş normal doğum için şartlar zorlansada imkansizmis onu anladik..

Oglus 5 kilo civari doğdu boylu poslu danacik.. Ben iyiyim. Hic ummadigim kadar hep böyle gider insaallah..

Canim gruptan aldim haberini cok sevindim saglikla buyut azmettin bekledin tevekkul ettin hayırlı olan buymus iyi olmnza sevndim

Okurken cok duygulandim harika bi dogum olmus imrendim hizina suprizine nolur rabbim bizlere de nasip et. Hayirli olsun saglikla buyutun inşallah

Ben bu sezaryenin travmasından kurtulamıyorum bi türlü.. Durup durup ağlıyorum,hala ayaklanabilmiş değilim tam anlamıyla,ameliyat yerim cayır cayır yanıyo sanki,wc ye gitmek bile işkence,kendimi felçli gibi hissediyorum,anneme ve eşime yük oluyorum,kızımla doğru dürüst ilgilenemiyorum.. Emzirme çalışmalarına bile takatim yok,zaten rahat hareket edemiyorum,göğüslerim taş gibi ve ağrı içinde.. Sırt ustüstü yarı oturur şekilde durmaktan bacaklarım tutmuyo artık.. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi,ne biçim bi anneyim ben
5. gün bugün ve hiç düzelemeyecekmişim gibi geliyo.. Bi sezaryen ne hale getirdi beni..

Hayrli sabahlar canlar.. afyonu da gördük kaldı 3.. ruhen yorgun düşmüş hissediyorum elimde degil bazi şeyler canımı sıkıyor buna bagĺı bekledikçe de daha geriliyorum haliyle.. bundan mıdır bilmem iyice sessizlesti bu bebe.GEce uykuda tik yok bazen hamile degilmisim gibi o kadar sessiz ki.. yatmadan evvel bikac saat karate yapiyor sonra resmen uyuyo gibi.. iki saattir takildim hareketini duyayim diye yine bi de bu stres cıktı iyi mi. Kasilma sertleşme vb bişeym kalmadı uc gundur gece ödem ve dis agrim tutmadikca uyku bile uyur oldum ve tüm bu sükunet beni deli ediyor bugun esimin izni de bitiyor uzatma alacak simdilik ama nereye kadar mechul rabbim sen buyuksun nolur bi suprizli hizli akisli mucize dogum da bana nasip et artik hayirlisiyla nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…