Pipili dünyaya teşrif etti sonunda ...
Ama baba yorgun :/
Kizlar ben dogum yaptim 9.5 cm kafa capi 3500 gr kilosu normal dogumla geldi minigim dunyaya devlet hastanesinde yaptim dogumumu 5 cm aciklikla geldim hastaneye sonra hizla acilma oldu cok sukur biz iyiyiz
Hepinizin gözüaydın hanımlar:) sağlıkla büyütün bebişlerinizi inşaAllah:)Evet dr bugunki randevumda cati muaynesinde ih mih yapinca sezeryani dusunmemi teklif etti eve gittim bi suru agladim yalnis anlasilmasin sezeryanda bi doum fakat hersey normalken kafasi yerlesmisken neden sezeryan oliyim die dusunuodum bu kararsizliklar icinde ogleden sonra sancim basladi aksama kadar duzensiz bi sekilde gitti ama dr bir haftaya kadar dedi die ben yalanci sancilar zannettim sonra kssilmalarla berabr sancilar duzenlesti bekledim anladimki doguma yaklastim ama cok uykum vardi sancilar dururda biraz uyurum die dusundum baktim 4 dakikada bire dustu evde surekli saga sola sallandim nefes aldim verdim egildim kaklktim esim sen doguruosun galiba gidelim dedi ben heycanlandim derken dusa girmk istedim sicak su acilma sagliomus ya dusumu aldim ciktik yola zeynepkamil bize yakin sayilir die oraya gittik once tekrar muayne etti oradaki dr ve cok ii acilman bes cm dedi seni nstden sonra hemen doguma alcaz dedi bende basladim hemen sormaya kim var dr asistanlar oluomu dogumda filan meger asistanlarda oluomus o zaman bn burada yapamiycam gitmek istiorum dedim yolda dogurabilirsiniz yatisini yapcaz dedilr yok dedim lutfen kagit imzalattilar ciktim ben geldik beykoz devlet hastanesine ebe biraz kizdi tabi 5 cm acilmayla nasil geeliosun die bi daha muayene etti acilma sekiz cm olmus lavman yapildi suyum acildi lavobaya girdim ciktim nstye bagliycaklardiki baglamayin beni galiba doguruorum ben dedim sonra dogumhaneye alindim devlet oldugu icinn epidural yapmiolarmis zaten gerek de yok dedilrr sonra ikindim dort bes kere filan sonra bebegime kavustum o karsimda yaparken dikisim atildi odamiza ciktik oglum karsimda uyuyo cok sukut bende size uzun uzun yazmis oldum dogum hikayemi.uzun oldu kusura bakmayin
Evet dr bugunki randevumda cati muaynesinde ih mih yapinca sezeryani dusunmemi teklif etti eve gittim bi suru agladim yalnis anlasilmasin sezeryanda bi doum fakat hersey normalken kafasi yerlesmisken neden sezeryan oliyim die dusunuodum bu kararsizliklar icinde ogleden sonra sancim basladi aksama kadar duzensiz bi sekilde gitti ama dr bir haftaya kadar dedi die ben yalanci sancilar zannettim sonra kssilmalarla berabr sancilar duzenlesti bekledim anladimki doguma yaklastim ama cok uykum vardi sancilar dururda biraz uyurum die dusundum baktim 4 dakikada bire dustu evde surekli saga sola sallandim nefes aldim verdim egildim kaklktim esim sen doguruosun galiba gidelim dedi ben heycanlandim derken dusa girmk istedim sicak su acilma sagliomus ya dusumu aldim ciktik yola zeynepkamil bize yakin sayilir die oraya gittik once tekrar muayne etti oradaki dr ve cok ii acilman bes cm dedi seni nstden sonra hemen doguma alcaz dedi bende basladim hemen sormaya kim var dr asistanlar oluomu dogumda filan meger asistanlarda oluomus o zaman bn burada yapamiycam gitmek istiorum dedim yolda dogurabilirsiniz yatisini yapcaz dedilr yok dedim lutfen kagit imzalattilar ciktim ben geldik beykoz devlet hastanesine ebe biraz kizdi tabi 5 cm acilmayla nasil geeliosun die bi daha muayene etti acilma sekiz cm olmus lavman yapildi suyum acildi lavobaya girdim ciktim nstye bagliycaklardiki baglamayin beni galiba doguruorum ben dedim sonra dogumhaneye alindim devlet oldugu icinn epidural yapmiolarmis zaten gerek de yok dedilrr sonra ikindim dort bes kere filan sonra bebegime kavustum o karsimda yaparken dikisim atildi odamiza ciktik oglum karsimda uyuyo cok sukut bende size uzun uzun yazmis oldum dogum hikayemi.uzun oldu kusura bakmayin
Allah anali babali büyütsün canim.Bu aksam saat 19.10 da kizimi kucaguma aldim cok şükür. Biraz zorlu bir süreç oldu ama cok şükür ikimizde iyiyiz suan. Daha ayrintili yazacam eve ciktiktan sonra.
Gozun aydin canim.hetsey gonlune gore olmustur insallah.Pipili dünyaya teşrif etti sonunda ...
Masallah.hayirli olsun canim.Evet dr bugunki randevumda cati muaynesinde ih mih yapinca sezeryani dusunmemi teklif etti eve gittim bi suru agladim yalnis anlasilmasin sezeryanda bi doum fakat hersey normalken kafasi yerlesmisken neden sezeryan oliyim die dusunuodum bu kararsizliklar icinde ogleden sonra sancim basladi aksama kadar duzensiz bi sekilde gitti ama dr bir haftaya kadar dedi die ben yalanci sancilar zannettim sonra kssilmalarla berabr sancilar duzenlesti bekledim anladimki doguma yaklastim ama cok uykum vardi sancilar dururda biraz uyurum die dusundum baktim 4 dakikada bire dustu evde surekli saga sola sallandim nefes aldim verdim egildim kaklktim esim sen doguruosun galiba gidelim dedi ben heycanlandim derken dusa girmk istedim sicak su acilma sagliomus ya dusumu aldim ciktik yola zeynepkamil bize yakin sayilir die oraya gittik once tekrar muayne etti oradaki dr ve cok ii acilman bes cm dedi seni nstden sonra hemen doguma alcaz dedi bende basladim hemen sormaya kim var dr asistanlar oluomu dogumda filan meger asistanlarda oluomus o zaman bn burada yapamiycam gitmek istiorum dedim yolda dogurabilirsiniz yatisini yapcaz dedilr yok dedim lutfen kagit imzalattilar ciktim ben geldik beykoz devlet hastanesine ebe biraz kizdi tabi 5 cm acilmayla nasil geeliosun die bi daha muayene etti acilma sekiz cm olmus lavman yapildi suyum acildi lavobaya girdim ciktim nstye bagliycaklardiki baglamayin beni galiba doguruorum ben dedim sonra dogumhaneye alindim devlet oldugu icinn epidural yapmiolarmis zaten gerek de yok dedilrr sonra ikindim dort bes kere filan sonra bebegime kavustum o karsimda yaparken dikisim atildi odamiza ciktik oglum karsimda uyuyo cok sukut bende size uzun uzun yazmis oldum dogum hikayemi.uzun oldu kusura bakmayin
Geliyodur herhalde gece 1 saat memede kaldi gelmese kalmazdi sanirim...Allah Allah süt gelmiyor mu hiç bebiş doyuyor mu peki varmı sıkıntı
Sonunda canim yaaa Allah anali babali buyutsun bol bol sut olsun hepimize ins.....Pipili dünyaya teşrif etti sonunda ...
Allahim sizlerede kolay dogumlar nasip etsin insallah opuyorum herkesi cokkk
ne guzel masallah size. BEbegin tedirginlikleri korkulari dusunmene firsat vermeden kendi cikmis gelmis.Evet dr bugunki randevumda cati muaynesinde ih mih yapinca sezeryani dusunmemi teklif etti eve gittim bi suru agladim yalnis anlasilmasin sezeryanda bi doum fakat hersey normalken kafasi yerlesmisken neden sezeryan oliyim die dusunuodum bu kararsizliklar icinde ogleden sonra sancim basladi aksama kadar duzensiz bi sekilde gitti ama dr bir haftaya kadar dedi die ben yalanci sancilar zannettim sonra kssilmalarla berabr sancilar duzenlesti bekledim anladimki doguma yaklastim ama cok uykum vardi sancilar dururda biraz uyurum die dusundum baktim 4 dakikada bire dustu evde surekli saga sola sallandim nefes aldim verdim egildim kaklktim esim sen doguruosun galiba gidelim dedi ben heycanlandim derken dusa girmk istedim sicak su acilma sagliomus ya dusumu aldim ciktik yola zeynepkamil bize yakin sayilir die oraya gittik once tekrar muayne etti oradaki dr ve cok ii acilman bes cm dedi seni nstden sonra hemen doguma alcaz dedi bende basladim hemen sormaya kim var dr asistanlar oluomu dogumda filan meger asistanlarda oluomus o zaman bn burada yapamiycam gitmek istiorum dedim yolda dogurabilirsiniz yatisini yapcaz dedilr yok dedim lutfen kagit imzalattilar ciktim ben geldik beykoz devlet hastanesine ebe biraz kizdi tabi 5 cm acilmayla nasil geeliosun die bi daha muayene etti acilma sekiz cm olmus lavman yapildi suyum acildi lavobaya girdim ciktim nstye bagliycaklardiki baglamayin beni galiba doguruorum ben dedim sonra dogumhaneye alindim devlet oldugu icinn epidural yapmiolarmis zaten gerek de yok dedilrr sonra ikindim dort bes kere filan sonra bebegime kavustum o karsimda yaparken dikisim atildi odamiza ciktik oglum karsimda uyuyo cok sukut bende size uzun uzun yazmis oldum dogum hikayemi.uzun oldu kusura bakmayin
Canim normal oldu inatla epidurali bile yaptirmadimAllah anali baabali buyutsun canim
normalmi oldu sezeryan MI ? bari onu deyiver
amin canim darisi tum bekleyenlereAyy şaka maka sen de dogurdun mu hadi gozun aydin saglikla buyut inşallah
gozunuzaydin canim. Gecmis olsun..Pipili dünyaya teşrif etti sonunda ...
doguma gidiyorsn di mi.Kizlar hakkinizi helal edin...
Ne güzel bir hikayen olmuş. Iyiki uzun uzun anlatmışsın, heyecan yaptım okurken :))Evet dr bugunki randevumda cati muaynesinde ih mih yapinca sezeryani dusunmemi teklif etti eve gittim bi suru agladim yalnis anlasilmasin sezeryanda bi doum fakat hersey normalken kafasi yerlesmisken neden sezeryan oliyim die dusunuodum bu kararsizliklar icinde ogleden sonra sancim basladi aksama kadar duzensiz bi sekilde gitti ama dr bir haftaya kadar dedi die ben yalanci sancilar zannettim sonra kssilmalarla berabr sancilar duzenlesti bekledim anladimki doguma yaklastim ama cok uykum vardi sancilar dururda biraz uyurum die dusundum baktim 4 dakikada bire dustu evde surekli saga sola sallandim nefes aldim verdim egildim kaklktim esim sen doguruosun galiba gidelim dedi ben heycanlandim derken dusa girmk istedim sicak su acilma sagliomus ya dusumu aldim ciktik yola zeynepkamil bize yakin sayilir die oraya gittik once tekrar muayne etti oradaki dr ve cok ii acilman bes cm dedi seni nstden sonra hemen doguma alcaz dedi bende basladim hemen sormaya kim var dr asistanlar oluomu dogumda filan meger asistanlarda oluomus o zaman bn burada yapamiycam gitmek istiorum dedim yolda dogurabilirsiniz yatisini yapcaz dedilr yok dedim lutfen kagit imzalattilar ciktim ben geldik beykoz devlet hastanesine ebe biraz kizdi tabi 5 cm acilmayla nasil geeliosun die bi daha muayene etti acilma sekiz cm olmus lavman yapildi suyum acildi lavobaya girdim ciktim nstye bagliycaklardiki baglamayin beni galiba doguruorum ben dedim sonra dogumhaneye alindim devlet oldugu icinn epidural yapmiolarmis zaten gerek de yok dedilrr sonra ikindim dort bes kere filan sonra bebegime kavustum o karsimda yaparken dikisim atildi odamiza ciktik oglum karsimda uyuyo cok sukut bende size uzun uzun yazmis oldum dogum hikayemi.uzun oldu kusura bakmayin
Sonunda canim yaaa Allah anali babali buyutsun bol bol sut olsun hepimize ins.....
Safak 03 - afyon
Dogurmak icin ideal.
Gel artik bebegim. Sumuksu akinti vardi genelde sulu oluyor akintim. Ama renk yok icinde. Bir de gaZ sancisi. Bir anda baslayip cogaliversin sancilarim ins.
Gunaydin herkese
1. Kimse sana pat diye cevap vermek zorunda değil
2. Başka bi yere de 5 yıllık evli olduğunu orgazm olamadığını yardım istediğini yazmışsın. 5 yıllık evli misin 1 yıllık mı?
3. Yeni anneyim demişsin, anne olduğuna göre artık hamile değilsin.
4. Iyi niyetle insanların sorunlarını, tecrübelerini paylaştığı bu ortamda senin gibi çakalların yeri yok!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?