2015 Şubat Anneleri

Pipili dünyaya teşrif etti sonunda ...

Ama baba yorgun :/

Kizlar ben dogum yaptim 9.5 cm kafa capi 3500 gr kilosu normal dogumla geldi minigim dunyaya devlet hastanesinde yaptim dogumumu 5 cm aciklikla geldim hastaneye sonra hizla acilma oldu cok sukur biz iyiyiz

Hepinizin gözüaydın hanımlar:) sağlıkla büyütün bebişlerinizi inşaAllah:)

Canım ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa sen hi ara vajinusmus tedavisi mi görmüştüm? Eğer öyleyse tebrik ediyorum seni eğer öyleyse çok büyük bi adim asama kaydetmissin canım benim..ömürlü olsun inş.

Masallah.hayirli olsun canim.

2 gündür geceleri gaz sancisindan ölücem.karnimda tas gibi oluyor.biri bana bunun doğum belirtisi olduğunu soylesin lütfen çünkü başka sancim mancim yok

Allahim sizlerede kolay dogumlar nasip etsin insallah opuyorum herkesi cokkk

ne guzel masallah size. BEbegin tedirginlikleri korkulari dusunmene firsat vermeden kendi cikmis gelmis.
Allahim ben de dogurayim boyle kolayca. Dr laf edemesin. Kndi sancim gelsin bugun yarin. Aminn

Ne güzel bir hikayen olmuş. Iyiki uzun uzun anlatmışsın, heyecan yaptım okurken :))
Allahım banada böyle doğum nasip etsin bu gece inşallah
Tekrar tebrik ederim. Bir ömür eşinle bebeğinle mutluluklar

Safak 03 - afyon
Dogurmak icin ideal.

Gel artik bebegim. Sumuksu akinti vardi genelde sulu oluyor akintim. Ama renk yok icinde. Bir de gaZ sancisi. Bir anda baslayip cogaliversin sancilarim ins.

Gunaydin herkese

1. Kimse sana pat diye cevap vermek zorunda değil
2. Başka bi yere de 5 yıllık evli olduğunu orgazm olamadığını yardım istediğini yazmışsın. 5 yıllık evli misin 1 yıllık mı?
3. Yeni anneyim demişsin, anne olduğuna göre artık hamile değilsin.
4. Iyi niyetle insanların sorunlarını, tecrübelerini paylaştığı bu ortamda senin gibi çakalların yeri yok!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Safak 03 - afyon
Dogurmak icin ideal.

Gel artik bebegim. Sumuksu akinti vardi genelde sulu oluyor akintim. Ama renk yok icinde. Bir de gaZ sancisi. Bir anda baslayip cogaliversin sancilarim ins.

Gunaydin herkese

Günaydın canım hadi hayırlısı bakalım. Allah sağlıkla kavuştursun bebişini inşallah.

Denetçimize rastlamış harikasın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…